Отрова
Модератор: Общи модератори
- todor kerin
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: С 45-ти номер
Re: Отрова
Мишел написа:Аз пък с най-добри чувства ти пожелавам, колега да разбереш, че в тоя живот не всичко,което те дразни и ти цапа колата подлежи на ликвидиране![]()

- kemakozeE36
-
-
- Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
- Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
- Детайли за колата: Бяла и стара
Maverick_VS написа:kemakozeE36 написа:Пробай с хляб с карфици
![]()
![]()
Е това е скандално вече
Кажи, че се шегуваш, или че си на 13
Майтапя се естествено

- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
///peter написа:Toneloker написа:Много се запалихте.
Обичам такива мистични постове, ако имаш нещо за казване - давай
Аз ти го казах

Ако искате ме хранете няма проблем.

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Toneloker написа:///peter написа:Toneloker написа:Много се запалихте.
Обичам такива мистични постове, ако имаш нещо за казване - давай
Аз ти го казахМного се вживяхте в проблема с котките що не ги осиговините?
Ако искате ме хранете няма проблем.
Всеки си има ценности пичага, за едни да гъзареят по кафенцата, за други да ценят живота във висшата му форма, за трети друго - важното е да намериш смисъла на живота ти за себе си.
Мислиш, че е решение на проблема на всеки появил разумен с отрова в ръка, да се осиновяват животните ли? Става, но нека да натрупаме още малко капитал, ако ме разбираш...
- Nitrowalk
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i
- Мечтае да кара: E39 M5
Колеги , колеги ....... много голяма дилема направихте......
Единия бил ценител на висшата форма на живота , другия бил влюбен в кварталните котараци , третия ги боготворял ...... Човек има доста по големи в ежедневието си , и ако се впряга толкова много за такива дреболии - не е на добре.Всеки писал тук вярвам,че не е дебил,садист и тн. за да мрази,убива и нихилира живи същества.Просто понякога на човек му писва + комбинация от държава , общество и състояние, стават такива неща.Пак казвам аз съм против умъртвяването или отравянето , затова и първи предложих вариант (хуманен или не , това е въпрос на гледна точка ) Стига сме спамили по темата , че само неделни глупости чета...............
Поздрави
Единия бил ценител на висшата форма на живота , другия бил влюбен в кварталните котараци , третия ги боготворял ...... Човек има доста по големи в ежедневието си , и ако се впряга толкова много за такива дреболии - не е на добре.Всеки писал тук вярвам,че не е дебил,садист и тн. за да мрази,убива и нихилира живи същества.Просто понякога на човек му писва + комбинация от държава , общество и състояние, стават такива неща.Пак казвам аз съм против умъртвяването или отравянето , затова и първи предложих вариант (хуманен или не , това е въпрос на гледна точка ) Стига сме спамили по темата , че само неделни глупости чета...............
Поздрави

- Eliana
- УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
-
- Кара: '96 BMW318 cabrio
todor kerin написа:Hito написа:Колега в една друга тема колегите събираха пари за да спасят едно коте , а ти ся искаш да ги мориш.......
п.п. Ей ти на темата: viewtopic.php?f=4&t=224745
Имам 4-ри котки в къщи и 2 кучетаОбичам животни,НО незнам на кой човек ще му издържът нервите 10-тина котки по цял ден да му се разхождат върху колата
Опитах да ги хвана и да ги закарам някъде ,но не става,агресивни са и драскат,така,че тва е единствения вариант.

Айде стига толкова по темата