Откаде имат пари за тия Джипове незнам
Модератор: Общи модератори
- Babuna
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
- Мечтае да кара: и да му е спокойно
Ех, ех, ех. Уикенда бях до Слънчев бряг. Да ви кажа - имаше още по средата на юни месец огромно струпване на 63 АМГ двигатели и други подобни, както и много служебни G класи и ведомствени Ферарите.
И аз като фен на тези автомобили случайно така поглеждах шоферите. Как пък един не видях под 100 кила, бръснат и без фитнес телце? (Имаше и такива, но много рядко и обикновено бяха млади и руси
)
Когато видиш един такъв човек обикновено можеш да отгатнеш начина му на живот, който рязко се различава от този на легитимен шеф-бачкатор, фабрикант или индустриалец с около 100 хиляди задължения на ден.
Не завиждам, но си задавам въпроси защо толкова неща не са наред тук, в България.
Така, че с тая тъпа приказка да не гледаме в паничката на другия - недейте, не звучи убедително.
И аз като фен на тези автомобили случайно така поглеждах шоферите. Как пък един не видях под 100 кила, бръснат и без фитнес телце? (Имаше и такива, но много рядко и обикновено бяха млади и руси

Когато видиш един такъв човек обикновено можеш да отгатнеш начина му на живот, който рязко се различава от този на легитимен шеф-бачкатор, фабрикант или индустриалец с около 100 хиляди задължения на ден.
Не завиждам, но си задавам въпроси защо толкова неща не са наред тук, в България.
Така, че с тая тъпа приказка да не гледаме в паничката на другия - недейте, не звучи убедително.
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
"Битието определя съзнанието"...... Това колежке кога си го чела, че когато аз съм го учил, сигурно си била в детската
Права си за това, но когато има съзнание, а в много от нашите случаи то липсва. В България нищо не ме учудва вече, дори ако каруцата почне да дърпа коня
Познавам доста хора, които имат пари, коли и всичко, което си пожелаят, но са все още "в съзнание" и не се смятат за безсмъртни.
По принцип природата не търпи празни пространства. Също така няма ничии пари, които да намериш и да натрупаш капитал. Абе, важното е като трупаш авоари, да не ги крадеш, а да са вследствие на твоите възможности.

По принцип природата не търпи празни пространства. Също така няма ничии пари, които да намериш и да натрупаш капитал. Абе, важното е като трупаш авоари, да не ги крадеш, а да са вследствие на твоите възможности.
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
Sharo написа:lubeto написа:Sharo написа:guns3 написа:lubeto написа:те с тяхната паничка са грабили коствено от неговата паничка!
И то Не Малко!!!!!!!! В Държавата има Не малко кинти обаче те се Крадат от Определени Боклуци!!!И когато на месец чукнеш 1-2 милиона (и Повече) 150 000лв за кола е най малкият проблем!! Иначе ако Аз Греша някой може да ме поправи-Защото аз още не съм чул в България някой да произвежда нещо мащабно от което да изкара толкова кинти-Какво всъщност производство има във тази държава освен усвояването на Евро и Вътрешни Пари!!!!
ем аз по две производства се разхождам, в Радомир и Габрово. И мога да ти кажа, че ако хората имаха малко повече акъл щаха да изкарват доста повече ама на един прост работник, който е свикнал да мести едно нещо от тук там и да гледа как да открадне само как да му обясниш, че ако има малко инициетивност ще има повече пари и за него
Проблемът е многослоен.У работника би имало инициативност,ако има добро възнаграждение и всяка негова идея му носи бонус парички,а не потупване по рамото.
От друга страна в България дори и да имаш идеи,осъществяването им е много трудно.За всичко трябва начален капитал и на малко хора им се отваря шанса да направят нещо свое.Те по-скоро стават едни работници които са принудени да бъдат подчинени,защото иначе семействата им ще умрат от глад. И всъщност пак стигаме до извода,че: 'бедните-по-бедни,а богатите-все по-богати'
И после от къде била тая злоба у българина и защо гледа в чуждата паничка!!!
ем то е лесно ... колкото повече артикула направят толко повече пари ще вземат. Ама те вместо това искат вместо 8 часа да работят 7, вместо да има 2 почивки по 15 мин и една 30 мин да има 2 по 30 и една 15 мин ... и секви такива. Да не говорим, че не се сещат, че като не работят и не си изпълняват и минималмните норми (кво остава за бонус) просто те си затъват щото те от там се изхранват. Ама вместо да се чуди как да си подобри производителността, седи и се пули в склада как да измъкне нещо.
Мда съгласен съм,че го има и този момент.Всеки иска да вземе повече,а да работи по-малко.И тук идва ролята на шефа,който трябва да бъде добър психолог,добър управител и не на последно място приятел,защото близките отношения карат подчинените да са по-съвестни.Шефът трябва не само да оглавява колектива,ами и да бъде част от него.
- borislav.georgiev.1990
- кандидат ентусиаст
-
а
Незнам вие тъпи ли сте или на тъпи се правите? Питам Ви ОТКАДЕ имат тия джипове а не леле ЗАЩО имат тия джипове ЧЕТЕТЕ ВНИМАТЕЛНО 

Re: а
borislav.georgiev.1990 написа:Незнам вие тъпи ли сте или на тъпи се правите? Питам Ви ОТКАДЕ имат тия джипове а не леле ЗАЩО имат тия джипове ЧЕТЕТЕ ВНИМАТЕЛНО
От магазина

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Re: а
lubeto написа:borislav.georgiev.1990 написа:Незнам вие тъпи ли сте или на тъпи се правите? Питам Ви ОТКАДЕ имат тия джипове а не леле ЗАЩО имат тия джипове ЧЕТЕТЕ ВНИМАТЕЛНО
От магазина
Е, айде сега и ти, някои сигурно са и от мобилето

Евало по две

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Аз пъ познавам един,дето има един негоФ пУзнат,дето пък един ден кат си говорили,минал един техем познат...дето карал джип и казал "ех колко ми е убаво с джип"
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
bum_bum написа:AcOrP написа:...и не са придобити по престъпен начин..
“зад всяко голямо богатство се крие престъпление”... Гьоте мисля, че беше![]()
В държава, която те души всячески няма как да понапълниш хралупката без да престъпиш закона.
Балзак мисля че беше

Никой не мое ма връне на селу!
- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
guns3 написа:lubeto написа:те с тяхната паничка са грабили коствено от неговата паничка!
И то Не Малко!!!!!!!! В Държавата има Не малко кинти обаче те се Крадат от Определени Боклуци!!!И когато на месец чукнеш 1-2 милиона (и Повече) 150 000лв за кола е най малкият проблем!! Иначе ако Аз Греша някой може да ме поправи-Защото аз още не съм чул в България някой да произвежда нещо мащабно от което да изкара толкова кинти-Какво всъщност производство има във тази държава освен усвояването на Евро и Вътрешни Пари!!!!
Наркотици

- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
абе защо просто не се радвате на това което имате и да се опитвате да постигнете повече... те си знаят от къде ги имат какво ви пука...като искате скъпи коли работете яко или станете мафиоти и си купете егати...
- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
P1tbuL написа:абе защо просто не се радвате на това което имате и да се опитвате да постигнете повече... те си знаят от къде ги имат какво ви пука...като искате скъпи коли работете яко или станете мафиоти и си купете егати...
Нали знаеш, че като си купиш яка кола, веднага "тези с джиповете" ще се учудят откъде имаш толкова пари и може да те притиснат... Все пак живеем в България... Да бяхме някъде на запад, където полицията си върши работата и няма такива произволия, да, ама да си купиш кола за 200 бона тук...

- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
Каква е целта на тая тема , къде е смисъла
Какво значение има от къде ги имат и защо ги имат
Едни имат други нямат , едни имат желание да имат и го постигат , други си остават сополи за цел живот с големите ланци на лизинг и яките ГоУфове.... тва е 

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Тая тема по- добре да се преименува на: Топ 10 на престъпленията, чрез които човек може да се замогне
Кво значение има, имат си .. карат си ги. За всяко нещо се плаща. Тоя, дето краде ДДС живее в постоянен страх, мисли, схеми и на 40 е разбит психически и физически. Дилъра може да го гръмнат, както и обикновено става. Маминото детенце в повечето случаи си остава завинаги най-обикновен сопол щото не може да каже нищо на въпреки на мама или татко да не му земат играчката... Здраве да е, на мен ко имаше кой да ми земе нова кола на 18 нямах против.. и все още нямам, ако имам сърце да продавам кока или да точа държавата и фондове ще го правя. Въпроса е, че нямам и се справям както мога.
То тука големи моралисти ама като знам как всеки втори измекярства за да изкара абсолютно смешни суми на гърба на другия не знам защо въобще е тая тема.
Няма да споменавам имена на видни форумни герои, дето са едва ли не светци ама иначе кви ги вършат и кви гниди са нямам думи.

Кво значение има, имат си .. карат си ги. За всяко нещо се плаща. Тоя, дето краде ДДС живее в постоянен страх, мисли, схеми и на 40 е разбит психически и физически. Дилъра може да го гръмнат, както и обикновено става. Маминото детенце в повечето случаи си остава завинаги най-обикновен сопол щото не може да каже нищо на въпреки на мама или татко да не му земат играчката... Здраве да е, на мен ко имаше кой да ми земе нова кола на 18 нямах против.. и все още нямам, ако имам сърце да продавам кока или да точа държавата и фондове ще го правя. Въпроса е, че нямам и се справям както мога.
То тука големи моралисти ама като знам как всеки втори измекярства за да изкара абсолютно смешни суми на гърба на другия не знам защо въобще е тая тема.
Няма да споменавам имена на видни форумни герои, дето са едва ли не светци ама иначе кви ги вършат и кви гниди са нямам думи.