Защо така господин депутат?
Модератор: Общи модератори
Re: Защо така господин депутат?
Прав е колегата, който негодува срещу поведението на колите със специален режим - НСО, разни полицейски шефове и тн.
Обаче пътищата ни са се превърнали в джунгла и всеки прилага закона на джунглата - за по-силния и по-слабия. А това, че джунгла = път сме си виновни ние. Ако шофирате повечко по пътищата ще се нагледате на всякакви шофьори, които се престрояват без мигач, без да погледнат в огледалата. Отделно че голяма част от колите са неизправни - късите светят в небето, стоповете са затъмнени и не се вижда нищо... И още много примери...
И като гледаш всеки ден това си позволяваш подобно поведение, защото оправия няма!
Обаче пътищата ни са се превърнали в джунгла и всеки прилага закона на джунглата - за по-силния и по-слабия. А това, че джунгла = път сме си виновни ние. Ако шофирате повечко по пътищата ще се нагледате на всякакви шофьори, които се престрояват без мигач, без да погледнат в огледалата. Отделно че голяма част от колите са неизправни - късите светят в небето, стоповете са затъмнени и не се вижда нищо... И още много примери...
И като гледаш всеки ден това си позволяваш подобно поведение, защото оправия няма!
Селото се оказа точно във града
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
N.Mihaylovski написа:Дали щеха да гледат ей така![]()
![]()
ако докаТ ти светка на задната броня,му набиеш 2 зъба на доло и баЙ Е36 тръгне с вратите,па да те гонат
![]()
![]()
За съжаление бях с бай е30, а и пазим жената, че втора такава нема да намерим

- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
Преди време един пиятел си кара по магистралата и пак така му присветкват, обаче той решава да види до колко вдигат BMW-тата на НСО и газ пред тях, до тях и т.н. с над 220км/ч направо ги беше направил луди, писнало му да се ебава намалил и ония кретени направо го изтласкали брутално в аварийната лента с една кола отпред и една отстрани.
И сега за тия дето ще кажат, че правилно са го засекли и избутали от пътя, да се върнат и да прочетата пак какво са направили с bum-bum и да се запитат тия от НСО като летят с 200км/ч дали са по-безопасни от всеки друг нарушител каращ пак с 200км/ч?!?!?
И сега за тия дето ще кажат, че правилно са го засекли и избутали от пътя, да се върнат и да прочетата пак какво са направили с bum-bum и да се запитат тия от НСО като летят с 200км/ч дали са по-безопасни от всеки друг нарушител каращ пак с 200км/ч?!?!?
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
paxaH написа:Прав е колегата, който негодува срещу поведението на колите със специален режим - НСО, разни полицейски шефове и тн.
Колега в началото на поста ти се крие причината за негодувание на хората

Защо не се замислите когато засечете или давате зор на някои как се чувства тои?Българина обича да е най-велик от всички и когато дойде момент в които се окаже че някои може него да го подтисне става страшно и се почва мрънкането!
ПС Не се однася за автора,а за 90% от шофьорите.
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
Joro_Paveto написа:Преди време един пиятел си кара по магистралата и пак така му присветкват, обаче той решава да види до колко вдигат BMW-тата на НСО и газ пред тях, до тях и т.н. с над 220км/ч направо ги беше направил луди, писнало му да се ебава намалил и ония кретени направо го изтласкали брутално в аварийната лента с една кола отпред и една отстрани.
Със сигурност са по-безопасни

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
(bubsa) написа:Със сигурност са по-безопасни
Защо? Законите на физиката не важат ли за тях?

Никой не мое ма връне на селу!
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
saleen написа:(bubsa) написа:Със сигурност са по-безопасни
Защо? Законите на физиката не важат ли за тях?
Естествено че важът,но се качи да се повозиш при някой които е бил в системата и ще видиш че има вратички дори в законите на физиката

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Щом са толкова добри, защо не могат да карат без да създават непрекъснато предпоставки за катастрофи с другите коли
Скапани самозабравили се селяндури, забравили кой им плаща заплатите
Съжалявам за грубите изрази, но за мен са точно такива, нищо че в някаква минимална степен са ми колеги.

