Един млад живот и смърт,... "и Лампата светна"
Модератор: Общи модератори
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
аз някак си все още немога да повярвам че починалият е невинен ( мир на праха му )
за да предприеме военния толкова брутални действия явно е бил сериозно провокиран... за да вземе пищова от палатаката си.. и да тръгне с още 2-ма 3-ма да ги бият явно има защо... също не вярвам че военния и "неговите хора" са го размазали от бой и просто за да приключи всичко е решил да го гръмне от упор... явно се е видял в нужда щом е извадил пистолета и е действал...
незнам това са си мои размишления не ангажирам никого...
за да предприеме военния толкова брутални действия явно е бил сериозно провокиран... за да вземе пищова от палатаката си.. и да тръгне с още 2-ма 3-ма да ги бият явно има защо... също не вярвам че военния и "неговите хора" са го размазали от бой и просто за да приключи всичко е решил да го гръмне от упор... явно се е видял в нужда щом е извадил пистолета и е действал...
- Misho 605 SVti
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E38 740i 4.4l V8 Individual
- Мечтае да кара: E38
Ogi написа:аз някак си все още немога да повярвам че починалият е невинен ( мир на праха му )
Съотношение 4:1 ... герой ще да е бил военният.

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Misho 605 SVti написа:Ogi написа:аз някак си все още немога да повярвам че починалият е невинен ( мир на праха му )
Аз викам да го наградим с медал за храброст, или още по-добре с 3-ти пищов или направо АК47, та да има още по- добра "слука".
Никой не мое ма връне на селу!
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
saleen написа:Misho 605 SVti написа:Ogi написа:аз някак си все още немога да повярвам че починалият е невинен ( мир на праха му )
Аз викам да го наградим с медал за храброст, или още по-добре с 3-ти пищов или направо АК47, та да има още по- добра "слука".
някъде да съм написал че постъпката му е правилна? или започнахте да си интерпретирате щото има различно мнение от вашето?
- Misho 605 SVti
- кандидат ентусиаст
-
Не Оги, никой нищо не интерпретира. Просто да извадиш пистолет с/у невъоръжен човек, за мен това е шокиращото.
А и щом съдът е оставил задържаният в ареста, бъди сигурен, че нещата около него не са никак розови.
П.П. Ако е бил застрашен, ще стреля един път във въздуха, и ще се оттегли. Никой нормален няма да се върне там, където току що са му извадили пистолет, на всеки човек му е мил животът.
А и щом съдът е оставил задържаният в ареста, бъди сигурен, че нещата около него не са никак розови.
П.П. Ако е бил застрашен, ще стреля един път във въздуха, и ще се оттегли. Никой нормален няма да се върне там, където току що са му извадили пистолет, на всеки човек му е мил животът.

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Misho 605 SVti написа:.......
Колега,
Доста дълго четиво....
По същество обаче:
Всеки военен(бивш или настоящ) има право на оръжие,доста от хората дето ходят на Иракли имат оръжие(тези които нямат пистолет или друго огнестрелно оръжие имат със сигурност нож тип кама-айде на бас,говоря за младежите)
Освен това много идеализираш нещата,чесно аз не съм много чуствителен на такива теми но нека да ти кажа нещо,един не видях да носи китара,освен ако не е някаква сгаваема,и как така тези млади хора нищо не работят???
Не ги познавам и имам косвени взаимоотношение с младежите,но моля те,виждаш ми се интелигентно момче,недей да защитаваш общо казано пройдохи,съжалявам за младия живот който е погубен,но кажи ми...какъв е щял да стане когато порасне...ммм,всъщност той вече е бил пораснал,с какво се е занимавал,какво е работил,защо нищо не е работил???
Аз ако ходя така свободно на иракли бих отишъл с бронирана палатка и с още поне 2 пушки,при наличието на подобни младежи...
Не харесвам военни,мисля че го казах и в предишният си пост че за мен военните и полицаите са локомотивите на инфлацията и мързела в тая страна,както и фабрика за л*айна,обаче далеч по-сигорен бих-бил да си опъна палатка(не съм палаткаджииски тип) до военния и бих опънал палатка на съседен брях от подобни "музикални" компании...
И не,разбира се че няма да идвам на погребението,разбира се че се движа в друг социален кръг от този на въпросните момчета че да завръзвам ненужни запознанства,за мен тези хора са паразити-поне докато не започнат да работят нещо,вярвам повече на собствените си очи и им нямам никакво доверие,и хайде моля те не ми обяснявай че тревата не била наркотик,и да пушиш трева няма проблем.
Моля,покажи ми една причина в това си състояние тези млади хора да са по-различни от циганите....
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Е.Димитров написа:
Моля,покажи ми една причина в това си състояние тези млади хора да са по-различни от циганите....
Тук се изтърва малко немислиш ли??
И аз съм бил на 21 и съм ходил на палатка, както на иракли, така и на арапя, така и на още много язовири и т.н...и не съм работил бил съм студент, и за теб такива хора са цигани ли??
- Misho 605 SVti
- кандидат ентусиаст
-
Е.Димитров написа:....
Съжалявам, че не си видял сгъваемите китари ... и аз не видях там да има такива - защото няма. Но надали има нужда да ти казвам, че свирят на африкански инструменти, каквито аз не бях виждал, вероятно и ти.
Не идеализирам нещата. подчертавам горчивата истина, която за теб явно е замъглена.
Не съжалявай за младия живот - има кой да го жали, не се притеснявай.
Никой и не те кара да идваш на погребението, защото то беше преди един месец. Няма и смисъл да идваш при "паразитите" на панахидата.
Аз не оправдавам тревата, напротив. И тя е противозаконна, но както казах - всеки носи отговорност за всеки. И ти като караш кола всеки ден извършваш поне 10-на нарушения на пътя, кои съзнателно, кои несъзнателно.
Ще ти кажа няколко причини, поради които тези млади хора са по-различни от циганите, по-различни са от теб, мен и много други хора.
Най-малкото се обади на кмета на Белица и попитай тия "пройдохи", "паразити" и още много други епитети, които прочетох за този месец по форумите, какво са направили за природата в региона.
Не военният и неговите хора-биячи в края на летния сезон обикалят целият плаж на Иракли и го чистят от изпражненията в пряк и преносен смисъл на летуващите там.
Част от тези момчета през лятото не са в България, защото обичат да обикалят света. Малкият живя във Франция в комуна (опазил ме Бог, че използвам тази дума, защото тук веднага се прави паралел с нарко комуна), където се научи на труд, научи се да се грижи за себе си, научи се да живее в общество, да бъде отговорен както към себе си, така и към останалите в комуната.
Всъщност защо ли изобщо се опитвам да ви разубедя?!

- Misho 605 SVti
- кандидат ентусиаст
-
Е.Димитров написа:... с какво се е занимавал,какво е работил,защо нищо не е работил???
Да, забравих основното - откъде реши, че Гого не е работил нищо?!?!
Прочети паралелната тема във форума на Ситроен и ще разбереш какво е работил Малкия. И ще разбереш какви са отзивите на работодателя му.
Освен това Малкият е работел при мен, учел се е при мен, аз му дадох насока в първата работа, научих го на основни неща. И последният му шеф е благодарен на мен и сестра му, че сме го научили да рботи, да цени труда. Хората във френската комуна са на същото мнение, но на хора като теб такива неща са чужди.

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
krystal написа:Емооо.. ( Димитров), мисля че пак задълбаваш.![]()
Надали толкова те вълнува, какво е момчето, не влагаш емоции, но с думите си засягаш хора, които преживяват случилото се.
И не ти отива да ги слагаш всички "паразити" под един знаменател.
Eeee,стига де,никой не знае какво се е случило,това е моята гледна точка,през моите очи тези хора не работят нищо,чесно,не съм разтроен,може би защото не познавам младежа,разтройвам се повече от бели възрасни хора дето просят на улицата,не оправдавам такъв аскетски живот,защото това е движение на ръба между престъпността и наркоманията,това е движение по инерция,моля само да не ми се правите на моралисти защото нито ви отива нито е вярно това което казвате,ако с такъв плам защитавате това момче,защо не му повлияхте когато бе жив,защо не направите така че наркоманите да спрат дрогата...ама всичко пост-фактум,плачете с горчиви сълзи когато има беля,а гледате на другата страна когато има предизвестие за беля...
Някой знае ли това момче колко пъти е бит в подобна компания?-не знаете или ще кажете "никога" и няма да е вярно,а може би това момче на няколко пъти се е разминавало от смъртта когато е отивал на автостоп ,когато в някаква свада е бил бит...не ви интересува нали...сега се сетихте...
Писнало ми е от "изкуствен интелект", "заучени положения" и "фалш",или вземете и прочетете някаква книга или започнете да мислите като човеци
п/п
комуна във Франция знам че има,ама не се влиза там ей така да те научат на четмо и писмо,все си мисля че поради някой специфики на употреба на разни медикаменти
п/п
Абе не ми обръщайте внимание,нали виждате че съм тъп и не се вписвам в обществената глупост и народопсихология
Е.Димитров написа:...Eeee,стига де,никой не знае какво се е случило,това е моята гледна точка,
... вероятно си прав. даже съм склонен да се съглася с тебе... но... това не е начина (и най-малкото момента)- това е дето ти го пишат "опонентите" между редовете...

си мисля...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- D_reamcatche_R
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: и се радва на живота...
- Мечтае да кара: по немските аутобани....
Съболезнования към близките и приятелите. Нека почива в мир. 

Презрението трябва да се изразходва икономично, защото има много нуждаещи се.
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
R.I.P.
Не те познавам,нито ти зная ЕГН-то,но винаги съм бил афектиран към хора с начин на мислене като твоя...аз съм на невавършени 21,връстник на момчето..подражавам начина на живот на хората,които се събират на Иракли...когато незнаеш нищо за различните стилове на хората в обществото,не ги конкретизирай,моля те
Погледни тази снимка
Виждаш 2 такива поредни боклучета,нали? Знаеш ли какво държат в ръцете си - убеден съм,че и идея си нямаш....Знаеш ли че едното членува в този форум,представяш ли си едното боклуче е тук,сред елита на обществото с големите заплати,тук в елита на крадените и 5 пъти препродадени стъклопластови предни брони...а знаеш ли,че другото боклуче е 3та година студент в СУ и след година живот и здраве ще бъде учител по рисуване,и може би твоите деца ще се учат от неговите познания...Осъзнаваш ли колко много неща не знаеш и как говориш като съдник кой какъв бил,как си изкарвал прехраната и т.н.
Откъде толкова злоба бе хора,говорим за починало момче...един отнет човешки живот заради спор за палатка...няма какво повече да кажа,дано съда вземе адекватно решение

Е.Димитров написа:...
Не те познавам,нито ти зная ЕГН-то,но винаги съм бил афектиран към хора с начин на мислене като твоя...аз съм на невавършени 21,връстник на момчето..подражавам начина на живот на хората,които се събират на Иракли...когато незнаеш нищо за различните стилове на хората в обществото,не ги конкретизирай,моля те

Погледни тази снимка
Виждаш 2 такива поредни боклучета,нали? Знаеш ли какво държат в ръцете си - убеден съм,че и идея си нямаш....Знаеш ли че едното членува в този форум,представяш ли си едното боклуче е тук,сред елита на обществото с големите заплати,тук в елита на крадените и 5 пъти препродадени стъклопластови предни брони...а знаеш ли,че другото боклуче е 3та година студент в СУ и след година живот и здраве ще бъде учител по рисуване,и може би твоите деца ще се учат от неговите познания...Осъзнаваш ли колко много неща не знаеш и как говориш като съдник кой какъв бил,как си изкарвал прехраната и т.н.
Откъде толкова злоба бе хора,говорим за починало момче...един отнет човешки живот заради спор за палатка...няма какво повече да кажа,дано съда вземе адекватно решение