11 септември 2001

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Re: 11 септември 2001

Мнение от flame » 27 Яну 2010, 11:36

acho.rs написа:И със луната , беше същата конспирация - не можело да се вее флаг на луната , не било възможно да остане стъпка, невъзможно било да свети костюм на тъмен фон - и какво почти всички вече вярват

Откакто ми казаха, че долният видеоклип бил забранен в щатите - вече съм убеден, че кацането на Луната е може би най-скъпата кинопродукция в света :mhihi:
http://video.google.com/videoplay?docid ... 3192066946
Сега заснемането на този клип е струвал примерно 1 млн., а през 1969 другият "клип" е струвал примерно 1 млд. ;) Имали са ги - дали са ги :mhihi:

alx написа:една такава акция няма как да бъде тайна. прекалено е голяма, обхваща много хора и техника, възможностите за изтичане на информация са ... безкрайни

:yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: само Месершмити

Мнение от galant » 27 Яну 2010, 11:38

Biankonero написа:Да, това последното съм го гледал - за мен класически удар с ракета с много малък заряд, колкото да има някакви поражения по военен обект - по стабилен повод за последвалите действия...

А щом могат да си "хакнат" Пентагона какво им пречи за кулите?!?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Biankonero » 27 Яну 2010, 11:41

flame написа:
acho.rs написа:И със луната , беше същата конспирация - не можело да се вее флаг на луната , не било възможно да остане стъпка, невъзможно било да свети костюм на тъмен фон - и какво почти всички вече вярват

Откакто ми казаха, че долният видеоклип бил забранен в щатите - вече съм убеден, че кацането на Луната е може би най-скъпата кинопродукция в света :mhihi:
http://video.google.com/videoplay?docid ... 3192066946
Сега заснемането на този клип е струвал примерно 1 млн., а през 1969 другият "клип" е струвал примерно 1 млд. ;) Имали са ги - дали са ги :mhihi:

alx написа:една такава акция няма как да бъде тайна. прекалено е голяма, обхваща много хора и техника, възможностите за изтичане на информация са ... безкрайни

:yes:

Ачката го мани - спорът с него е в друго измерение - не сме на неговото ниво... :mhihi:

galant, не разбрах какво имаш предвид?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: само Месершмити

Мнение от galant » 27 Яну 2010, 11:47

Ами следното:щом се удря Пентагона с ракета а се казва че е отвлечен Боинг, тезата че самолетите ударили кулите са отвлечени е точно толкова вероятна колкото и тази с Пентагона,т.е. щом си излъгал за едното,какво ти пречи за другото,стига средствата да оправдават целите!

п.п.Едвали някога ще разберем истината,но не изключвам възможноста и за терористичен акт,не знам,не съм от най-големите привърженици на световната конспирация ама тук си има неща и факти които нещо не се вързват.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 27 Яну 2010, 12:05

А, сигурно...Вие виждали ли сте Грозни? 6 години война! Сгради обезобразени от артилерийски огън, от тактически ракети "Точка У", система за заплов огън "Ураган" - 220 мм, авиобомби - 250 и 500 килограмови. И все пак носещите стени и колоно стоят! И то на правителствени сгради, като двореца на дуда... А WTC, изграден от стомана се стопява почти изцяло! Или Пентагона, срутил се точно като по учебник за контролирани експлозии!

ПП. А Ф-22 Раптор е най-скъпият изтребител в света, нищо друго!
Без страх, без спирачка!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Biankonero » 27 Яну 2010, 12:06

galant написа:Ами следното:щом се удря Пентагона с ракета а се казва че е отвлечен Боинг, тезата че самолетите ударили кулите са отвлечени е точно толкова вероятна колкото и тази с Пентагона,т.е. щом си излъгал за едното,какво ти пречи за другото,стига средствата да оправдават целите!

п.п.Едвали някога ще разберем истината,но не изключвам възможноста и за терористичен акт,не знам,не съм от най-големите привърженици на световната конспирация ама тук си има неща и факти които нещо не се вързват.

Така е, а че е терористичен акт - няма спор, въпроса е кой стои зад него, не са ли хората от оръжейното лоби, не са ли тези с петрола, не е ли станало със знанието и бездействието на знайни и незнайни служби в Щатите, и защо официалната версия куца по всички параграфи. Отделно от всички зададени конкретни въпроси, на които никой не отговаря.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 27 Яну 2010, 12:07

при всичките агенции в щатите,занимаващи се със сигурността и т.н. и действащи скрито една от друга,може ползите от удара на кулите да е за някоя от тях или някои лице в частност.
преди години работих при един,който се беше върнал от там и при разговорите ни,защо го е направил ми каза,че работата намаляла,чувствала се е несигурност в хората и са си държали парите едва ли не...,сега колко е вярно или дали е оправдание незнам,при условие,че точно когата е вече трябвало да изкарва добрите пари след обучението си и доказването си, се връща :roll:
мисълта ми е,че може да има други факти,които са ни неизвестни.все пак в нашата мила държавичка се случват доста неща,които не се разчуват туко така,пък камо ли през океана...
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 27 Яну 2010, 12:18

А най интересно беше за 4тия полет, СНН съобщава /което беше гаф голем/, че полета е свален....после се поправя, че пътниците са обезвредили чаршафите...ама се разбили....., и тва го знаят, щото аджеба некой си се обадил на жена си да и разказва :mhihi: .....и между другото тоя полет най - малко е обсъждан от агенциите им.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 27 Яну 2010, 16:18

///peter написа:alx, до сега все някакви доводи имаше (в другите теми), ако искаше да си запазиш имиджа които си градиш със фамфарните си изказвания по всяка тема - не трябваше изобщо да пишеш в тази.
В нея виждам единствено и само "Ако", "Или", "Може би".

нищо фанфарно не виждам в писанията си. просто ти тълкувам генералните възможности и ползи от такова мероприятие и ти казвам, че американците можеха да си решат проблема по много по-прост начин а не да се опитват да изпълнят някаква оперативно-безумна операция и да носят вода през девет планини.

всичко друго е спекулация и факти които могат да се тълкуват различно.

примерно ако наистина се чудиш какво е станало с титановите импелери- веднага ще ти дам един вариант които ми идва на ум- ти виждал ли си какво става с много твърд (но тънък) метал/сплав когато е подложен на разрушителни сили? чупи се на малки парченца защото колкото си по-твърд- толкова си по-крехък. импелерите на двигателите се въртят с голяма скорост и при един удар в желязобетонна сграда най-вероятно са се раздробили на дребни парченца.

динамиката на една такава катстрофа е нещо от което ние си нямаме представа. нито имаме опит да черпиме от него. никой на този свят няма опит. затова да се опитваме да тълкуваме резултатите от нея (кое как паднало, какво се счупило и какво не и тн.) е изстрел в тъмното.

мисля, че е важно да ми разбереш позицията. аз не съм сигурен какво точно се е случило. просто с информацията която разполагам няма как да стане. но дори на мене ми е ясно, че "ползата" можеше да бъде постигната по далеч по-прости начини. а ако това е вътрешна операция- сигурен съм че хора с далеч повече информация (и акъл) от мене щяха да са я планирали... и просто не виждам това как ще го измислят точно така.
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 27 Яну 2010, 16:33

Врязъл се и паднал от 90тия етаж:

Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 27 Яну 2010, 17:32

От цялата тая работа на американеца не му дреме, кой и как ги е гътнал, важното е, че и те са наясно и одобряват инвазията в Ирак - за благото на цялата си нация / целия свят упреква нацистите, а за тях си те са си били прави/.
Часове след навлизането си в Ирак подсигуряват главния нефтопровод, и започва пълнене на танкери, който е с капацитет 2 млн. барела на ден /до преди нахлуването на САЩ Ирак изнася за ОН 2.5 млн барела на ден /. Факт е, че веднага след влизането в Багдат първо окопират Министерстовто на нефта, като по този начин се сдобиват с цялото инфо за находищата.
Някой беше писал, че Ирак не бил кой знае кво с нефта. Ирак на доказани запаси има 112 млрд. барела нефт, това е от 80 находища, разработени от които само 17. и това е до 1990 фактически от тогава в Ирак не са просондирани повече сондажи, до 1990 Ирак е изнасял 3.5 млн. барела на ден от 2000 сондажа /за справка в тексас има 1 млн сондажа, с добив около 500 хил. барела/. Неизследваните запаси в Ирак се оценяват на 100 млрд барела нефт. Общо запасите на газ за Ирак са 40 трилиона кубически метра. В монета Ирак изнася 4 млн барела на ден /Сауди 10.5 /, като до 2012 добива се очаква да е 6.5 млн.
Реално Сауди има доказани запаси от около 212 млрд барела нефт, но се добива постоянно. Докато от Ирак се е добивало само 20% от общите им запаси. До година две Ирак ще е с най големи запаси от нефт в света /Тук никой не знае реалните запаси на Русия /.....бе с две думи отидоха да спасяват иракския народ / консумацията на ирак е била 500 хил барела на ден - сега е 100 хил барела/.....умряха над 1 млн невини, май ся си боготворят садам, ама нейсе.

В Авганиста освен дрогата има един много важен газопровод /който пазсеха руснаците преди/...ма ме мързи вече да пиша.
Та 911 се изплати 100кратно на така тероризирания американски народ.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36
Мечтае да кара: V8

Мнение от Cobb » 27 Яну 2010, 17:43

///peter

Това какво трябва да е ?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 27 Яну 2010, 17:44

Cobb написа:///peter

Това какво трябва да е ?

Двигателя от титан

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 27 Яну 2010, 17:56

Абе ние го духаме,това е.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 27 Яну 2010, 18:06

петре, ... ти правиш ли разлика между двигател и импелер? само импелера е от титанова сплав... и тук таме има разни дребни лагери и щитове/рефлектори назад от титанови сплави... това което си показал са останки от турбината за високо налягане.. там титан няма.

за ирак и износа му- цената на варела се определя от търсенето и предлагането както знаеш. ако имаше такова предлагане за каквото говориш (направо да товарят) цените щяха да тръгнат надолу- поне в америка. през 2001ва цените (по спомен) бяха $1.5 на галон безоловен. през 2006та цените стигнаха връх от $5 за галон безоловен. нещата не се връзват. пак- ти спекулираш- аз ти показвам недвузначни проверяеми факти.
алекс
трабант 601с
разни други возила

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата