не е bmw, но си е класика. mercedes w140.
Модератор: Общи модератори
- propparo
-
-
- Кара: Lada Samara
- Мечтае да кара: ------
Re: не е bmw, но си е класика. mercedes w140.
acho.rs написа:Ей малумник ......................................................![]()
Шш,симпатяга, няма ли да се спреш най-после.
Достатъчно те навяха и насяха колегите тук.
Спри нета малко,не ти се отразява добре.Заради такива форми на изказване мнозинството от хората считат собствениците на БМВ за простаци.
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
propparo написа:acho.rs написа:Ей малумник ......................................................![]()
Спри нета малко,не ти се отразява добре.Заради такива форми на изказване мнозинството от хората считат собствениците на БМВ за простаци.
и са прави

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
vicho написа:propparo написа:acho.rs написа:Ей малумник ......................................................![]()
и са прави
Прочети постовете които са провокирали това изказване , както и самия ми пост до край ! И я кажи с какво са ме навяли и насяли ? Има ли проблем , че не харесвам 140ката и опровергавам че Е60 530и е по-зле от Сърбинг 2.7 ? Но по принцип когато започнеш да спориш със такива хора , несъзнателно им слизаш на нивото ... СИМПАТЯГА .
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Taзи тема тръгна по дяволите
Недейте да се обиждате и да изпадате в такива словестни схватки ,защото това разваля удоволствието от всичко
Георги Пенчев

Георги Пенчев
Тц, пак си в голяма грешка. Нямат нищо общо, интериора на W208 си е направен специално за нея. Т.е. не са отрязали W202 (при която има известни сходства с интериора на W124), за да я направят с две врати, а са направили изцяло нов автомобил - W208 на базата на платформата на W202.acho.rs написа:...без да знаеш че прословутото W208 беше с интериор на 124ка от 80те години...

- Plamenavramov
- младши ентусиаст
-
- Кара: ...
- Мечтае да кара: годзила
[quote="liloff"] Нямах намерение да пиша след като темата беше буквално осрана от пъпчиви излияния, но по-големи глупости от горния пост не бях чел.
Пламене, има нива на оборудване. Това че ти си се возил в някаква базова версия на Ц-класа, не означава че всички са такива. W203 модела, за който говориш среща много критики за интериорното оформление, както и много хора не харесват малко постния интериор на Е46, сравнен с Е36, който е като самолет, изключително красив. Твоята е с върхово ниво на оборудване, т.е. аз второ такова Е36 от завода не съм виждал... сравнявай apples to apples, защото ако сравниш някоя C-класа/CLK с топ оборудване подобно на твоето Е36, quote]
Колега имам си на идея от оборудването в Ц-класата на МБ!
Скоро карах и Ц220ЦДИ Авантгард,и видях,че в нея нещата не изглеждат така! Не казвам,че мерниците са боклуци,а изразих ДИРЕКТНО впечетление от тази ,която карам почти всеки ден на един фр. ....таа нека не се доизказвам за колата като цяло
И ние по село сме карали коли,и коли....тааа даже и сме виждали! Аман от батковци тука ! Не коментирай личноста ми ,при все,че даже не ме и познаваш
П.С. Иначе мерси за хуб.думи за Е36-цата
Пламене, има нива на оборудване. Това че ти си се возил в някаква базова версия на Ц-класа, не означава че всички са такива. W203 модела, за който говориш среща много критики за интериорното оформление, както и много хора не харесват малко постния интериор на Е46, сравнен с Е36, който е като самолет, изключително красив. Твоята е с върхово ниво на оборудване, т.е. аз второ такова Е36 от завода не съм виждал... сравнявай apples to apples, защото ако сравниш някоя C-класа/CLK с топ оборудване подобно на твоето Е36, quote]
Колега имам си на идея от оборудването в Ц-класата на МБ!

И ние по село сме карали коли,и коли....тааа даже и сме виждали! Аман от батковци тука ! Не коментирай личноста ми ,при все,че даже не ме и познаваш

П.С. Иначе мерси за хуб.думи за Е36-цата

- Mind_Control
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Lexus IS200
И в целия тоя спор някой да намери случайно подобно рекламно клипче или тест на Е38? Ако да нека пусне линка!!
- The_Ancient
- младши ентусиаст
-
acho.rs написа:защото от 3 години съм в тоя форум(и ти тогава си регнат ама файда няма) и от такива като тебе , ми е не писнало , ами не знам какво
Да ти кажа, аз от 5 години съм във форума, от 4 съм регистриран и файдата от тия като тебе не я виждам никъде. Като явно не ти стига акъла да оцениш някои автомобили, защо си мислиш че трябва на всяка цена да си покажеш простотията. За тебе извън темата е по-скоро нещо като "поле за изява" от един друг форум, ама май и там по-добре се изявяват от тебе.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
The_Ancient написа:acho.rs написа:защото от 3 години съм в тоя форум(и ти тогава си регнат ама файда няма) и от такива като тебе , ми е не писнало , ами не знам какво
Да ти кажа, аз от 5 години съм във форума, от 4 съм регистриран и файдата от тия като тебе не я виждам никъде. Като явно не ти стига акъла да оцениш някои автомобили, защо си мислиш че трябва на всяка цена да си покажеш простотията. За тебе извън темата е по-скоро нещо като "поле за изява" от един друг форум, ама май и там по-добре се изявяват от тебе.
Като не я виждаш , аз какво да направя ! Акъла не ми стига да оценя 140ка както и на много други хора не им се оценява този прехвален слон !
Простотия си здържам , макар че доста ме провокират , особено в тази тема .
Като си от 4 години във форума , явно не си разбрал , че регистрация имам САМО ТУК , защото споделям общи и идей и интереси . Пенчев подкани да се смени хода на темата но такива като тебе , просто си търсят храна или са решили да се направят на остроумни .
Като те кефи Мерц си драскай във техния форум , защото НИКЪДЕ на друго място , подобна тема нямаше да съществува - тема в която се възхвалява кола на конкуренцията и тези които не я харесват - "не им стига акъла да ги осенят" .
Такъв драскач , като тебе (дето го качили в една Е класа и той загубил ума и дума) - освен със изказването , че Е60 530и е доста по-зле от Крайслер Сърбинг 2,7- няма със какво друго да се запомниш

осрахте темата.
хайде сега от тука нататъка да се държите прилично. без лични обиди.
хайде сега от тука нататъка да се държите прилично. без лични обиди.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- best_buy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Без таван !
- Мечтае да кара: E9
jordanpar написа:Ако все пак караш поредното обикновено Е46 или някое ТДС-че,
Какво против имаш срещу Е46 . И аз карам Е46 какво нещо лошо ли имаш да кажеш за нея ? Ако не ти харесва БМВ а си такъв голям фен на тия Мерцедеси какво правиш тука ? Това не е ли БМВ ФОРУМ ?!

За мен този модел на Мерцедес ще си остане непреходен!
Това е модел който повечето от вас не могат да си го позволят дори и сега, и не само като цена, а и като подръжка! Аз, също!
Ачо, престани да говориш глупости! Гледай си скапаното АВди, с алуминиевото окачване и чакай да стане някога кола!
Хвалите ми някакви Лексуси, Тойоти и тем подобни простотии!
Значи японците да си гледат каратето и сумото, французите да мислят нови тръпки в любовта, американците да си оправят кризите, англичаните да си озаптят гейовете, и да оставим немците да правят коли!
BMW и Мерцедес!
Това е модел който повечето от вас не могат да си го позволят дори и сега, и не само като цена, а и като подръжка! Аз, също!
Ачо, престани да говориш глупости! Гледай си скапаното АВди, с алуминиевото окачване и чакай да стане някога кола!
Значи японците да си гледат каратето и сумото, французите да мислят нови тръпки в любовта, американците да си оправят кризите, англичаните да си озаптят гейовете, и да оставим немците да правят коли!
BMW и Мерцедес!
- Valentin_Peev
- младши ентусиаст
-
bobi_maxo написа:За мен този модел на Мерцедес ще си остане непреходен!
BMW и Мерцедес!

- sobiss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Compact m43tu
- Мечтае да кара: E28
bobi_maxo написа:За мен този модел на Мерцедес ще си остане непреходен!
BMW и Мерцедес!
Добре казано, но в днешно време звучи глупаво...може би преди 25 години, щеше да е по правдоподобно

sobiss написа:bobi_maxo написа:За мен този модел на Мерцедес ще си остане непреходен!
BMW и Мерцедес!
Добре казано, но в днешно време звучи глупаво...може би преди 25 години, щеше да е по правдоподобно![]()
Кое звучи глупаво? Че преди 25-30 години Мерцедес и BMW са направили така че, разни дръпнати гадове да се хвалят че правят коли ли?
Това е все едно да кажеш че е глупаво когато Колумб е преплувал океана, при положение че сега може да се прелети!
Неможете да разберете че има неща който са по-големи от вас, неща който не са подвластни на времето. Неможете да разберете че по-красиво е да преплуваш океана, от колкото да го прелетиш!