Относно стикерите на форума по колите ни?
Модератор: Общи модератори
Re: Относно стикерите на форума по колите ни?
Vlados написа:Просто от любопитство - за 4-5 години нито веднъж ли не прочете правилата и подредбата на форума, та да се ориентираш къде да погледнеш по въпроса за стикерите, без да изравяш теми от някога си?
Да, чел съм ги и зная, че не трябва да се 'събуждат' стари теми, а да се дава линк и да се отваря нова... (много странно правило)... но тази тема не ми се стори толкова стара (на 6-7 месеца) и затова питах тук...
Иначе четох на сайта и ползвах търсачката, но нещо не се получи (или не съм видял).
- NKolev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36, 320i
При всички случаи лъжеш. Ако си чел форума от 3 години, няма шанс да не си разгледал навсякъде поне от любопитство, т.е. ще знаеш че има раздел специално за рекламните материали. Ако си търсил както казваш, значи или си много сляп или си много тъп. Отне ми 10 секунди:
http://www.bmwpower-bg.net/?module=shop&page=2
http://www.bmwpower-bg.net/?module=shop&page=2
Кефи ме да имам стикер, защото на светофара, като спират до мен разни кошници, ръмжат, тресат се, гледат лошо .. и се изстрелват с първа светлинна, предполагам с тъпата идея да се дърпаме

Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"
- Eliana
- УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
-
- Кара: '96 BMW318 cabrio
Transportera написа:Че съм част от голямото семейство

alexand написа:Кефи ме да имам стикер, защото на светофара, като спират до мен разни кошници, ръмжат, тресат се, гледат лошо .. и се изстрелват с първа светлинна, предполагам с тъпата идея да се дърпаме![]()
![]()
И на мен ми се е сучвало това доста пъти по свтофарите