Камера на Цариградско!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 17 Юни 2009, 16:03

saleen написа:Така като гледам повечето сте ЗА корупцията, обаче онова славно време с 20-то левките няма вече да го има :mhihi: Нека нека, нещата малко по малко се пооправят :winky:

Дано, хайде, че ми пресъхна гърлото да обяснявам :mhihi: :bchug:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 17 Юни 2009, 16:20

Кое време го няма и какво всъщност обяснявате с колегата? Явно дълбокосмислени неща ще да са, мислете си как се "оправят нещата" и че много чувате "нещата".
Прав си няма вече двадесетолевки, сега снимката ти заминава в коша с 100лв в ръка. Би било хубаво първо да се допрете от първа ръка с материята преди да коментирате, защото съм сигурен че в градовете си нямате камери или поне не сте имали взимане даване с фирмата кат. ;)

Аватар
Кара: 200CE

Мнение от Projektzwo » 17 Юни 2009, 16:41

///peter написа:Кое време го няма и какво всъщност обяснявате с колегата? Явно дълбокосмислени неща ще да са, мислете си как се "оправят нещата" и че много чувате "нещата".
Прав си няма вече двадесетолевки, сега снимката ти заминава в коша с 100лв в ръка. Би било хубаво първо да се допрете от първа ръка с материята преди да коментирате, защото съм сигурен че в градовете си нямате камери или поне не сте имали взимане даване с фирмата кат. ;)

Еми ти пък като си такъв експерт вземи ни разясни на нас селяните (без камери в "градовете" :mhihi: ) принципа и начина на работа на камерите. Имам чувството, че проблема е не толкова в устройството, което снима, а в това зад волана, а специално за такива като теб едва ли ще има вариант в който да се чувстваш щастлив, е освен ако не се примириш и не дойдеш при нас на село, нали си нямаме камери и ще ти е айляшко... :winky:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 17 Юни 2009, 16:51

///peter написа:Би било хубаво първо да се допрете от първа ръка с материята преди да коментирате, защото съм сигурен че в градовете си нямате камери или поне не сте имали взимане даване с фирмата кат. ;)

Бе верно, у наше село таквоз животно ньема! Ма то кой туз камера чи ни занйми? :mhihi: Да се чете като - колко бири ще почерпиш ако пък случайно има? ;) :bchug:

Пък с фирмата КАТ един път съм имал вземане даване. И беше голяма разправия... Едни пари дадох... Ама не щото правех номера от селски вечеринки като някои хора, ами щото се карах с катаджията да ми пише фиш за парите, които му давах :maad: Каза ми униформения какво съм нарушил и каква е санкцията и аз му платих глобата на място - той тръгна да ме изпраща по живо по здраво, но аз му обясних, че тия пари са за фиш и държавния бюджет, а не за семейния му бюджет. :evil: Той разбира се тръгна да ме плаши, че ще ми пише акт, но аз държах на своето (и на закона) и в крайна сметка си тръгнах със заветния фиш с цената на почти половинчасова разправия :twisted:

В западна Европа корупция няма щото катаджиите не са си и помисляли да вземат подкуп. И това е така щото никой не си е помислял да им даде. :idea:

А на българския селяндур му дай само поле за изява и 1001 хитринки ще измисли, но само да не е както е реда :dummy: Ако трябва повече пари отколкото му е глобата ще даде подкуп, но няма да даде и 1 стотинка на "тая скапана държава" :kuku: :dummy: :puke:

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 17 Юни 2009, 17:13

Всъщност какво ли ме грее, кво мислите?
Всичко е 6 с камерките, ще се спазва правилника и няма да има корупция, прави сте! :help: Това е решението на всички проблеми по пътя.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 17 Юни 2009, 17:42

а ето и методите за борба с камерите http://english.controleradar.org/destroyed-speed-camera.php ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 20 Юни 2009, 11:36

Към 10:30 днес (сутринта), камерата на цариградско не бачкаше, може да работи само вечер или пък да не работи за сега! :)
Минах покрай нея за към центъра не измуча радара, после на връщане изписука само от бензиностанцията.

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар
Кара: M3 E46
Мечтае да кара: M3 E46
Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox

Мнение от Runnaway » 21 Юни 2009, 22:33

Уважаеми колеги.. Моля да прочетете мнението ми набързо :)

В събота сутрин пътувах до Варна и днес следобед се връщах по същия път - София - Ябланица - Търново - Шумен - Варна!

Освен камерата на Лукойл Ботевград успях да забележа още ДВЕ, за които мисля да ви разкажа, за да не ви дойдат честитки по пощата ..

1. Камера на разклона за село Малиново (Ловешко) .. Това е точно преди изкачването преди Севлиево (посока София - Севлиево) и е позиционирана на ДЯСНАТА бензиностанция Петрол (точно там са 2 бензиностанции ПЕТРОЛ от двете страни на пътя). Лесно се забелязва и изглежда по същия начин като камерите на Цариградско и на Лукойл (Ботевград) .. Камерата беше насочена да засича автомобилите идващи от СОФИЯ в посока Севлиево!

2. Камера на изхода на село ШЕРЕМЕТЯ (преди/след Велико Търново)

Камерата е абсолютно същата като гореизброените 3! И е позиционирана от лявата страна на пътя, 100 метра преди края на селото ако се движите в посока ВАРНА - СОФИЯ .. Ако идвате от София, камерата ви се пада веднага като влезете в селото ОТ ДЯСНО!

Надявам се да съм ви бил от помощ! Ще ви помоля, като се движите из България да си отваряте очите за такива наблюдателни средства, за да не получаваме редовно "честитки" от КАТ по пощата ;)

Прилагам малко снимки:

Камерата на Цариградско от двете страни снимана!

Изображение

Изображение

Камерата на ЛУКОЙЛ (БОТЕВГРАД) - АМ "ХЕМУС" Посока Правец - София

Изображение

Камерата на с. Шереметя, Великотърновско - Посока Варна - Велико Търново

Изображение
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Поредният работен ден" - до Част 7 >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар

Мнение от Runnaway » 22 Юни 2009, 21:30

:arrow: Up на темата заради снимките!
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 22 Юни 2009, 22:28

Изписка ли ти радара или беше безмълвен като моя, докато минаваше покрай тази на цариградско?

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар

Мнение от Runnaway » 22 Юни 2009, 22:40

///peter написа:Изписка ли ти радара или беше безмълвен като моя, докато минаваше покрай тази на цариградско?

Нямам радар, нито GPS!

Аз си имам глава на раменете :)
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 23 Юни 2009, 8:08

:shock: Видях на сенника ти нещо като радар, ма май не е твоята кола ;)

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар

Мнение от Runnaway » 23 Юни 2009, 8:14

///peter написа::shock: Видях на сенника ти нещо като радар, ма май не е твоята кола ;)

Bluetooth Handsfree :) На един колега на Шкодилака е това ..
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E30 Е38
Детайли за колата: Не бие много на очи

Мнение от Transportera » 23 Юни 2009, 15:39

с тия камери актовете ще хвърчат като топъл хляб,особенно както са сложени на ограничение 40 и 60 :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '02 BMW E46 330i

Мнение от ///M3 » 23 Юни 2009, 15:47

Runnaway написа:
Камерата на с. Шереметя, Великотърновско - Посока Варна - Велико Търново

Изображение

Е като го гледам пътя, тук няма нужда от допълнително ограничение!!! Но сигурно е 60 или 40........... :evil: :evil: :evil: :evil:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата