Полицай Бие и заплашва 22 годишен
Модератор: Общи модератори
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Re: Полицай Бие и заплашва 22 годишен
Valentin_Peev написа:Тия дето защитаваха полицая, още ли са на същото мнение след втория клип? И утре ако извикат некой за справка, във връзка с негов познат, и куката не го хареса, кво правиме? Ядеме шамари
Какъв втори клип??

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
абе брат, остави ти за кво е извикан, тва така да отговаря на полицай.. ем малко му е.
и са много лошо се развиват нещата, тва дупе вече си представям какво самочувствие има..
и са много лошо се развиват нещата, тва дупе вече си представям какво самочувствие има..
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Valentin_Peev написа:Тия дето защитаваха полицая, още ли са на същото мнение след втория клип? И утре ако извикат некой за справка, във връзка с негов познат, и куката не го хареса, кво правиме? Ядеме шамари
Да продължавам да го правя... Защо аз къто съм ходил по такива изяснявания за справки,свидетелски показания и т.н един полицай не ме е ударил.Защото дори и да го направи отивам при съдебен лекар,после стъп стъп при дознател за жалба и след това на съд... Никога небих си позволил да се държа толкова нагло,защото имам респект от тия хора за разлика от новата младеж... Понеже винаги двете страни се правят на много хитри затова милата ни България е на този хал...
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- Face
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320Д(M47TUD20)
b2 написа::Куката трябва да е публично порицан и уволнен без правото да работи такава работа доживот! - не СОТ_аджия ами портиер и пазач на паркинг да не може да става. Да ходи да кОпа някъде - не трябва да се дава поле за избиване на комплекси на такива хора.

Комшията го каза най точно.
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Полицая треба да бъде наказан дисцилинарно или акто реши съда, а това хлапе да яде бой зад РПУ-то и да се научи кога, къде, на кого и как да говори.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- RSxRacer
- вълкодав
-
Face написа:b2 написа::Куката трябва да е публично порицан и уволнен без правото да работи такава работа доживот! - не СОТ_аджия ами портиер и пазач на паркинг да не може да става. Да ходи да кОпа някъде - не трябва да се дава поле за избиване на комплекси на такива хора.
![]()
Комшията го каза най точно.
щото ти е комшия

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
честно казано в моите очи полицая се изложи по всички параграфи.
да не използвам нецензурни думи,но по характер той е думата която се използва в разговорния език за наричането на женски полов орган.
да не използвам нецензурни думи,но по характер той е думата която се използва в разговорния език за наричането на женски полов орган.
jordanpar написа:честно казано в моите очи полицая се изложи по всички параграфи.
Дaa...
Последна промяна driver69 на 10 Ное 2009, 0:00, променена общо 1 път
- Вуйчо Ваньо
- кандидат ентусиаст
-
RSxRacer написа:Valentin_Peev написа:Тия дето защитаваха полицая, още ли са на същото мнение след втория клип? И утре ако извикат некой за справка, във връзка с негов познат, и куката не го хареса, кво правиме? Ядеме шамари
Да продължавам да го правя... Защо аз къто съм ходил по такива изяснявания за справки,свидетелски показания и т.н един полицай не ме е ударил.Защото дори и да го направи отивам при съдебен лекар,после стъп стъп при дознател за жалба и след това на съд... Никога небих си позволил да се държа толкова нагло,защото имам респект от тия хора за разлика от новата младеж... Понеже винаги двете страни се правят на много хитри затова милата ни България е на този хал...
Ми по същата схема, полицайчето си го заключва в клетката, и си трае, утре си му завежда дело за обида, при толкова свидетели си го осъжда, и така...ако това е нормално направо всички да запасваме по една тръба и да си се оправяме. За какво са ни неща като съд и закони? Да си оставим селски полицай, лабилен до степен 20 годишен пикльо да го изкара от равновесие, да раздава правосъдие? Крайно време е много хора да осъзнаят един прост факт, че полицията не е институцията, която решава кой и за какво е виновен. Моите уважения към съвестните служители на МВР, и съм напълно искрен, като го казвам, но "изпускане на нервите" от човек със задължение да следи за ненарушаването на закона не е редно да се толерира. И не прави чест на колегата със жилетката, че не взе мерки да прекъсне цялата простотия, това го прави не по-малко виновен от "лошото ченге".
- RSxRacer
- вълкодав
-
Вуйчо Ваньо написа:RSxRacer написа:Valentin_Peev написа:Тия дето защитаваха полицая, още ли са на същото мнение след втория клип? И утре ако извикат некой за справка, във връзка с негов познат, и куката не го хареса, кво правиме? Ядеме шамари
Ми по същата схема, полицайчето си го заключва в клетката, и си трае, утре си му завежда дело за обида, при толкова свидетели си го осъжда, и така...ако това е нормално направо всички да запасваме по една тръба и да си се оправяме. За какво са ни неща като съд и закони? Да си оставим селски полицай, лабилен до степен 20 годишен пикльо да го изкара от равновесие, да раздава правосъдие? Крайно време е много хора да осъзнаят един прост факт, че полицията не е институцията, която решава кой и за какво е виновен. Моите уважения към съвестните служители на МВР, и съм напълно искрен, като го казвам, но "изпускане на нервите" от човек със задължение да следи за ненарушаването на закона не е редно да се толерира. И не прави чест на колегата със жилетката, че не взе мерки да прекъсне цялата простотия, това го прави не по-малко виновен от "лошото ченге".
Уморих се да споря...
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- Valentin_Peev
- младши ентусиаст
-
http://www.vbox7.com/play:c0852208
http://vbox7.com/play:64284ab3
Ае са слушайте по-внимателно
А от тия шамари как ще си изкараш медицинско като няма да има никаква следа?
Ае са слушайте по-внимателно

- BMWPetio
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Съветски зърнокомбайн
- Мечтае да кара: ///М3 E36
- Детайли за колата: От уния с детските болести по разпределителния вал и повдигачите....
Вуйчо Ваньо написа:RSxRacer написа:Valentin_Peev написа:Тия дето защитаваха полицая, още ли са на същото мнение след втория клип? И утре ако извикат некой за справка, във връзка с негов познат, и куката не го хареса, кво правиме? Ядеме шамари

- Face
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320Д(M47TUD20)
Уморих се да споря...
Е стига си спорил

Поне министерството се е усетило и ще предприема мерки за замяната на такива деграданти от редиците на МВР:
http://www.dnes.bg/obshtestvo/2009/11/0 ... tani.80396
Последна промяна Face на 10 Ное 2009, 0:19, променена общо 1 път
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Агресивен е и има комплекси...

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Valentin_Peev написа:http://www.vbox7.com/play:c0852208
Ае са слушайте по-внимателно![]()
Невинна душица ...
Без да иска счупил стъклото , е така както си стоял ...
После си стоял кротко в полицията и пак го почнали ....
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !