От 1 юни 2010 се забранява пушенето на закрити места
Модератор: Общи модератори
Evelin Cotsev написа:павката написа:къде ги сравняваш колите и тютюнопушенето?
забраняват цигарите,защото ги водят вредни и така цицат от производителите им!
а иначе аз като не мога ги трая,щото ме заболява главата и колко беналгин съм изпил заради смръдливи колеги,дето това им е целта на живота да изпушат всичкото папирос на света,кво да правя?да се затрия ли,да не стоя на автобусната спирка,да не ходя на работа,да не излизам на терасата,на кръчма да не ходяде да знам,дай идея?
на диското не ми пречи,там си става задух,мен ми се гади от това да ми пуши цървула на главата,щото го мързи да излезе навън![]()
голяма мъка е да ги слушам как се оплакват,че нямат пари за цигари,щото видеш ли от това им зависи жиивота![]()
трябва като у казармата-навън си има кошчета и там да клечат,заведенията да са със свестни вентилации и т.н.
има си начин да се измисли!
Мен пък кво ме боли , че ти не пушиш ? Да направят заведения за непушачи , ходете си там. Вместо цървула да излезне на вънка ти като си голям тарикат що не излезнеш с чашката да си пиеш отвънка а ?
Ми щото ако се наливам ме боли главата само мене после..Ако когато някой до тебе пие а ти не, приятно ли ще ти е ако на другия ден имаш махмурлук без изобщо да си пил. Изтровихте ни с тия цигари д.ба. Ще си излизате навънка и това е. Дано и глобите да са по-солени

- St.Dilov
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318 TDS touring
А кой ви кара да се целуватеnigh7lif3 написа: Ми щото ако се наливам ме боли главата само мене после..Ако когато някой до тебе пие а ти не, приятно ли ще ти е ако на другия ден имаш махмурлук без изобщо да си пил.

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
nigh7lif3 написа:Evelin Cotsev написа:павката написа:къде ги сравняваш колите и тютюнопушенето?
забраняват цигарите,защото ги водят вредни и така цицат от производителите им!
а иначе аз като не мога ги трая,щото ме заболява главата и колко беналгин съм изпил заради смръдливи колеги,дето това им е целта на живота да изпушат всичкото папирос на света,кво да правя?да се затрия ли,да не стоя на автобусната спирка,да не ходя на работа,да не излизам на терасата,на кръчма да не ходяде да знам,дай идея?
на диското не ми пречи,там си става задух,мен ми се гади от това да ми пуши цървула на главата,щото го мързи да излезе навън![]()
голяма мъка е да ги слушам как се оплакват,че нямат пари за цигари,щото видеш ли от това им зависи жиивота![]()
трябва като у казармата-навън си има кошчета и там да клечат,заведенията да са със свестни вентилации и т.н.
има си начин да се измисли!
Мен пък кво ме боли , че ти не пушиш ? Да направят заведения за непушачи , ходете си там. Вместо цървула да излезне на вънка ти като си голям тарикат що не излезнеш с чашката да си пиеш отвънка а ?
Ми щото ако се наливам ме боли главата само мене после..Ако когато някой до тебе пие а ти не, приятно ли ще ти е ако на другия ден имаш махмурлук без изобщо да си пил. Изтровихте ни с тия цигари д.ба. Ще си излизате навънка и това е. Дано и глобите да са по-солени
И аз така викам, писна ми да дишам мъгла в заведенията и дано това да е края, въпреки, че наща хубава държава като я знам, всички тия работи ще са на хартия и колкото има глобен пешеходец за минаване на червено толкова и пушач за пушене на обществени места!

- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Не бойте се , другарчета
В Турция и Гърция като е забранено отпреди 2 години-кво? Някой дали го спазва?

"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- Venkata
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW f10/3.0D
BMWPetar написа:Не бойте се , другарчета![]()
Много вярно колега, особено в Гърция

- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
Ха, ха, ха, никой от вас така и не можа да разбере истинската същност на този "закон", който родните безродни представители се напъват да изкарат измежду краката си.
На никой трезвомислещ човек няма и през ума да му мине, че тези плазмодии са се загрижили за здравето и благоденствието на народа, към който така трогателно се опитват да ни втълпят, че принадлежат.
Целта е съвсем различна и няма нищо общо със здравословния начин на живот. Първо: От акциза на тютюневите изделия има големи постъпления в републиканския бюджет. За какъв ... им е да отказват хората от цигарите? По тази логика трябва задължително да ни откажат от въздуха, който дишаме, защото така е по-здравословно.
Ами отговорът е съвсем прост- създаване на напрежение между двата отбора- този на пушачите и другия на напушачите, подобно на футболен мач. Има жестоко противопоставяне и в крайна сметка напрежение и условие за осъществянане на mind control и отклоняване масовото съзнание от истинските фактори, спомагащи за белодробни заболявания. Тези "творци" на светлото бъдеще
много добре знаят, че лесно пушачите няма да се откажат от цигарите, а дори и да има такива ще са с такъв процент, колкото приблизително е увеличението акциза на тютюневите изделия, така че те не губят нищо. Сега по темата, цитирам по памет "забрана тютюнопушенето в затворени помещения и т.н.", касае основно заведенията, защото отдавна има забрана на тютюнопушене на работното място и по мои наблюдения /работя с много фирми и офиси/, тя се спазва стриктно. В почти всички офиси има място за пушачи- отделна стая, или както е при нас, на балкона. Колко от вас си задават въпроса: В заведенията ще се спазва ли тази забрана, или това е нов начин за извличане на материални ползи
, или по-просто казано рекет от тези, било то наематели, или съдържатели на заведенията? Защото ако тази забрана се спазва почти на 100% тези заведения не могат само разходите да си изплатят и съвсем скоро ще фалират, защото непушачите рядко правят големи обороти, а като брой са нищожна част от посетителите на заведенията. Останалите репресирани пушачи ако не на 100%, поне над 90 % няма и да стъпят в заведение, освен много рядко и когато има основателен повод. В такъв случай присъствиено на тази репресирана част от клиентите ще бъде само от уважение към техните познати, колеги, близки и т.н. Какво следва от всичко това? Ами като искаш да запазиш бизнеса си като съдържател на заведение, плащай си на тези, от които зависи бизнеса ти и ще те оставят на мира- пушачите пак ще напълнят празните помещения и отново старата песен на нов глас, сещате се и без коментар. Сега родните народни представители
умуват колко кожи да свалят от нещастните държатели на заведения, а последните както се сещате ще си калкулират тези средства знаете на кой. В такъв случай най-потърпевши ще бъдат точно тези, които този "закон"
се опитва уж да защити, от кой на всички предполагам ви става ясно. И едно изречение като заключение: вЕрвайте им на тези народни избранници, те само за вашето здраве са се загрижили
, виждате ли как да не гласувате на изборите, те ни отървават от най-унищожителната отрова на този свят- НИКОТИНА.

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Абе от европейския съюз нещата,взимаме само най-гадното:
Цената на горивата са щото у европа е така
Цената на тока е таквази щото у европа...
Цената на незнам си кое...щото у европа
Пушенето незнам си к'во,щото у европа...
Закона за движение по пътищата е....
Винетките били такива щото у европа...
Глобите били такива щото у европа...
Абе заплатите що един не се сети че нямат нищо общо с тея в европа?
Пътищата нямат нищо с европа
бе
на цялата Българска действителност
Цената на горивата са щото у европа е така
Цената на тока е таквази щото у европа...
Цената на незнам си кое...щото у европа
Пушенето незнам си к'во,щото у европа...
Закона за движение по пътищата е....
Винетките били такива щото у европа...
Глобите били такива щото у европа...
Абе заплатите що един не се сети че нямат нищо общо с тея в европа?
Пътищата нямат нищо с европа
бе

- ивчо3
- старши ентусиаст
-
Bogat-Beden написа:Ogi написа:Може да ме помислите за егоист но ме боли фара за непушачите, няма по-голям кеф от тва да седнеш в някое заведение да си пийкаш кафенце и да си пушиш цигара... понеже непушачите не осъзнават как здаво ще ни бръкнат в задниците с тоя закон, представете си че правите секс ама през дрехитесъщото е като да си седнал в заведение да пиеш кафе ама да не пушиш
що за сравнение... секс и цигари-едното е единственото естествено средство за продължаване на рода ,а другото-начин за заличаването му..
Ей, не знам как сте със секса, ама аз съм го правил с жена, която през цялото време пушеше цигара и за малко да се подпалим в леглото. Добре че претупах набързо сеанса, колкото и заклет пушач да съм ми е отвратително да пуша на работното място, в къщи където спя и в леглото с някоя мадама. А за секса с дрехите, по-точно сравнение едва ли може да има.

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
bum_bum написа:Тва не го споменавай пред хора, щом е пушила цигара едва ли да си я "обслужил" особено качествено
Викаш 26621 регистрирани потребители и още колко нерегистрирани не са много, може и пред повече

От тогава русото не е на мода.
- ивчо3
- старши ентусиаст
-
bum_bum написа:Тва не го споменавай пред хора, щом е пушила цигара едва ли да си я "обслужил" особено качествено
За твоя и на останалите информация. Тя беше фригидна. Не беше спала с мъж много години, след мен се отвори като никога преди.

- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
ивчо3 написа:bum_bum написа:Тва не го споменавай пред хора, щом е пушила цигара едва ли да си я "обслужил" особено качествено
За твоя и на останалите информация. Тя беше фригидна. Не беше спала с мъж много години, след мен се отвори като никога преди.И още едно. Аз мадами не обслужвам, правя го за собствено удоволствие, а когато не ми е кеф, имам си две ръце за целта.
"Е*ането е за престиж, а ч*кията за удоволствие!"

Извинявам се...просто не се сдържах

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
[quote="ивчо3"
Ей, не знам как сте със секса, ама аз съм го правил с жена, която през цялото време пушеше цигара и за малко да се подпалим в леглото. Добре че претупах набързо сеанса, колкото и заклет пушач да съм ми е отвратително да пуша на работното място, в къщи където спя и в леглото с някоя мадама. А за секса с дрехите, по-точно сравнение едва ли може да има.
[/quote]
и аз един път претупах сеанса и после ме разнасяха,че не съм стока!че докато оправя реномето
за тва веки никога не оставям работата половинчата...

и аз един път претупах сеанса и после ме разнасяха,че не съм стока!че докато оправя реномето

за тва веки никога не оставям работата половинчата...
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче