ВъншнияТ ни министър се изложи

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Re: ВъншнияТ ни министър се изложи

Мнение от Bogat-Beden » 13 Яну 2010, 21:24

///peter написа:
Bogat-Beden написа:
///peter написа:Абе стига сте говорили глупости.
Тея от европа са от друга планета, вижте кой подкрепя Желева... ЕНП, а противниците на ЕНП я обвиняват.
Всичко са едни долнопробни игрички

А Желева една възвишена такваз... :angel: :mhihi: :mhihi:

Би ли могъл да подплатиш думите си с факти или?
Не е ли достатъчно дотук казаното,показаното и написаното??
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 13 Яну 2010, 21:28

///peter написа:вижте кой подкрепя Желева... ЕНП

Европейската народна партия?
Най-голямата партия в Европейския парламент?
Партията, чийто заместник-председател е Румяна Желева?

Манете ги тия ве!
Теа са пълни смешници и некадърници!
И таа Желева за заместник-председател да си я турят!
Егати шуробаджанащината!

Нищо не разбират теа от Европата - ше тръгнат от солидарност да ми я подкрепят! Ква солидарност?! При назе на село нема таквоз нещо - бий му шута на некадърника (дето има неколко висши и говори неколко езика) и после чопли семки и гледай сеир!

Всички са маскари - както е казал приказния герой на Ханс Кристиан Андерсен (а не Бай Ганьо на Алеко Константинов)!
Ама ние нали се стремим към приказния свят на Ханс Кристиан, а не подражаваме на Бай Ганьо!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 13 Яну 2010, 21:29

Bogat-Beden написа:
///peter написа:
Bogat-Beden написа:
Тея от европа са от друга планета, вижте кой подкрепя Желева... ЕНП, а противниците на ЕНП я обвиняват.

Кое, че си е продала дяловете още през април 2009 ли?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 520i, E30 318

Мнение от ivan1590 » 13 Яну 2010, 21:31

Аз не разбирам, защо Желева не си направи самоотвод.Ясно е, че никой не я харесва, нито в ЕП , нито в България.Елементарната етика изисква като не си желан в политиката или като си изгубил доверие, да се оттеглиш.Каква кауза точно защитава , та драпа със зъби и нокти за тоя пост.Най-достойното нещо е е да се извини за допусната грешка волна или неволна и да се оттегли.Тогава щяхме да плюем Първанова, но в момента наглото поведение, увъртанията и липсата на елементарна компетенция в Желева са много по дразнещи.А като и прочетох биографията съвсем се отвратих.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 13 Яну 2010, 21:34

///peter написа:
Bogat-Beden написа:
///peter написа:
Bogat-Beden написа:

Че не ги е продала още през 2007-ма година...

ПП. Първанова не се изказва като баба Гинка от Гирчевци, ами като член на Европейският парламент... :wave:

http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/8456561.stm
Без страх, без спирачка!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 13 Яну 2010, 21:34

///peter написа:Кое, че си е продала дяловете още през април 2009 ли?

Не колега-това, че към 2007 година, когато г-жа Желева е била избрана за член на Европейският Парламент, същата е е била и управител на търговското дружество „Глобул консулт“, което противоречи на Закона за избор на членове на Европарламента :wave:
(колегата ме изпревари) :driving:
Никой не мое ма връне на селу!

Аватар

Мнение от diplomanta » 13 Яну 2010, 21:47

///peter написа:
Bogat-Beden написа:
///peter написа:
Bogat-Beden написа:

Aз ти написах колко си е продала, ма ти нещо се умълча там.
Я върни 5-6 поста назад и виж. Цяла верига от фирми, като е "ПРОДАЛА" дела си на съдружник и колега на мъжа си. При това няма претенции вертикалният холдинг от 3-4 фирми, едната притежаваща другата и т.н. да изчерпва всичко. По скоро даже не.
И не знае за колко пари е продала. М исигурно щото НЕ Е... Щото пак елементарна схема хем вълкът сит, хем агнето...
Стискай й палци, еврокомисията да не й фане холдингите. Стискай палци и на нас.
Защото ако само я хванат, ще излъчим друг кандидат. Ама ако я фанат да мами и ние да я крием на високо ниво... Не знам какво ше последва.

Петре, аз не знам...
Преди изборите всички бяха за бойко, ти беше против него.
Сега всички са против бойко, ти за него...
При условие че ти самият уж харесваш политиката и имаш гледна точка , поведението ти е малко ... странно.
Седи като вечна опозиция на тълпата.
Ама ти е ясно предполагам ,че вечната опозиция на тълпата е само аутсайдер, не и човек със собствено мнение. Ти противоречиш на собственото ти мнение. Не ми се рови сега, ама съм убеден.
Поздрави!

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 13 Яну 2010, 22:18

Как обичам някой да ми говори все едно сме пасли овците заедно, че и Петре да ми казва :mhihi:
Не съм ти отговорил, само защото не съм те прочел и имам някой по-важни неща от това да слушам по телевизията какво са казали за Желева.

Какво да ти коментирам?

"Верига от фирми"
"Вертикален холдинг от 3-4 фирми"
"Кой знае за колко пари е продала"

Кое по-точно и какво има да му коментирам?

Дадох Ви жокери да не говорите неща които сте прочели само във вестника или в тубата, а да се поинтересувате, дадох и още по екзактен жокер - brra.bg
Ето една малка картинка която се надявам да Ви даде малко яснота:

https://public.brra.bg/Documents/Retrie ... e9bd5ce136

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 13 Яну 2010, 22:52

Тези, които я защитавате (единиците :mhihi: ) - кажете ми честно ли мислите, че тази неориентирана п*ча е достойна за еврокомисар :confused: ?!

Не казвам, че поведението на Първанова, БСП и т.н. е правилно ;), но че Р.Ж. не става вече е очебийно, ако преди е имало някакви съмнения. Сравнете я примерно с един Николай Младенов, когото слуховете спрягат за евентуален "вариант Б".
Това да не можеш да говориш като хората английски (и това ни е външния министър :kuku: :mhihi: ), да тръгнеш да се защитаваш на български в ЕП (вярно, че това е нейно право, но не създава никак добро впечатление поне на мен), да "посочиш с пръст" кой ти е виновен за нападките, да им кажеш на евро депутатите да дойдат да видят къде живееш, ако имат съмнения :shock: :mhihi: , да кажеш, че не помниш кога си си продала фирмата :mhihi: :shock: , да повтаряш непрекъснато, че ще ходиш на проблемните места :mhihi: ........не знам.....тая просто ми стана толкова противна и жалка, че нямам думи. А не бях толкова скептичен към нея - и аз си мислех, че я плюят ей така за спорта и заради Кунева преди изслушването

Както каза един колега по-горе - човек за елементарно интервю за работа се подготвя бе, ма*ка му стара :banghead:

Та колеги кажете с ръка на сърцето - става ли или не ?!

Лично мнение: Бойко ако продължава да се обгражда с такива безлични индивиди като леля Цецка Цачева, Желева и т.н., от които се иска само да го слушат покорно, и все някой да му е виновен за това, което не върви, нещата ще отидат на зле и много бързо ще се провали - не му го пожелавам, щото гласувах за него, но натам върви...

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 13 Яну 2010, 23:04

Аз лично не съм за никой, а просто позвам фактите ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 13 Яну 2010, 23:30

flame написа:
///peter написа:вижте кой подкрепя Желева... ЕНП

Европейската народна партия?
Най-голямата партия в Европейския парламент?
Партията, чийто заместник-председател е Румяна Желева?

Манете ги тия ве!
Теа са пълни смешници и некадърници!
И таа Желева за заместник-председател да си я турят!
Егати шуробаджанащината!

Нищо не разбират теа от Европата - ше тръгнат от солидарност да ми я подкрепят! Ква солидарност?! При назе на село нема таквоз нещо - бий му шута на некадърника (дето има неколко висши и говори неколко езика) и после чопли семки и гледай сеир!

Всички са маскари - както е казал приказния герой на Ханс Кристиан Андерсен (а не Бай Ганьо на Алеко Константинов)!
Ама ние нали се стремим към приказния свят на Ханс Кристиан, а не подражаваме на Бай Ганьо!

Естествено че ЕНП ще я подкрепи,именно на това му се вика политика,прецакали са се,избрали са я за заместник председател -ще си сърбат попарата,защото ако не го направят ще им падне доверието,така е навсякъде

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 13 Яну 2010, 23:47

алекс
трабант 601с
разни други возила

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 14 Яну 2010, 0:06

Maverick_VS написа:Лично мнение: Бойко ако продължава да се обгражда с такива безлични индивиди като леля Цецка Цачева, Желева и т.н., от които се иска само да го слушат покорно, и все някой да му е виновен за това, което не върви, нещата ще отидат на зле и много бързо ще се провали - не му го пожелавам, щото гласувах за него, но натам върви...
:yes: :yes:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Аватар

Мнение от diplomanta » 14 Яну 2010, 0:37

///peter написа:Аз лично не съм за никой, а просто позвам фактите ;)

И чете ли с ифактите отдолу?
Виж кво пише на твойте факти.
:В справката НЕ СЕ ОБРАБОТВАТ ДАННИ ЗА ПРИТЕЖАНИЕ НА ДЯЛОВЕ в други предприятия".

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 14 Яну 2010, 1:34

Ето и официалната оценка. Много ме потресе тва: външният министър е нямала конкретни идеи за Афганистан, Конго, Судан и Газа, както и "че изглежда, че не знае географски къде се намират някои конфликтни зони... :shock: къде аджиба отиваш майка ти скапана.. Отново пример за човек намърдан по "втория" начин на мястото на някой истински знаещ и можещ. :banghead: :ranting:

Код: Избери целия код
На нито един въпрос, който зададохме (кандидатът за комисар) Румяна Желева не отговори достатъчно изчерпателно или задоволително. Това пише в официалните заключения на координаторите на политическите групи в комисията по развитие към ЕП, която вчера изслуша българският кандидат за еврокомисар. "Желева показа липса на яснота, беше неспособна да отговори подробно на въпросите и не изглеждаше добре подготвена", записано е в заключенията, подготвени късно във вторник вечерта.

В оценката е записано още, че външният министър е нямала конкретни идеи за Афганистан, Конго, Судан и Газа, както и "че изглежда, че не знае географски къде се намират някои конфликтни зони".

От комисията посочват още, че Желева не е отговаряла добре или никак на допълнителните въпроси, които й бяха задавани. "Тя заяви, че няма какво да крие, но отказа да отговори на конкретни въпроси за фирмите, в които е участвала и за датите, когато е прекратила участието си в тях."
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата