Започвам да се плаша от ГЕРБ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: е36 32*<0>5

Мнение от Prekysvach » 05 Авг 2009, 21:06

вървете налейте по 1 ракия и оставете политиката, да си я коментират хората които трябва :have one:

ентусиаст
Аватар
Кара: **** ми янко
Мечтае да кара: CL65 AMG

Мнение от LizarD » 05 Авг 2009, 21:58

Ся някой ако изцепи "автора на айран щото няма години" отгоре му минавам с monster is-ката

Изображение
А по темата, за да не запустее.. Дано ГЕРБ оправдаят рекламите си ( пред и след изборните) и наистина започнат да управляват малко по съвестно, защото на българина му липсва съвест. Във всяка държава има мафия и се краде, във всяка държава политиците си чопват, но с МЯРКА. Такава мярка, че народа да не усеща липса. Това се постига с търпение и правилен подход. Всеки иска да кара 7-ма серия с 6 литров двигател, но не всеки може да си позволи. Най ще се радвам ако ГЕРБ открият златната среда, между личното облагодетелстване и всеобщото благо, защото колкото и да не си вярвам, и аз да отида в политиката, и аз като чичко скрудж ще скоча в трезора с жълтичките и ще се обзаведа с E92 M3 Hamann Thunder.
Към мод екипа (Добавете Hamann в речника на форума, защото ми я подчертава и се дразня, а не бива такава свещена дума да бъде отбелязвана за грешна) :mhihi:
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от koko29 » 05 Авг 2009, 22:18

grayscale написа:
koko29 написа:
Пилев написа:
flame написа:Нищо не разбрах от това, честно! :dunno:

А бе колегата има опасения, че сега като не може да ползват служебните лимузини, ще земат после да приберат и някой друг лев отгоре та да си купят те ;) . Поне аз до колкото го разбрах.

Не се краде толкова лесно, когато си сам колега. Още повече като те надзирават подобни личности като Борисов. Каквото и да говорите, не забравяйте, че предишните и по-предишните опропастиха държавата, а сегашните не могат да оправят всичко за две седмици. Това което човека направи за времето като полицай и за времето като премиер му прави чест. Може да издребнява с подобни икономии, но от 20 места по 1 000 000 лв. спестени и родителите ти могат да получат по високи пенсии. А не да се чудят как да си платят парното и да мръзнат като кучета. Вместо да го плюете се молете да не се предаде и той, че тогава майка ни жална. Защото има една стара приказка "Не е лесно да си цвете сред бурени - много често цветето увяхва".

Aбе хора, колеги, ... :mhihi: Какво е туй мислене, кво е тва нещо... Каква личност е ББ ...ЛИЧНОСТ ? Какъв обществен принос има, какво образование, колко книги е написал или каква професионална реализация има? От къде е тръгнал, какъв е бил и къде е сега ? Защо така се е получило и защо българският народ го подкрепя тогава? Защо се дразните като ви казват, че това популизъм? Не е ли точно това което всички очакваме в крайна сметка? Същото е и с електората на БСП, дето винаги гласуват за тях щото им се казва това което искат. Дай да ги съдим хората по делата им !!! Все пак това е много по-нужно отколкото да говорим бавно и да гледаме кисело от телевизора... :winky:
"Вместо да го плюете се молете да не се предаде и той, че тогава майка ни жална." Това най-много ме ядоса!!! Как майка ни на нас бе ей... Жална им майка на всички които ни крадат и унижават след като ние сме ги избрали!!! Дайте малко да упражняваме контрол върху избраниците си, а не само да псуваме и да им се молим след това по 4 години!
Много ще се радвам да не съм въобще прав. Дано! :bgflag:

Като си започнал да пишеш биографии земи кажи колко книги са написали комунистите и какво образование имат. Щото явно много ти е мъка, че са далече от властта и парите. А тези думи "да упражняваме контрол върху избраниците си" ги запази за масата. Там всички сме добри като пием по две ракии. Дори си спомням, че дядо ми като седнеше на всички корумпирани боклуци им нареждаше да върнат парите, след което ги пращаше в затвора и ги разстрелваше - лека му пръст. Колегата е прав, пий и ти една ракия и дай да партизанстваме на масата. И понеже ми се виждаш доста компетентен може да ми кажеш къде отидоха толкова пари от източеното ДДС, къде отидоха помощите по Сапард и Фар, къде отидоха парите за инфраструктура и т.н. Само БСП. И ДПС да не забравим, че може да се засегнат някои. Сегашния може да няма образование, но има хъс за работа. И е много голяма ЛИЧНОСТ!!!

ентусиаст
Аватар

Мнение от LizarD » 05 Авг 2009, 22:30

Защото сме социалисти. COM :D :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Ало, пожарната ли е, абе свържете ме с министър председателя на България :mhihi:

Братчета, за никой не съм, просто ми мирише на поредната измама.
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 05 Авг 2009, 22:33

LizarD написа:Защото сме социалисти. COM :D :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Ало, пожарната ли е, абе свържете ме с министър председателя на България :mhihi:

И да е измама, и да не е - ти нищо не можеш да промениш с теми във автомобилен форум.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 05 Авг 2009, 22:37

Archangel написа:
LizarD написа:Защото сме социалисти. COM :D :mhihi: :mhihi: :mhihi:

И да е измама, и да не е - ти нищо не можеш да промениш с теми във автомобилен форум.
Чакай сега,не сецвай форумния ГУРУ,той ни отваря очите :mhihi:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар

Мнение от LizarD » 05 Авг 2009, 22:43

Нищо не правя, освен да дразня хората които наистина се надяват ГЕРБ да оправят държавата от раз, а те (вярващите) същевременно да си хвърлят боклуците по полянките.
Изображение
Изображение

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 05 Авг 2009, 22:45

бе така нали понеже аз бая съм видел! та за тва и гледам скептично и на бойко. и на цара му се радваха и му целуваха краката като доде 42%. едно време и ние се фърляхме по жипките пред мавзолея и викахме -кой не скача е червен...!! виждали сме ги и за тав и бойко ше изчека малко да му се зарадваме! но че до са нема грешка е факт и тва ,дето лизарда пише си е чисот заяждане. било реклама ! и реклама да е -па е добре!

ентусиаст
Аватар

Мнение от LizarD » 05 Авг 2009, 22:58

SKISA написа:бе така нали понеже аз бая съм видел! та за тва и гледам скептично и на бойко. и на цара му се радваха и му целуваха краката като доде 42%. едно време и ние се фърляхме по жипките пред мавзолея и викахме -кой не скача е червен...!! виждали сме ги и за тав и бойко ше изчека малко да му се зарадваме! но че до са нема грешка е факт и тва ,дето лизарда пише си е чисот заяждане. било реклама ! и реклама да е -па е добре!

Пас 8)
Изображение
Изображение

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 05 Авг 2009, 23:07

LizarD написа:Пас 8)
при което чичките си затрайват ..Изображение
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 318i touring '96

Мнение от grayscale » 05 Авг 2009, 23:09

koko29 написа:
grayscale написа:
koko29 написа:
Пилев написа:
flame написа:Нищо не разбрах от това, честно! :dunno:

А бе колегата има опасения, че сега като не може да ползват служебните лимузини, ще земат после да приберат и някой друг лев отгоре та да си купят те ;) . Поне аз до колкото го разбрах.

Не се краде толкова лесно, когато си сам колега. Още повече като те надзирават подобни личности като Борисов. Каквото и да говорите, не забравяйте, че предишните и по-предишните опропастиха държавата, а сегашните не могат да оправят всичко за две седмици. Това което човека направи за времето като полицай и за времето като премиер му прави чест. Може да издребнява с подобни икономии, но от 20 места по 1 000 000 лв. спестени и родителите ти могат да получат по високи пенсии. А не да се чудят как да си платят парното и да мръзнат като кучета. Вместо да го плюете се молете да не се предаде и той, че тогава майка ни жална. Защото има една стара приказка "Не е лесно да си цвете сред бурени - много често цветето увяхва".

Aбе хора, колеги, ... :mhihi: Какво е туй мислене, кво е тва нещо... Каква личност е ББ ...ЛИЧНОСТ ? Какъв обществен принос има, какво образование, колко книги е написал или каква професионална реализация има? От къде е тръгнал, какъв е бил и къде е сега ? Защо така се е получило и защо българският народ го подкрепя тогава? Защо се дразните като ви казват, че това популизъм? Не е ли точно това което всички очакваме в крайна сметка? Същото е и с електората на БСП, дето винаги гласуват за тях щото им се казва това което искат. Дай да ги съдим хората по делата им !!! Все пак това е много по-нужно отколкото да говорим бавно и да гледаме кисело от телевизора... :winky:
"Вместо да го плюете се молете да не се предаде и той, че тогава майка ни жална." Това най-много ме ядоса!!! Как майка ни на нас бе ей... Жална им майка на всички които ни крадат и унижават след като ние сме ги избрали!!! Дайте малко да упражняваме контрол върху избраниците си, а не само да псуваме и да им се молим след това по 4 години!
Много ще се радвам да не съм въобще прав. Дано! :bgflag:

Като си започнал да пишеш биографии земи кажи колко книги са написали комунистите и какво образование имат. Щото явно много ти е мъка, че са далече от властта и парите. А тези думи "да упражняваме контрол върху избраниците си" ги запази за масата. Там всички сме добри като пием по две ракии. Дори си спомням, че дядо ми като седнеше на всички корумпирани боклуци им нареждаше да върнат парите, след което ги пращаше в затвора и ги разстрелваше - лека му пръст. Колегата е прав, пий и ти една ракия и дай да партизанстваме на масата. И понеже ми се виждаш доста компетентен може да ми кажеш къде отидоха толкова пари от източеното ДДС, къде отидоха помощите по Сапард и Фар, къде отидоха парите за инфраструктура и т.н. Само БСП. И ДПС да не забравим, че може да се засегнат някои. Сегашния може да няма образование, но има хъс за работа. И е много голяма ЛИЧНОСТ!!!

Колега, май си чел тук-таме или поне през ред. Явно проблема не е е в мене а в тебе щото аз не съм го решил на 5 ракии да гласувам за някой, де от мутра-охранител на бай ти Тошко е станал генерал - кмет на столица - премиер!!! Ква личност кви 5 лева. Къв хъс има бе :mhihi: . кажи ми 5 неща дето ги е постигнал в каквото и да е държавническо отношение или айде поне в местната власт??? Гледам че не си от София и ми е страно, че не знаеш какви кауни се кандидатират и печелят като фигури на ГЕРБ извън София. Ти специално като си им фен знаеше ли имената на поне 10-тина кандидат депутата от тая формация като ходи да гласуваш. Знаеш ли им поне основни неща от програмата, с която са те навили да им гласуваш доверие... Не ми ги говори баш на мене ти тия, че съм за БКП щото явно нищо не си разбрал от пост-а ми... Също не съм и от келешите, дето според мен са 9 на всеки 10 дето ходят да ми щракат пръсти по чалготеките и да мятат гюбеци и живеят да "излезе няква далаверка батенце" да моем си продадем 3тата употреба гуми, щото мечтата ми е да карам последния модел БМВ... Ти глей за кви избиратели става дума, па оттам нататък смятай кви са им избраниците.. И като си взел да псуваш предните управляващи(което си е правилно) не забравяй коя партия вкара бай ти Бойко във власта, кой го произведе в генерал и т.н.. А сега като си вещ ми покажи къде са парите по ФАР(което е предпресъединителни фонд) и кво общо има с темата ? Все пак става дума дали са само популизъм тия мерки, които се предпиемат или ще се препокрият с действия, в което повярвай ми и аз се надявам искрено!

ентусиаст
Аватар

Мнение от LizarD » 05 Авг 2009, 23:09

Bogat-Beden написа:
Просто съм съгласен с него, а преди тази тема, за теб бях останал с доста по добро впечатление. :roll: Така де, смятах те за по зрял :confused: Нищо лично.
Изображение
Изображение

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 05 Авг 2009, 23:29

LizarD написа:
Bogat-Beden написа:
Просто съм съгласен с него, а преди тази тема, за теб бях останал с доста по добро впечатление. :roll: Така де, смятах те за по зрял :confused: Нищо лично.
същото важи с по-голяма сила за теб,колега ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от LizarD » 05 Авг 2009, 23:42

Bogat-Beden написа:
LizarD написа:
Bogat-Beden написа:
същото важи с по-голяма сила за теб,колега ;)

Това прозвуча като.. Тъп си.. НЕ! Ти си по тъп.... Айде стига с дразгите, пенсионния състав да ляга да спи, аз отивам да задявам приятелките на щерките ви по дискотечките... До нови срещи :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Последна промяна LizarD на 05 Авг 2009, 23:44, променена общо 1 път
Изображение
Изображение

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 05 Авг 2009, 23:43

и леко започва да замирисва на ключ.....
а ти докато зодяваш ние леекинко им разпаряме дупетата на тия ,дето ти ги задяваш...!убавец!
Последна промяна SKISA на 05 Авг 2009, 23:45, променена общо 1 път

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата