БМВ Р8

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 28 Авг 2009, 10:16

liloff написа:Просто ми е забавно как тук се казва на черното бяло и се сравняват картинките от дъвки Турбо например коя колко кубика била и на коя колко пишело на километража ;).

Сравняваха се технически параметри... щото от физиката никой не е избягал, казват. Може пък това Ауди да е първото. Ама се съмнямвам. 8) :mhihi:
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 28 Авг 2009, 10:19

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 28 Авг 2009, 12:56

Feanor написа:Сравняваха се технически параметри... щото от физиката никой не е избягал, казват. Може пък това Ауди да е първото. Ама се съмнямвам. 8) :mhihi:

Аз днес съм тъп и влизам в безсмислени спорове, че е петък...
Прегледах цялата тема отново, да не пропусна нещо.
Значи видях сравнение с Porsche Carrera GT, която е наистина добра база за сравнение... особено цените им ;)... почти нямат разлика.... ~150k USD спрямо $444k USD, и е доста трудно да се сдобиете с нея. Какви 100 коня и какви 200кг... ;) Дай да сравняваме apples to apples, нали така казват умните хора.

Тази кола не може да бъде сравнявана с BMW, защото BMW нямат аналогичен модел. М3 Е92 CSL няма нищо общо като автомобил.

А за М1 не ми се коментира, не е в производство ;)

Наистина... за една кола визията и комфорта нямат никакво значение ;) Особено в такъв клас.

Пак да си кажа, тази гавра с R8-ицата е обидна както за BMW, така и за Audi феновете, а ние в момента си грачим за забавление ;)

Ааа и Feanor, в този форум много хора явно като чуят "физика" си мислят за цици и бицепси ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от kagebista » 28 Авг 2009, 13:26

Визия да, комфорт НЕ ;)

Моя позната има Мезарати - лимитирано в няколко бройки и струва над милион :winky: Колата е в БГ от около 2 години и мисля че повечето от вас са я виждали ;)

Колата си е мъка да се кара в градски условия - сервоусилвателят все едно липсва и волана едвам се върти на място с 2 ръце! Сетихте ли се защо е така - ако не да помогна..... колата и е суперспорт кар и е предназначена за аутобан или писта, не за й за градско шофиране ;) Комфорта се усеща едва след 260 км в час, когато вече си наясно колко е директна, стабилна и сигурна над такава скорост :twisted:
Тия от мезерати си идват, сервизират я и се прибират в италия. Майтапа беше когато забраниха да се кара първата зима, защото нямали гуми предназначени за такъв сезон :mhihi: А гуми само те имат право да сменят и ЕДНАТА помня че беше 3к бг левчета :help:

Затова и автомобили като Р8, който са компенсирани в удобство и намаляване на мощността за да може баровците да си ги търкалят в града спокойно и комфортно :arrow: не може в никакъв случай да се сравняват със суперспорт карс ;)

едит: Да ви кажа ако ми ги сложат 2те една до друга - отнасям Р8цата без да се замислям - красив автомобил несъмнено с достатъчно добри параметри ;)
Последна промяна kagebista на 28 Авг 2009, 14:02, променена общо 2 пъти
Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Feanor » 28 Авг 2009, 13:48

liloff написа:Значи видях сравнение с Porsche Carrera GT, която е наистина добра база за сравнение... особено цените им ;)... почти нямат разлика.... ~150k USD спрямо $444k USD, и е доста трудно да се сдобиете с нея. Какви 100 коня и какви 200кг... ;) Дай да сравняваме apples to apples, нали така казват умните хора.

Съгласен съм. Само не съм съгласен на крушите да викаме ябълки, само защото сортът им бил малко по-закръглен. ;)
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 28 Авг 2009, 15:34

liloff написа:Ааа и Feanor, в този форум много хора явно като чуят "физика" си мислят за цици и бицепси ;)

Aхахах, това ме уби! :bowdown:

И хайде стига с техническите параметри, време е за визуално сравнение на Audi R8 с 3 от преките му конкуренти (и една Alfa, за цвят :P )

Изображение Изображение
Изображение Изображение
Изображение

Вярно, че е въпрос на вкус, ама кажете с ръка на сърцето - Аudi-то ли е най-красиво? :D :D :D

Аватар
Кара: 200CE

Мнение от Projektzwo » 28 Авг 2009, 15:43

т'ва алди по-добре да го резнат на пикап...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Всичко що е BMW , баничарки
Мечтае да кара: M1

Мнение от laviatan » 28 Авг 2009, 15:43

Попрочетох доста обстойно темата до тук- и наистина колкото и да не ни се иска нямаме отговор и съперник точно на този модел :confused:
М1 скоро няма да има наследник и си мисля че от BMW трябва да помислят не само да отговарят на рекламните трикове на Ауди , но и на автомобили от този сегмент за който разискваме тук.
AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !

Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа

ентусиаст
Аватар

Мнение от Feanor » 28 Авг 2009, 16:01

laviatan написа:Попрочетох доста обстойно темата до тук- и наистина колкото и да не ни се иска нямаме отговор и съперник точно на този модел :confused:
М1 скоро няма да има наследник и си мисля че от BMW трябва да помислят не само да отговарят на рекламните трикове на Ауди , но и на автомобили от този сегмент за който разискваме тук.

А, да, те си нямат маркетинг и мениджмънт сигурно и не знаят какво да правят... Дай малко по-сериозно, моля те. Освен това, я ми кажи феновете, дето толкова пискат за такава кола, как биха приели M1 или CS Concept тежащ над тон и половина и с 400 к.с. двигател?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 28 Авг 2009, 16:13

Колега Fear, Аудито в профил не е най-красиво, но погледнато отпред има просто уникална визия и мен лично много ме кефи.
Никой не мое ма връне на селу!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 28 Авг 2009, 16:26

Както казах - въпрос на вкус. На мен ми харесва само изотзадзе. :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Всичко що е BMW , баничарки
Мечтае да кара: M1

Мнение от laviatan » 28 Авг 2009, 16:29

Feanor написа:
laviatan написа:Попрочетох доста обстойно темата до тук- и наистина колкото и да не ни се иска нямаме отговор и съперник точно на този модел :confused:

А, да, те си нямат маркетинг и мениджмънт сигурно и не знаят какво да правят... Дай малко по-сериозно, моля те. Освен това, я ми кажи феновете, дето толкова пискат за такава кола, как биха приели M1 или CS Concept тежащ над тон и половина и с 400 к.с. двигател?

Имат маркетинг и мениджмънт то е ясно, и не съм аз човека който би могъл да дава някакво меродавно мнение ;)
Просто това са споделени мисли на фен,който последните 15 години все е търкал седалките на творения на фирмата-и та на поне 20-тина собственни представители на марката са му минали през ръцете.....
И колкото и да ми е кофти и да ми се разсърдят колегите НЯКОЙ /подчертавам/ отрочета на BMW от новите са :puke: и не смятам че голяма част от феновете не биха приели радушно наследник на М1 примерно!
Нали все тук сме стрийт реисъри , а май скоро ще се возиме главно в хечбеци ;)
AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !

Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 28 Авг 2009, 16:50

Вероятно имаш предвид първа серия, според мен няма лошо, и без това марката с тия 9 (ако не бъркам) серии има коли за всякакви нужди и условия на каране, не е лошо да има и практични малки градски коли, пък били те и хечбек.
Никой не мое ма връне на селу!

ентусиаст
Аватар

Мнение от Feanor » 28 Авг 2009, 16:51

laviatan написа:и не смятам че голяма част от феновете не биха приели радушно наследник на М1 примерно!

С описаните параметри? Аз лично не го вярвам... :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Мнение от speeder88 » 28 Авг 2009, 16:57

добре бе хора докога ще се дъвчите...
тая кола такава, тая онакава. сигурна на пръстите ми се броят тези които са сядали в такива коли, да не говорим колко са карали такива.
все едно някой ще откаже нещо подобно.
напомняте ми на мен като бях още будаличка на тема коли: "Ако ми подарят мерцедес, ще го продам и ще си купя БМВ"
Стига с това сектантство, някой беше писал, че БМВ не е нито, най-бързата, нито най-еди какво си, понякога трябва да се примиряваме че нащо не е най-доброто в някои конкретни случаи
и наистина, колкото и да ни се иска в момента нямаме модел, който да е конкурент на въпросното Р8
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата