Ходите ли на лостове да се набирате
Модератор: Общи модератори
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
CONAN написа:ktv написа:......................................да си "чеша крастата" по залите.
Колега истински се възхищавам на хора като теб,как се справяш със семейните задължения и фитнеса,сподели ако не е проблем?.Относно генетиката ,не съм съгласен .Тя е бумеранг ,който си хвърлил и рано или късно ще те "фрасне" по челото.Не можеш да избягаш от гените си.
Заформихме нещо като диалог

Последна промяна ktv на 11 Май 2009, 11:37, променена общо 1 път
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
nigh7lif3 написа:vladuicho написа:sambeto написа:///peter написа:vladuicho написа:преди като имаше зоб и боб имах сили ,сега нямам .......друго си е като ръгнеш малко креатин и протеин,ставам като супер мен ,мама си е ебало
това ли е зоб?
Надявам се колегата да се е объркал малко,щото някой хора това го нямат и за витамини
имах предвид,ретаболил ,омнадрен и бианабол .Сегапо скоро ще пиина малко креатин и протеин малко и ще се подобрят нещата,а за химия вече няма и да си помисля,няма смисъл.....няма смисъл да си вредиш на тялото и органите.....вече не гоня размерите
Тая комбинация и аз съм я изповядвал 3 4 години. Ефекта беше Уаууу![]()
![]()
нека не обръщаме темата в тема за стероиди, но "бианабол" няма.
като ще взимате "забранени" субстанции то поне знайте как се казват

А относно темата, не не вися по лостове и дървета, предпочитам разходката в планината

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Не е добре да се бъркат натуралните хранителни добавки с химията. Двете нямат нищо общо! Аз взимам една шепа неща, но твърдо вярвам, че мръсотията в която живеем и боклуците, които ядем го налагат. Ако живеех в планината нямаше да взимам нищо, но вярвам, че градския живот го налага малко или много ако искаш ако не друго, то поне да се чувстваш добре.
- cobrata_m3
- младши ентусиаст
-
mislead написа:cobrata_m3 написа:туй набиранията са голяма работа фитнеса не става най- добрата основа са кофичките и набиранията а не да почнеш с педалски козметични уредчета с кабелчета и пружинки .няма какво да го умувате скачайте на лоста и глей ко стаа
shh кобра този гръб от аватара ти от лостовете ли е бе баце
набирания и тяга ама ти говоря за яки набирания и много яка тяга.
- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
ей напълнихте ми сърцето като видях тая тема , аз от 16годишен тренирам с тая година ще заформя 14години фитнес живот с елементи на културизъм през годините....и аз почнах с мъка по лостовете и катерушките за кофички после почнах със залите средата на 90те беше доста актуален бианабола и ретаболила що пъпки излизаха
че сега като по улегнал човек намалих тежестите броя на посещения снижих от 6 пъти седмично до 3 пъти ходя в зали където уредите са удобни повече за гевезелък и с хубави момиченца, позабравих старите уреди и големите дискове червени/сини/ и едва за лятото вкарвам по малко зоб за завръщане, но вече по хубавите неща, замених и Биогеимските соеви брашна със съроватъчни протеини с добри вкусови качества и реномирани аминокиселини само и само да ми остане удоволствието от тренировката и да запазя навика!!! от там и форма!!! запалил съм и почти всички мой приятели да тренират както и всички гаджета който съм имал съм ги тренирал и във фитнеса
На всички колеги от форума пожелавам да не се изоставят и да тренират къде за лично самочъвствие, къде за някоя бройка повече, къде за някоя битка в повече 

Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

- gotcha
- младши ентусиаст
-
- Кара: Diamantschwarz coupe
Иво що лъжеш хората, нали като зоби тря яде по половин кило протеин на ден, не може по цел ден пилета да яде
))
А след цикъл па ако не зима некви други шукарийки ще му избегат мускулите.
Добавките са си свързани със зоба ръка за ръка
Аз вече и добавки никви не зимам, не ми се дават пари за прахчета...
Наистина ли няма никой, който ходи да спортува на стадиона Раковски
П.С. АААааа ама ти си имал предвид за тези, които си мислят, че протеина на прах и други подобни е химия ли бе... леле не мога да повярвам, че има още такива заблудени хора с лекарите най-отпред

А след цикъл па ако не зима некви други шукарийки ще му избегат мускулите.
Добавките са си свързани със зоба ръка за ръка

Аз вече и добавки никви не зимам, не ми се дават пари за прахчета...
Наистина ли няма никой, който ходи да спортува на стадиона Раковски

П.С. АААааа ама ти си имал предвид за тези, които си мислят, че протеина на прах и други подобни е химия ли бе... леле не мога да повярвам, че има още такива заблудени хора с лекарите най-отпред

Mens sana in corpore sano
- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
gotcha написа:П.С. АААааа ама ти си имал предвид за тези, които си мислят, че протеина на прах и други подобни е химия ли бе... леле не мога да повярвам, че има още такива заблудени хора с лекарите най-отпред
Пълно е с невежи хора наистина все още има много , които смятат, че протеина, аминокиселините и останалите добавки са химия и едвали не зоб, др е въпроса, че навремето в пазарджишките Атлетик слагаха бионабол

Последна промяна spower на 12 Май 2009, 11:37, променена общо 1 път
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

ааа
Абе креатина си е забранен на Запад да се взима от спортисти. Ювентус ги съсипаха заради креатин 

///peter написа:nigh7lif3 написа:vladuicho написа:sambeto написа:///peter написа:vladuicho написа:преди като имаше зоб и боб имах сили ,сега нямам .......друго си е като ръгнеш малко креатин и протеин,ставам като супер мен ,мама си е ебало
това ли е зоб?
Надявам се колегата да се е объркал малко,щото някой хора това го нямат и за витамини
имах предвид,ретаболил ,омнадрен и бианабол .Сегапо скоро ще пиина малко креатин и протеин малко и ще се подобрят нещата,а за химия вече няма и да си помисля,няма смисъл.....няма смисъл да си вредиш на тялото и органите.....вече не гоня размерите
Тая комбинация и аз съм я изповядвал 3 4 години. Ефекта беше Уаууу![]()
![]()
нека не обръщаме темата в тема за стероиди, но "бианабол" няма.
като ще взимате "забранени" субстанции то поне знайте как се казват
А относно темата, не не вися по лостове и дървета, предпочитам разходката в планината
колкото по малко знаеш по добре

- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
- ktv
- оптимист-неверник
-
ditko1 написа:кажете някакви хубави протеини ? Тези в аптеката на "Bio game" хубави ли са ?
Цъ. Боклук са, както всички продукти на фирмата.
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
ktv написа:ditko1 написа:кажете някакви хубави протеини ? Тези в аптеката на "Bio game" хубави ли са ?
Не съм съгласен, че всички са боклук.
Био стронга, кърти санитарния фаянс

Но за протеина съм съгласен

- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
Тренирам, а и като гледам си имам колега в името на spower. Аз също от 10г вече се занимавам с фитнес, с изкл. на пропуск 1 год. в казармата. Химия никога не съм взимал, не казвам, че не съм намирал, защото в тези среди е ясно, но не съм взимал. Едно време това беше мое хоби, сега го превърнах в моя работа. Ходя и до ден днешен по залите по 2-3 пъти.
Набирането е основно упражнение, което правя винаги вече 10г. Мнг добро, а и се отразява добре за развиване на широчината на гърба е не само те де, но е добра основа. Евалата на хората, който правят това, защото аз от мое хоби сега го превърнах в свой бизнес, тъй като съм вносител и собственик на магазина в подписа ми.
Относно "Бианабола" вече няма смисъл да говорим за него, не се продава в аптеките вече.
А и колегата spower е прав нека се научим да различаваме химията от добавките, защото с ХЕИ вече 3-та година се опитвам да им обясна разликата между добавки и храни за спортисти.
Набирането е основно упражнение, което правя винаги вече 10г. Мнг добро, а и се отразява добре за развиване на широчината на гърба е не само те де, но е добра основа. Евалата на хората, който правят това, защото аз от мое хоби сега го превърнах в свой бизнес, тъй като съм вносител и собственик на магазина в подписа ми.
Относно "Бианабола" вече няма смисъл да говорим за него, не се продава в аптеките вече.
А и колегата spower е прав нека се научим да различаваме химията от добавките, защото с ХЕИ вече 3-та година се опитвам да им обясна разликата между добавки и храни за спортисти.
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
- ktv
- оптимист-неверник
-
///peter написа:ktv написа:ditko1 написа:кажете някакви хубави протеини ? Тези в аптеката на "Bio game" хубави ли са ?
Не съм съгласен, че всички са боклук.
Био стронга, кърти санитарния фаянс
Но за протеина съм съгласен
На продукти със съмнително качество не залагам. На Биогейм са точно такива- знам ги от самото начало, като тръгнаха, та до днес. Лично мнение, придобито от опит.
Последна промяна ktv на 15 Май 2009, 21:43, променена общо 1 път