Brabus GLK V12 – Най-бързият легален SUV

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Re: Brabus GLK V12 – Най-бързият легален SUV

Мнение от ///peter » 19 Яну 2010, 0:11

v_V_v написа:http://www.youtube.com/watch?v=OVDlx9qsq0w
то това щото не е дамска кола ,нали?И сигурно този дето го кара много му се срива самочувствието.....

еее, колега това СЛК е със кофти скоростите нали

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от v_V_v » 19 Яну 2010, 0:18

///peter написа:
то това щото не е дамска кола ,нали?И сигурно този дето го кара много му се срива самочувствието.....

Да.И тези които са го правили и представа си нямат какав ненужна вещ са сътворили.
Само ние знаем колко са се наеб*** :mhihi:
Най-вероятно проблема е в това,че не е е30 с В10.....или пък 318 с мотор от Корвет. ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 19 Яну 2010, 0:27

kriso85 написа:
Сигурно X3 и единичката са типичните мъжкарски коли.....ама си трайкате.
Тук във форума има доста хора с такива коли.С удоволствие искам да видя как им обяснявате какви са им колите,за кво са.....за кой. :mhihi:
Много е лошо когато си мислиш,че колата те прави нещо повече от това което си......
Ако си грозен, ще си останеш грозен.
Ако си тъп ,ще си останеш тъп.
Ако ще и в ролс ройс да се качиш.... ;)

:banghead: :banghead: :banghead:

Абе ТДИ фен - кво да му говориш . Те с петър каквото и да им кажеш , който и да им го каже , няма да спрат да спамят докато не се заключи темата .

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 19 Яну 2010, 0:33

Кажи за динамиката ти, че ми стана интересно викаш нема общо с ускорението :mhihi:
Стига си лющил водка и прасенца :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от v_V_v » 19 Яну 2010, 0:38

Аче ти на кво си фен ма мама......на 2.4 на AUDI.Голяма работа е тоя мотор.
Аз на марки, модели и видове горива не робувам.

А ти? :twisted:

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 19 Яну 2010, 0:47

v_V_v написа:
///peter написа:
v_V_v написа: http://www.youtube.com/watch?v=OVDlx9qsq0w

Да.И тези които са го правили и представа си нямат какав ненужна вещ са сътворили.
Само ние знаем колко са се наеб*** :mhihi:
Най-вероятно проблема е в това,че не е е30 с В10.....или пък 318 с мотор от Корвет. ;)

Ей, пак я извъртяхте към вашата малоумна логика...
Има ли някой НЕ съгласен с определението "Излишен модел" като говорим за кашончето- едва ли...
Я ми обяснете кои са дилърите които продават Мерцедеса от видеото, е30 с В10.....или пък 318 с мотор от Корвет :?: Щото аз не ги знам :roll: Обсъждаше се конкретен производствен модел, не изгъзиците на фенове с излишни пари и разни арабели ;)

И да- Мерника от видеото в заводско изпълнение е дамска кола. В този си вид който е сега обаче е звяр... Но дали тоя звяр се поддава на контрол на пътя е друг въпрос- няма да се учудя, ако на една средно бърза писта Енцо-то го размаже със сериозна разлика, знае ли човек :roll: В права линия всеки може да е бърз, но после идва и завой...
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 19 Яну 2010, 0:51

ms написа:Ей, пак я извъртяхте към вашата малоумна логика...
Има ли някой НЕ съгласен с определението "Излишен модел" като говорим за кашончето- едва ли...
Я ми обяснете кои са дилърите които продават Мерцедеса от видеото, е30 с В10.....или пък 318 с мотор от Корвет :?: Щото аз не ги знам :roll: Обсъждаше се конкретен производствен модел, не изгъзиците на фенове с излишни пари и разни арабели ;)

Са като демонстрираш завиден ум, би ли ми казал кой брабус според теб, можеш да определиш като "неизгъзица", а нормална кола?

ms написа:И да- Мерника от видеото в заводско изпълнение е дамска кола. В този си вид който е сега обаче е звяр... Но дали тоя звяр се поддава на контрол на пътя е друг въпрос- няма да се учудя, ако на една средно бърза писта Енцо-то го размаже със сериозна разлика, знае ли човек :roll: В права линия всеки може да е бърз, но после идва и завой...

А къде тогава е разликата между дамския ГЛК и СЛК-то? Чудя се каква ще е завидната ти логика която може да го обясни :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от v_V_v » 19 Яну 2010, 1:02

Докато не разберете,че тези коли не правят за да се карат по писти няма как видите нещата от другата страна....
Винаги ще ви се струват безсмислени.

Аватар

Мнение от ms » 19 Яну 2010, 1:17

///peter написа:Са като демонстрираш завиден ум, би ли ми казал кой брабус според теб, можеш да определиш като "неизгъзица", а нормална кола?

