Бихте ли се качели отново в такси?
Модератор: Общи модератори
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Re: Бихте ли се качели отново в такси?
zazomazo написа:ма не бе, ние сме предубедени щото е бакшиш...
не щото тоя дебил е трябвало вероятно да е в затвора, а точно щото е бакшиш![]()
и ако тоя беше слязъл да раздава шамари не не лекаря, а на вашето дете/жена, гадже/ пак ли тая песен щяхте да пеете ?
И къде виде, че тряя да е в затвора бе брат миииии...леко с гредата.
Ми на мен нема как да слезе да ми раздава шамари, ми е такъв пиян мвр лекар може да ме гръмне...
И аз ли тряя да съм в затвора, че имам 35 акта и към 130 отнети точки а???

А и да добавя, че в момента съм с фул точки!
Сондьора написа:....
...
ма ти гордееш ли се с тва, че нарушенията са ти рецидив?

май те разбирам ...явно се асоциираш с бакшиша и му съчувстваш

големи боклуци са си бакшишите, аз още като бях на 11-12 години един смотан бакшиш при който се качих ми налиташе на бой че съм си местил седалката без да го питам и съм щял да му я счупя
аз също ходя пеша или викам някой приятел да ме закара, като нямам възможност със мойта кола да отида някъде, иначе евала му правя на тоя дето е гръмнал бакшиша

www.bmwпрофесори-bg.net
- Сондьора
- ентусиаст
-
zazomazo написа:Сондьора написа:....
...
ма ти гордееш ли се с тва, че нарушенията са ти рецидив?![]()
май те разбирам ...явно се асоциираш с бакшиша и му съчувстваш
Не, ми ти нещо не разбираш, от 14 години....Аз на куки не плащам пишат ми актове..има давности за тех, преди се пишеше на поразия за колани, за телефони и т.н., ма може да си млад и да не знаеш

А куките са като белата мафия..ако ме разбираш..
п.п. Другия път като те спрът, куките приятелски им кажи да ти направят справка, та те я правят, и ти казват колко акта си имал и колко точки са ти отнети..тва не значи обаче, че си за затвора

ми малко ми е повече шофьорския стаж от твоя...ма актовете са ми доста по малко
ма тва няма отношение с темата
думите ми, че вероятно тоя е трябвало да е в затвора са провокирани от инфото, че е имал присъда през 2003
преди 7 години....тоя тогава е бил на 18 ... и едва ли с тва му поведение не е имал шанс за още някаква присъда
виж го само-кражба на 18, 62 акта, агресия на пътя...тоя си е потенциален затворник от всякъде
и все някой е трябвало да го свали на земята и да му покаже, че не всичко дето хвърчи се яде

думите ми, че вероятно тоя е трябвало да е в затвора са провокирани от инфото, че е имал присъда през 2003
преди 7 години....тоя тогава е бил на 18 ... и едва ли с тва му поведение не е имал шанс за още някаква присъда
виж го само-кражба на 18, 62 акта, агресия на пътя...тоя си е потенциален затворник от всякъде
и все някой е трябвало да го свали на земята и да му покаже, че не всичко дето хвърчи се яде

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
zazomazo написа:не всичко дето хвърчи се яде
Освен оловото

Никой не мое ма връне на селу!
- Сондьора
- ентусиаст
-
zazomazo написа:ми малко ми е повече шофьорския стаж от твоя...ма актовете са ми доста по малко![]()
Имал е присъда...и? Тва е като , че при постъпване на работа ти искат свидетество за съдимост, но никъде не пише, че не трябва да са съдени, имам двама краниста с условна, и ся, некви рецидиви ли кво ли?
Нали си ми бате, та бате, всеки има деца и всеки е бил на 18....
И тва, че имаш по-малко актове, начи си плащаш, щото има много хора, които нямат и един акт от 20г, и както сигурно знаеш, че преди не се взимаше талона, и постановленията си минаваха по давност

- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
- Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен
Абе хора хора виждам че сте се разпорили за точки и актове ама той превозва хора да се изхранва? Непознати! Книжката му е е нередовна! Представете си следната случка:
жена и дете се качват при въпросния бакшиш. Става катастрофа и детето се нуждае от скъпа операция. ГО няма да плати щото бакшиша не е изправен шофьор! А ви гарантирам че той няма да има толкова пари! Кой ще му плати операцията? Никой! Така че ако возиш чужди хора ще бъдеш редовен! Той си е за затвора и жалко че не го гръмнаха като хората. Престъпник!
жена и дете се качват при въпросния бакшиш. Става катастрофа и детето се нуждае от скъпа операция. ГО няма да плати щото бакшиша не е изправен шофьор! А ви гарантирам че той няма да има толкова пари! Кой ще му плати операцията? Никой! Така че ако возиш чужди хора ще бъдеш редовен! Той си е за затвора и жалко че не го гръмнаха като хората. Престъпник!

- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Ryapoff написа:Ако приемем за чиста монета т'ва, което момичето каза... На мен ако слезе да ми казва "ей ся ше мреш" - ми отнася го. Не бих стрелял, освен ако не извади нож/щанга/пищов.
П.П.: И пак и отново бих се качил на такси, след като няма алтернатива, поне тук.
Колега, извинявай че така, ама ... гледам че в последно време се раздаваш в темите където се засягат пищовите и кога ще гърмиш и кога не. Останал съм с впечатлението че си под 18 и няма да те питам дали знаеш, колко "таш*ци" се изискват за да извадиш пищов срещу живо човешко същество... за стрелба не говорим.
Пишлигарите дето се направят на вървежни в дискотеките и вадят пищови - къде бойни, къде газови, за най-малката простотия - няма да ги коментирам !

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
Колега за пистолет не знам, обаче ми се е налагало да сляза и да ползвам щанга.
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Ryapoff написа:Колега за пистолет не знам, обаче ми се е налагало да сляза и да ползвам щанга.
И кво ... верно ли расте с 10-15 санта ? Най-добре е да се избягват конфликтите според мен. По всякакъв начин

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Сондьора написа:Имал е присъда...и? Тва е като , че при постъпване на работа ти искат свидетество за съдимост, но никъде не пише, че не трябва да са съдени, имам двама краниста с условна, и ся, некви рецидиви ли кво ли? ...
Не се изказвайте неподготвени ако може- заради вас специално рових дали не са сменили наредбите в последните 10-на години откакто вадих документите за бакшиш... Е, не са ги сменили и все още е задължително да се НЕОСЪЖДАН за да караш такси- четете т.2:
Раздел III.
Изисквания към водачите
Чл. 18. Водачът на лек таксиметров автомобил трябва да отговаря на следните
изисквания:
1. да притежава свидетелство за управление на МПС;
2. (изм. - ДВ, бр. 30 от 2002 г.) да не е осъждан за умишлено престъпление от общ
характер и да не е лишен по съдебен или административен ред от правото да управлява
моторно превозно средство;
Та в случая ми е интересно как изобщо тоя е взел документи за бакшиш, но това е друг въпрос...
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
TPAKTOP написа:Абе хора хора виждам че сте се разпорили за точки и актове ама той превозва хора да се изхранва? Непознати! Книжката му е е нередовна! Представете си следната случка:
само вметка,не за да не се съглася с теб,но и за случаите без валидна ГО е помислено-поне на теория..
има т.нар. гаранционен фонд,който за съжаление плащаме всички ние с ГО,като добавка...
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
- Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен
Bogat-Beden написа:TPAKTOP написа:Абе хора хора виждам че сте се разпорили за точки и актове ама той превозва хора да се изхранва? Непознати! Книжката му е е нередовна! Представете си следната случка:
само вметка,не за да не се съглася с теб,но и за случаите без валидна ГО е помислено-поне на теория..
има т.нар. гаранционен фонд,който за съжаление плащаме всички ние с ГО,като добавка...
Знам за гаранционния фонд! Но чакай пари от него! Имам приятел който пострада по подобен начин за това реагирам по този начин. Там обаче шофьора беше пиян и знаеш ли какво стана? Дадоха му едни смешни пари които не успяха да покрият животоспасяващата операция а все още му правят козметични! Като ти дойде подобно нещо до главата почваш да мислиш по друг начин!