Дойче веле:цените в Германия по-ниски от България!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Re: Дойче веле:цените в Германия по-ниски от България!!!

Мнение от dimithur » 26 Апр 2010, 21:23

Абе как може бе, ебаси абсурдистанската държава дето сме, нема втори като нас :evil: Е са се връщам от Била, не бех ходил от нова годино сигурно, щото ме мързи и си пазарувам от кварталната бакалийка . Е нема такива цени в тая Била бе, тея тотално ги е треснала съчмата нещо бе. 500 година турците ни го слагаха отзад, след това 50 руснаците, са и немците явно са решили да се възползват :evil: И хората пълнят ли количките и си мислят, че правят икономия . Даже на касата ми дадоха и некакви хартийки да си лепя, ако си налепя 30 мога да си купя пешкир за 12.99 :evil: В гъзъ да си го заврат хемороида да фанат дано ! :evil: Е ви цени, сами си правете сметката колко е "далавера" да пазаруваш от там :evil: Повече нема да им стъпя в лайняните супермаркети :evil:

БИЛА Кв. Бакалия

Яйца 34ст 20ст
Кашкавал 10.00лв 8.50
(гнусен) (става за ядене)
Чушки 6.90 3.50

:kuku: Требва да си мазохист да се разкарваш специално за да им купуваш боклуците на 2ни цени.
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 26 Апр 2010, 22:29

dimithur написа:Абе как може бе, ебаси абсурдистанската държава дето сме, нема втори като нас :evil: Е са се връщам от Била, не бех ходил от нова годино сигурно, щото ме мързи и си пазарувам от кварталната бакалийка . Е нема такива цени в тая Била бе, тея тотално ги е треснала съчмата нещо бе. 500 година турците ни го слагаха отзад, след това 50 руснаците, са и немците явно са решили да се възползват :evil: И хората пълнят ли количките и си мислят, че правят икономия . Даже на касата ми дадоха и некакви хартийки да си лепя, ако си налепя 30 мога да си купя пешкир за 12.99 :evil: В гъзъ да си го заврат хемороида да фанат дано ! :evil: Е ви цени, сами си правете сметката колко е "далавера" да пазаруваш от там :evil: Повече нема да им стъпя в лайняните супермаркети :evil:

БИЛА Кв. Бакалия

Яйца 34ст 20ст
Кашкавал 10.00лв 8.50
(гнусен) (става за ядене)
Чушки 6.90 3.50

:kuku: Требва да си мазохист да се разкарваш специално за да им купуваш боклуците на 2ни цени.

За този в младост ли говориш? :confused:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Аватар

Мнение от dimithur » 26 Апр 2010, 22:47

Не, за новата в кв. Левски. Ма те цените предполагам навсякъде са еднакви, или специално в тая са "промоционални" , щото требва да си избият набързо инвестицията за нов магазин :evil:
Н.Хайтов

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 26 Апр 2010, 23:09

Скъпо е в Била и аз не знам защо.. :roll:
Фантастико,кауфланд са си ок...
Даже ФФ си имат мегабюджетни варианти на много стоки,произведени специално за тях :roll:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
Мечтае да кара: и да му е спокойно

Мнение от Babuna » 26 Апр 2010, 23:53

slav4o1 написа:
dimithur написа:Ми има една закономерност - бедният човек е глупав човек :evil: Той затова е и беден. Ми тогава що па да не стрижат овцете като са глупави . Баси е досега се опитвах да си пека кремвирши с кашкавал, които се разпаднаха тотално , котка даже само като ги видя избяга с отвръщение :evil:

разговор между двама тираджий (истински случай)
1: здрасти
2: здрасти
1: кво караш
2: 5 тона уйове, ташаци, кокали нокти косморляк за леки и сачи
:mhihi: :shock:
оттогава кренвирши в БГ не ям

Не всички месокомбинати в България тъпчат такива неща в малотрайните си колбаси.

Има и хубави, но не са баш най-евтините като сачи, леки и народен. :puke: :puke: :puke:
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: тази
Мечтае да кара: онази

Мнение от Stoqnov_1979 » 26 Апр 2010, 23:59

Babuna написа:
slav4o1 написа:
dimithur написа:Ми има една закономерност - бедният човек е глупав човек :evil: Той затова е и беден. Ми тогава що па да не стрижат овцете като са глупави . Баси е досега се опитвах да си пека кремвирши с кашкавал, които се разпаднаха тотално , котка даже само като ги видя избяга с отвръщение :evil:

разговор между двама тираджий (истински случай)
1: здрасти
2: здрасти
1: кво караш
2: 5 тона уйове, ташаци, кокали нокти косморляк за леки и сачи
:mhihi: :shock:
оттогава кренвирши в БГ не ям

Не всички месокомбинати в България тъпчат такива неща в малотрайните си колбаси.

Има и хубави, но не са баш най-евтините като сачи, леки и народен. :puke: :puke: :puke:
Е в България хубаво няма

Аватар

Мнение от dimithur » 27 Апр 2010, 0:21

За "народните" бълвочи да не говроим, че са фрашкани и с ГМО, хапвайте си, пък после да не се чудите що светите в тъмното :mhihi: Тандем преди уж беха читави, ама сега и те много са свалили качеството, за разлика от цените, дето продължават да са им високи :evil: Относно цените в Била ги разбирам , пазарна икономика е, като има балъци да си дават паричките, могат да си праскат каквито искат цени. Ма си е жива подигравка това вече :evil: И сложили на един щанд кашкавала и онея растителните шитни, та се преебах да си взема такова , нема такава отврат , 1 час се мъчих да го пека все си има вид и вкус на подметка от китайска гуменка
Н.Хайтов

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 28 Апр 2010, 13:08

dimithur написа:Абе как може бе, ебаси абсурдистанската държава дето сме, нема втори като нас :evil: Е са се връщам от Била, не бех ходил от нова годино сигурно, щото ме мързи и си пазарувам от кварталната бакалийка . Е нема такива цени в тая Била бе, тея тотално ги е треснала съчмата нещо бе.

За всичко съм съгласен без първото :mhihi:
Тия са веригата с най-високи цени и най-мръсни тоалетни! :mhihi:
Нооооо - пазарна икономика - за всеки влак си има пътници ;)
Аз лично тоя редовно го пропускам :lol:

Предишна

Назад към Извън Темата