Сега ако очакваш да ти обявя конкретен модел не позна- Мерниците не ме вълнуват особено, а тунинг версиите им още по-малко :roll: Кой модел е в рамките на нормалното питаш- тоя който с малко (ама наистина малко) надскача данните на АМГ... Дори АМГ е прекалено, но все пак трябва да биеш вътрешният тунинг майстор. За кой чеп са нужни изтребители вдигащи по 300++км/ч. и то НЕограничени :?: Ограничи го на 280 примерно и играй в другото поле- лукс, оптика, ексклузивност... Намери си сам модел който да отговаря на критериите ми в тяхната моделна гама...
Точно толкова излишен модел е за мен и ///М 5-цата на Г-Повер независимо, че е БМВ...

///peter написа:
ms написа:И да- Мерника от видеото в заводско изпълнение е дамска кола. В този си вид който е сега обаче е звяр... Но дали тоя звяр се поддава на контрол на пътя е друг въпрос- няма да се учудя, ако на една средно бърза писта Енцо-то го размаже със сериозна разлика, знае ли човек :roll: В права линия всеки може да е бърз, но после идва и завой...

А къде тогава е разликата между дамския ГЛК и СЛК-то? Чудя се каква ще е завидната ти логика която може да го обясни :mhihi:

Къде е разликата ли- че СЛК-то арабелата си го е сглобил за собствен кеф (сигурно за да размаже брат си с Енцо-то :mhihi: ) и не претендира, че е направил велик автомобил... Докато ГЛК се прави от сериозна фирма и го обявиха веднага за Най-бърз и за нещастие ще има олигофрени които ще изтърсят 400к за смешен автомобил...
Щях да го приема, ако някой луд фен беше направил такава трансплантация, но в тоя случай не мога просто...

v_V_v написа:Докато не разберете,че тези коли не правят за да се карат по писти няма как видите нещата от другата страна....
Винаги ще ви се струват безсмислени.

Е браво бе, ти откри топлата вода и колелото наведнъж :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 19 Яну 2010, 1:23

Като не знаеш моделите на мерцедес що са включваш, ай ачо го остави, ама ти ми правиш впечатление на разумен...
Брабус няма нито един разумен модел, всичките са напомпани повече и от АМГ ;)
А относно останалото, ок щом казваш че 4.1 до 100 този автомобил е смешен - ок
Аз съм аут от тая тема, че ми писна ;)

Аватар

Мнение от ms » 19 Яну 2010, 1:31

///peter написа:Като не знаеш моделите на мерцедес що са включваш, ай ачо го остави, ама ти ми правиш впечатление на разумен...
Брабус няма нито един разумен модел, всичките са напомпани повече и от АМГ ;)
А относно останалото, ок щом казваш че 4.1 до 100 този автомобил е смешен - ок
Аз съм аут от тая тема, че ми писна ;)

Знам, че нямат нищо което да се доближи до разумно- не съм чак толкова зле по въпроса ;) А за 4,3 до 100- казах и повтарям, че ще го повярвам когато го видя тествано от независима страна... Айде да не прекалявам- ако видя реален резултат от 4,6-4,7 ще приема за възможно данните които дават да са постижими...

Що ти писна бе, виж к'во хубаво си върви спама- в БМВ форума спорим дали Мерника е добър модел или не :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 19 Яну 2010, 1:36

сега ми хрумна- той дивия селянин хенеси от тексас ако ги чуе че са си присвоили произвището "най-бързия джип"... :bang:
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от alX3m » 19 Яну 2010, 1:38

ОК да приемем, че не е безсмислен и имаме 400000е излишни... ма то е грозно да си е.. :mhihi:

Аватар

Мнение от ms » 19 Яну 2010, 1:49

alx написа:сега ми хрумна- той дивия селянин хенеси от тексас ако ги чуе че са си присвоили произвището "най-бързия джип"... :bang:

Я му подшушни- поне ще е интересно доказването кой е най-бърз :mhihi:
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 19 Яну 2010, 2:15

alx написа:сега ми хрумна- той дивия селянин хенеси от тексас ако ги чуе че са си присвоили произвището "най-бързия джип"... :bang:

още "преди 5 страници" колегата БМВ райдър ни подсети
Впрочем това не е най-бързия легален СУВ. Hennessy srt8 е най -бързия

И доколкото знам струва около 3-4 пъти по-малко , доста по-голям и бърз е ... и е 4х4 ... сега е момента Пешката (дето бълнува цайси от 3 дена) да каже JEEP джип ли е или SUV , защото го водят SUV пък всъщност е джип , ам той ги разбира "категорийте" :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата