Нова тежка катастрофа с БМВ
Модератор: Общи модератори
Re: Нова тежка катастрофа с БМВ
Burningparis написа:и след всичкото писане тук, днес за 30 мин от Люлинския тунел излезнаха поне 5 Е30-ки и още толко други БМВ-та на пълна газ. Няма да коментирам, че не бяха пилежи, рев на двигатели и тн...и да сме тука 20 човека дето да спазваме правилата, отвън има още 200 дето са готови да гушнат цветята за да скъсат некоя кола до тях или да минат с 60 на врати..
Е то на тоя тунел, не напразно му викат ускорителя на елементарни частици , щото оттатък него, явно хора с акъл не живеят

nigh7lif3 написа:R.I.P.![]()
![]()
![]()
Дано момчето се оправи!
и какво като се оправи,пак да очисти някои.......нека се оправи,ама тия пишлемета шибани няма да се научат да карат по внимателно

Мир на праха на момичето и дано сега е на по-хубаво място.Дано момчето се оправи!
За съжаление нещата стават по-бързо от едно мигване и човек е абсолютно безпомощен
Не изпадайте в ситуация, в която посоката на движение на колата вече не зависи от вас, а именно съобразявайте скоростта си!!!
За съжаление нещата стават по-бързо от едно мигване и човек е абсолютно безпомощен
Не изпадайте в ситуация, в която посоката на движение на колата вече не зависи от вас, а именно съобразявайте скоростта си!!!
- FuRoRR
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Два умрели форда и 28ца
- Мечтае да кара: Танк
- Детайли за колата: Е36 328 97'
2.93 LSD
М20 маховик на 5.8кг
M50 Intake
S52 USDM Cams 10.2 lift 252in244ex
Плетени изпускатели
Romraider self tuned
14.0 1/4 mile
vladuicho написа:nigh7lif3 написа:R.I.P.![]()
![]()
![]()
Дано момчето се оправи!
и какво като се оправи,пак да очисти някои.......нека се оправи,ама тия пишлемета шибани няма да се научат да карат по внимателно
Не вярвам да му е лесно след такава катастрофа да се качи на кола,камоли да шофира

- FaceOff
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: колело
Ако сравним снимките от тия два клипа и тези от надлез Надежда ще излезе, че няма БМВ ударило се с повече от 70км/ч в което мисля, че никой не вярва!!?? И тук съм съвсем съгласен със Скиса, че скоростта е била доста повече, което така или иначе е вече без значение, но все си мисля, че ако скоростта му преди да загуби управление е била 70 последствията нямаше да са такива. Учудва ме и изразените мнения - имал опит момчето, знаел си пътя - какъв опит с книжка на една година?? и кола от два месеца?? Единици са наистина родените таланти зад волана и с постижения в спорта под 18 или около тази възраст, но дори и такива, че дори и с повече опит си отиват на пътя, както знаем, камо ли момче с кола от два месеца. Още веднъж - да почива в мир момичето а момчето да се оправи!
Според "Монитор" скороста е била >150км/ч ( http://www.monitor.bg/article?id=245908 ) . Жалко за момичето ... мир на праха и. Незнам за вас но аз повече не натискам газта на малки улички ...
- zigo
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 328ci
Колеги, аз не разбрах защо е толкова важно да се разисква за скоростта на удара, резултата е важен. Отишло си е момичето, стига сте му ровели кокалите.....каквото и да си говорим, само си правим вятър на устата, утре пак ще има кофти инцидент....ЖАЛКО ДА ДЕТЕТО, НЕВИДЯЛО НИЩО ОТ ЖИВОТА
По-добре само бит, отколкото бит и ебан !!!
Много се изписа по тая тема... а като цяло историята е ужасна. Същата вечер, навлизайки кам надлеза, гледам в дъното буркани светят, чудесии. Бях с приятелки в колата ми, почудихме се кво става и когато наближихме, целия булевард беше в стъкла. Гледката на бмв-то, направо беше ужасяваща. Явно момчето, меко казано е прекалило с скороста и инцидента не закъснял. Момичето нека почива в мир. 

Coulthard написа:Ти кон дето бяга да не яде виждал ли си ?
- Mecho
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: по улици без дупки
- Детайли за колата: E36 m50b20
E36 M52B28
E39 M52B28
vicho написа:obi_fix написа:http://dnes.dir.bg/gallery.php?id=6460966 ето снимките
![]()
нито ми се коментира, нито нищо ...

- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
dimithur написа:Burningparis написа:и след всичкото писане тук, днес за 30 мин от Люлинския тунел излезнаха поне 5 Е30-ки и още толко други БМВ-та на пълна газ. Няма да коментирам, че не бяха пилежи, рев на двигатели и тн...и да сме тука 20 човека дето да спазваме правилата, отвън има още 200 дето са готови да гушнат цветята за да скъсат некоя кола до тях или да минат с 60 на врати..
Е то на тоя тунел, не напразно му викат ускорителя на елементарни частици , щото оттатък него, явно хора с акъл не живеятТо да не казвам, че същото важи и за надлеза на надежда де ...
Ти не влагаш много умисъл, когато пишеш?
Последна промяна BMWALPINA на 29 Май 2010, 1:04, променена общо 1 път
FuRoRR написа:Hе вярвам да му е лесно след такава катастрофа да се качи на кола,камоли да шофира![]()
Защо трябва да се стига до такива ужасни ситуации, че на някои хора да им дойде акъла в главата? Защо винаги си даваме сметка какво не трябва да се прави, когато вече е твърде късно?

- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
Това може да се случи на всеки. Просто никой не вярва, че може и да му се случи на него. Всички се изкарват, че не дават газ и карат с 30 в града.
- vanci88
- ентусиаст
-
- Кара: 98 325 tds M пакет touring
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...
Дано утре някои от нас като се реши да кара като Шумахер да се сети за тази катастрофа....
Резултата от перчене пред момичето,от глупост или от моментен прилив на адреналин води до два загубени живота - едно момиче загива в катастрофата, а момчето ако има съвест никога няма да си го прости.
Резултата от перчене пред момичето,от глупост или от моментен прилив на адреналин води до два загубени живота - едно момиче загива в катастрофата, а момчето ако има съвест никога няма да си го прости.
- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
BMWALPINA написа:Това може да се случи на всеки. Просто никой не вярва, че може и да му се случи на него. Всички се изкарват, че не дават газ и карат с 30 в града.
Брат колко пъти си ме видял да излизам с компанията на дрифт из Люлин и наоколо..или пък да се суча на 60 км по улиците??? и все ти казвам, че за мен това е ненужно щото може да стане мазало. Колко пъти съм ти казвал, че по сбирки не ми се ходи заради тези изцепки.
Днес се видях с един приятел, който е бил в насрещното по време на удъра. Думите му бяха " Тоя караше много бързо, поне 180, не можда да вземе завоя, 2 гуми му останах във въздуха щото се качи на островчето, продължи по картер и се плесна в стълба. Мислих, че ще падне долу но не успя. Момичето вътре беше на 2.
Еми каквото и да говорим повече за мен работата е ясна и все повече ги разбирам и полицаите дето ни спират и репортажите дето ги дават .... вече не ми се и говори.