Кой се е качвал пиян зад волана ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Качвали ли сте се пили зад волана ?

ДА!
156
52%
НЕ!
143
48%

Общо гласове : 299
старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Re: Кой се е качвал пиян зад волана ?

Мнение от acho.rs » 15 Окт 2009, 21:55

KIM написа:незнам кой се е качвал пиян ама аз трезвен не се качвам да карам :mhihi:

Браво - ти си гъзар :evil:

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Re: Кой се е качвал пиян зад волана ?

Мнение от dimithur » 10 Дек 2009, 1:00

И аз като повечет от вас, съм против :bchug: и карането, ама и на мен за съжаление ми се случи веднъж. Значи историята се случва на около 100км от сф, където празнуваме рд на майка ми. Аз, обеден, че ще карам чак привечер на другия ден набързо си изгълтах 8 бири. После ми се доспа и легнах за 2-3 часа да дремна с идеята към 12 вечерта отново да се включа към купона :mhihi: Да ама не. Точно в това време приятелката ми се размрънка, че и е студено и че иска да се прибираме :mhihi: Аз си бях адекватен, ама първо не ми се прибираше и второ хич не ми се караше в това състояние, най малкото защото ако ме спрат ще видя после книжка през крив макарон, за глобите да не говорим, пък не дай Боже да стане някоя беля :confused: Обаче тя, не та не, прибираме се. Е няма как, съгласих се :mhihi: Тръгвам бавно, ама най бавното дето мога да карам. 50-60 по първокласен път, просто си имам едно на ум, че реакциите ми са забавени, пък е и тъмно като в кучешки г*з :mhihi: Движение почти няма, единственото препядстия са дупките (на едно място правеха ремонт на пътя и си имаше доволно голями ями, няколко пъти се наложи да спирам от 40-0 с цялата помощ, която оказваше АБС-а :mhihi: , но така и не успях да нацеля някоя яма :D ) После на магистрлата 80-90 максимум да съм изпреварил 1-2 камиона през целия път най-много :D Единствено от време на време забравях да махна дългите и от отсреща сигурно съм отнесал някоя псувня . Като стигнахме в сф имаше едни :cop: точно на един км преди нас, добре че вече си бяха хванали жертва, че можеше и мен да ме олепят и тогава кофти :confused: Та от тогава никакъв алкохол + каране :nono: Вероятно не съм бил много пиян, понеже дори сам се учудих колко внимателно карах , въпреки това, в някоя по критична ситуация едва ли бих могъл да реагирам адекватно. Така че никакво drink & drive повече :D
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

Предишна

Назад към Извън Темата