Шофиране-пушене
Модератор: Общи модератори
- sobiss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Compact m43tu
- Мечтае да кара: E28
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Oчаквам скоро време да забранят и у нас са си пушим
Пушенето и пиенето на кафе в колата ми е едно от най-големите удоволствия и нема се откажем никога

Пушенето и пиенето на кафе в колата ми е едно от най-големите удоволствия и нема се откажем никога

- Plamenavramov
- младши ентусиаст
-
- Кара: ...
- Мечтае да кара: годзила
Амм айде и аз да кажа
Ако е вярно това за пушенето то ако не преди,поне днес в съвремените коли щяха да спрат да слагат пепелници
Аз също съм пушач,но в колата не пуша поради "леки" притеснения от лоша миризма ,изгорена колонка седалка итн .
П.С. Пък и без това е пакет непушачи!

Ако е вярно това за пушенето то ако не преди,поне днес в съвремените коли щяха да спрат да слагат пепелници

Аз също съм пушач,но в колата не пуша поради "леки" притеснения от лоша миризма ,изгорена колонка седалка итн .
П.С. Пък и без това е пакет непушачи!

- shotgun600
- Потребител
-
- Кара: W140
Аз не пуша.
В мойте коли не се пуши,ако ще да си ми баща,майка,дядо Господ и т.н...
В Нисана ми фабрично няма пепелник за шофьора и човека до него,което ме изненада,но не ми липсва никак.
В мойте коли не се пуши,ако ще да си ми баща,майка,дядо Господ и т.н...
В Нисана ми фабрично няма пепелник за шофьора и човека до него,което ме изненада,но не ми липсва никак.
- terziev
- младши ентусиаст
-
- Кара: mega10B18
shotgun600 написа: В Нисана ми фабрично няма пепелник за шофьора и човека до него,което ме изненада,но не ми липсва никак.
а монетите къде си държиш ?
добре де аз немога да разбера кое му е толкова сложното да се пуши цигара и да се шофира едновременно, за телефона не коментирам щото дори и с хендсфи се разсейва човек, а яденето е според зависи
според мен е по сложно да чоплиш семки и да държиш с едната ръка цигата от колкото да пушиш и шофираш
///peter написа:Аз предлагам и на наркоманите и на пияниците да им се разреши да си ходят спокойно навсякъде
а на кои места им е забранено да ходят?
тая тема е зе раздела fun направо се спуках от смях пушачите се бранят като казват че ако си калпав си е се тая пушиш говориш ядеш и тн. а непушачите ги нападат че се разсейват докато карат и пушат аз искам да питам пушачите как така си палите и тръскате без да си отклонявате погледа дори за миг сигурно сте роботи с зададени движения а питам щото като боравя с CD аз лично хвърлям поглед към него та кажете ми как става номера да знам
- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
- terziev
- младши ентусиаст
-
- Кара: mega10B18
nazo1976 написа:тая тема е зе раздела fun направо се спуках от смях пушачите се бранят като казват че ако си калпав си е се тая пушиш говориш ядеш и тн. а непушачите ги нападат че се разсейват докато карат и пушат аз искам да питам пушачите как така си палите и тръскате без да си отклонявате погледа дори за миг сигурно сте роботи с зададени движения а питам щото като боравя с CD аз лично хвърлям поглед към него та кажете ми как става номера да знам
с запалката на колата която натискам точно с един протегнат пръст докато държа скорстния лост, а цигарата се изтръсква сама в пепелника(и около него) като вкарам по рязко трета, а ти като караш само в една точка напред ли гледаш или се опитваш да знаеш какво става постоянно около теб?
абе то на някои хора и скоростния лост им пречи
всеки пушач, шофьор има изграден с времето и опита - навик, да си гледа пътя докато си пали цигарата, да си тръска пепелта, било в пепелника или извън прозореца. /Не визирам изхвърлянето на фаса през прозореца. Това е отвратително./
Не виждам смисъла, да се забранява.
Храненето по време на движение е далеч по-опасно, от пушенето зад волана. Дори и пиенето на вода. Говоренето по мобилен също е далеч по-опасно от пушенето, и води до далеч по-опасни последствия на пътя.
Само за протокола.... в моя автомобил, аз съм си "в къщи", и ще си пуша... нека някой да ми го забрани!
Само да опита! 
Не виждам смисъла, да се забранява.
Храненето по време на движение е далеч по-опасно, от пушенето зад волана. Дори и пиенето на вода. Говоренето по мобилен също е далеч по-опасно от пушенето, и води до далеч по-опасни последствия на пътя.
Само за протокола.... в моя автомобил, аз съм си "в къщи", и ще си пуша... нека някой да ми го забрани!

Да караш Peugeot е страст!
[quote="nazo1976"][/quote]
Значи е крайно време да забранят и СД-тата - отклонява ти се внимание като ПОГЛЕЖДАШ за миг.
Аз лично паля на светофари или като тръгвам с колата, рядко паля в движение, но ако се случи... да вярно.... ПОГЛЕЖДАМ запалката. Изтърсването(как звучи) е навик, аз въобще не поглеждам пепелника, даже често част от пепелта пада върху маншона на скоростите, понеже забравям да изтърся.
Стига глупости хора, паленето на цигара е равносилно на поглеждане на някоя хубава жена/кола в страни от пътя!! - Трябва да гласуват да ни сложат и капаци, че да артисаме напълно
Значи е крайно време да забранят и СД-тата - отклонява ти се внимание като ПОГЛЕЖДАШ за миг.
Аз лично паля на светофари или като тръгвам с колата, рядко паля в движение, но ако се случи... да вярно.... ПОГЛЕЖДАМ запалката. Изтърсването(как звучи) е навик, аз въобще не поглеждам пепелника, даже често част от пепелта пада върху маншона на скоростите, понеже забравям да изтърся.
Стига глупости хора, паленето на цигара е равносилно на поглеждане на някоя хубава жена/кола в страни от пътя!! - Трябва да гласуват да ни сложат и капаци, че да артисаме напълно

не гледам в една точка много ясно мога да права много неща докато карам и не ми пречи вие се опитвате да ме убедите че пушенето не ви разсейва въобще нали така? и я ми кажи като караш на магистралата с 120+ как си тръскаш цигарата ?сигурно на волана си си сложил носна кърпа да си бършеш и сополите а terziev
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
sonny написа:Съдеийки по повечето мнения в таа тема, стигам до заключение, че вече има интернет и по малките села, или гражданите са се прибрали от малките си родни местенца. Или че е време детската ваканция да приключи. Абе с две думи, и тоя форум си еба майката.
+1
Иначе по темата, никой не може да ме накара да не си пуша в колата или да говоря по телефона, още повече някакъв смешен АКТ или рушвет!
Аман от хора на които им е крив целия свят!
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Много ясно дреме ти аз па си пия и си карам блъскам некви хора ама си плащам на куките и ми дреме на ку*а щот си имам парички и съм дупенцеhemicharger написа:sonny написа:Съдеийки по повечето мнения в таа тема, стигам до заключение, че вече има интернет и по малките села, или гражданите са се прибрали от малките си родни местенца. Или че е време детската ваканция да приключи. Абе с две думи, и тоя форум си еба майката.
+1
Иначе по темата, никой не може да ме накара да не си пуша в колата или да говоря по телефона, още повече някакъв смешен АКТ или рушвет!
Аман от хора на които им е крив целия свят!
"Колега ти си от моята партия " е такива хора "харесвам"
Сонка май не ти хванаха иронията

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3