Как лекувате разбитите си сърца

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Re: Как лекувате разбитите си сърца

Мнение от M2PR » 09 Ное 2009, 17:05

bum_bum написа:Еееее къде си бе Лоренцоооооооооооо :mhihi: Пусни са некоя снимка да те видим къв си убавец. Руси момченца със сини очички и аз ги любим много :ok:

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Димитров, тиии боб ли хвърляш та разбра аз каква съм, доста ми е чудно !? :roll: :dunno:

пп. С хвалбите от сорта на "аз това, аз онова, аз еди кво си и еди коя си", освен да затвърждаваш още повече мнението ми (както и това на другии хора) за теб, друго не правиш. Иначе евала, най-големия 'убавец и е*ач си :bowdown:
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 09 Ное 2009, 17:44

Малииииии, кво му сипахте на колегата! :lol:
Ше видите вий кат излезе некой Антонио Бандерас №2... :mhihi:
Ще има да го гледате с един по-особен поглед тогава, ма ше е късноооооо! :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 09 Ное 2009, 17:52

Абе къв Лоренцо, къв Бандерас беее... Те са тъмни :lol: Тоз колега е най-малко
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: любимата ни марка да е първа ;)
Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

Мнение от spower » 09 Ное 2009, 17:56

по темата , че май се поразводни :) намесиха се и дамите и стана тя каквато стана :mhihi: Стефане незнам дали обичаш нощния живот, ама е по добре да излезеш някъде с приятели в някое от култовите заведения,обличаш новите си дрехи сменяш си парфюма, лъсваш си чипика така , че да се огледаш в него, минаваш през бръснаря/модерно му куафьора или стилиста/да оправи фризурата нахлуваш зашеметяващ в заведението събираш погледите избираш подходяща позиция на бара, така че да е или до някои мадами или да си близко до дансинга, че директно да дърпаш от там в последствие поръчваш няква мека топлина от островите :smoke: и огледай се виж колко много и красиви момичета има почерпи се колкото ти душа иска и направи крачка напред, сам си тъкмо, ако имаш късмет ще замъкнеш някоя у вас да разнообразиш, но и дори и това да не се случи просто флирта ще ти остане няколко мили думи от очарователна госпожица с искрящ поглед са достатъчни като начало да въвзвърнат вярата ти в собствения АЗ, през останалото време както колегите ти казаха прави нещо занимавай се в никакъв случай не и се обаждай на тая колкото и да искаш/това само би те разтройло/ намери отдушник на отрицателната си енергия/ боен спорт, фитнес.../хоби някакаво и не се увличай в пиенето :bchug: колегата Е.Димитров е дал също доста добри съвети ;)няма да сгрешиш, ако ги следваш :yes: вдигай главите и смело напред връщане назад не ! а 32години не са много колко още гевреци на хурката те очакват ;)
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25: :lalala: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 09 Ное 2009, 18:56

Apassionata написа:Абе къв Лоренцо, къв Бандерас беее... Те са тъмни :lol: Тоз колега е най-малко
Изображение

Eeeeeeeeee, колега Е.Димитров - колежката ако не я вземеш за PR агент, поне една голяааааааама почерпка заслужава! ;) :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 09 Ное 2009, 19:02

Много внимание му отделихте на Е.Димитров...чак взех да губя темата. :clap:

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 09 Ное 2009, 19:06

krystal написа:Много внимание му отделихте на Е.Димитров...чак взех да губя темата. :clap:

Ти н'дей така щото ако знаеш новия ти аватар колко внимание може да ангажира... :lol:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 09 Ное 2009, 19:18

Темата е че пича се жали че нещата не му вървят,аз споделих моето мнение че ако си пич-всичко ще ти е ок,ако си с мека китка и в съзнанието-бегаш да береш джоджан у чепръчене.
Някой обаче се познаха в ролята на меките китки по съзнание,чудно защо :dunno: и после няколко дами,в това число може би една експлоатирана от живота мома започнаха да ми наливат...нека наливат-това на мен не ми е проблем тъй като изглежда живея по-добре от тях...
Мили дами,има един очевиден факт а той е че с годините дамите стават..хм...по непривлекателни и неконкурентноспособни докато един мъж ако е пич(много важно да е пич,защото и излъчването е важно) той ще има тази,която си пожелае и просто подобни феминистки изхвърляния няма да го интересуват.
Към младежите дето ме упрекват...момчета,колеги,по подмазвачески начин никога няма да спечелите сърцето на някоя дама,дръжте си позициите или си изградете собствени,още в училище съм виждал неуспеха на тези дето се подмазваха...никой не ги харесваше..

п/п
Значи познавам лично Долф Лунгрен,голям пич ,има много свесна жена и момиченце,много са готини,но аз не съм толкова висок колкото него,даже съм нисък,175

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 09 Ное 2009, 19:49

Некои да преброи колегата колко пъти написа думата "пич" и да приключваме темата :mhihi:
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 10 Ное 2009, 16:48

Аве кой квото иска да си казва стигне ли се до такива късания мъсания слагаш точката и край. Толкова. Няаа смисъл просто. Даже и да се съберете после никога няаа да е същото. Чупи примерно една кристална чаша и я оправи после та видим кокло ше я опрайш. ОК ще я залепиш някакси, но вече при най-малкото трепване ше се строши отново. Та същото и с твойта връзка.
Отрязала та е дет викаш "ни в клин ни в ръкав". Ми прищракало и нещо камбанката и се сетила че не я кефиш вече. Дезориентирано момиче начи, не знае кога къв х*й иска. Точка. Свършило се е. Кво толкова му мислиш. Давай нататък. Земи стани излез с приятели ли, с приятелки ли, ако пиеш - напий се яко, аве прави нещата които по принцип те кефят да прайш ве. Пали колата, гумите там квот ти харесва. Кво си се разхленчил тука. Разбери просто че няма да я има вече в живота ти или поне не и по начина по който ти би искал. Колкото по-скоро го осъзнаеш и приемеш този факт толкова по-добре за тебе.
Баси тука стана напрао Море от любов, всеки втори кат скъса с приятелката си реве тука. Ай стига ве, стегнете се малко - вие мъже ли сте или лукови глави :mhihi: Ше ви конфискуваме БМВ-тата и ше ги сменим накрая с онез розовите от министерството на отбраната ли къде беше :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 10 Ное 2009, 18:24

xpl0d написа:вие мъже ли сте или лукови глави :mhihi: Ше ви конфискуваме БМВ-тата и ше ги сменим накрая с онез розовите от министерството на отбраната ли къде беше :mhihi:

:mhihi: :lol: :lol: :lol:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го по тъч линията на живота..

Мнение от M3 E92 » 10 Ное 2009, 20:43

Алкохол - това е преобразувател на душевната болка в главоболие. :mhihi:

Потребител
Аватар
Мечтае да кара: Кораба Destiny
Детайли за колата: Alfa Romeo 156 Selespeed

Мнение от Stefan Caromov » 12 Ное 2009, 0:42

Нямаше ме два дни ,ето върнах се и попрочетох това онова. Наистина ,малко се разсеях , но недостатъчно .
FEAR братче ,да и в двата форума съм си пуснал темата бате ,тежка брат.
До колегата който се изказа някак си адски тъпо (не му помня ника) че съм ебал пък не съм мислел:братче ,аз не съм от типа хора ,които ей така заради едини я секс да си прееба връзката. НЕ СЪМ ИЗНЕВЕРИЛ и тове не е проблема.
Скиса ,както винаги евала ,
Е.Димитров и на теб благодаря братче.
Колкото до дамите във форума ... те не знаят КАК един МЪЖ обича !!!

Друго да си призная ,с всеки изминал ден става по зле работата момчета . Некво сега ми е още по мъгляво.
За тези 8-9 дни ,съм спал три нощи у нас ,спим си у колата на витоша обикновенно , с алкохола приключих!!! Заради него имам сего ТОЗИ проблем . Не е заради друго ,ама както един приятел съфорумец от този форум ми вика ,аз тебе кат си пиян ,не ща да те виждам ,че си голямо лайно :) Ех Ице Ицеее, прав си баце,много си прав.
А ,ако ви кажа през това време кво съм ял ... ще ме наплюете .. за девет дни 2 принцеси ,6 бисквитки закуска(от тия големите ) един ориз с гъби от китайския и една супа в неква гадна ръчма . Само събота и неделя хапнах некво прасе на жар

Но се опитвам да взема живота си в ръце и да се боря за тая връзка без излишни патологични емоции
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кракомобил
Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]

Мнение от georgymk » 12 Ное 2009, 0:51

Заради тая връзка струва ли си да гладуваш,да се прецакваш сам себе си?Но донякъде си прав дето има една приказка.... "Влюбените живеят,останалите просто съществуват"
Много е кофти....
Просто някак си требва да се справишм сам с това....
Успех.
1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.

Алфа Въшкар
Аватар
Кара: ч
Мечтае да кара: Countach през 80-те

Мнение от sme666ko » 12 Ное 2009, 4:17

bum_bum написа:Еееее къде си бе Лоренцоооооооооооо :mhihi: Пусни са некоя снимка да те видим къв си убавец. Руси момченца със сини очички и аз ги любим много :ok:

hahahahahahhaah недей сипва толкоз мазно беееееееее :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

А колежката го раздава като терапевт, може ли да си запиша час, че имам разни душевни терзания? :help:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата