турците се прибират и по тракия е АД
Модератор: Общи модератори
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Изглежда, че ако не го напиша изрично никой няма да разбере. Да в БГ съм роден, но в момента не съм в БГ. Българин ли съм - не. Обясних вече. Ако не разбирате или не искате да разберете(което си е ваш проблем) не мога да ви помогна. За пореден път казвам - да, турците от Турция карат като диваци, неразумно, опасно и т.н.. В това няма спор. Но пак казвам - това не е причина да се хулят и обиждат наред, като че едва ли не са предизвикали трета световна.
За нафтовия 46-ак със забраТките(и то на 2 пъти) -> клик. Компак-а няма да споменаваме. По-нататъшен коментар - излишен.
Че няма да наведа глава пред който и да е когато и да е няма. Както беше лафа "Никога на колене пред когото и да е". Не че съм внук на Симеон II-ри, че да се мисля за голямата работа. Просто не мисля, че съм направил нещо от което толкова много да ме е срам, че
да вървя с наведена глава. Фрази от сорта на "иди си в ТР", "не ни се бъркай в делата" и т.н. са просто излишни, в смисъл такъв с нулев ефект са. Няма смисъл да си хабите приказките на вятъра. А-а-а, ако говорите за гласуване и прочие - тогава сори майна, дето се казва, но щом имам право на глас ще го ползвам, както сметна за добре и никой не може да ми се бърка.
П.С. Към acho.rs
. Единствения човек, който гледа обективно, а не субективно на нещата.
За нафтовия 46-ак със забраТките(и то на 2 пъти) -> клик. Компак-а няма да споменаваме. По-нататъшен коментар - излишен.
Че няма да наведа глава пред който и да е когато и да е няма. Както беше лафа "Никога на колене пред когото и да е". Не че съм внук на Симеон II-ри, че да се мисля за голямата работа. Просто не мисля, че съм направил нещо от което толкова много да ме е срам, че
да вървя с наведена глава. Фрази от сорта на "иди си в ТР", "не ни се бъркай в делата" и т.н. са просто излишни, в смисъл такъв с нулев ефект са. Няма смисъл да си хабите приказките на вятъра. А-а-а, ако говорите за гласуване и прочие - тогава сори майна, дето се казва, но щом имам право на глас ще го ползвам, както сметна за добре и никой не може да ми се бърка.
П.С. Към acho.rs

- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
xpl0d написа:бла-бла
Ок, ефенди, разбрахме те. Аре бегай, че има маане скоро и тряя да клякаш. Днеска ви пращаме Доганчо и Станишката у Анадола, да им се радвате и кланяте заедно с мюфтията Мюмюн.
Да не се засегнеш нещо, аз мнение изразявам.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- xpl0d
-
-
Archangel написа:xpl0d написа:STFU
Ок, ефенди, разбрахме те. Аре бегай, че има маане скоро и тряя да клякаш. Днеска ви пращаме Доганчо и Станишката у Анадола, да им се радвате и кланяте заедно с мюфтията Мюмюн.
Ми не, не се засягам. В интерес на истината ми е през к*ра за твоето мнение.

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
xpl0d написа:Archangel написа:xpl0d написа:STFU
пич,защо не вземеш да млъкнеш!казваш че си такъв и онакъв,ама изтината е че и ти не знаеш каквъв си което предполагам си го и осъзнаваш де,а именно не си и българин защото в България се имаш за турчин ама не си и турчин защото в турция си пришълец!ти даже не си и роден там,което те прави малко по различен и нисш в очите на местните

така че трикаи си там пиши си по различни теми ама като се говори за българи и турци не се бутаи защото си там някаде по средата в изторията.....
- xpl0d
-
-
kiko написа:пич,защо не вземеш да млъкнеш!казваш че си такъв и онакъв,ама изтината е че и ти не знаеш каквъв си което предполагам си го и осъзнаваш де,а именно не си и българин защото в България се имаш за турчин ама не си и турчин защото в турция си пришълец!ти даже не си и роден там,което те прави малко по различен и нисш в очите на местните![]()
така че трикаи си там пиши си по различни теми ама като се говори за българи и турци не се бутаи защото си там някаде по средата в изторията.....
Продължавай в същия дух "българино".

Чета и чета и ми става все по зле.Всеки ден пътувам за малко по тази магистрала и става все по лошо.Току що минах и не мога да повярвам- и трите платна заети от техните коли бяха поне двайсетина,претъпкани с всевъзможни глупости до горе.То не са микробуси,комбита,всяко клекнало до земята от натоварване. Всичките карат с около сто километра и не ги ебе за другите на пътя-има ли камион в средното платно,веднага като овце всичките в ляво-ама дали има коли отзад няма никакво значение.Имаше и една доста сериозна катастрофа-преди отбивката за лозен "нещо" беше изхвърчало през един билборд бая пъти през таван и имаше три "немски" коли ,две български и КАТ тъкмо бяха дошли-не ми се мисли какво е станало.Разбирам човека който ги защитава,но зачестяват тези работи и ВСЕКИ ден виждам идиотското им шофиране.А на другият който им завиждаше че работят,изкарват пари и си купуват нови коли-не мерси,благодаря-евтин на брашното скъп на триците има една поговорка.
Момчета внимавайте и се пазете-това е моя съвет.
Момчета внимавайте и се пазете-това е моя съвет.
- TouringInternational
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: M44 на газ
- Мечтае да кара: V10 Touring, e36 compact rally spec
- Детайли за колата: е36 compact "войнишко канче'' edition
...
По-добре тъп селянин с 10+ годишна е36 (визирам себе си), отколкото тъпа, мизерна чалма (сещате се тука, че визирам Анадолците гастарбайтери) с нова кола -> лично мнение, не целя да обиждам
Последна промяна TouringInternational на 05 Юли 2009, 16:20, променена общо 1 път
- vin_diesel
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Турбо малолитражки
- Мечтае да кара: AC COBRA
искам темата да е заключим че резаците няма д аги научим да карат кат хората няма еми поне да не се озлобяваме на тях повече поне съм сигурен че живеем много по добър живот от техния 1000 години да спим турчина БЪЛГАРИН или нормален европеец няма да стане тои си остава джагал MОЛЯ НЕКОИ ДА ЗАКЛЮЧИ ТЕМАТА
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса. http://www.youtube.com/watch?v=V8mCgjbBPMk
- aureus_gold
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: колкото може
- Мечтае да кара: докато може
Защо да заключваме темата?И защо да се впрягаме на някакъв безродник?Чак сега го разбирам младежа(Explod).Няма възможност да пише в турски форуми,няма турска ЛК (тескере).Тук го наричаме "резак","фес".... а Република Турция най-вероятно "гелме" или "гявур"....
Аз съм етнически търпелив човек,но не желая да бъда ЕТНИЧЕСКИ ПОТЪРПЕВШ!!!!!
Младежо,след като не си българин,следователно си чужденец.И като такъв си длъжен да спазваш правилата в държавата.И не се пали на етническа тема!!!Проблеми създават твоите сънародници по пътищата на България,и това че ги коментираме си е наше лично право.Когато някой мамалигар(разбирай румънец)ме засече го псувам до девето коляно!!!А за твоите сънародници не очаквай псалми да пеем.
Аз съм етнически търпелив човек,но не желая да бъда ЕТНИЧЕСКИ ПОТЪРПЕВШ!!!!!
Младежо,след като не си българин,следователно си чужденец.И като такъв си длъжен да спазваш правилата в държавата.И не се пали на етническа тема!!!Проблеми създават твоите сънародници по пътищата на България,и това че ги коментираме си е наше лично право.Когато някой мамалигар(разбирай румънец)ме засече го псувам до девето коляно!!!А за твоите сънародници не очаквай псалми да пеем.
От всички педали най-много харесвам на газ-та!
- bozukov_g
- Голямата Базука
-
- Кара: E36-328i sedan E30-323i cabrio
Ти кур имаш ли ве циганин или някой ветеринар ти го клъцна А?xpl0d написа:Archangel написа:xpl0d написа:STFU

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
По обяд беше ад...колоната започваше от Метро....до долу до светофара
добре че бях в обратната посока, че иначе....
На връщане беше спокойно.

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Абе много са тъпи тия турци бе баси. В петък патувах по цялата тракия, в един уникален дъжд се едно кофи изливаш върху колата. Направо ще ми счупи стъклото дъжда. Тия как карат отдясно изпреварват, засичат лелеее. Изнервят много правят едни колони. Ужас са.
- BlackAdder
- кандидат ентусиаст
-
Вчера колонота чакащи да минат Калотина започваше горе-долу от Пирот. Сръбските граничари ги разцепват, наще гледат да не остават по-назад и доста ги бавят. Като я питах мацката на границата, как ще бъде след 2 седмици като се връщам, директно ми каза вземи си ферибота и мини през Гърция. 

Re: ...
TouringInternational написа:По-добре тъп селянин с 10+ годишна е36 (визирам себе си), отколкото тъпа, мизерна чалма (сещате се тука, че визирам Анадолците гастарбайтери) с нова кола -> лично мнение, не целя да обиждам
Не съм съгласен