нерационална омраза? всеки си има поне една

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: нерационална омраза? всеки си има поне една

Мнение от krystal » 23 Ное 2010, 1:03

Мразя неделите.
Да ходя по лекари. Адски ме отблъскват хора с мръсни жълти (криви) зъби..
Мразя предразсъдъците.
Вятър, стyд. Мразя (силно казана дyма) Коледа. :oops:
Мразя да говоря по телефона.
Мразя кафявото.
А да и аyди. :dunno:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от k_remi » 23 Ное 2010, 1:05

Съвсем нерационално мразя да включвам телефон в зарядно :censored:
Всичко останало което мразя си е съвсем нормално да го мразя :mhihi:

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Мнение от Веселин|Василев » 23 Ное 2010, 2:27

Мойта не е нерационална, но ще я кажа. Мразя участниците в движението по пътищата да не спазват правилата, особенно тия наглите, това ме изкарва извън кожата. Нерационална мога да кажа, че мразя някой като говори с мен в края на устата му да има слюнка която само се разтяга докато говори.....! :conf:
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 23 Ное 2010, 2:30

Мразя, когато не става не моя начин, мразя мръсотията, мразя тесните улици, мразя когато няма къде да паркирам, мразя когато не ми идва музата /както в момента :mhihi: /, мразя когато се бъхтя и никой не го оценява, мразя когато някой иска нещо на секундата да стане, мразя да ревнувам...ама :mhihi: , мразя лъжата, използването, мразя егоистичното мислене, мразя когато някой не ми вдига телефона/не ми пише в скайп/фейсбук, мразя агресията, мразя показничеството, мразя когато някой ме занимава с проблемите си постоянно /не съм отдушник/, мразя когато ме подценяват, мразя когато някой ми се пречка пред краката, мразя когато по любимите ми радио станции не пускат хубави песни...и точно в този момент са най-тъпите, мразя.........to be completed

Няма такъв хейтър :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 23 Ное 2010, 10:35

Сега се сетих от другата тема. Много мразя някой да плаща с карта, да тегля на банкомат и да ми превеждат пари по сметка с дебитна карта.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 23 Ное 2010, 18:00

мразя когато в бензиностанцията тоя пред мен почне да си купува дъвки,води,чипсове,баници,вестници и всичко друго само не и бензин!а твае безниностанция все пак и за финал изкара няква карта и се почнат пинове и куп касови бележки...е умирам направо,мразя и като пусна някои да не ми благодари,мрзя и като поздравя някои съсед оня тапир да гледа в земята без да мъцне,при тези случаи ако имам пистолет и знам че няма да нося отговорност почвам на ред... :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 23 Ное 2010, 18:16

Много мразим кога най-много ми се такова ...да ми откажат,ама много мразим!!!
Много мразим,понеделник като си проверявам тотото да нема нищо,аиии как мразим...не е истина....
Много мразя като чуя по новините че пак дигат горивата поради "конюктурата и динамиката на пазара с петролни продукти"...малииии,направо псувам...
А как мразим ,след като съм си превел към банката задълженията и то предсрочно,примерно на 10,когато падежа е на 15 и на 12-13 да ми се обадят и да ме попитат кога ще си преведа парите,малиии,как съм ги псувал....
Сигурно има още неколко неща дето мразим,иначе съм положителен тип... :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jordanov » 23 Ное 2010, 18:26

((:BuKcu:)) написа: мразя когато някой не ми вдига телефона/не ми пише в скайп/фейсбук

Я се замисли дали не се опитваш да се свържеш с някой колеблив, дето се раздвоява телефона ли да дигне или да пише в скайп/фейсбук. И не е ли много агесивно от твоя страна да го търсиш навсякъде :)

По темата. Мразя да й има нещо на колата ми. Настроението ми е скапано и съм адски унил. Намразих и активия, всички жени ядът активия за закуска. Как може да ги нахрани тази активия? Мразя наргиле. Мразя мастика/узо абе анасона не ме кефи хич. Иначе и аз като се замисля мразя да не ми отговарят в скайп/фейсбук. Жените да ми се правят на ударени. Мразя да ми казват как да карам. Мразя бавен нет или да спре докато играя покер! В този ред на мисли мразя на ривъра да ме бият с 5-10% шанс. Мразя да ми викат ИВАЙЛО се1 ми се карат. Мразя махмурлука! Мразя да ходя с жена по моловете. Мразя като отида в някакво заведение да няма места и да трябва да се търси друго. Мразя невъзпитаните хора, които не казват елементарните "Добър ден", "Довиждане", а те са адски много, ама много. Който работи с клиенти ще ме разбере. Мразя думата "АЗ". Доста хора я ползват, за да се хвалят. АЗ това, АЗ онова. И на мен ми се случва, но все повече се опитвам да не го ползвам това местоимение. Мразя и антифриз. Мразя готови кебапчета и кюфтета, които продават по супермаркетите, ама много ги мразя! Мразя бабите и дядовците, които миришат на старо, по-скоро мразя само миризмата, те хората не са виновни. Мразя звука на влачещи се обувки или чехли, много е селско. Бавни компове също мразя! Мразя когато стане катастрофа на цариградско става ебати задръстването ... мразя всичко в студентски град особено заведения и дискотеки. Мразя завистта. И цигани мразя. И ... мразя много хора да се разбираме за някакво събиране примерно след 2 седмици и 2 дена преди него повече от половината да се откажат по една или друга причина.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кракомобил
Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]

Мнение от georgymk » 23 Ное 2010, 18:31

викаш 5-15 % на ривъра а какво ще кажеш да те вземат така:аз А 8 флоп А А 8 бетвам 6 $ пича плаща търн 9 аз бетвам 20 $ пича ри-рейз на олл ин плащам отваря ми А9.Обади се някой път да направим някоя сесия :winky:
1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jordanov » 23 Ное 2010, 18:34

:OT:
Е баце ти кво искаш да не плати на А9 ... много ясно, че ще плати. Чист късмет, че е излязла 9-ка ама все пак. Няма как да се фолдне след като има А в него ;) И ти да си няма да фолднеш. Дай тук да не ги обсъждаме тия неща, че темата е хубава и не е за усиране :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 23 Ное 2010, 18:39

Опааа,мразя и тинейджъри!!! :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 23 Ное 2010, 18:43

jordanov написа:Мразя звука на влачещи се обувки или чехли, много е селско.

Аyyy, това е един от най-противните звyци, като ходи някой така около мен откачам. :conf:

ПотенЦял
Аватар
Кара: и се вози едновременно...пкхх

Мнение от Huku » 23 Ное 2010, 18:47

Некой да ми подсмърча сополиво вместо да си издуха носа...
Изображение
Изображение
Истинска радост от шофирането измерена в усмивки/h Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кракомобил
Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]

Мнение от georgymk » 23 Ное 2010, 19:02

jordanov написа::OT:
Е баце ти кво искаш да не плати на А9 ... много ясно, че ще плати. Чист късмет, че е излязла 9-ка ама все пак. Няма как да се фолдне след като има А в него ;) И ти да си няма да фолднеш. Дай тук да не ги обсъждаме тия неща, че темата е хубава и не е за усиране :)

:OT: не доядя ме,че му върза на дебологъзият американец.Пили ЛС когато искаш да играем :winky:
1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Compact m43tu
Мечтае да кара: E28

Мнение от sobiss » 23 Ное 2010, 20:35

Мразя някой да ми люпи семки в колата.
Мразя като си легна да чувам тик-так-тик-так от някой скапан стенен часвоник
Мразя зимата когато нощно време се кача в някое такси пиян като морков, вътре да е толкоз топлко, че всичко да ти тръгне нагоре :mhihi:
Мраззя в неделя като седна да гледам мачове, жената да нахлуе с прахосмукачката.
Мразя като гледам мачове, някой да се опитва да ме заговори.
Мразя някой да ми мирише на пот :mhihi:
Мразя предното предаване...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата