триене
Модератор: Общи модератори
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
факт, ама момчето е лудо бе хора, кара м5, нормално да не го слуша главата
мисли с горната глава, не с долната миш0 :>

мисли с горната глава, не с долната миш0 :>
- ruseva
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: всички да се усмихват :)
- Мечтае да кара: самолет
- radio_manbg
- младши ентусиаст
-
Колега бих искал да ти дам точна рецепта но уви... май няма мъж дето да е пропуснал тези трепети... а аз съм бил и от двете страни на барикадата и на маимуни съм правил и банани са ми давали да гриза... В общи линий обаче съм гледал да отстоявам себеси и това което смятам за правилно. Вярно дал си обет за вярност ..."докато см*ртта ви раздели" и тн. ама все пак в такива ситуаций и жив не си.
Спомена че е от два месеца това увлечение... не мислиш ли че два месеца са много малко време... ок - чувствата имат експозивен характер но времето на улягане и напасване на личностите е доста по дълга а в крайна сметка за какво ти е ако не да направиш семеиство с нея...
Не ми се иска да съм на мястото на сина ти след време и не защото имам бегла идея как би се чувствал а защото децата се учат от стъпките на родителите си .
Купи един кашон Уиски... един стек цигари... викни най-близкият си приятел/приятели отидете на някоя хижа и се разбийте една седмица там. Само ти и 1-2ма приятели. те ще са хората които ще ти помогнат - само те знаят как би могъл да се чувстваш и какво би било най-добро за теб...
Поздрави и Наслука
Спомена че е от два месеца това увлечение... не мислиш ли че два месеца са много малко време... ок - чувствата имат експозивен характер но времето на улягане и напасване на личностите е доста по дълга а в крайна сметка за какво ти е ако не да направиш семеиство с нея...
Не ми се иска да съм на мястото на сина ти след време и не защото имам бегла идея как би се чувствал а защото децата се учат от стъпките на родителите си .
Купи един кашон Уиски... един стек цигари... викни най-близкият си приятел/приятели отидете на някоя хижа и се разбийте една седмица там. Само ти и 1-2ма приятели. те ще са хората които ще ти помогнат - само те знаят как би могъл да се чувстваш и какво би било най-добро за теб...
Поздрави и Наслука

БЪЛГАРИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА
БЪЛГАРИТЕ - ВЕЛИК НАРОД
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Мишу написа:ми мисля как да излезна от ситуацията ма всъщнос не ми се излиза мисля си ,че се некога ще треа да клекне нема зимам яхта а моторна лодка около 4,5м 4 месна с около 150-200коня ма да видиме дали ще върже иначе ще се правя на мъж из синсити или некое друго селско заведение ,момата е мечта сериозно го казвам висока строина ,супер интелигентна ,скромна ,ма вече се замислям да си я карам на 2ра линия и така ще стане според мен хем тя ще е доволна ще че е с ромео хем ще си има нещо за разпускане дето нема да е практичен а ще е луд за връзване с 1 дума хем питката цяла хем вълка сит треаха ми 5 дни да го измисля но съм гениален
Съжелявам че пак влизам в темата, но....
Ти бате спал ли си изобщо с нея, че си правиш планове за бъдещето? Не си ли се замислял, че щом досега не ти се е вързала на "яхтите", спортните коли и скъпите екскурзии, значи няма интерес към теб? Ако говориш истината то значи се излагаш хем пред нас, хем пред приятелите си. По това което пишеш изглеждаш сериозен мъж с репутация която в момента е под съмнение. Как искаш да те помнят хората след време?
Според мене не се занимавай повече с нея изобщо - кажи й че неин приятел не може да бъдеш и да избира, какво иска!
От друга страна, кой знае дали въпросното момиче не те прави на маймуна пред приятелките си - София е малка и всичко се разчува и ще си изградиш "мнение", което би ти попречило и на бизнеса дори, да не говорим че и жена ти може да разбере и да се изнесе с детето (в тоя ред на мисли и с половината имущество което притежаваш)
ПРЕКАЛЕНО МНОГО рискуваш, при това без основание!
Вземи се осъзнай, в БГ човек с твоето положение може да си позволи "Жена Трофей" и две любовници, но явно подхода ти е грешен! Един съвет - НЕ ПРЕТЕНДИРАЙ ТОЛКОВА УСИЛЕНО С ПАРИ, жените харесват дискретните мъже, които си траят, но същевременно им е интерестно за кво става въпрос.
Не се сърди, просто ти давам аргументи на които да разсъждаваш!
Със здраве!
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
radio_manbg написа:Вярно дал си обет за вярност ..."докато см*ртта ви раздели" и тн. ама все пак в такива ситуаций и жив не си.
Това малко на оправдание намирисва. Думата си е дума - или я спазваш, или не. Не става когато ти е удобно така, когато не - онака.
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- Mitaran
- младши ентусиаст
-
- Кара: Рейдж Ровър 4,4
ейййй заклахте вожда направи с таз тема...
Мишу, не сигурен баце затова го обсъждаш, и аз бях така, все обсъждах, докато един ден просто започнах да правя, нещата както ги чувствам. Друг е въпроса ако търсиш общественото мнение.
Само ще ти кажа, че на стари години като се обърнеш назад в живота си и утехата е като се замислиш да видиш че не съжаляваш за нищо което си пропуснал или направил, така трябва да живееш.... това ми го е казал един много ама мнооого възрастен човек, та го приемем за чиста монета.
Знаеш ли как гледа едно дете на "баща" си който ги е изоставил с майка му заради която и жена да е. Мога да ти кажа защото нас така ни изоставиха, аз бях най-малкия ама всичко ми беше ясно вече. Геда като донор на семенна течност, като куче касичка гледа. Баща ни имаше много голям портфейл, незнам твоя колко е ама неговия беше грандиозен. (Имам представа от портфейли- нали продавам яхти и то от доста време
а ако искаш скутер, лодка ала бала дай щи дам акъл да не те набутат с някой боклук някъде, че бая фирма се навъди напоследък.) и какво от това че ти е голяма банковата сметка, децата не се изнтересуват от това, за тях има други неща важни и това са все неща без пари. Сега сина ти е на 1 годинка, таман излизате от трудното в отглеждането, сега тепърва става готино и ти трябва да го пропуснаеш това... не си заслужава заради нищо на света...
Дето викаше един колега по нагоре... чукай си тихо, тихо, никой да не разбира, гледай си кефа живей си живота, ама да знаеш че всичко се връща, поне при мен беше така
Таз мацка, те е бройнала, че си арна партия и те тормози, е ти сам казваш за братовчед ти ли беше за кой, как го връткала некава мадама... мисли иди на нещо екстремно да вземеш въздух...
Пожелавам ти всичко да си дойде на местата, и да даряваш всички с щастие около теб, алелуя

Мишу, не сигурен баце затова го обсъждаш, и аз бях така, все обсъждах, докато един ден просто започнах да правя, нещата както ги чувствам. Друг е въпроса ако търсиш общественото мнение.
Само ще ти кажа, че на стари години като се обърнеш назад в живота си и утехата е като се замислиш да видиш че не съжаляваш за нищо което си пропуснал или направил, така трябва да живееш.... това ми го е казал един много ама мнооого възрастен човек, та го приемем за чиста монета.
Знаеш ли как гледа едно дете на "баща" си който ги е изоставил с майка му заради която и жена да е. Мога да ти кажа защото нас така ни изоставиха, аз бях най-малкия ама всичко ми беше ясно вече. Геда като донор на семенна течност, като куче касичка гледа. Баща ни имаше много голям портфейл, незнам твоя колко е ама неговия беше грандиозен. (Имам представа от портфейли- нали продавам яхти и то от доста време

Дето викаше един колега по нагоре... чукай си тихо, тихо, никой да не разбира, гледай си кефа живей си живота, ама да знаеш че всичко се връща, поне при мен беше така

Пожелавам ти всичко да си дойде на местата, и да даряваш всички с щастие около теб, алелуя

Той човека в момента е в еуфория и много ме съмнява да се вслуша в разума си или в съветите дадени тук. Просто иска да сподели. Ще му мине, времето лекува много.
Може би е добре да излизаш по-често с приятели, да се вгледаш и в света около теб и с времето ще видиш, че тя не е целия свят.
А дотогава...се пази жена ти да не разбере, щот работата ще стане много сложна.
Може би е добре да излизаш по-често с приятели, да се вгледаш и в света около теб и с времето ще видиш, че тя не е целия свят.

- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
Прочетох повечето от мненията, изписани по тази тема, съгласен съм със становището на почти всички от колегите, само мога да добавя някои неща от моя скромен живот. Когато бях ученик от 1974 до 1980 година имах комплекси с външния си вид- прекалено висок и слаб, буквално кльощав. Момичетата от класа не ме вземаха на сериозно, а и аз изобщо не им обръщах внимание и въпреки вида ми имах изключително силна воля да променя нещата и мозък как да го направя. Тогава си мечтаех да бъда много силен физически и да им го върна тъпкано за отношението им , така както и те постъпваха с мен. Резултатите не закъсняха- започнах да тренирам лека атлетика, натрупах мускули по краката, но горе си останах слаб. Сега вече забелязах как ме заглеждат повече и имаше наченки за осъществяване на по-близък контакт, но аз не се поддадох на моментното чувство за пълноценност, а продължих тренировките с маниакална последователност и лишения от всичко, което съучениците ми можеха да си позволят. След училище служих две години и няколко месеца и се записах да следвам. В института имаше много яки пичове и като гледах какво са постигнали с телата си, ми върна силното чувство да продължа това, което бях започнал. Жените тогава изобщо не ме интересуваха, за мен те бяха средство за моментно удоволствие и толкова. Гаджета почти не съм имал, само тези, от които нямаше отърване. Започнах да тренирам бодибилдинг до припадък, изключително бързо напреднах и мечтата ми от детските години беше на път да се осъществи. Бях известен в института, в залата за тренировки на лежанката и гладиатора тренирахме двама, най-много трима и всички останали ни имаха респект. Рядко някой извън нашия кръг се пречкаше на уредите. На два пъти учавствах в конкурс за мистър /не мистър България, или нещо подобно, а конкурс, в който учавстват само студенти от институтите в града/ и двата пъти печелех. Сега вече да изляза с някое момиче, беше въпрос на престиж от нейна страна. Имах чувството, че това не е нормално, лично по характер съм малко агресивен, но толерантен, безкрайно честен и моногамен. Много от състудентите и познатите ми казваха, че жените ще ме провалят, което в известна степен беше вярно. Все пак запазих основните неща от характера, но старото чувство на презрение към нежния пол започна да взема връх, когато виждах как привлекателни и умни момичета се натискат с противни, мазни, гнусни богаташчета, окичени с ланци и със сиво вещество, равняващо се на това, което са имали прародителите на човека. От тогава до сега не съм виждал жена, която да не си гледа материалния интерес. Чувството да манипулират някой мъж, особено когато виждат, че е безкрайно хлътнал по тях, предизвикна у тях душевен оргазъм. Извратеното усещане на удовлетвореност, когато се надсмиват над терзанията на някой мъж взема връх над всичко и дори това не е достатъчно, а го коментират с приятелки да се покажат колко са по-по-най и с тъпия си мозък дори не могат да разберат какво са те и какво представляват. Тогава за мен чашата преля и оттогава до днес единственото, което ми доставя удоволствие е при първа възможност /въпреки че съм на 42 години и все пак малко останало от това, което бях преди/, да им покажа на тези фръцли къде им е мястото. Имам чар, с който да ги зарибя, доколкото е възможно да ги предразположа към някаква близост, без да използвам клишета, всичко изглежда все едно е съвсем спонтанно и накрая да постъпя с тях така, както постъпиха и те с мен.
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
абе Мишу,с тая кинта в излишък,що не скокнеш в някое клубче,къде няколко професионалистки да се погрижат за тебе 

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
ивчо3 написа:Прочетох повечето от мненията, изписани по тази тема, съгласен съм със становището на почти всички от колегите, само мога да добавя някои неща от моя скромен живот. Когато бях ученик от 1974 до 1980 година имах комплекси с външния си вид- прекалено висок и слаб, буквално кльощав. Момичетата от класа не ме вземаха на сериозно, а и аз изобщо не им обръщах внимание и въпреки вида ми имах изключително силна воля да променя нещата и мозък как да го направя. Тогава си мечтаех да бъда много силен физически и да им го върна тъпкано за отношението им , така както и те постъпваха с мен. Резултатите не закъсняха- започнах да тренирам лека атлетика, натрупах мускули по краката, но горе си останах слаб. Сега вече забелязах как ме заглеждат повече и имаше наченки за осъществяване на по-близък контакт, но аз не се поддадох на моментното чувство за пълноценност, а продължих тренировките с маниакална последователност и лишения от всичко, което съучениците ми можеха да си позволят. След училище служих две години и няколко месеца и се записах да следвам. В института имаше много яки пичове и като гледах какво са постигнали с телата си, ми върна силното чувство да продължа това, което бях започнал. Жените тогава изобщо не ме интересуваха, за мен те бяха средство за моментно удоволствие и толкова. Гаджета почти не съм имал, само тези, от които нямаше отърване. Започнах да тренирам бодибилдинг до припадък, изключително бързо напреднах и мечтата ми от детските години беше на път да се осъществи. Бях известен в института, в залата за тренировки на лежанката и гладиатора тренирахме двама, най-много трима и всички останали ни имаха респект. Рядко някой извън нашия кръг се пречкаше на уредите. На два пъти учавствах в конкурс за мистър /не мистър България, или нещо подобно, а конкурс, в който учавстват само студенти от институтите в града/ и двата пъти печелех. Сега вече да изляза с някое момиче, беше въпрос на престиж от нейна страна. Имах чувството, че това не е нормално, лично по характер съм малко агресивен, но толерантен, безкрайно честен и моногамен. Много от състудентите и познатите ми казваха, че жените ще ме провалят, което в известна степен беше вярно. Все пак запазих основните неща от характера, но старото чувство на презрение към нежния пол започна да взема връх, когато виждах как привлекателни и умни момичета се натискат с противни, мазни, гнусни богаташчета, окичени с ланци и със сиво вещество, равняващо се на това, което са имали прародителите на човека. От тогава до сега не съм виждал жена, която да не си гледа материалния интерес. Чувството да манипулират някой мъж, особено когато виждат, че е безкрайно хлътнал по тях, предизвикна у тях душевен оргазъм. Извратеното усещане на удовлетвореност, когато се надсмиват над терзанията на някой мъж взема връх над всичко и дори това не е достатъчно, а го коментират с приятелки да се покажат колко са по-по-най и с тъпия си мозък дори не могат да разберат какво са те и какво представляват. Тогава за мен чашата преля и оттогава до днес единственото, което ми доставя удоволствие е при първа възможност /въпреки че съм на 42 години и все пак малко останало от това, което бях преди/, да им покажа на тези фръцли къде им е мястото. Имам чар, с който да ги зарибя, доколкото е възможно да ги предразположа към някаква близост, без да използвам клишета, всичко изглежда все едно е съвсем спонтанно и накрая да постъпя с тях така, както постъпиха и те с мен.
Браво Ивчо, силен характер, пример за колегата, поздравления

krystal написа:Той човека в момента е в еуфория и много ме съмнява да се вслуша в разума си или в съветите дадени тук. Просто иска да сподели. Ще му мине, времето лекува много.
Пък на колежката й стана навик да ме цитира преди още да съм го казал

Mitaran написа:Пожелавам ти всичко да си дойде на местата, и да даряваш всички с щастие около теб, алелуя
По-яко пожелание от това здраве му кажи

- ивчо3
- старши ентусиаст
-
krystal, жена му и да не е на 100% сигурна за неговите увлечения, няма как да не се усъмни в нещо. Това да не ядеш 3 дена, освен несподелена любов, или проблем с баварката няма какво друго да е. Стига да е умна, ще остави на първо време нещата да се развият от самосебе си, ще се прави все едно нищо не забелязва и ще използва "оръжието" си в краен вариант. Жените са много изибретателни когато имат за цел да задържат някой мъж, това им го признавам. Мъжете действат примитивно в подобна ситуация и без да го осъзнават, са в състояние да развалят връзката /семейството/ си.
[quote="Мишу"]не е базик историята, на 30г съм и не си измислям неиния герои взима около 1500-1800лв на месец като плати консумативите едва ли може да я глези да не говорим че 1 екскурзия в монте карло или където и да било е около 4-5 евра хотели рент а кар и други глупусти и си готов аз и казвам че съм сериозен и пред цялата фирма съм станал за смях когато обядваме никои вече не сяда до нея то е ясно кои ще седне
винаги съм се имал за терикат и пълно перде но ми доиде до глевата гърло ме стяга ,не спя чакам смс те идват по всяко време бе както човек си мисли че никога неможе да му се случи то 1 ден го стига и се чудиш откаде да почнеш до преди месец и аз виках как мое да тима такива балъци ........... мацката не е карасива като манекенка просто е висока супер интелегентна и филология и скромна до някъде обича да ми избира парфюми и други глупусти ма е това е шанс !!![/quote]
Като ти гледам възпитанието, мацката никога няма да бъде твоя. Живота не е само пари или псевдовъзможности.

Като ти гледам възпитанието, мацката никога няма да бъде твоя. Живота не е само пари или псевдовъзможности.
Едно е да се държи като отегчена съпруга, друго си е като ококорена комшийка.
- ивчо3
- старши ентусиаст
-
Мишел написа:evans написа:Аз бих го посъветвал така:да ги зарязва и двете(стига само да няма деца от едната,че тогава е кофти)и да си живее живота.Просто брака си е ебало майката,не познавам чоек,който след сватбата да си няма проблеми.Времента станаха такива,че почти всички жени ще те преебат за нещо,я някой друг е по паралиа от теб,я по голям ебач.
Ух, че разбираааааач![]()
Не само е разбирач, но почти уцели десетката. Какво би се получило когато въпросния мъж притежава и двете неща накуп, как би изглеждал съпруга в нейните очи? Ами той се е сринал тотално в краката й. И все пак жените имат възможност да си родят дете от този, който им е на сърцето. Който не го желаят и по някаква случайност прихванат от него най- лесно е да се направи аборт. Хванат си някой балък с възможности, финансови разбира се, който омотават в коварните си мрежи, правят се на такива каквито не са, готови са да му угодят във всичко, човека си мисли че е на седмото небе, вярва в отровните лъжи и лицемерие, вярва в любовта, докато в един прекрасен ден научава, че ще бъде баща. Извън себе си от радост, той е готов на всичко в името потомството и обичната си съпруга и дори за миг не се усъмнява детето от него ли е. Този пример го давам хипотетично, не е задължително да бъде правило, но по статистика над 30 % от мъжете не са биологичните родители на детето си, или ако са повече поне едно не е от него! И това важи с пълна сила за привлекателните и сексапилни жени, не че другите ги изключвам от сметката, но по-непривлекателните са по-верни на съпрузите си, има и изключения разбира се. Примерът, който дадох със заможния и на положение мъж, както и пресиленото от мен определение "балък", съвсем не говори лошо за него, просто той почти не знае, или не желае да знае какво би било поведението на собствената му съпруга с индивид, който меко казано е материално недобреобезпечен, поставен на негово място. ТОЙ ще бъде вечно виновния за всички проблеми в семейството, вечно ще му бъде натяквано какви заможни приятели и гаджета е имала, как така ги е изпуснала /жива да я ожалиш горката/ и каква чест му прави, че се е навила да си живее живота с него.