Brabus GLK V12 – Най-бързият легален SUV
Модератор: Общи модератори
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Re: Brabus GLK V12 – Най-бързият легален SUV
v_V_v написа:http://www.youtube.com/watch?v=OVDlx9qsq0w
то това щото не е дамска кола ,нали?И сигурно този дето го кара много му се срива самочувствието.....
еее, колега това СЛК е със кофти скоростите нали
///peter написа:v_V_v написа:http://www.youtube.com/watch?v=OVDlx9qsq0w
то това щото не е дамска кола ,нали?И сигурно този дето го кара много му се срива самочувствието.....
Да.И тези които са го правили и представа си нямат какав ненужна вещ са сътворили.
Само ние знаем колко са се наеб***

Най-вероятно проблема е в това,че не е е30 с В10.....или пък 318 с мотор от Корвет.

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
kriso85 написа:v_V_v написа:http://www.youtube.com/watch?v=OVDlx9qsq0w
Сигурно X3 и единичката са типичните мъжкарски коли.....ама си трайкате.
Тук във форума има доста хора с такива коли.С удоволствие искам да видя как им обяснявате какви са им колите,за кво са.....за кой.![]()
Много е лошо когато си мислиш,че колата те прави нещо повече от това което си......
Ако си грозен, ще си останеш грозен.
Ако си тъп ,ще си останеш тъп.
Ако ще и в ролс ройс да се качиш....
![]()
![]()
Абе ТДИ фен - кво да му говориш . Те с петър каквото и да им кажеш , който и да им го каже , няма да спрат да спамят докато не се заключи темата .
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Кажи за динамиката ти, че ми стана интересно викаш нема общо с ускорението
Стига си лющил водка и прасенца

Стига си лющил водка и прасенца

Аче ти на кво си фен ма мама......на 2.4 на AUDI.Голяма работа е тоя мотор.
Аз на марки, модели и видове горива не робувам.
А ти?
Аз на марки, модели и видове горива не робувам.
А ти?

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
v_V_v написа:///peter написа:v_V_v написа: http://www.youtube.com/watch?v=OVDlx9qsq0w
Да.И тези които са го правили и представа си нямат какав ненужна вещ са сътворили.
Само ние знаем колко са се наеб***![]()
Най-вероятно проблема е в това,че не е е30 с В10.....или пък 318 с мотор от Корвет.
Ей, пак я извъртяхте към вашата малоумна логика...
Има ли някой НЕ съгласен с определението "Излишен модел" като говорим за кашончето- едва ли...
Я ми обяснете кои са дилърите които продават Мерцедеса от видеото, е30 с В10.....или пък 318 с мотор от Корвет

И да- Мерника от видеото в заводско изпълнение е дамска кола. В този си вид който е сега обаче е звяр... Но дали тоя звяр се поддава на контрол на пътя е друг въпрос- няма да се учудя, ако на една средно бърза писта Енцо-то го размаже със сериозна разлика, знае ли човек

- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
ms написа:Ей, пак я извъртяхте към вашата малоумна логика...
Има ли някой НЕ съгласен с определението "Излишен модел" като говорим за кашончето- едва ли...
Я ми обяснете кои са дилърите които продават Мерцедеса от видеото, е30 с В10.....или пък 318 с мотор от КорветЩото аз не ги знам
Обсъждаше се конкретен производствен модел, не изгъзиците на фенове с излишни пари и разни арабели
![]()
Са като демонстрираш завиден ум, би ли ми казал кой брабус според теб, можеш да определиш като "неизгъзица", а нормална кола?
ms написа:И да- Мерника от видеото в заводско изпълнение е дамска кола. В този си вид който е сега обаче е звяр... Но дали тоя звяр се поддава на контрол на пътя е друг въпрос- няма да се учудя, ако на една средно бърза писта Енцо-то го размаже със сериозна разлика, знае ли човекВ права линия всеки може да е бърз, но после идва и завой...
А къде тогава е разликата между дамския ГЛК и СЛК-то? Чудя се каква ще е завидната ти логика която може да го обясни

Докато не разберете,че тези коли не правят за да се карат по писти няма как видите нещата от другата страна....
Винаги ще ви се струват безсмислени.
- ms
-
-
///peter написа:Са като демонстрираш завиден ум, би ли ми казал кой брабус според теб, можеш да определиш като "неизгъзица", а нормална кола?
Сега ако очакваш да ти обявя конкретен модел не позна- Мерниците не ме вълнуват особено, а тунинг версиите им още по-малко

Точно толкова излишен модел е за мен и ///М 5-цата на Г-Повер независимо, че е БМВ...
///peter написа:ms написа:И да- Мерника от видеото в заводско изпълнение е дамска кола. В този си вид който е сега обаче е звяр... Но дали тоя звяр се поддава на контрол на пътя е друг въпрос- няма да се учудя, ако на една средно бърза писта Енцо-то го размаже със сериозна разлика, знае ли човекВ права линия всеки може да е бърз, но после идва и завой...
А къде тогава е разликата между дамския ГЛК и СЛК-то? Чудя се каква ще е завидната ти логика която може да го обясни
Къде е разликата ли- че СЛК-то арабелата си го е сглобил за собствен кеф (сигурно за да размаже брат си с Енцо-то

Щях да го приема, ако някой луд фен беше направил такава трансплантация, но в тоя случай не мога просто...
v_V_v написа:Докато не разберете,че тези коли не правят за да се карат по писти няма как видите нещата от другата страна....
Е браво бе, ти откри топлата вода и колелото наведнъж

- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Като не знаеш моделите на мерцедес що са включваш, ай ачо го остави, ама ти ми правиш впечатление на разумен...
Брабус няма нито един разумен модел, всичките са напомпани повече и от АМГ
А относно останалото, ок щом казваш че 4.1 до 100 този автомобил е смешен - ок
Аз съм аут от тая тема, че ми писна
Брабус няма нито един разумен модел, всичките са напомпани повече и от АМГ

- ms
-
-
///peter написа:Като не знаеш моделите на мерцедес що са включваш, ай ачо го остави, ама ти ми правиш впечатление на разумен...
Брабус няма нито един разумен модел, всичките са напомпани повече и от АМГ![]()
Знам, че нямат нищо което да се доближи до разумно- не съм чак толкова зле по въпроса

Що ти писна бе, виж к'во хубаво си върви спама- в БМВ форума спорим дали Мерника е добър модел или не

сега ми хрумна- той дивия селянин хенеси от тексас ако ги чуе че са си присвоили произвището "най-бързия джип"... 

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
ОК да приемем, че не е безсмислен и имаме 400000е излишни... ма то е грозно да си е.. 

- ms
-
-
alx написа:сега ми хрумна- той дивия селянин хенеси от тексас ако ги чуе че са си присвоили произвището "най-бързия джип"...
Я му подшушни- поне ще е интересно доказването кой е най-бърз

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
alx написа:сега ми хрумна- той дивия селянин хенеси от тексас ако ги чуе че са си присвоили произвището "най-бързия джип"...
още "преди 5 страници" колегата БМВ райдър ни подсети
Впрочем това не е най-бързия легален СУВ. Hennessy srt8 е най -бързия
И доколкото знам струва около 3-4 пъти по-малко , доста по-голям и бърз е ... и е 4х4 ... сега е момента Пешката (дето бълнува цайси от 3 дена) да каже JEEP джип ли е или SUV , защото го водят SUV пък всъщност е джип , ам той ги разбира "категорийте"