Защо така господин депутат?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Защо така господин депутат?

Мнение от paxaH » 05 Яну 2010, 0:43

Прав е колегата, който негодува срещу поведението на колите със специален режим - НСО, разни полицейски шефове и тн.

Обаче пътищата ни са се превърнали в джунгла и всеки прилага закона на джунглата - за по-силния и по-слабия. А това, че джунгла = път сме си виновни ние. Ако шофирате повечко по пътищата ще се нагледате на всякакви шофьори, които се престрояват без мигач, без да погледнат в огледалата. Отделно че голяма част от колите са неизправни - късите светят в небето, стоповете са затъмнени и не се вижда нищо... И още много примери...

И като гледаш всеки ден това си позволяваш подобно поведение, защото оправия няма!
Селото се оказа точно във града

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 05 Яну 2010, 1:27

N.Mihaylovski написа:Дали щеха да гледат ей така :shock: :shock: :shock: ако докаТ ти светка на задната броня,му набиеш 2 зъба на доло и баЙ Е36 тръгне с вратите,па да те гонат :mhihi: :mhihi: :mhihi:

За съжаление бях с бай е30, а и пазим жената, че втора такава нема да намерим :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i

Мнение от Joro_Paveto » 05 Яну 2010, 11:17

Преди време един пиятел си кара по магистралата и пак така му присветкват, обаче той решава да види до колко вдигат BMW-тата на НСО и газ пред тях, до тях и т.н. с над 220км/ч направо ги беше направил луди, писнало му да се ебава намалил и ония кретени направо го изтласкали брутално в аварийната лента с една кола отпред и една отстрани.
И сега за тия дето ще кажат, че правилно са го засекли и избутали от пътя, да се върнат и да прочетата пак какво са направили с bum-bum и да се запитат тия от НСО като летят с 200км/ч дали са по-безопасни от всеки друг нарушител каращ пак с 200км/ч?!?!?
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 05 Яну 2010, 11:36

paxaH написа:Прав е колегата, който негодува срещу поведението на колите със специален режим - НСО, разни полицейски шефове и тн.

Обаче пътищата ни са се превърнали в джунгла и всеки прилага закона на джунглата - за по-силния и по-слабия. А това, че джунгла = път сме си виновни ние. Ако шофирате повечко по пътищата ще се нагледате на всякакви шофьори, които се престрояват без мигач, без да погледнат в огледалата. Отделно че голяма част от колите са неизправни - късите светят в небето, стоповете са затъмнени и не се вижда нищо... И още много примери...

И като гледаш всеки ден това си позволяваш подобно поведение, защото оправия няма!

Колега в началото на поста ти се крие причината за негодувание на хората :idea:
Защо не се замислите когато засечете или давате зор на някои как се чувства тои?Българина обича да е най-велик от всички и когато дойде момент в които се окаже че някои може него да го подтисне става страшно и се почва мрънкането!

ПС Не се однася за автора,а за 90% от шофьорите.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от (bubsa) » 05 Яну 2010, 11:37

Joro_Paveto написа:Преди време един пиятел си кара по магистралата и пак така му присветкват, обаче той решава да види до колко вдигат BMW-тата на НСО и газ пред тях, до тях и т.н. с над 220км/ч направо ги беше направил луди, писнало му да се ебава намалил и ония кретени направо го изтласкали брутално в аварийната лента с една кола отпред и една отстрани.
И сега за тия дето ще кажат, че правилно са го засекли и избутали от пътя, да се върнат и да прочетата пак какво са направили с bum-bum и да се запитат тия от НСО като летят с 200км/ч дали са по-безопасни от всеки друг нарушител каращ пак с 200км/ч?!?!?

Със сигурност са по-безопасни ;)

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 05 Яну 2010, 11:49

(bubsa) написа:Със сигурност са по-безопасни

Защо? Законите на физиката не важат ли за тях? :conf:
Никой не мое ма връне на селу!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от (bubsa) » 05 Яну 2010, 11:52

saleen написа:
(bubsa) написа:Със сигурност са по-безопасни

Защо? Законите на физиката не важат ли за тях? :conf:

Естествено че важът,но се качи да се повозиш при някой които е бил в системата и ще видиш че има вратички дори в законите на физиката :mhihi:

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 05 Яну 2010, 11:57

Щом са толкова добри, защо не могат да карат без да създават непрекъснато предпоставки за катастрофи с другите коли :conf:
Скапани самозабравили се селяндури, забравили кой им плаща заплатите :kuku: Съжалявам за грубите изрази, но за мен са точно такива, нищо че в някаква минимална степен са ми колеги.
Никой не мое ма връне на селу!

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 05 Яну 2010, 12:05

jordanpar написа:Ето такива може да си купи всеки,на смешна цена.Да не говорим че това е само един от многото предлагани модели.Слага се зад декоративната решетка отпред и хем в изклЮчено състояние не се вижда,хем си гъзара на пътя:
http://cgi.ebay.com/FLASH-LIGHT-2PCS-CAR-BLUE-RED-LED-THREE-MODES-LB-008_W0QQitemZ360222938942QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item53def5d73e

Изображение

Шшшшшшшт! Тихо да не чуят от Гоуф форумо! :mhihi:
Че след ламБи на третия стоп и на ауспуха, това може да се окаже най-новият мигащ хит на село :lol:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 05 Яну 2010, 12:14

Разберете най-накрая,това са просто шофьорчета,като шофьорите на рейсове и камьоните,те просто са елементарни селянчета с по-бързи автомобили,казвам го най-отговорно щото познавах 2 ма от тези шофьорчета и освен да въртят герврека и то само като са с предимство-чеп за зеле не става от тях.
Всеки може да кара бързо кола с буркан и да притеснява хората около него,както казва колегата по-горе,като са толкова добри-що постоянно създават предпоставки за катастрофи,нали са добри,що не се шмугнат от десно,ами не им стиска,пък ако отидете в гаража им ше паднете от бройката на катастрофиралите им автомобили,за които всъщност ние като данакоплатци сме платили.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от xristo » 05 Яну 2010, 12:33

[quote="saleen"]Щом са толкова добри, защо не могат да карат без да създават непрекъснато предпоставки за катастрофи с другите коли :conf:
Скапани самозабравили се селяндури, забравили кой им плаща заплатите :kuku: Съжалявам за грубите изрази, но за мен са точно такива, нищо че в някаква минимална степен са ми колеги.[/quote напълно подкрепям колегата :yes:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от (bubsa) » 05 Яну 2010, 13:32

saleen написа:Щом са толкова добри, защо не могат да карат без да създават непрекъснато предпоставки за катастрофи с другите коли :conf:
Скапани самозабравили се селяндури, забравили кой им плаща заплатите :kuku: Съжалявам за грубите изрази, но за мен са точно такива, нищо че в някаква минимална степен са ми колеги.

Не е за вярване колко сте ограничени с колегата Е.Димитров :kuku: Ти като изряден данъкоплатец знаеш ли за какво плащаш на тези "самозабравили се селяндури"?!?Маи не!!!
Пак ви казвам,ако има от къде да се поинтересувате за същността на работа на тези хора и после да говорите.
Не казвам че и на мене не ми е било криво като почти не ме качиха на мантинелата като се прибирах от Боровец(2 пъти миналата година)но това е положението,това им е работата и повярвай ми че ако си поне малко наясно на какво са подложени те ще се вцепениш.
Много е лесно да се плюе по всичко което не ни изнася,точно затова се славиме като най-дребните и завистливи душици навсякъде :idea: Всичко и всички са ни виновни,нали?

