КАТ & Мотористите
Модератор: Общи модератори
Re: КАТ & Мотористите
EBEEMVACIA написа:http://www.vbox7.com/play:ade877a0#commentTop
Мдам сигурно километър по-надолу са го изчегъртвали от асвалта същите тея полицай

- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
EBEEMVACIA написа:http://www.vbox7.com/play:ade877a0#commentTop
Ето едно по грубо. Направо ги нареди със средните

http://www.vbox7.com/play:bbf76b4f
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
- ivo098
- младши ентусиаст
-
- Кара: F31 330d
- Мечтае да кара: F80 M3
Мен много ме дразнят някои от мотористите като карат на дълги и ми вадят очите по сред бял ден, много е досадно че си мислят че могат да правят каквото си искат.
Иначе на магистралата гледам да не карам под 200 км/ч, та да е по-малък шанса да ми се появяват рязко в огледалата
Иначе на магистралата гледам да не карам под 200 км/ч, та да е по-малък шанса да ми се появяват рязко в огледалата

Its an M. The fuel mileage is Sh!tty.
Your Sh!ttiness may vary.
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
случка от днес следобед на тракия. три мотора ,от които само единия беше с ЕН номер-другите не се виждаха,налетяха отзад,хубаво е ,че ги видях от далече,натиснах до 200 ,за да си довърша задминаването ,понеже нямаше къде да се прибера и двама минаха между мене и другите коли от дясно на мене. ако беше някой,който не ги е видял и леко кривнеше /примерно заради дупка/ в дясно -щеше да има още един паметник точно преди вакарел,както има в момента с половин мотор.
така че аз от 10 срещи с мотористи имам 8 опасни ситуации по тяхна вина ,па вие ми обяснявайте ,че не трябва да обяснявам колко са луди...
така че аз от 10 срещи с мотористи имам 8 опасни ситуации по тяхна вина ,па вие ми обяснявайте ,че не трябва да обяснявам колко са луди...
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Е днеска,посока Пловдив след тунела има бензиностанция на омв и там около 10 моториста-3 ма без номера,на 5-6 км.по нататъка милицияяяя,спирам (2 ри опит) и завързваме приятелски незлоблив разговор в който стигаме до неколко заключения..
Мотористите се движат като нормални МПС та
Нямат право на допълнителни права и...се обадиха на колеги да отидат до омв...
Ето развръзката...
10-тина камикадзета прелетяха покрай палката на милицията оставяйки ги смешни,жалко че не го заснех резила на кат....
Мотористите се движат като нормални МПС та
Нямат право на допълнителни права и...се обадиха на колеги да отидат до омв...
Ето развръзката...
10-тина камикадзета прелетяха покрай палката на милицията оставяйки ги смешни,жалко че не го заснех резила на кат....
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
Резил? Следната случка се разиграва пред брат ми на бул. България. Катаджия показва стоп палка на моторист при което той я изтръгва от ръцете му и я хвърля в строеж по надолу.
2. Прибираме се групата АТВ-та в Драгалевци от дълъг ден преход при което патрулка ни погва по улиците на квартала. След дълго разиграване им свърши бензина.
3. Пак сме с АТВ-тата покзват палка на колегата пред мен. Той намаля почти до стоп на катаджията с репликата
"Нали знаеш, че няма да ти спра" при което отпрашваме напред. Случки такива бол, но не са правилни и не са повод за гордост, въпреки ,че некомпетентната ни полиция, която точно когато ти трябва я няма си го заслужава.
Случка от днес на строежа на детелината на околовръстното и Черни връх. Мотористи чакат з обратен завой, аз спрях и им мигнах, кимнаха за благодарност и тръгнаха на задни. Никой не пострада, нито пък аз умрях от яд ,че седа в задръстването а те не, нито че мен ме спират а тях не, нито ,че колата ми не вдига от 0-200 за 7 сек като тях.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Бе ако почнат да третират моторист не спрял на стоп палка като престъпник и като у либия почнат да стрелят по тях-ше почнете да карате като ората...до тогава ще е анархия
... и за околните... 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Mind_Control
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Lexus IS200
alx написа:
та моя подход като съм в кола и ги видя такива свободни атоми е просто се отмествам когато мога и ги пускам без да влизам в пантомими, диалози и тн.
Като са толкова хитри да се отместят те бе. За тях не важат специални закони. Веднъж един моторист се опитва нарочно да ме засича, не го блъснах, само защото не съм такъв човек да го убия. Тъпанара обаче не прецени, че на следващата бензиностанция където спре е мой. После изяде тупаниците и за негово добро моторът му след това не беше технически годен да продължи.
- Mind_Control
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Lexus IS200
Stanchev написа:как само на тебе се случва
аз съм израснал на мотор като се почне от скутер през турист до пистов
нямал съм проблеми от твоя характер, а със сигурност съм навърял много километри както градско, така и извън![]()
защо търсите проблема първо в другите, това ми беше идеята
Евала!!! Ето това е истината! Мотористите да спрат да търсят вината в другите водачи и да разберат, че никой с нищо не им е длъжен!!
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Stanchev написа:Apassionata написа:Stanchev написа:най-добре отбивай като видиш МПС, толерантност да има
Ти кажи какво е твойто МПС, та като го видя... да отбия, в насрещното срещу теб...
кака,
http://vbox7.com/play:148b462a

Дърта метълка съм аз, в моя кола чалга няма да чуеш

Хайде и по темата малко... и аз съм моториСка