Относно стикерите на форума по колите ни?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: Относно стикерите на форума по колите ни?

Мнение от deank » 13 Дек 2009, 21:36

Vlados написа:Просто от любопитство - за 4-5 години нито веднъж ли не прочете правилата и подредбата на форума, та да се ориентираш къде да погледнеш по въпроса за стикерите, без да изравяш теми от някога си?

Да, чел съм ги и зная, че не трябва да се 'събуждат' стари теми, а да се дава линк и да се отваря нова... (много странно правило)... но тази тема не ми се стори толкова стара (на 6-7 месеца) и затова питах тук...

Иначе четох на сайта и ползвах търсачката, но нещо не се получи (или не съм видял).
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36, 320i

Мнение от NKolev » 14 Дек 2009, 12:50

При всички случаи лъжеш. Ако си чел форума от 3 години, няма шанс да не си разгледал навсякъде поне от любопитство, т.е. ще знаеш че има раздел специално за рекламните материали. Ако си търсил както казваш, значи или си много сляп или си много тъп. Отне ми 10 секунди:
http://www.bmwpower-bg.net/?module=shop&page=2

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от alexand » 14 Дек 2009, 15:59

Кефи ме да имам стикер, защото на светофара, като спират до мен разни кошници, ръмжат, тресат се, гледат лошо .. и се изстрелват с първа светлинна, предполагам с тъпата идея да се дърпаме :) :mhihi: :mhihi:
Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"

УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
Аватар
Кара: '96 BMW318 cabrio

Мнение от Eliana » 14 Дек 2009, 20:15

Transportera написа:Че съм част от голямото семейство :D

:yes:

alexand написа:Кефи ме да имам стикер, защото на светофара, като спират до мен разни кошници, ръмжат, тресат се, гледат лошо .. и се изстрелват с първа светлинна, предполагам с тъпата идея да се дърпаме :) :mhihi: :mhihi:

И на мен ми се е сучвало това доста пъти по свтофарите :kuku: Направо ми оправят настроението. Само веднъж се дръпнах с един чичко (сигурно беше над 50) :mhihi:
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата