Дрифт по улиците....!
Модератор: Общи модератори
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Re: Дрифт по улиците....!
SKISA написа:ми 100% сцепление изключва включването на абс-а! там няма 100%
Значи, викаш, включва ти се АБС-а и на момента губиш сцепление

skis глобата като глоба и тука е много тъпа ..ма много, 6тото ме изкарват 4е съм правил въртежи на кръгово и дефакто аз не съм се въртял на кръговото а просто си му правих обикол4ици ...та обясних му оня ми вика ОК
те ти акта ако искаШ прави си о6те .
Истината е 4е не вярвам да има държава в която да се забранява ДРИФТА 6тото просто хахаха трее си4ки катаджии да минат през обу4ение кое как и кво е
те ти акта ако искаШ прави си о6те .
Истината е 4е не вярвам да има държава в която да се забранява ДРИФТА 6тото просто хахаха трее си4ки катаджии да минат през обу4ение кое как и кво е

“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“
- djkita
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe & E46 Coupe
GRIPEN написа:Има си член, който цитирах, че трябава да контролираш МеПеСе-то постоянно и ти ако си решил да лъзгаш съответно не се вписваш никъде из гореизброените и си го отнасяш, че не контролираш возилото.....
Щом си в лентата значи контролираш колата........

- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
Понеже малко се напече обстановката, да уточним накрая:
Ясно писано в закона, го няма, но полицайте винаги ще намерят начин, дори и да не намерят това,че са полицай им дава право да задържат някой за 24 часа е така щот им се струва подозрителен.
Друг е въпроса ,че такъв акт пада веднага. Както казах , а и сами виждате по телевизията хората се измъкват от далеч, по кофти неща, от това ,че ти е поднесла колата ли няма да се измъкнеш.
Ясно писано в закона, го няма, но полицайте винаги ще намерят начин, дори и да не намерят това,че са полицай им дава право да задържат някой за 24 часа е така щот им се струва подозрителен.
Друг е въпроса ,че такъв акт пада веднага. Както казах , а и сами виждате по телевизията хората се измъкват от далеч, по кофти неща, от това ,че ти е поднесла колата ли няма да се измъкнеш.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
Между другото, скоро четох из вестниците, че има предложения да се вкарат членове, които да режат точно разни гонки, 'лъзгания, форсажи и т.н..., така че закона може да придобие по-груб характер в близко бъдеще. 

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
радвам се ,че имах честта да събудя цял един форум да се включи след години в обсъждането....
викнете още хора ,да стане по-весело. може и бан да ми изкарате....
три байрака дигнете може и е36 цом да се събуди.....
онтопик: включил ли се е абс-а вече е започнало приплъзването и е приключило 100%ното сцепление. но това ли е най-важното.....!?!?!? ако поднасянето е загуба на контрол задължително ,значи и включването на абс-а е загуба на контрол. ерго-трябва да се наказва....
а закона ако придобие друг вид тогава няма чак толкова да коментираме....

викнете още хора ,да стане по-весело. може и бан да ми изкарате....

три байрака дигнете може и е36 цом да се събуди.....
онтопик: включил ли се е абс-а вече е започнало приплъзването и е приключило 100%ното сцепление. но това ли е най-важното.....!?!?!? ако поднасянето е загуба на контрол задължително ,значи и включването на абс-а е загуба на контрол. ерго-трябва да се наказва....
а закона ако придобие друг вид тогава няма чак толкова да коментираме....
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
А сега се сетих, преди време даваха Люис Хамилтън, го беха хванали да опъва ебати двифта с Ц63 амг, и веднага глоба 150 евро. Нема може да кара , неможе да кара. Друг е въпроса ,че 150 евро за Хамилтън са се едно тука глобата за дрифт да е 50 стотинки 

When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
тъй като няма как да продължа обсъждането ,поради факта че започват да стават на лична основа нещата просто ще следя с интерес интересните мнения....!
мисля ,че пообсъдихме повечето аспекти....
мисля ,че пообсъдихме повечето аспекти....
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
АБС-а е за да задържи максималко контрола ти върху автомобила докато спираш екстремно ..
за кви загуби говориш ..
за кви загуби говориш ..

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- kokali praa vsiakvi
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 328i Мойта, e53 Семейната
- Мечтае да кара: 635i e24, 850i e31
- Детайли за колата: Истинската 328ца
Моите уважения към автора на темата. Тоя човек има дар слово и не един път ме е кефил с изказвания по теми от развлекателен до философски характер. А май и на години си мязаме! Но приятелю, тая тема мисля е под обичайното ти ниво! Но това не е упрек! Ти, според мен, имаш предостатъчно заслуги в тоя форум. Между другото и аз въпреки напредналата си "младост" все още с кеф "изтъвам" по някой завой в града и на планинско! Даже наскоро имахме заигравка с един "оган" по въпроса, но той подходи с разбиране! А нахално ли ще е да те попитам какъв ти е занаята?
П.П. Не те свалям
П.П. Не те свалям

Жените биват два вида : 1. Слабички 2. Убавки... И с броя на цилиндрите е подобно ...

- Ba4oIlia
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30&E36
...смътно ми се върти фразата "атрактивно управление на МПС" , но от предния закон ли е , от листовки ли, не се сещам ,а с какво се наказва - хич даже , иначе да отървеш задницата в 90 градуса широк завой , да спреш на 15 санта от задната врата на семейно седанче и да видиш че там има детска седалка с бебе ... по улиците не става да играеш на " недейсиигра " ...
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
всички са се пробвали, кой успешно, кой не какво се правите някои .. това не е начин на каране по улиците, а явно незаконно забавление ..

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
SKISA написа:DirtySouth написа:SKISA написа:и кво му е неконтролируемото!!??? те от къде знаят кой си!? ако си дунев кое точно му е неконтролируемо!? ако си си в платното ,колата ти се движи и не си излязъл извън пътя или в насрещното аз не виждам нищо неконтролируемо в целата работа. ако иска некой и назад може да кара-никъде не е казано кой капак требва да ти сочи напред....
Язък че си на 60 години като разсъжденията ти са като на 6 годишно ! Тошко Дунев колко пъти ще го споменеш ? Дай Таню Киряков да почне да си стреля по светофарите нали е 3 пъти европейски шампион на 50 метра пистолет ? И това ограничението на скоростта е много тъпо нещо ! Куките откъде знаят че не е Шумахер като мине с 300 да не го спират защото си контролира булида с тази скоростЗнам че си голям дрифтър сигурен съм в това ! Но погледни колите на най-добрите в България и ще видиш че приличат на войнишко канче и повярвай това не е защото им връзва всеки завой ! Но понякога не се удряш като на пистата в гумена ограда ами по улиците може да е нещо по-фатално.
Защо все по-често почва да ме е срам че карам БМВ ? Но поне се радвам че то не е Е30ка и не защото е лоша кола ами защото стана много модерна за хора като теб !
а бе ,смотльо! къде па се навре па ти да ме определяш къв съм и от кво да се срамувам! на 60 е тоя ,дето ти е дал глътка въздух в бездиханото канче ,дето ползваш за глава! колко пъти да напиша ,че не адмирирам дрифтенето по улиците , а обсъждам законите ,които го забраняват ако изобщо има такива. не си купувай и Е60 и в скоро време Х5 ,щото ще трябва и от тях да те е срам. булид се пише с "о" ! научи се да пишеш и тогава ме обсъждай! дали не познавам хора ,които могат и не знам какви са им колите!?
ако имаш некви проблеми с тва ,че караш Е36 си ги задръж за тебе ,не ми давай определения! тошко дунев го споменавам колко пъти си искам, щото от можещите е явно най-можещ! що !? ти да не си по-можещ от него ,та даде акъл!?
обсъждай темата не мене! и се сдържай от определения. бех забравил ,че съществуваш ,ма явно не можеш да седиш мирен.
Баси готиния дето си чичка

Последна промяна DirtySouth на 02 Ное 2010, 2:35, променена общо 1 път
I'm slowly drifting

- Demo 9
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е53 4.4
- Мечтае да кара: Е60 V10
Можеш или не можеш все си в нарушение. Боли го дядото дали си Тошко Дунев или Skisa racing като се залети няква кола срещу него с пищящи гуми и вратите напред.. той все по един начин ще си реагира, я в някой бордюр я в спирка ще се забие..
Големи български пилоти като Ясен Попов, Крум Дончев, Митко Илиев, а сигурен съм и Тошко Дунев по улиците карат спокойно и внимателно
И въпреки че и аз го правя често осъзнавам колко е тъпо и некоректно спрямо другите шофьори и пешеходци.
Големи български пилоти като Ясен Попов, Крум Дончев, Митко Илиев, а сигурен съм и Тошко Дунев по улиците карат спокойно и внимателно

И въпреки че и аз го правя често осъзнавам колко е тъпо и некоректно спрямо другите шофьори и пешеходци.

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
00Cool написа:Истината е 4е не вярвам да има държава в която да се забранява ДРИФТА 6тото просто хахаха трее си4ки катаджии да минат през обу4ение кое как и кво е
почти няма такава, в която да не се забранява по-скоро

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”