Камера на Цариградско!!!
Модератор: Общи модератори
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Кое време го няма и какво всъщност обяснявате с колегата? Явно дълбокосмислени неща ще да са, мислете си как се "оправят нещата" и че много чувате "нещата".
Прав си няма вече двадесетолевки, сега снимката ти заминава в коша с 100лв в ръка. Би било хубаво първо да се допрете от първа ръка с материята преди да коментирате, защото съм сигурен че в градовете си нямате камери или поне не сте имали взимане даване с фирмата кат.
Прав си няма вече двадесетолевки, сега снимката ти заминава в коша с 100лв в ръка. Би било хубаво първо да се допрете от първа ръка с материята преди да коментирате, защото съм сигурен че в градовете си нямате камери или поне не сте имали взимане даване с фирмата кат.

- Projektzwo
-
-
- Кара: 200CE
///peter написа:Кое време го няма и какво всъщност обяснявате с колегата? Явно дълбокосмислени неща ще да са, мислете си как се "оправят нещата" и че много чувате "нещата".
Еми ти пък като си такъв експерт вземи ни разясни на нас селяните (без камери в "градовете"

///peter написа:Би било хубаво първо да се допрете от първа ръка с материята преди да коментирате, защото съм сигурен че в градовете си нямате камери или поне не сте имали взимане даване с фирмата кат.
Бе верно, у наше село таквоз животно ньема! Ма то кой туз камера чи ни занйми?

Пък с фирмата КАТ един път съм имал вземане даване. И беше голяма разправия... Едни пари дадох... Ама не щото правех номера от селски вечеринки като някои хора, ами щото се карах с катаджията да ми пише фиш за парите, които му давах

В западна Европа корупция няма щото катаджиите не са си и помисляли да вземат подкуп. И това е така щото никой не си е помислял да им даде.

А на българския селяндур му дай само поле за изява и 1001 хитринки ще измисли, но само да не е както е реда

- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Всъщност какво ли ме грее, кво мислите?
Всичко е 6 с камерките, ще се спазва правилника и няма да има корупция, прави сте!
Това е решението на всички проблеми по пътя.
Всичко е 6 с камерките, ще се спазва правилника и няма да има корупция, прави сте!

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Към 10:30 днес (сутринта), камерата на цариградско не бачкаше, може да работи само вечер или пък да не работи за сега!
Минах покрай нея за към центъра не измуча радара, после на връщане изписука само от бензиностанцията.

Минах покрай нея за към центъра не измуча радара, после на връщане изписука само от бензиностанцията.
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
Уважаеми колеги.. Моля да прочетете мнението ми набързо
В събота сутрин пътувах до Варна и днес следобед се връщах по същия път - София - Ябланица - Търново - Шумен - Варна!
Освен камерата на Лукойл Ботевград успях да забележа още ДВЕ, за които мисля да ви разкажа, за да не ви дойдат честитки по пощата ..
1. Камера на разклона за село Малиново (Ловешко) .. Това е точно преди изкачването преди Севлиево (посока София - Севлиево) и е позиционирана на ДЯСНАТА бензиностанция Петрол (точно там са 2 бензиностанции ПЕТРОЛ от двете страни на пътя). Лесно се забелязва и изглежда по същия начин като камерите на Цариградско и на Лукойл (Ботевград) .. Камерата беше насочена да засича автомобилите идващи от СОФИЯ в посока Севлиево!
2. Камера на изхода на село ШЕРЕМЕТЯ (преди/след Велико Търново)
Камерата е абсолютно същата като гореизброените 3! И е позиционирана от лявата страна на пътя, 100 метра преди края на селото ако се движите в посока ВАРНА - СОФИЯ .. Ако идвате от София, камерата ви се пада веднага като влезете в селото ОТ ДЯСНО!
Надявам се да съм ви бил от помощ! Ще ви помоля, като се движите из България да си отваряте очите за такива наблюдателни средства, за да не получаваме редовно "честитки" от КАТ по пощата
Прилагам малко снимки:
Камерата на Цариградско от двете страни снимана!
Камерата на ЛУКОЙЛ (БОТЕВГРАД) - АМ "ХЕМУС" Посока Правец - София
Камерата на с. Шереметя, Великотърновско - Посока Варна - Велико Търново

В събота сутрин пътувах до Варна и днес следобед се връщах по същия път - София - Ябланица - Търново - Шумен - Варна!
Освен камерата на Лукойл Ботевград успях да забележа още ДВЕ, за които мисля да ви разкажа, за да не ви дойдат честитки по пощата ..
1. Камера на разклона за село Малиново (Ловешко) .. Това е точно преди изкачването преди Севлиево (посока София - Севлиево) и е позиционирана на ДЯСНАТА бензиностанция Петрол (точно там са 2 бензиностанции ПЕТРОЛ от двете страни на пътя). Лесно се забелязва и изглежда по същия начин като камерите на Цариградско и на Лукойл (Ботевград) .. Камерата беше насочена да засича автомобилите идващи от СОФИЯ в посока Севлиево!
2. Камера на изхода на село ШЕРЕМЕТЯ (преди/след Велико Търново)
Камерата е абсолютно същата като гореизброените 3! И е позиционирана от лявата страна на пътя, 100 метра преди края на селото ако се движите в посока ВАРНА - СОФИЯ .. Ако идвате от София, камерата ви се пада веднага като влезете в селото ОТ ДЯСНО!
Надявам се да съм ви бил от помощ! Ще ви помоля, като се движите из България да си отваряте очите за такива наблюдателни средства, за да не получаваме редовно "честитки" от КАТ по пощата

Прилагам малко снимки:
Камерата на Цариградско от двете страни снимана!

Камерата на ЛУКОЙЛ (БОТЕВГРАД) - АМ "ХЕМУС" Посока Правец - София

- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
///peter написа:Изписка ли ти радара или беше безмълвен като моя, докато минаваше покрай тази на цариградско?
Нямам радар, нито GPS!
Аз си имам глава на раменете

- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
///peter написа::shock: Видях на сенника ти нещо като радар, ма май не е твоята кола
Bluetooth Handsfree

- Transportera
- старши ентусиаст
-
- Кара: E30 Е38
- Детайли за колата: Не бие много на очи
- ///M3
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 BMW E46 330i
Runnaway написа:
Е като го гледам пътя, тук няма нужда от допълнително ограничение!!! Но сигурно е 60 или 40...........