За жените.....
Модератор: Общи модератори
Re: За жените.....
///peter написа:Кой ти оценява жестове в днешно време?
Който и да е, значи си струва.

Не е задължително да е всички!

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Искат занимавки, щото безделието ражда пороци и почват да мислят за глупости и ти се качват на главата 

Никой не мое ма връне на селу!
krystal написа:Fenka85 написа:... е и аз искам да съм глезена от време на време ... но вече не държа, предпочитам всичко да съм си купила аз да не съм длъжна на някой![]()
Само където глезенето не е непременно да трябва да ти купят нещо, а е въпрос на жест.![]()
И жеста не е задължително да е свързан с пари.
Имам чувството, че тук са се събрали последните останали свестни жени...

Защото огромна част от женското човечество мисли по съвсем различен начин, за съжаление.

- Fenka85
- младши ентусиаст
-
Fear написа:krystal написа:Fenka85 написа:... е и аз искам да съм глезена от време на време ... но вече не държа, предпочитам всичко да съм си купила аз да не съм длъжна на някой![]()
Само където глезенето не е непременно да трябва да ти купят нещо, а е въпрос на жест.![]()
Имам чувството, че тук са се събрали последните останали свестни жени...![]()
Защото огромна част от женското човечество мисли по съвсем различен начин, за съжаление.
... изчезваме ... скоро и аз ще спра да мисля това дето говоря

"Бейби кажи ми къде ти е сърцето? ... Да не го забрави в на ония BMW-то?"
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Fear написа:krystal написа:Fenka85 написа:... е и аз искам да съм глезена от време на време ... но вече не държа, предпочитам всичко да съм си купила аз да не съм длъжна на някой![]()
не се поддавай това си е чиста манипулация

///peter написа:Fear написа:krystal написа:Fenka85 написа:... е и аз искам да съм глезена от време на време ... но вече не държа, предпочитам всичко да съм си купила аз да не съм длъжна на някой![]()
не се поддавай това си е чиста манипулация
Ауу какъв си манипулатор. Не ревнувай де.

- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Lenco написа:.... ако се намери индивид ще има доживотна Нобелова награда за математика![]()
Аз го знам по друг начин - в деня, в който мъжете започнат да разбират/разгадаят жената щял да настъпи краят на света

- Fenka85
- младши ентусиаст
-
xpl0d написа:Lenco написа:.... ако се намери индивид ще има доживотна Нобелова награда за математика![]()
Аз го знам по друг начин - в деня, в който мъжете започнат да разбират/разгадаят жената щял да настъпи краят на света.
21.12.2012

"Бейби кажи ми къде ти е сърцето? ... Да не го забрави в на ония BMW-то?"
- xpl0d
-
-
Fenka85 написа:21.12.2012![]()
![]()
И ти ни пузна или по-точно нйе сигурну

Като човек на точните науки на предсказания не вярваме, ама на изчисления по-може

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Ъ,глупости,жените са много лесни за разгадаване и като така ,гледам още си има свят
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Fenka85 написа:xpl0d написа:Lenco написа:.... ако се намери индивид ще има доживотна Нобелова награда за математика![]()
Аз го знам по друг начин - в деня, в който мъжете започнат да разбират/разгадаят жената щял да настъпи краят на света.
21.12.2012![]()
![]()
Гадна работа, просто няма нобелова награда за математика

Е.Димитров написа:Ъ,глупости,жените са много лесни за разгадаване и като така ,гледам още си има свят

Оптимист!
Развесели ме рано сутринта :-)
- xpl0d
-
-
Fenka85 написа:Fear написа:krystal написа:Fenka85 написа:... е и аз искам да съм глезена от време на време ... но вече не държа, предпочитам всичко да съм си купила аз да не съм длъжна на някой![]()
... изчезваме ... скоро и аз ще спра да мисля това дето говоря... като няма кой да ти покаже обратното е така
![]()
Е като покажем обратното кво става? Пак караници мараници, късания мъсания и т.н. Не й показваш нищо - ставаш лош, безчувствен, егоист и т.н., показваш й нещо - почва да се самокотира на по-високи отколкото е всъщност нива, порасват й крила и в крайна сметка ти се качва на главата. И в двата случая все "ние" сме виновни и все "ние" не мож да ви угодим. Разлика не виждам аз, който вижда да ми каже дей

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
xpl0d написа:Fenka85 написа:Fear написа:krystal написа:Fenka85 написа:... е и аз искам да съм глезена от време на време ... но вече не държа, предпочитам всичко да съм си купила аз да не съм длъжна на някой![]()
... изчезваме ... скоро и аз ще спра да мисля това дето говоря... като няма кой да ти покаже обратното е така
![]()
Е като покажем обратното кво става? Пак караници мараници, късания мъсания и т.н. Не й показваш нищо - ставаш лош, безчувствен, егоист и т.н., показваш й нещо - почва да се самокотира на по-високи отколкото е всъщност нива, порасват й крила и в крайна сметка ти се качва на главата. И в двата случая все "ние" сме виновни и все "ние" не мож да ви угодим. Разлика не виждам аз, който вижда да ми каже дей
"Вие" и "ние" - генерализирането на 3 000 000 000 човека , винаги е грешка

xpl0d написа:Е като покажем обратното кво става? Пак караници мараници, късания мъсания и т.н. Не й показваш нищо - ставаш лош, безчувствен, егоист и т.н., показваш й нещо - почва да се самокотира на по-високи отколкото е всъщност нива, порасват й крила и в крайна сметка ти се качва на главата. И в двата случая все "ние" сме виновни и все "ние" не мож да ви угодим. Разлика не виждам аз, който вижда да ми каже дей
Просто съвет: Като спреш да се чувстваш виновен, да видиш как няма да ти се налага да избираш между тези два варианта.