Защо бият жените и мразят богатите
Модератор: Общи модератори
- Transportera
- старши ентусиаст
-
- Кара: E30 Е38
- Детайли за колата: Не бие много на очи
- Fenka85
- младши ентусиаст
-
Re: Защо бият жените и мразят богатите
Transportera написа:а тези мъже който са бити от жените си какво да кажат
само така

"Бейби кажи ми къде ти е сърцето? ... Да не го забрави в на ония BMW-то?"
Е.Димитров написа:Проблема е че агресията ни е заложено генетично,както зависта,омразата и двуличието,вярвай ми,че когато някой напише нещо позитивно тук,във форума,той не го мисли,има някаква користна цел,някаква "тъпа идейка",хората сме гадове в голямата си част и е истински късмет да намериш чиста душа,за това не вярвам на "потърпевши" дами и "нещастни" мъже,първите,защото "истината е някъде там" а вторите...ми те са си мрънкала ...
Така се живее сто години, в черупка. ...

Такам... Според мен, тук всеки има право да изкаже лично мнение. И аз ще се възползвам от това си право, като го изразя със следющите слова:
Хипотетичен случай - жена ти изневерява на мъжа си, който би следвало да си ти. Един ден те напуска, защото е намерила по-богат.
Няма смисъл да я биеш - най-много да вземе нещо, което определено не е хубаво. Взимаш й пръстените и другите скъпарски аксесоари, с които си я "обгрижил" и пътя. Ама не да я качиш на колата, ами и показваш как изглежда външната страна на вратата. Да ходи да ебе "оборотните" пичове на село за по една Кока-Кола. Най-важното - не й даваш нищо. Както е дошла, така ще си и замине. С децата е малко по-сложно, но след като докажеш, че жена ти е к**ва и не може да даде нужното на децата си, няма причина да не ги вземеш.
Заключение: Боят няма полза. Пребиеш ли жена си, само й даваш силна карта в ръката, нищо повече.
ПС: До колегата, който сподели историята с фалшивите синини. Направи ги истински, като навиеш някой приятел да се разпише вместо теб в хотел на другия край на бг и да каже, че е бил с теб!
Хипотетичен случай - жена ти изневерява на мъжа си, който би следвало да си ти. Един ден те напуска, защото е намерила по-богат.
Няма смисъл да я биеш - най-много да вземе нещо, което определено не е хубаво. Взимаш й пръстените и другите скъпарски аксесоари, с които си я "обгрижил" и пътя. Ама не да я качиш на колата, ами и показваш как изглежда външната страна на вратата. Да ходи да ебе "оборотните" пичове на село за по една Кока-Кола. Най-важното - не й даваш нищо. Както е дошла, така ще си и замине. С децата е малко по-сложно, но след като докажеш, че жена ти е к**ва и не може да даде нужното на децата си, няма причина да не ги вземеш.
Заключение: Боят няма полза. Пребиеш ли жена си, само й даваш силна карта в ръката, нищо повече.
ПС: До колегата, който сподели историята с фалшивите синини. Направи ги истински, като навиеш някой приятел да се разпише вместо теб в хотел на другия край на бг и да каже, че е бил с теб!
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
krystal написа:Е.Димитров написа:Проблема е че агресията ни е заложено генетично,както зависта,омразата и двуличието,вярвай ми,че когато някой напише нещо позитивно тук,във форума,той не го мисли,има някаква користна цел,някаква "тъпа идейка",хората сме гадове в голямата си част и е истински късмет да намериш чиста душа,за това не вярвам на "потърпевши" дами и "нещастни" мъже,първите,защото "истината е някъде там" а вторите...ми те са си мрънкала ...
Така се живее сто години, в черупка. ...
Според мен , тук колегата говори с ирония - за раеалния живот може и да е така , но не вярвам за форум , най-малкото повечето са анонимни . Всичко друго е вярно на 100% - който казва , че не е така живее в измислен свят. Важното е да не обръщаш внимание на гъзолизците и лицемерите (лицемерките) , но трябва да си имаш едно на ум . И аз вече не вярвам на оплакващите се - как пък всички са невинни и все някой друг му виновен . Аз за тва не чета и "страхотни истории" - някак си много скалъпени работите там ...
И така и не разбрах , защо боя го мислите за решение или ОПИТ за решение - то си е един вид слагане на край , но така че нещата поне малко да са равни . Всякакъв друг бой , няма смисъл .
Bogat-Beden написа:ivan1590 написа:Боят винаги трябва да е крайна мярка, а срещу жени е безсмислен.Жената не е собственост, като телевизора или колата за да я биеш за това, че не иска да е с теб.Ами ако тя хване пистолета и те застреля щото си и изневерил тогава виновна ли е ? Морала вече го няма и това е факт, ама някои още не са го осъзнали.Съвременния живот не благоприятства за моногамията и тя се превръща в едно лицемерие за пред хората.
Имам познат със законен пищак,на който при такава ситуация бившата му го беше опирала до челото...![]()
![]()
А на друг такъв,приятелката му влиза в собственото му заведение,пред сичкото народ хваща и му треска с всичка сила нелошия телефон у земята...
![]()
...
Е това са жени на място - много бих се изкефил ако някоя ми опре пистолет в глават(само да не удря телефона , че ми е спомен вече 5 години) - тва са изтински жени , не глезли и лиги . Уважавам лудите кучки

- sobiss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Compact m43tu
- Мечтае да кара: E28
acho.rs написа:Е това са жени на място - много бих се изкефил ако някоя ми опре пистолет в глават(само да не удря телефона , че ми е спомен вече 5 години) - тва са изтински жени , не глезли и лиги . Уважавам лудите кучки
Малко ще ти е трудно да ги уважаваш, докато мозъка ти се стича по стената

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
sobiss написа:acho.rs написа:Е това са жени на място - много бих се изкефил ако някоя ми опре пистолет в глават(само да не удря телефона , че ми е спомен вече 5 години) - тва са изтински жени , не глезли и лиги . Уважавам лудите кучки
Споко - те не стрелят - тва само по филмите - колко жени знаят къде е предпазителя и как се зарежда първия патрон

- georgymk
- младши ентусиаст
-
- Кара: кракомобил
- Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]
sobiss написа:acho.rs написа:Е това са жени на място - много бих се изкефил ако някоя ми опре пистолет в глават(само да не удря телефона , че ми е спомен вече 5 години) - тва са изтински жени , не глезли и лиги . Уважавам лудите кучки
Проблема е там,че на повечето не им стиска,и са само на приказки,дори и на повечето мъже не им стиска....защото всеки приказва велики "приказки" на теория,на практика нищо...
1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
=> пари = √проблеми
Жена = (√проблеми)
Жена = проблеми.
georgymk написа:sobiss написа:acho.rs написа:Е това са жени на място - много бих се изкефил ако някоя ми опре пистолет в глават(само да не удря телефона , че ми е спомен вече 5 години) - тва са изтински жени , не глезли и лиги . Уважавам лудите кучки
Проблема е там,че на повечето не им стиска,и са само на приказки,дори и на повечето мъже не им стиска....защото всеки приказва велики "приказки" на теория,на практика нищо...
От слабия опит в детството ми, който притежавам, мога да стигна до това заключение: На две ракий са смели, на два шамара - насрани!
- georgymk
- младши ентусиаст
-
Ryapoff написа:georgymk написа:sobiss написа:acho.rs написа:Е това са жени на място - много бих се изкефил ако някоя ми опре пистолет в глават(само да не удря телефона , че ми е спомен вече 5 години) - тва са изтински жени , не глезли и лиги . Уважавам лудите кучки
От слабия опит в детството ми, който притежавам, мога да стигна до това заключение: На две ракий са смели, на два шамара - насрани!
Абе с ракия не съм пробвал,ама с водка,уиски заспиват от 1-2 чаши....бирата 4 бири и гледа като напасан коч
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
=> пари = √проблеми
Жена = (√проблеми)
Жена = проблеми.
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
=> пари = √проблеми
Жена = (√проблеми)
Жена = проблеми.
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Ся аз немога да разбера, кво толкова има....пребили я, за някой има що.
Другото, ми то има ли жена в днешно време, която да не търси сигурност /финансова/ за себе и в последствие за децата си, тва е било още от каменната ера, жените са търсили здрав прав и да носи ядене....ся същото!
Са опираме до морал, ама тук и не само, вече го няма, жената е в положение да се нагажда, ние не / с некои изключения
, те май в последно време нарастват /.
А тва дали да биеш жена си или не, ми незнам, човек му пада пердето по някога.....изобщо незнам.
Ако се отнася за следния виц:
Мъж се прибира от командировка и хваща жена си с някъв в леглото.
Тя: - И ся ще почнат едни съмнения......
Ми тук няма, ма ревнив, комплексар....бой и тва е, а него го клатиш за назидание.
Обаче, МоралЪТ, тряя да е и за двамата не само за жената!!!
Другото, ми то има ли жена в днешно време, която да не търси сигурност /финансова/ за себе и в последствие за децата си, тва е било още от каменната ера, жените са търсили здрав прав и да носи ядене....ся същото!
Са опираме до морал, ама тук и не само, вече го няма, жената е в положение да се нагажда, ние не / с некои изключения

А тва дали да биеш жена си или не, ми незнам, човек му пада пердето по някога.....изобщо незнам.
Тя: - И ся ще почнат едни съмнения......

Ми тук няма, ма ревнив, комплексар....бой и тва е, а него го клатиш за назидание.
- georgymk
- младши ентусиаст
-
Сондьора написа:Ся аз немога да разбера, кво толкова има....пребили я, за някой има що.
Са опираме до морал, ама тук и не само, вече го няма, жената е в положение да се нагажда, ние не / с некои изключения, те май в последно време нарастват /.
Тя: - И ся ще почнат едни съмнения......![]()
Мхм,случва се,аз съм удрял жена един път....
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
=> пари = √проблеми
Жена = (√проблеми)
Жена = проблеми.
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
=> пари = √проблеми
Жена = (√проблеми)
Жена = проблеми.
- sobiss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Compact m43tu
- Мечтае да кара: E28
След първия ще има и втори...
"К*рви, върнете ми парите, аз ще ви върна е*ането!"
Сега сериозно - хора и идеали всякакви, обаче е факт, че времената, в които живеем са много извратени, а тенденцията е да става по-зле.
За въпросните жени, които тичат след пачките - много малко са тези, които мислят, правейки това нещо. Ако имаха акъл, щяха да "изцоцат" каквото могат, ама не да си пазаруват дрешки, обувки и други глупости, а щяха да си заделят някой лев, защото когато станат на 30+ вече няма да са толкова добра оферта и "дебеловратите чичковци" ще гледат да ги сменят с някоя на 20 години, 'щото 100$ са си 100$, както беше в онзи виц.
Лошото е, че не го осъзнават това, докато не стане твърде късно и тогава вече идват драмите с боя и сълзите, ама не от "пачконосеца", а от комплексирания селяндур, за когото е била принудена да се ожени, защото вече "не върви" в "хайлайфа" и трябва да снижи доста критериите.
Свестни мъже и жени има. Въпросът е да се намерят и да си допаднат.
Колкото до боя над жени - трябва да си ужасно афектиран за да си позволиш такова нещо, независмо от повода.
Дори и в такъв случай обаче, смятам че не е редно.

Сега сериозно - хора и идеали всякакви, обаче е факт, че времената, в които живеем са много извратени, а тенденцията е да става по-зле.

За въпросните жени, които тичат след пачките - много малко са тези, които мислят, правейки това нещо. Ако имаха акъл, щяха да "изцоцат" каквото могат, ама не да си пазаруват дрешки, обувки и други глупости, а щяха да си заделят някой лев, защото когато станат на 30+ вече няма да са толкова добра оферта и "дебеловратите чичковци" ще гледат да ги сменят с някоя на 20 години, 'щото 100$ са си 100$, както беше в онзи виц.

Лошото е, че не го осъзнават това, докато не стане твърде късно и тогава вече идват драмите с боя и сълзите, ама не от "пачконосеца", а от комплексирания селяндур, за когото е била принудена да се ожени, защото вече "не върви" в "хайлайфа" и трябва да снижи доста критериите.

Свестни мъже и жени има. Въпросът е да се намерят и да си допаднат.

Колкото до боя над жени - трябва да си ужасно афектиран за да си позволиш такова нещо, независмо от повода.

Дори и в такъв случай обаче, смятам че не е редно.
Последна промяна Fear на 01 Дек 2009, 22:56, променена общо 1 път
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
ИИИИИИИ кво , излиза , че някоя си к***а ще ме хване мене примерно , ако съм богат за да и купя кола , цици , парцали и така нататък , въпреки , че и идвам грозен и противен , ще ме прави на балък и като си намери още по голям балък с повече пари ще ми бие шута ? И каде и е на нея морала , че и аз да имам такъв ? Квото съм дал , всичкото си го взимам , то си е мое. Взимам си телефона , колата , понеже циците и парцалите няма как да си ги взема и троша главата и другия да си я тунингова. Аман вече да не сме в държавата на държава к*****е , че за тях да има безплатен обяд!?
It`s party time !