Гражданско неподчинение: Време е!
Модератор: Общи модератори
Ето ги и наште продажни к**ва.Кандидати за депутати от листите на ДПС.
Емил Кременлиев
Борис Михайлов
Матей Матеев
Йордан Цонев
Янко Станев
Камен Костадинов
Юлиян Иванов
Венцислав Ванков
.Юлияна Тодорова
.Методи Илиев
.Теменужка Дочева
Христина Данова–Тодорова
Борислав Банчев
Юрий Кацарски
Бранимир Бочев
Румен Костов
Данаил Йовов
Светлана Дянкова
Емил Венев
Емилия Какачка
Диана Иванова
Илчо Димитров
Сашка Гальова
Владимир Бубняк
Свилен Русенов
Огнян Минчев
Иванка Стоянова
Валери Цветанов
Крум Крумов
Ганчо Славов
Ваня Иванова
Светлан Борисов
Делян Пеевски
Искра Михайлова
Боряна Методиева
Марин Никодимов
Владислав Мирчев
Олег Тодоров
Гинка Мирчева - Теофилова
Красимир Кузмов
Петя Раева
Камен Костадинов
Янко Янков
Живко Ставрев
Цветан Енчев
Юлиян Николов
Стоил Митев
Ангел Кинанов
Лало Каменов
Емил Иванов
2.Любомир Ников
3.Павлин Марков
4.Кънчо Боков
5.Кристина Александрова
Веселин Пенев
Христо Бисеров
Георги Колев
Атанас Обрежков
Емил Кременлиев

Борис Михайлов
Матей Матеев

Йордан Цонев

Янко Станев

Камен Костадинов

Юлиян Иванов
Венцислав Ванков

.Юлияна Тодорова
.Методи Илиев
.Теменужка Дочева
Христина Данова–Тодорова

Борислав Банчев
Юрий Кацарски
Бранимир Бочев
Румен Костов
Данаил Йовов
Светлана Дянкова

Емил Венев

Емилия Какачка
Диана Иванова
Илчо Димитров
Сашка Гальова
Владимир Бубняк

Свилен Русенов
Огнян Минчев
Иванка Стоянова
Валери Цветанов

Крум Крумов
Ганчо Славов
Ваня Иванова
Светлан Борисов
Делян Пеевски

Искра Михайлова
Боряна Методиева

Марин Никодимов
Владислав Мирчев
Олег Тодоров
Гинка Мирчева - Теофилова
Красимир Кузмов

Петя Раева
Камен Костадинов

Янко Янков

Живко Ставрев
Цветан Енчев
Юлиян Николов
Стоил Митев
Ангел Кинанов

Лало Каменов
Емил Иванов

2.Любомир Ников
3.Павлин Марков
4.Кънчо Боков
5.Кристина Александрова

Веселин Пенев
Христо Бисеров
Георги Колев
Атанас Обрежков

Леле колега GVT, направо гледам и невярвам нито на очите си нито на ушите си нито на всичките си сетива, в каква държава живеем, какви са тия, и са с Български имена ??????????????????
С БЪЛГАРСКИ ИМЕНА????????????????????????????????????????????
Не мога да повярвам просто, много точно си го казал стоя зад всяка твоя дума.Идва ми като ги гледам да си метна комп-а на пода и да го запукам с ритници с Док Мартенса .

С БЪЛГАРСКИ ИМЕНА????????????????????????????????????????????
Не мога да повярвам просто, много точно си го казал стоя зад всяка твоя дума.Идва ми като ги гледам да си метна комп-а на пода и да го запукам с ритници с Док Мартенса .

- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
Много сте ми интеерсни. Изписахте 100 страници едно и също. А ми е най-интересно за кого ще гласувате? Само не ми казвайте за Герб.
Ако си мислите, че ако дойде някой друг на власт няма да е същото.
И, какво като носят турски имена? Това не значи, че са турци. По-тази логика трябва всеки, който не носи българско име(които не са много) да не е българин.
А, какво против имате българските турци? Мога да ви кажа, че тези хора работят доста по-добре, по-отговорно от българи. Верно има издънка, но също има такива българи. А за циганите има едно 5%, които не са като другите.

Последна промяна Toneloker на 25 Юни 2009, 21:44, променена общо 1 път

Toneloker написа:Много сте ми интеерсни. Изписахте 100 страници едно и също. А ми е най-интересно за кого ще гласувате? Само не ми казвайте за Герб.![]()
И, какво като носят турски имена? Това не значи, че са турци. По-тази логика трябва всеки, който не носи българско име(които не са много) да не е българин.
![]()
Колега да не би да гласуваш за ДПС?
- Toneloker
- ентусиаст
-
nov написа:Toneloker написа:Много сте ми интеерсни. Изписахте 100 страници едно и също. А ми е най-интересно за кого ще гласувате? Само не ми казвайте за Герб.![]()
![]()
Не съм казал, че ще гласувам за ДПС. Просто ме дразни, че слагате всички под общ знаменател. Както се дразните като кажат, че всички, които карат бмв са пълни откачалки и трябва да им бъдат взети книжките.
И само ще ви кажа, че тези масовите протести. Като последния голям протест се правят само за реклама. Не виждате ли, че като има протест се някоя партия застава зад протестиращите. Всичко е една голяма схема.
Последна промяна Toneloker на 25 Юни 2009, 21:53, променена общо 1 път

fiont написа:въобще всеки гледа да лапне кокала и не му пука за нищо друго,даите да се уговаряме по-сериозно за блокадата,наи-малкото което ще покажем че това неможе да продалжава повече и че не сме съгласни,дано да разбудим и останалата част от българите
Колеги искам да Ви уведомя че тази тема я има вече и постната в Ауди форума, може и в другите автомобилни форуми да я има вече

Toneloker написа:nov написа:Toneloker написа:Много сте ми интеерсни. Изписахте 100 страници едно и също. А ми е най-интересно за кого ще гласувате? Само не ми казвайте за Герб.![]()
![]()
Не съм казал, че ще гласувам за ДПС. Просто ме дразни, че слагате всички под общ знаменател. Както се дразните като кажат, че всички, които карат бмв са пълни откачалки и трябва да им бъдат взети книжките.
И само ще ви кажа, че тези масовите протести. Като последния голям протест се правят само за реклама. Не виждате ли, че като има протест се някоя партия застава зад протестиращите. Всичко е една голяма схема.
Колега извине ме но под какъв знаменател би ги сложил ти тия хубавци, техния общ знаменател е ДПС, нали не се опитваш да ми кажеш че като са там са свестни?В този форум общия знаменател е БМВ но тя ни обединява както някаква партия, само че не ми се вярва някой от този форум да работи против РОДИНАТА си, а и че всеки каращ и притежаващ БМВ се смята за некъв комплексар или неква мутра- мисля че тия времена минаха отдавна (с малки изключения разбира се)
От протеста не знам дали ще се постигне нещо колосално, но има и друг начин. Има доста хора от нас, които са по секционни избирателни комисии. Нека проявят нужната смелост и не позволят на рейсаджиите да гласуват в техните секции. Понеже това е противозаконно, те трябва просто да минимизират щетите и да забавят групата.
Ще ви кажа аз как направих нещо подобно на едни предишни избори, когато рейсовете се появиха и в София. Събрах няколко лични карти и се правих на идиот 2 часа и половина и ги залъгвах, че чакам да някой да ми се обади, че чакам факс от ЦИК, че шефът трябва да реши и от мен нищо не зависи и още куп подобни глупости. И това докато не дойде тарторът на групата и трябваше да ги пусна да си ходят. Че оня викаше и налиташе на бой, а не ми се биеше с един рейс индианци.
Щабът на моята политическа партия беше направил анализ, че с това мотаене съм спестила между 1200 и 1600 гласа. И по вестниците ме писаха тогава, та трябваше да се крия от журналистите, но си струваше усилието.
Така че да действаме и по този начин.
Ще ви кажа аз как направих нещо подобно на едни предишни избори, когато рейсовете се появиха и в София. Събрах няколко лични карти и се правих на идиот 2 часа и половина и ги залъгвах, че чакам да някой да ми се обади, че чакам факс от ЦИК, че шефът трябва да реши и от мен нищо не зависи и още куп подобни глупости. И това докато не дойде тарторът на групата и трябваше да ги пусна да си ходят. Че оня викаше и налиташе на бой, а не ми се биеше с един рейс индианци.

Щабът на моята политическа партия беше направил анализ, че с това мотаене съм спестила между 1200 и 1600 гласа. И по вестниците ме писаха тогава, та трябваше да се крия от журналистите, но си струваше усилието.
Така че да действаме и по този начин.
- Toneloker
- ентусиаст
-
Ставаше дума за турците като цяло. Не, че тези не са боклуци, но ще дойдат нови боклуци. За, който и да гласува ме винаги ще мислят за себе си, а после за народа. 

Toneloker написа:Ставаше дума за турците като цяло. Не, че тези не са боклуци, но ще дойдат нови боклуци. За, който и да гласува ме винаги ще мислят за себе си, а после за народа.
Кви турци бе,те са в Анадола.Кой се мисли за такъв да патува на там,тук сме българи.Знаеш ли колко много помаци има които искат да са с български имена и се чувстват българи,но ги е страх да го признаят открито заради почти насилствените методи на ДПС.Аз разбирам мохамеданите,но не разбирам тази българска измет която за няколко гроша си продава вярата.Айде кажете къде в европа има такава етническа партия защото аз не мога да се сетя.

В известна степен си прав.Toneloker написа:Много сте ми интеерсни. Изписахте 100 страници едно и също. А ми е най-интересно за кого ще гласувате? Само не ми казвайте за Герб.![]()
![]()
А, какво против имате българските турци? Мога да ви кажа, че тези хора работят доста по-добре, по-отговорно от българи. Верно има издънка, но също има такива българи. А за циганите има едно 5%, които не са като другите.
Имам допир и до българомохамедани и до етнически турци и наистина голяма част от тях са изключително работливи хора, но пък от турчина по-лъжлив, по-лукав и по-завистлив не съм виждал.Ясно е, че и ние не сме цвете за мирисане и сред нас има черни, но недостатъкът които обединява етническите турци и българомохамеданите е кланянето пред ДПС и Доган.И ако "лошите турци" (ако мога така да ги нарека) знаят какво представлява ДПС и защитават идеята й, то голяма част от работливите хора са много лесно манипулирани или принуждавани да подкрепят ДПС.
TheDriver написа:В известна степен си прав.Toneloker написа:Много сте ми интеерсни. Изписахте 100 страници едно и също. А ми е най-интересно за кого ще гласувате? Само не ми казвайте за Герб.![]()
![]()
Имам допир и до българомохамедани и до етнически турци и наистина голяма част от тях са изключително работливи хора, но пък от турчина по-лъжлив, по-лукав и по-завистлив не съм виждал.Ясно е, че и ние не сме цвете за мирисане и сред нас има черни, но недостатъкът които обединява етническите турци и българомохамеданите е кланянето пред ДПС и Доган.И ако "лошите турци" (ако мога така да ги нарека) знаят какво представлява ДПС и защитават идеята й, то голяма част от работливите хора са много лесно манипулирани или принуждавани да подкрепят ДПС.
Умно изказване.Браво колега както и горното на колегата GVT, припокриват ни се възгледите, освен с тези по-марка това може само да ме радва