Никой не мое ма връне на селу!
jordanpar написа:Ето такива може да си купи всеки,на смешна цена.Да не говорим че това е само един от многото предлагани модели.Слага се зад декоративната решетка отпред и хем в изклЮчено състояние не се вижда,хем си гъзара на пътя:
http://cgi.ebay.com/FLASH-LIGHT-2PCS-CAR-BLUE-RED-LED-THREE-MODES-LB-008_W0QQitemZ360222938942QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item53def5d73e
Шшшшшшшт! Тихо да не чуят от Гоуф форумо!

Че след ламБи на третия стоп и на ауспуха, това може да се окаже най-новият мигащ хит на село

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Разберете най-накрая,това са просто шофьорчета,като шофьорите на рейсове и камьоните,те просто са елементарни селянчета с по-бързи автомобили,казвам го най-отговорно щото познавах 2 ма от тези шофьорчета и освен да въртят герврека и то само като са с предимство-чеп за зеле не става от тях.
Всеки може да кара бързо кола с буркан и да притеснява хората около него,както казва колегата по-горе,като са толкова добри-що постоянно създават предпоставки за катастрофи,нали са добри,що не се шмугнат от десно,ами не им стиска,пък ако отидете в гаража им ше паднете от бройката на катастрофиралите им автомобили,за които всъщност ние като данакоплатци сме платили.
Всеки може да кара бързо кола с буркан и да притеснява хората около него,както казва колегата по-горе,като са толкова добри-що постоянно създават предпоставки за катастрофи,нали са добри,що не се шмугнат от десно,ами не им стиска,пък ако отидете в гаража им ше паднете от бройката на катастрофиралите им автомобили,за които всъщност ние като данакоплатци сме платили.
[quote="saleen"]Щом са толкова добри, защо не могат да карат без да създават непрекъснато предпоставки за катастрофи с другите коли
Съжалявам за грубите изрази, но за мен са точно такива, нищо че в някаква минимална степен са ми колеги.[/quote напълно подкрепям колегата 

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
saleen написа:Щом са толкова добри, защо не могат да карат без да създават непрекъснато предпоставки за катастрофи с другите коли![]()
Скапани самозабравили се селяндури, забравили кой им плаща заплатитеСъжалявам за грубите изрази, но за мен са точно такива, нищо че в някаква минимална степен са ми колеги.
Не е за вярване колко сте ограничени с колегата Е.Димитров

Пак ви казвам,ако има от къде да се поинтересувате за същността на работа на тези хора и после да говорите.
Не казвам че и на мене не ми е било криво като почти не ме качиха на мантинелата като се прибирах от Боровец(2 пъти миналата година)но това е положението,това им е работата и повярвай ми че ако си поне малко наясно на какво са подложени те ще се вцепениш.
Много е лесно да се плюе по всичко което не ни изнася,точно затова се славиме като най-дребните и завистливи душици навсякъде

- Mind_Control
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Lexus IS200
(bubsa) написа:saleen написа:Щом са толкова добри, защо не могат да карат без да създават непрекъснато предпоставки за катастрофи с другите коли![]()
Скапани самозабравили се селяндури, забравили кой им плаща заплатитеСъжалявам за грубите изрази, но за мен са точно такива, нищо че в някаква минимална степен са ми колеги.
Не е за вярване колко сте ограничени с колегата Е.ДимитровТи като изряден данъкоплатец знаеш ли за какво плащаш на тези "самозабравили се селяндури"?!?Маи не!!!
Пак ви казвам,ако има от къде да се поинтересувате за същността на работа на тези хора и после да говорите.
Не казвам че и на мене не ми е било криво като почти не ме качиха на мантинелата като се прибирах от Боровец(2 пъти миналата година)но това е положението,това им е работата и повярвай ми че ако си поне малко наясно на какво са подложени те ще се вцепениш.
Много е лесно да се плюе по всичко което не ни изнася,точно затова се славиме като най-дребните и завистливи душици навсякъдеВсичко и всички са ни виновни,нали?
Айде обясни ни на какво са подложени? И защо е било необходимо да те качват на мантинелата? Някой да не би да застрашава живота на депутатите или какво? Това са пълни глупости от времето на социализма. Кога за последно с малоумното си каране са спасили депутат от атентат? А сега ми кажи колко случая има на пострадали граждани, без причина, само защото ония си мислят, че пътя е техен.
НИКОГА НЕ Е ИМАЛО И НЯМА ДА ИМА НУЖДА ОТ ТАКОВА КАРАНЕ. Те го правят, защото това е единствената им власт на тоя свят- да те накарат да мръднеш, за да минат.
Може ли да ми завиват в насрещното по Никола Въпцаров, като излизат от гаража си?

НСО трябва да се ликвидира, като служба, защото няма от какво да охраняват тлъстите задници на депутатите. НСО в момента е една школа за обучение на престъпници, там отиват хора с нисък морал, неуспели да се реализиват на друго място, като целта им е да се намърдат в далаверите.
Последна промяна Mind_Control на 05 Яну 2010, 13:47, променена общо 1 път
Aй стига бе, (bubsa)
Като видиш обикновен Форд Ескорт, който слиза от Боровец към Самоков с нормална скорост, можеш просто да го изпревариш, а не да го вкараш в банкета и да опиташ да го бутнеш в дерето извън пътя.
Хич не ме интересува на какво са подложени. Не знам и точно с какво допринасят за реда.
Искам да не ги чувам и да не ги виждам, като ескортират някой, нека го правят професионално. Нали това им е работата всъщност? А не да правят простотии по пътищата?!
Пак го пиша. Аналогично, ти се опитваш да ме убедиш, че професията на полицаите е да стрелят по хората... едва ли не!
И нито им завиждам, нито съм дребна душица, но тези определено ме отвращават като ги видя. Как за времето, в което съм живял в чужбина, не видях един натрапчив случай на анаболна проява на правомощия? Как тук виждам груби селски-анаболно-пъпчиви прояви поне веднъж месечно?! И какъв толкова стрес преживяват на това забравено от Бога място, наречено България?
Най ме кефи ганьовския манталитет да ходи с охрана, за да не го нашамарят някъде, като се направи на мъж
За жалост манталитета на представителите на НСО, който се вижда от обикновените хора като мен, е типично ганьовски.
Ти ако виждаш в тях бритчеда на Батман, вукето на Рамбо и кръстника на Терминатор, браво!
Не виждам как можеш да намираш някаква логика в действията на тези хора и с ръка на сърцето да кажеш... Еххх да, тежка им е работата на момчетата, нека ме бутнат от банкета, аз после някак си, ако оживея да изляза от болницата... ще пална една свещичка на дяда Господ, задето ме опази... а те да са живи и здрави!
Ти в ред ли си, честно?!
Като видиш обикновен Форд Ескорт, който слиза от Боровец към Самоков с нормална скорост, можеш просто да го изпревариш, а не да го вкараш в банкета и да опиташ да го бутнеш в дерето извън пътя.
Хич не ме интересува на какво са подложени. Не знам и точно с какво допринасят за реда.
Искам да не ги чувам и да не ги виждам, като ескортират някой, нека го правят професионално. Нали това им е работата всъщност? А не да правят простотии по пътищата?!
Пак го пиша. Аналогично, ти се опитваш да ме убедиш, че професията на полицаите е да стрелят по хората... едва ли не!
И нито им завиждам, нито съм дребна душица, но тези определено ме отвращават като ги видя. Как за времето, в което съм живял в чужбина, не видях един натрапчив случай на анаболна проява на правомощия? Как тук виждам груби селски-анаболно-пъпчиви прояви поне веднъж месечно?! И какъв толкова стрес преживяват на това забравено от Бога място, наречено България?
Най ме кефи ганьовския манталитет да ходи с охрана, за да не го нашамарят някъде, като се направи на мъж

За жалост манталитета на представителите на НСО, който се вижда от обикновените хора като мен, е типично ганьовски.
Ти ако виждаш в тях бритчеда на Батман, вукето на Рамбо и кръстника на Терминатор, браво!

Ти в ред ли си, честно?!
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Mind Control и liloff-

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"