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus IS200

Мнение от Mind_Control » 05 Яну 2010, 13:44

(bubsa) написа:
saleen написа:Щом са толкова добри, защо не могат да карат без да създават непрекъснато предпоставки за катастрофи с другите коли :conf:

Не е за вярване колко сте ограничени с колегата Е.Димитров :kuku: Ти като изряден данъкоплатец знаеш ли за какво плащаш на тези "самозабравили се селяндури"?!?Маи не!!!
Пак ви казвам,ако има от къде да се поинтересувате за същността на работа на тези хора и после да говорите.
Не казвам че и на мене не ми е било криво като почти не ме качиха на мантинелата като се прибирах от Боровец(2 пъти миналата година)но това е положението,това им е работата и повярвай ми че ако си поне малко наясно на какво са подложени те ще се вцепениш.
Много е лесно да се плюе по всичко което не ни изнася,точно затова се славиме като най-дребните и завистливи душици навсякъде :idea: Всичко и всички са ни виновни,нали?

Айде обясни ни на какво са подложени? И защо е било необходимо да те качват на мантинелата? Някой да не би да застрашава живота на депутатите или какво? Това са пълни глупости от времето на социализма. Кога за последно с малоумното си каране са спасили депутат от атентат? А сега ми кажи колко случая има на пострадали граждани, без причина, само защото ония си мислят, че пътя е техен.

НИКОГА НЕ Е ИМАЛО И НЯМА ДА ИМА НУЖДА ОТ ТАКОВА КАРАНЕ. Те го правят, защото това е единствената им власт на тоя свят- да те накарат да мръднеш, за да минат.

Може ли да ми завиват в насрещното по Никола Въпцаров, като излизат от гаража си? :nono: Но в едно съм съгласен- те са малоумници, защото и депутатите ни са такива.

НСО трябва да се ликвидира, като служба, защото няма от какво да охраняват тлъстите задници на депутатите. НСО в момента е една школа за обучение на престъпници, там отиват хора с нисък морал, неуспели да се реализиват на друго място, като целта им е да се намърдат в далаверите.
Последна промяна Mind_Control на 05 Яну 2010, 13:47, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 05 Яну 2010, 13:45

Aй стига бе, (bubsa)
Като видиш обикновен Форд Ескорт, който слиза от Боровец към Самоков с нормална скорост, можеш просто да го изпревариш, а не да го вкараш в банкета и да опиташ да го бутнеш в дерето извън пътя.
Хич не ме интересува на какво са подложени. Не знам и точно с какво допринасят за реда.
Искам да не ги чувам и да не ги виждам, като ескортират някой, нека го правят професионално. Нали това им е работата всъщност? А не да правят простотии по пътищата?!
Пак го пиша. Аналогично, ти се опитваш да ме убедиш, че професията на полицаите е да стрелят по хората... едва ли не!

И нито им завиждам, нито съм дребна душица, но тези определено ме отвращават като ги видя. Как за времето, в което съм живял в чужбина, не видях един натрапчив случай на анаболна проява на правомощия? Как тук виждам груби селски-анаболно-пъпчиви прояви поне веднъж месечно?! И какъв толкова стрес преживяват на това забравено от Бога място, наречено България?
Най ме кефи ганьовския манталитет да ходи с охрана, за да не го нашамарят някъде, като се направи на мъж :)
За жалост манталитета на представителите на НСО, който се вижда от обикновените хора като мен, е типично ганьовски.
Ти ако виждаш в тях бритчеда на Батман, вукето на Рамбо и кръстника на Терминатор, браво!

:kuku: Не виждам как можеш да намираш някаква логика в действията на тези хора и с ръка на сърцето да кажеш... Еххх да, тежка им е работата на момчетата, нека ме бутнат от банкета, аз после някак си, ако оживея да изляза от болницата... ще пална една свещичка на дяда Господ, задето ме опази... а те да са живи и здрави!
Ти в ред ли си, честно?!

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 05 Яну 2010, 13:54

Mind Control и liloff- :yes: :yes:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата