Кой на каква кола и къде се е учил?
Модератор: Общи модератори
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Re: Кой на каква кола и къде се е учил?
На Бугати Вайрон,ама все не можех да нацеля 1 ва и всеки път тръгвам за центъра (софия) и докато мигна бех у Пловдив...не става за къси разходки
Естествено че глупости пиша,просто тази тема е малко като онази "какво оръжие имате"-"кой дан имате",какъв колан по карате имате и колко ви е черна маската на нинджа...

Естествено че глупости пиша,просто тази тема е малко като онази "какво оръжие имате"-"кой дан имате",какъв колан по карате имате и колко ви е черна маската на нинджа...
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Шофьорският курс беше от началото на ноември до края декември 1998 год. на Лада 2104 и ГАЗ 53 тъй като се явих директно за кат. "С" на 19 год. възраст.
Самият изпит пред Даи ми беше пак със ГАЗ 53 на 17 дек. 1998 год. - във Варна го карах. Преди да взема шофьорска книжка не съм си позволявал да шофирам никъде по мое желание. По-късно съм шофирал и КАМАЗ за 2 месеца. Сега шофирам бусове, комбита и джипове и общо взето, ако се кача в момента, не знам дали ще успея да подкарам голям камион без последствия, а и съм се учил на руски кочини преди 11г. вече и тези новите камиони, хал хабер си нямам от скоростите им.
Самият изпит пред Даи ми беше пак със ГАЗ 53 на 17 дек. 1998 год. - във Варна го карах. Преди да взема шофьорска книжка не съм си позволявал да шофирам никъде по мое желание. По-късно съм шофирал и КАМАЗ за 2 месеца. Сега шофирам бусове, комбита и джипове и общо взето, ако се кача в момента, не знам дали ще успея да подкарам голям камион без последствия, а и съм се учил на руски кочини преди 11г. вече и тези новите камиони, хал хабер си нямам от скоростите им.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- chenchev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х5 Е53
- Мечтае да кара: E39 M5...
Първата кола която се качих,и подкарах беше Форд Сиера 20ка ОНС
С Коси стайлинг
Колата която карам и до сега- Рено Туинго
След това Е30ката
И вече Тойота Ярис 100 к.с. 6 скорости- февруари 2010 производство
Всичките съм ги карал из село.Някой път и в Попово по улиците..Е30ката и във Варна съм я връткал не 1 път
ПП. На 15 съм

Колата която карам и до сега- Рено Туинго

След това Е30ката
И вече Тойота Ярис 100 к.с. 6 скорости- февруари 2010 производство

Всичките съм ги карал из село.Някой път и в Попово по улиците..Е30ката и във Варна съм я връткал не 1 път

ПП. На 15 съм

- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
Курсовете ги карах на ГОУФ 2 - най-бързата кола на света.
А първата кола, в която съм се качвал.. Жигата на единият ми дядо и Москвича (407-мак) на другия. Ама то това не беше каране, а само въртене на волана.
А първата кола, в която съм се качвал.. Жигата на единият ми дядо и Москвича (407-мак) на другия. Ама то това не беше каране, а само въртене на волана.
- mejdupraznika
- Потребител
-
- Кара: 4
Курсове на Опел астра .
Първата кола на която се качих Опел кадет

Първата кола на която се качих Опел кадет

- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
е34 520и до 3-та скорост
Учебната Рено мегане
Почнах да си карам и се научих на Опел корса за няколко месеца притежание
от време на време Toyota Hiace и е39 530Д

първата кола която подкарах беше Фиат Пунто през 1997ма, иначе най-общите неща ги научих от един съсед, малко по-голям от мен, той ми даваше да карам неговата Тойота Камри около 2002ра, а курсовете ги изкарах на е36 318 с газ, всичко това в София и около София 

[url="http://www.nikgrey.com/smokefree/"]

[/url]
[/url]
- _BlinG_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: G-Power BMW M3 E46
За първи път карах на бащами ладата 1500с на пътя Карлово Баня.След което патрулка ни спря

- Blond_G
- Потребител
-
- Кара: без долен лв педал
- Мечтае да кара: Х 6
Учих се на москвич 12 на село , а курса го карах на лада, после на опел някъф и завърших на астричка пак опел някъв 

не ми казвай
какво да правя
за да не ти казвам
къде да отидеш
какво да правя
за да не ти казвам
къде да отидеш
- ggb
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сбъдна мечтата си.....
- Детайли за колата: BMW E38 740 i black
Аз се учих на Москвич 12-так а самия курс беше на Лада 1600 все соц. возила

Истинската мощност винаги ви спира дъха също като истинската красота.....

- Mpower84
- ентусиаст
-
- Кара: '03 330xd M57N Sedan
Ехеее върнах се в предишния живот...верно че съм на 23-4 ама това верно беше бая отдавна.Първата кола на която карах беше Москвич 8-ца бях на 10-12 години, по-късно на 16-17 на бащата Е30-ката.Изкарах курсовете на Опел Кадет 1.3 якия мъртвец.После 2-3 години пак Е30-ката и дойде време да си взема моя кола -Е36. 

Мерцедес 180 

meto'o написа:Хората са го казали, путката е не женски полов орган а тип мъжки характер![]()
поздрави

Продавам шофъорско огледало за Опел Вектра
Учебната ми кола беше BMW E30 320i
Родили сме се без да искаме,
ще умрем без да сикаме,
затова ще живеем както си искаме.
ще умрем без да сикаме,
затова ще живеем както си искаме.
- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
Учих се на баща ми на москвича 412 c
което ми се видя готина машина, след това съм карал лада 1500 (която и до днес се кара), голф 1 и някви други мизерии за по няколко километра. След това гордо отидох на шофьорските курсове и разбира се карах подходяща кола като за учащ се - е46 common rail-а 150 коня
След като взех книжката отблизо се запознах с Лада 7мица 

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Започнах да карам сам от мноого ранна детска възраст, чак няма да повярвате...едвам стигах педалите!
Жълто-бананова Шкодичка 105L като бях с нашите на вилата по улиците на Банкя Събота и Неделя.
Всичко започна, когато баща ми я даваше само в една задънена уличка напред-назад, обръщам и пак...докато един ден ми омръзна и започнах да ходя до центъра и хората ме гледаха вцепенено!...!
После карах доста време без книжка Фиат 127 и толкова пари дадох на куките, че можех с тях да си купя кола!
Изкарах курсовете за "B"категория на Лада 1500 и чакането до 18 год.ми се стори цяла вечност, после за "C"на Газ-ка с инструктор-металист с коса до кръста!

Всичко започна, когато баща ми я даваше само в една задънена уличка напред-назад, обръщам и пак...докато един ден ми омръзна и започнах да ходя до центъра и хората ме гледаха вцепенено!...!

После карах доста време без книжка Фиат 127 и толкова пари дадох на куките, че можех с тях да си купя кола!

Изкарах курсовете за "B"категория на Лада 1500 и чакането до 18 год.ми се стори цяла вечност, после за "C"на Газ-ка с инструктор-металист с коса до кръста!

Последна промяна titto на 01 Май 2010, 13:22, променена общо 1 път

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"