Дойче веле:цените в Германия по-ниски от България!!!
Модератор: Общи модератори
Re: Дойче веле:цените в Германия по-ниски от България!!!
Абе как може бе, ебаси абсурдистанската държава дето сме, нема втори като нас
Е са се връщам от Била, не бех ходил от нова годино сигурно, щото ме мързи и си пазарувам от кварталната бакалийка . Е нема такива цени в тая Била бе, тея тотално ги е треснала съчмата нещо бе. 500 година турците ни го слагаха отзад, след това 50 руснаците, са и немците явно са решили да се възползват
И хората пълнят ли количките и си мислят, че правят икономия . Даже на касата ми дадоха и некакви хартийки да си лепя, ако си налепя 30 мога да си купя пешкир за 12.99
В гъзъ да си го заврат хемороида да фанат дано !
Е ви цени, сами си правете сметката колко е "далавера" да пазаруваш от там
Повече нема да им стъпя в лайняните супермаркети
БИЛА Кв. Бакалия
Яйца 34ст 20ст
Кашкавал 10.00лв 8.50
(гнусен) (става за ядене)
Чушки 6.90 3.50
Требва да си мазохист да се разкарваш специално за да им купуваш боклуците на 2ни цени.

БИЛА Кв. Бакалия
Яйца 34ст 20ст
Кашкавал 10.00лв 8.50
Чушки 6.90 3.50

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
dimithur написа:Абе как може бе, ебаси абсурдистанската държава дето сме, нема втори като насЕ са се връщам от Била, не бех ходил от нова годино сигурно, щото ме мързи и си пазарувам от кварталната бакалийка . Е нема такива цени в тая Била бе, тея тотално ги е треснала съчмата нещо бе. 500 година турците ни го слагаха отзад, след това 50 руснаците, са и немците явно са решили да се възползват
И хората пълнят ли количките и си мислят, че правят икономия . Даже на касата ми дадоха и некакви хартийки да си лепя, ако си налепя 30 мога да си купя пешкир за 12.99
В гъзъ да си го заврат хемороида да фанат дано !
Е ви цени, сами си правете сметката колко е "далавера" да пазаруваш от там
Повече нема да им стъпя в лайняните супермаркети
![]()
БИЛА Кв. Бакалия
Яйца 34ст 20ст
Кашкавал 10.00лв 8.50
Чушки 6.90 3.50
Требва да си мазохист да се разкарваш специално за да им купуваш боклуците на 2ни цени.
За този в младост ли говориш?

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Не, за новата в кв. Левски. Ма те цените предполагам навсякъде са еднакви, или специално в тая са "промоционални" , щото требва да си избият набързо инвестицията за нов магазин 

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Скъпо е в Била и аз не знам защо..
Фантастико,кауфланд са си ок...
Даже ФФ си имат мегабюджетни варианти на много стоки,произведени специално за тях

Фантастико,кауфланд са си ок...
Даже ФФ си имат мегабюджетни варианти на много стоки,произведени специално за тях

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Babuna
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
- Мечтае да кара: и да му е спокойно
slav4o1 написа:dimithur написа:Ми има една закономерност - бедният човек е глупав човекТой затова е и беден. Ми тогава що па да не стрижат овцете като са глупави . Баси е досега се опитвах да си пека кремвирши с кашкавал, които се разпаднаха тотално , котка даже само като ги видя избяга с отвръщение
разговор между двама тираджий (истински случай)
1: здрасти
2: здрасти
1: кво караш
2: 5 тона уйове, ташаци, кокали нокти косморляк за леки и сачи
![]()
![]()
оттогава кренвирши в БГ не ям
Не всички месокомбинати в България тъпчат такива неща в малотрайните си колбаси.
Има и хубави, но не са баш най-евтините като сачи, леки и народен.

CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
- Stoqnov_1979
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: тази
- Мечтае да кара: онази
Е в България хубаво нямаBabuna написа:slav4o1 написа:dimithur написа:Ми има една закономерност - бедният човек е глупав човекТой затова е и беден. Ми тогава що па да не стрижат овцете като са глупави . Баси е досега се опитвах да си пека кремвирши с кашкавал, които се разпаднаха тотално , котка даже само като ги видя избяга с отвръщение
разговор между двама тираджий (истински случай)
1: здрасти
2: здрасти
1: кво караш
2: 5 тона уйове, ташаци, кокали нокти косморляк за леки и сачи
![]()
![]()
оттогава кренвирши в БГ не ям
Не всички месокомбинати в България тъпчат такива неща в малотрайните си колбаси.
Има и хубави, но не са баш най-евтините като сачи, леки и народен.![]()
![]()
За "народните" бълвочи да не говроим, че са фрашкани и с ГМО, хапвайте си, пък после да не се чудите що светите в тъмното
Тандем преди уж беха читави, ама сега и те много са свалили качеството, за разлика от цените, дето продължават да са им високи
Относно цените в Била ги разбирам , пазарна икономика е, като има балъци да си дават паричките, могат да си праскат каквито искат цени. Ма си е жива подигравка това вече
И сложили на един щанд кашкавала и онея растителните шитни, та се преебах да си взема такова , нема такава отврат , 1 час се мъчих да го пека все си има вид и вкус на подметка от китайска гуменка

dimithur написа:Абе как може бе, ебаси абсурдистанската държава дето сме, нема втори като насЕ са се връщам от Била, не бех ходил от нова годино сигурно, щото ме мързи и си пазарувам от кварталната бакалийка . Е нема такива цени в тая Била бе, тея тотално ги е треснала съчмата нещо бе.
За всичко съм съгласен без първото

Тия са веригата с най-високи цени и най-мръсни тоалетни!

Нооооо - пазарна икономика - за всеки влак си има пътници

Аз лично тоя редовно го пропускам