Недоволство от МТЕЛ, вече и с клип !!! Гледаите !

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ferdy » 26 Юни 2009, 1:09

Е.Димитров написа:Бе каквото и да си говорим,за сега Мтел са сравнително добре,има една изразена практика,когато се скараш с тях -тогава оправят проблема.
Преди години имаше някаква "промоция" на мтел по повод някаква годишнина техна и цял ден беше без пари разговорите,да ама мен не ме интересува това щото си говоря еднакво,никога не съм се интересувал,и какво се случи,чакам аз моята приятелка да ми каже с кой рейс тръгва обаче всички решили да говорят и аз не мога да се свържа,беше доста напрегнато,незнам на коя автогара да я чакам,в колко часа и тн. Та се обаждам на тея от мтел (с 300 зора)и им обяснявам че като не могат да осигурят това което предлагат-да не го правят...
По късно ми се обадиха (след 2 седмици) и ми се извиниха като жест от тяхна страна ми подариха една месечна вноска,чудо голяма,ама жеста е важен

И аз тогава звъннах на *88 и им вдигах гири, след това и аз бях без такса. :mhihi:

бай печатар
Аватар
Кара: E34 525tds-A
Мечтае да кара: Е38 728i

Мнение от NeoPrint » 26 Юни 2009, 5:06

Каквото и да си говорим Мтел са Оператора в БГ. Всичко останало е компромис! Не че са цвете за мирисане ама това са ни операторите :evil:
От както минах от мобифоните на ГСМ съм с Мтел и не ги сменям за нищо при тези алтернативи.

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 26 Юни 2009, 9:37

Този месец всичко е наред със сметката...даже и фактурата дойде на време :mhihi: :D

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39

Мнение от Mitaka85 » 26 Юни 2009, 12:27

от сигурен източник знам, че М-Тел надписват сметки и лъжат с безплатните минути. Мой близък работи за компанията.

води статистиката
Аватар
Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d

Мнение от LuBo1 » 26 Юни 2009, 15:22

Клипчетата са 4 на брои , изчаквам да ги качат в ВБОХ7. На единия клип се чува и вижда точно колко отвратително се държи касиерката :) Месечна фактура не съм получавал от близо 2 години. Да съм си ги търсил в пощата , това им е отговора на МТЕЛ :D
ИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nightmare » 08 Юли 2009, 17:41

Ето и кличето(най- дългото) как броят 13кг стотинки :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Ама и наш Любо си знае работата :mhihi:

http://vbox7.com/play:d1ff6af5
Изображение

master of the force
Аватар

Re: Недоволство от МТЕЛ, вече и с клип !!! Гледаи те !

Мнение от alx » 08 Юли 2009, 18:05

LuBo1 написа:Аз съм страшно недоволен от тия мошеници. Не стига че всеки месец поне 20-30лв са ми надписани, тъпата им СИМ КАРТА здаде багажа тогава когато най много ми трябваше . . . , а когато отидох да я реактивирам ме накараха да заплатя 12 лв от фактура от преди 4 месеца. Пък отношението на тая дето ме обслужваше беше под всякакво ниво . . . много им набрах на тия Лимкиори .

Моят отговор беше 77,57лв , на стотинки по 1 и 2 . 2 момичета ги броиха около 40мин. Имам още 11 месеца договор и мисля всеки месец да си им ги плащам така. :D
Nightmare написа:Ето и кличето(най- дългото) как броят 13кг стотинки :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Ама и наш Любо си знае работата :mhihi:

http://vbox7.com/play:d1ff6af5

ето ти една друга гледна точка...

сметката няма как да ти я надписват. отчитането е автоматично и всеки месец се печатат толкова много сметки, че ако си мислиш, че някой ще се занимава да седи и да надписва... особено на малки сметки (под 1000 лева на месец... )..... лъжеш се.

сим-картите се развалят. дали ще си с нокиа и мтел или верту и водафон - все е факт. случва се на всеки

не трябва да се очудваш, че когато се те хванали на тясно (като ти е изгоряла картата) са те накарали и да си платиш това което си им дължал отпреди 4 месеца.

това с плащането на стотинки не е в ничия полза. нито ти изглеждаш по-герой, нито касиерките са ти виновни, нито ще повляеш на политиката на компанията или на доходите й.

като не ти харесват - сменяш оператора... докато установиш че и другите са същите защото като си голяма компания начина на правене на бизнес е горе долу един и същ за всичките.

просто случайни размисли....
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 08 Юли 2009, 18:07

мойта сим карта е на 6-7 години, надписи не са останали по нея и е една мръсно бяла, завирана е във всякакви телефони и не спира да работи
а сега ми кажи защо не се е скапала?
Изображение

води статистиката
Аватар
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d

Мнение от LuBo1 » 08 Юли 2009, 18:25

Ха ха ,

Както се печатат толкова много сметки , толкова е лесно да се надпишат 10000 сметки с по 5 лв = 50000лв а ? Как е ? Знаеш ли на колко хора им се занимава за по 5 лв ? Както и да е? Пуснал съм си лог-а на Нокиата и ще има засичане на разговорите. Ще видим тогава колко съм прав , но съм сигурен че съм прав !

Хубу , развалят се . Да си превикват клиентите на 3 години за подмяна , да няма дертове. Ето решение, мене ко ме ебе че тая карта от 2 години стои в телефона и се развали точно когато ми трябваше . Пък съм я взел 2003г. Те са виновни , като им е известен проблема ! Ко праим ако стане в Англия или Германия , да седя без телефон ли ? След като имам договор с тях !

Не се очудвам, направо ме хвана яд . Защото 4 месеца назаде , са 4 ходенки до МТЕЛ за плащане на фактури. Сливи ли имат тия овце там да ми кажат че имам старо плащане ? И то за космическата сума от 10лв, дето като седна на кафе то толкова струва !

За обслужването в Мтел , мога много да кажа. Но сред нас може да има някои които все пак работи там и да се обиди ! Да са живи и здрави всичките които работят и обслужват клиентите в МТЕЛ ;)

Аз оператора съм го сменил на Глобул, вече 3 месец съм доволен.

П.С Имам една неприятна случка от преди 3 години, в която по неволя се включи и МТЕЛ . Връщахме се от едно БОЖУРИЩЕ(мисля че беше последното). Пред мене на околовръстното в СЛИВЕН стана много тежко ПТП (Джип Аро с камион челно) никои не спира , освен мене. Веднага звъня на 150 и 166. Няма сигнал , звъня на *88 и ко става - затвориха ми като им обяснявах какво стана. След това пак веднага звънах и им обясних че съм на сметка и знам какви са последствията ако лъжа , след 2 мин ме прехвърлиха на отговорник операторки. За тия 6-7 мин в които МТЕЛ се ебяха с мене по телефона , аз държах главата на този човек , цялата беше в кръв ! Така че винаги заради едни овце , цялото стадо ще страда , ако не я знаеш приказката ! Аз се радвам че спрях и помогнах ! Но тия в МТЕЛ тогава много лошо впечетление ми направиха , след като има казвах че човека е много тежко ударен и умира в ръцете ми !
ИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 08 Юли 2009, 18:58

LuBo1 написа:Ха ха ,

Както се печатат толкова много сметки , толкова е лесно да се надпишат 10000 сметки с по 5 лв = 50000лв а ? Как е ? Знаеш ли на колко хора им се занимава за по 5 лв ? Както и да е? Пуснал съм си лог-а на Нокиата и ще има засичане на разговорите. Ще видим тогава колко съм прав , но съм сигурен че съм прав !

Човек, те ти обясняват, ти пак не вдяваш. Ей това си е българското - имаш факти черно на бяло обяснени, но българина си мисли че някой умишлено прави заговор точно срещу него. От 3 милиона абоната - тооочно ти, защото си специален, светът се върти около теб! И понеже от Мтел толкова искат да те загубят като клиент - ти надписват сметки и го правят толкова очевидно, че да можеш да ги проследиш и да ги нахакаш с едни 13кг стотинки.
Аlx ти обясни как стоят нещата. Автоматична система. Ти какво си мислиш, че една русокоса със сини очи маца седи и специално ти чатка буква по буква разпечатката, като накрая ти лепва една сочна целувка на хартията ли? Никой няма да се занимава да бъзика по софтуера да ти надписват на сметката.
Като не те устройва напечатана фактура(понеже очевидно те са ръчна изработка и има специални служители в Мтел "отговорник надписване на сметки"), отказваш се от нея - има опция на сайта - и след това си проверяваш онлайн всичко.

ЕДИТ: И моля те, вземи го оправи това в заглавието. Чопли ми в задния мозък чак, някой като почне да ми разделя "те" и "ме" от думите. Не друго - разваля ти имиджа на тарикат, притежаващ завидното имане от 13кг стотинки.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

ентусиаст
Аватар

Мнение от JOGI » 08 Юли 2009, 19:47

Добре аз незнам как голям човек може толко ниско да падне.. на тва клипче все едно си някое дете, мрънкаш там, мрънкаш тука и какво? И тва да си го изкараш така на тея момичета...то все едно близалката са ти взели, ама ти си знаеш де.

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 08 Юли 2009, 19:50

:shock: Любе, брат, ти направо си ги изкъртил! Аз имам служебен номер в МТел, а личния ми е глобулски. 088 ме скъсват с интернет телефонията, иначе проблеми не съм имал, освен да се карам всеки път с тях, когато им ходя в офисите.
Последна промяна ktv на 08 Юли 2009, 19:51, променена общо 1 път
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

води статистиката
Аватар
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d

Мнение от LuBo1 » 08 Юли 2009, 19:51

Archangel написа:
LuBo1 написа:Ха ха ,
. . .

Ха ха ха , ти четеш и мислиш другаде. Мислиш доста повърхносттно ама то си е твое мислене.
Никои не ти говори или пише че няква кака или леля в МТЕЛ ми надписва сметката. Според мене си е заложено в АВТОМАТИЧНА ИМ СИСТЕМА. Има си начини на доказване , даже колега по рано беше писал че са му пратили и извинително писмо за надписванията.
Някъде да съм написал точно аз , след като и други колеги и приятели се съмняват точно в това а ?

Мтел , маи не искат да ме загубят. През последните 10 дни ме търсиха 4 пъти да изгладим проблема със сметката и да ми пуснели някакви по изгодно условия! Смятам че има защо, не мислиш ли?

Никога не съм се мислел за специален , даже съм много Прост човек !
Но ти явно се мислиш за такъв ? Да не работиш в МТЕЛ или около Мтел ?

Мухахаха , това за разпечатката и фактурата . . . много ме забавляваш. . . Първо не съм дребнав , второ- аз месечна фактура не съм получавал от може би 3 години в къщи. Трето не ме интересува , просто споделям и защо го правя !

Ебал съм му маиката, това си е моя мнение , и да българско е ! И точно защото сме българи , сме свикнали да ни ебат !
ИзображениеИзображение

крив кюнец
Аватар

Мнение от крив кюнец » 08 Юли 2009, 20:24

Не съм на ничия страна, но тази касиерка е там за това. Нито някой я е накарал да копа, нито пък е в някаква изморителна поза. На климатиче е лятото, зимата е на топло... и всеки ден не брои толкова стотинки. Тя с приемането на работата се е съгласила на тези условия. За мен няма нищо нередно да си платиш така. Работя в подобна сфера услуги и знам, че клиента е бог!... та дори и да си плаща в стотинки. И след като е платено по този начин, значи политиката на фирмата го позволява. А ако на някой не му се броят стотинки ще дойде такъв на който му се броят. :D

Тъпото в случая е направата на видеото :idea:
Последна промяна крив кюнец на 08 Юли 2009, 20:38, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 08 Юли 2009, 20:37

JOGI написа:Добре аз незнам как голям човек може толко ниско да падне.. на тва клипче все едно си някое дете, мрънкаш там, мрънкаш тука и какво? И тва да си го изкараш така на тея момичета...то все едно близалката са ти взели, ама ти си знаеш де.

Да не би това да не са пари?Тези монети по 1,2 и 5 стотинки са си законно платежно средство и важат за цялата страна,така,че не виждам за какво мрънкате.Аз също съм плащал така телефон в БТК,и само чаках да кажат А за монетите и панаира ще беше пълен,но те си ги взеха и почнаха да броят.Мотаха се два часа ама на мен ми дремеше,седях и си четех вестници.И изобщо не ми е на х... дали са виновни или не,и те зимат заплати от моите пари.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата