На какъв автомобил карахте курсовете?
Модератор: Общи модератори
Аz ги карах на един Мерцедес 124ка. Направих се на бабаит леко и каzах на инструктура да каже на иzпитващия, че съм бил състеzател по картинг
и да не ме къса и така и стана карах точно 3 светофара(~2мин.) и ми даде книжка ("айде няма да се накаzваме с тебе, а и аz навремето се състеzавах с автомобили")
Иначе преди това беше майтап на няколко пъти как отивам до учебната кола с Форда 

- FIRE 8V
- Потребител
-
- Детайли за колата: 2005 Fiat Idea 218d Active Tourer
- Dundiu
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: IS
На едно пежо 106, супер разбито. Листовките с 2грешки. На градското си карам в Ситняково и на кръстовището на Борис Христов и Гео Милев трябва да нарпавя ляв завой и да се включа по Гео Милев. Спирам си на кр. и в момента в който трябва да тръгна и съединителя ми остана хлътнал. Опитах да го избутам с крак - нищо и разбира се ще се видим следащият път. Малко се шашнах, но втория път без проблем.

- Freude am Fahren
- Потребител
-
Аз карах на ЗИЛ с дизелов двигател от ИФА.Много спънат беше жален ама се караше лесно и се справих от първия път с изпита.
A6 4F 2.7 TDI
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
опа видях сега темата и видях че мнението ми е лееко старичко
изпита ми вече мина листовките ги взех с 1 грешка и на 12-тата минута бях готов кормуването ми беше три минути е ДАИ-аджията ме пусна като ми пожела безавариино каране
За около 1 месец от както имам книжката и вече съм легален имам едно ходене до морето при което патуване навъртях 950км и имам само 1 фиш 10 лева за превишена скорост
иначе общо от както съм с книга други нарушения нямам и съм навъртял около 1500км

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
да се похваля аз па от 7 човека на кормуването само аз го зех
и тоя пак не беше доволен а караш без грешка
и за сега нямам ПТП и дано да нямам

и за сега нямам ПТП и дано да нямам
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
eraziel Сеат Кордоба 1.6 Изпита е на 15.05
успех скоро си

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae