Айде да ни е честит новия данък :(
Модератор: Общи модератори
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
Re: Айде да ни е честит новия данък :(
коко,аз по времето на идването на царя не гласувах за него и не му вярвах не щото знаех ,че е лъжец ,а щото не го познавах тоя човек! и некакси не ми идва от вътре да вярвам на непознати за токова важни неща като живота ми! на червените не вярвам по презумпция и от опита ми от тяхното управление 45г назад! доган не го коментирам-аз не съм резняк!
но и на бойко дадох шанс и доверие и чаках да видя! ми не виждам ,братко! казаха 100 дни-ето им ги! казаха до нова година-ето ви нова година! казаха до пролетта-тя и тя дойде! колко още трябва да му повярвам при положение ,че прави неща, които не ми харесват и то не само на мене ,а на адски много народ! не мога да ям пиари и не мога да се обличам с рейтинг! просто не ми стават! мога да повярвам на човек ,който извършва стъпки в посоката ,която е обещал и която считам за правилна! ми не ги виждам тия стъпки-скоро ше стане една година!! извинявай ,ма от вътре не ми идва да се прекърша и да седя с широко затворени очи! и на тех розови очила с платен данък-лукс!
но и на бойко дадох шанс и доверие и чаках да видя! ми не виждам ,братко! казаха 100 дни-ето им ги! казаха до нова година-ето ви нова година! казаха до пролетта-тя и тя дойде! колко още трябва да му повярвам при положение ,че прави неща, които не ми харесват и то не само на мене ,а на адски много народ! не мога да ям пиари и не мога да се обличам с рейтинг! просто не ми стават! мога да повярвам на човек ,който извършва стъпки в посоката ,която е обещал и която считам за правилна! ми не ги виждам тия стъпки-скоро ше стане една година!! извинявай ,ма от вътре не ми идва да се прекърша и да седя с широко затворени очи! и на тех розови очила с платен данък-лукс!
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
SKISA написа:такъв лекал в щатите или швейцария взима 180 хил долара годишно!накъм 200 даже! да не кажа 220....! така че не сравнявам суми ,а процентно.
аз не казвам само за у затвора ,а просто да си одат като не могат.
криза ,криза...ма! няма човек ,който да каже ,че е по-добре от преди половин година.
Знаеш че съм ти фен голем ама само да добавя...мммм...35000 по 12 месеца праи 420000 лева,делиме го на 1,45(курса на долара) и се получава 289655,18 долара...
Иначе моето мнение точно по тая тема не е различно,колегата преди и по-назад защитаваше правитеството за дупките че требели на станишев да му откарал фактурата щото летото се правели дупките,не зимата...ма преди бай бойко беше кмет да го ева,па те са на власт в самото начало на летото,пък понеже пътувам както некой знаят през седмицата съм на "майната си(в буквалният смисъл),и колегата (в офиса срещу мен) дето си зе БМВ,оказа се че миналата година платил еди-колко си данък,ма тая година е дигнат с...30%,ама защо ли

- SKISA
-
-
доведи ми тоя лекар със заплата 289 хил долара годишно ,дето е тука у нас и лично ше ти дам половната му заплата у ръка! нанев ше ти доведем да ти я даде!
не вервайте на малоумни джурналисти бе!!!
не вервайте на малоумни джурналисти бе!!!
- agent smit
- младши ентусиаст
-
След като се знае кои са крали от данъкоплатците, защо държавата не си вземе парите от тях, а ще ги взима пак от данъкоплатците?
Фичка им лелина на цялото правителство, не се справят и това е. Ще ги свалям скоро.
Я само за информация колко от писалите в тази тема карат коли над 3.0? И защо ги карат?
Крайно време е държавата да си вземе парите от багаташите с яхти и лимузини и огромни къщи. Защото не знам вашето менние какво е, но 250 квадрата са си площ за богаташи. Къща повече от 150 квадрата не е нужна на обикновения човек (личен опит).
Крайно време е държавата да си вземе парите от багаташите с яхти и лимузини и огромни къщи. Защото не знам вашето менние какво е, но 250 квадрата са си площ за богаташи. Къща повече от 150 квадрата не е нужна на обикновения човек (личен опит).
.
- SKISA
-
-
мноо па ти е голема къщата бе!
а тва са тия квадрати на парче ли ше се броят или на общо!? щото мене ме касае!
колата ми е 2л и половин пепси! ма е мноо кончета. тва са па у коя луксозна графа влиза!?!?
ай са да го духат богатите!! айдеееее народеее на раздаванкитееее....!! ма те немало да ги дадат на бедните ,а щели да ги земат те!?!? еее ми сааа вие па сааааа...кво искате!? да станете богати ли!? ми нема!!! така че ше го духат сички!
мноо обичам да мразя богатите! и не искам да ставам богат, щото ше ме мразат и мене! тва яхти ,тва молове-тцъ! не щъ! с труд да си ги изкарам пак не щъ! щото не е чесно! некой да има , а друг да нема! ма тоя некой си ги бил изкарал!?!? ми не ме интересува! да мре!
аз предлагам да утепаме трима богати,два жирафа и 200 хиляди бедни!?!?!? кво ше каете!?!?
а тва са тия квадрати на парче ли ше се броят или на общо!? щото мене ме касае!
колата ми е 2л и половин пепси! ма е мноо кончета. тва са па у коя луксозна графа влиза!?!?
ай са да го духат богатите!! айдеееее народеее на раздаванкитееее....!! ма те немало да ги дадат на бедните ,а щели да ги земат те!?!? еее ми сааа вие па сааааа...кво искате!? да станете богати ли!? ми нема!!! така че ше го духат сички!
мноо обичам да мразя богатите! и не искам да ставам богат, щото ше ме мразат и мене! тва яхти ,тва молове-тцъ! не щъ! с труд да си ги изкарам пак не щъ! щото не е чесно! некой да има , а друг да нема! ма тоя некой си ги бил изкарал!?!? ми не ме интересува! да мре!
аз предлагам да утепаме трима богати,два жирафа и 200 хиляди бедни!?!?!? кво ше каете!?!?
Кола над 150 коня и над 3000 кубика. Тоест 2.0 200 коня не влиза в данъка. На който му се кара американка 6.2 хеми ще си плаща, ясно е.
И за къщите е много добре, на кой човек му трябват повече от 50 квадрата лично пространство? Айде да кажем едно 5-членно семейство та те ти 250 квадрата, които са под лимита. А и терасите не влизат в него, както и летни кухни, дворови гаражи и такива неща, които всеки има в дома си, а няма да плаща за тях.
И за къщите е много добре, на кой човек му трябват повече от 50 квадрата лично пространство? Айде да кажем едно 5-членно семейство та те ти 250 квадрата, които са под лимита. А и терасите не влизат в него, както и летни кухни, дворови гаражи и такива неща, които всеки има в дома си, а няма да плаща за тях.
.
- SKISA
-
-
не бе ако имам пет къщи по 100 кв или по 240 са тва как се брои!?!? щото аз мое и етажите да си ги делна на отделни нотариални актове и ше преебеме бирника....
как па го определи 50 на човек!? аз съм поне два пъти по-дебел от тебе сигурно и ако на тебе ти треат 50 на мене ми требват 100.... 3х100 ,че сме дебели сичките-начи 300!!
как па го определи 50 на човек!? аз съм поне два пъти по-дебел от тебе сигурно и ако на тебе ти треат 50 на мене ми требват 100.... 3х100 ,че сме дебели сичките-начи 300!!
SKISA написа:аз предлагам да утепаме трима богати,два жирафа и 200 хиляди бедни!?!?!? кво ше каете!?!?
А от какъв зор пък 2 жирафа ?

Btw за какво ми изтрихте предишното мнение в темата

- SKISA
-
-
dimithur написа:SKISA написа:аз предлагам да утепаме трима богати,два жирафа и 200 хиляди бедни!?!?!? кво ше каете!?!?
А от какъв зор пък 2 жирафа ?(
![]()
![]()
)
Btw за какво ми изтрихте предишното мнение в темата
е аз ви казах ,че никой нема да пита за бедните!!!!!! че ви избием ,ей!!

па сигурно ,щото некоя дивотия си написал!
та не разбрах как ше се разбереме за квадратурите!? а ако съм си изкарал парите с честен труд -пак ли ше ми резнеш 50 квадрата!?!? а дедо ти да не са казва станко тодоров!?!? а баба ти цола драгойчева!?!?

и коя е тая кола над 3000 кубика и да нема 150 коня....!?!?
Абе 50кв, боржуа такъв, айде всички в Белене да копате и без това АЕЦ трябва да се строи 

- SKISA
-
-
dimithur написа:Абе 50кв, боржуа такъв, айде всички в Белене да копате и без това АЕЦ трябва да се строи
е нали ви видехме докато дедовците ни копаха ,вие па колко се опраихте 50г!!!! голема управея беше,са треа ние пак да я плащаме....

арееее при жирафитеее!!!
Еми направи се - 2 опита за магистрала, неколко пушливи тец-а, че и един атом козлондуй
А сега какво се прави -лъскави МОЛ-ове . Не че нещо, ама тоя Мол ни ме топли, ни ми свети ни па имам некаква нужда от него. Ако всичките пари, воля и енергия дето се потруши за строене на хотели и други глупости се беха вложили в построяването на нещо, което да носи постоянни доходи, сега нямаше да ни измислят разни нови и нови данъци. Нека си взимат държавните чиновници 10к заплата, нямам против, ама имам против да се взимат тея пари от моите данъци и от моя труд, дето аз работя пък те дембелействат 

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
SKISA написа:dimithur написа:Абе 50кв, боржуа такъв, айде всички в Белене да копате и без това АЕЦ трябва да се строи
е нали ви видехме докато дедовците ни копаха ,вие па колко се опраихте 50г!!!! голема управея беше,са треа ние пак да я плащаме....
арееее при жирафитеее!!!
Кадни капиталисти,ваш'та мама,баща ми копа канал да стане столицата с лодки и да одиме на море с моторници,ся ше искам да ми върнат канала у младост щото баща ми го е копал