Младо семейство пострада при тежка катастрофа + анкета

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

С колко е карал нашият герой?

х > 100
60
43%
х < 100
62
45%
х = по правилата бе баце 50 км/час
17
12%

Общо гласове : 139
старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 03 Авг 2009, 10:11

Agande написа:
vicho написа:тати продаде м3-ката и купи на детето е90 :confused: :( :( :(

Теб пък кой те бута че се клатиш ??? Изяж си гъза от завист че на теб няма Е90... Само плювалници и капацитети тука. Кой чул недочул храни. Деееба...

завист при такива ситуации няма! констатирам факти!
да съм казал, че е виновен? това не го решавам аз!
ти го разбирай както щеш :idea:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 03 Авг 2009, 10:38

vicho написа:
Agande написа:

Теб пък кой те бута че се клатиш ??? Изяж си гъза от завист че на теб няма Е90... Само плювалници и капацитети тука. Кой чул недочул храни. Деееба...

Ми не си казал, че колегата е виновен, но и като незнащ семкаджия( нямаш си идея за колегата - години, работа, стаж) не можеш да кажеш, че баща му е купил е90, и то с парите от продадената им М3.Ходи да злобееш другаде. Аз така ти разбирам поста.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 525tds
Мечтае да кара: Винаги BMW

Мнение от №0123456789 » 03 Авг 2009, 10:47

darko1 написа: ( Вижте колегите от форума на пежо кво пишат за нас :evil: http://peugeotclub.info/forum/viewtopic.php?f=5&t=41645

С подобно виждане, но на моменти като чели са малко крайни....

:bgflag:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Vikito_24 » 03 Авг 2009, 10:52

Така като гледам Пежото се е опитвало да направи ляв завой...съответно сиг. е било спряло или намалило... движението зад него също, както и въпросния джип,от там е близо до акъла , че има нещо... и трябва да си седиш мирен и кротък..:dunno: Лоша работа!Дано всички останат живи и здрави!Виновен има... неможе да е станало туку така... Просто трябва да се мисли преди да се изпреварва, особено когато нямаш видимост,за линията не разбрах , но така като гледам е пресечена... незнам, дано всички се оправят.А по повод изказването за "Френските кенефи с фолио", още незнам да има кола от бетон. :help: :help: :help:
Аре нема нужда...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 03 Авг 2009, 11:06

Ryapoff написа:
vicho написа:
Agande написа:

Ми не си казал, че колегата е виновен, но и като незнащ семкаджия( нямаш си идея за колегата - години, работа, стаж) не можеш да кажеш, че баща му е купил е90, и то с парите от продадената им М3.Ходи да злобееш другаде. Аз така ти разбирам поста.

то си е твоя работа как го разбираш, ама недей да ме гониш бате... за другото съм ти писал на лс

он топик: като прегледах снимките пак ... не повече от 60-70км/ч, Дано всички да излязат от ситуацията в която са.
You said: "Time will change!" What if it changes you?

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 03 Авг 2009, 11:11

Evelin Cotsev написа:не бе няма проблем. четох вече коментари в разни саитове , как съм бил слезнал и някои си ми бил казал , видя ли какво направи , а аз съм бил отговорил и кво толкова. Това абсолютно не е верно , аз лично звънях 4-5 пъти на тъпите линеики , въпреки , че наи близката болница е на 200 метра , те доидоха една след 10 минути , още една след 15 и още една след 20.

Сега ще се наслушаш на всякакви глупости. Един от най добрите ми приятели миналата година катастрофира, удари го линейка, и да не ти казвам на какви неща се наслушах и четох. Идваше ми един по един да им счупя краката на всички, защото говореха и плюеха без да знаят за какво става въпрос...а полицията го защити...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 03 Авг 2009, 11:47

около 70 км/ч според мен... някъде там. това е било доста неприятен удар...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Agande » 03 Авг 2009, 12:37

BMWALPINA написа:
Evelin Cotsev написа:не бе няма проблем. четох вече коментари в разни саитове , как съм бил слезнал и някои си ми бил казал , видя ли какво направи , а аз съм бил отговорил и кво толкова. Това абсолютно не е верно , аз лично звънях 4-5 пъти на тъпите линеики , въпреки , че наи близката болница е на 200 метра , те доидоха една след 10 минути , още една след 15 и още една след 20.

Сега ще се наслушаш на всякакви глупости. Един от най добрите ми приятели миналата година катастрофира, удари го линейка, и да не ти казвам на какви неща се наслушах и четох. Идваше ми един по един да им счупя краката на всички, защото говореха и плюеха без да знаят за какво става въпрос...а полицията го защити...

:yes: И аз това му казах. И мен ме дразнят разни капацитети. :evil:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 03 Авг 2009, 14:08

BMWALPINA написа:

Предполагам ако беше блъснал пешеходец щеше да пишеш "...удари го пешеходец" или "натресе го една забляна с бебешка количка" . Все сте света водица ненапита, все на вас някой друг ви е виновен.
Не разбирам потребността да чупиш краката на хората, не ви ли стигат всички осакатени от рейсърските ви простотии?!
Никой не мое ма връне на селу!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 03 Авг 2009, 14:10

Кога ще се научите да не коментирате, когато нямате никаква яснота :evil:

и аз незнам
Аватар

Мнение от BMWALPINA » 03 Авг 2009, 14:44

saleen написа:
BMWALPINA написа:

Предполагам ако беше блъснал пешеходец щеше да пишеш "...удари го пешеходец" или "натресе го една забляна с бебешка количка" . Все сте света водица ненапита, все на вас някой друг ви е виновен.
Не разбирам потребността да чупиш краката на хората, не ви ли стигат всички осакатени от рейсърските ви простотии?!

Абе смотльо първо за историята на моя човек нищо не знаеш, така че недей да коментираш. Аз не казвам, че колегата Евелин е невинен, но не бива да съдиш за нещо за което не си бил свидетел. Там изпреварването е разрешено, но просто така се е случило човека с пежото е завил и е станало нито Евелин го искал нито другия човек. Са ще кажеш, че е карал с превишена скорост. Аз ще те попитам - Ти не я ли превишаваш? И защо трябва винаги да се изкарват хората с по нови и хубави коли? В случая с моя приятел, защото кара БМВ и по медиите веднага го изкараха виновен. Случило се е не е приятно, никой не иска да се случва това...но най ме дразнят еи такива като тебе дето веднага започват да плюят, изчакай нека полицията да кеже кой крив кой прав и тогава нападай човека.

и аз незнам
Аватар

Мнение от BMWALPINA » 03 Авг 2009, 14:45

saleen написа:
BMWALPINA написа:

Абе смотльо първо за историята на моя човек нищо не знаеш, така че недей да коментираш. Аз не казвам, че колегата Евелин е невинен, но не бива да съдиш за нещо за което не си бил свидетел. Там изпреварването е разрешено, но просто така се е случило човека с пежото е завил и е станало, нито Евелин го искал нито другия човек. Сега ще кажеш, че е карал с превишена скорост. Аз ще те попитам - Ти не я ли превишаваш? И защо трябва винаги да се изкарват хората с по нови и хубави коли виновни? В случая с моя приятел, защото кара БМВ и по медиите веднага го изкараха виновен. Случило се е не е приятно, никой не иска да се случва това...но най ме дразнят еи такива като тебе дето веднага започват да плюят, изчакай нека полицията да кеже кой крив кой прав и тогава нападай човека.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 03 Авг 2009, 15:20

"Смотльо" можеш да викаш галено на баща си,или на автомобилния си инструктор, който те е "учил"- предполагам, че ще го кафи много, пък и вероятно и те така да те квалифицират ще е на място :mhihi: Сега глътни 2 валиума да се успокоиш и мини на безкофеиново кафенце :mhihi:
Кои коли са "хубави"-не знам. Тая на снимките явно не особено много, щом са я "тунинговали" по тоя начин :help: Явно са въведени някакви специални правила за движение на рейсърски автомобили, дето ние простосмъртните не ги знаем, в тях влизат дивашко каране, отнемане на предимство и рев на умряло като стане белята.
Никой не мое ма връне на селу!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ferdy » 03 Авг 2009, 15:25

Момчета, не прекалявайте. Никой няма нужда от това, нито пострадалите хора, нито читателите на темата. Единственото, което може да постигнете е да заключат темата, защото не можете да си сдържате нервите.

и аз незнам
Аватар

Мнение от BMWALPINA » 03 Авг 2009, 15:26

saleen написа:"Смотльо" можеш да викаш на баща си, предполагам, че ще го кафи много, пък и вероятно и той така да ти каже ще е на място :mhihi: Сега глътни 2 валиума да се успокоиш и мини на безкофеиново кафенце :mhihi:
Кои коли са "хубави"-не знам. Тая на снимките явно не особено много, щом са я "тунинговали" по тоя начин :help: Явно са въведени някакви специални правила за движение на рейсърски автомобили, дето ние простосмъртните не ги знаем, в тях влизат дивашко каране, отнемане на предимство и рев на умряло като стане белята.

С първото изречение вече си направих извода за теб...Така виках в 4ти клас. Явно умствения ти капацитет не е много. Така че плюй си, завиждай си, но се и опитай да мислиш малко преди да плюеш. А за колата как е направена мисля, че не е важно, ако за теб е....ОК.... Най лесно е да плюеш, но да помислиш е също толкова лесно...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата