Имате ли шантави съседи?
Модератор: Общи модератори
- b0bituy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F30 318d
- Мечтае да кара: ......... 750li
Re: Имате ли шантави съседи?
Колеги, нови случки има ли? 

Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl

"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl

- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Не шантави, ами напълно откачени съседи си имам - от едната страна една одъртяваща лелка с дъщеря си, супер бойни са, цял ден командват с "равнение наляво" всичкото мангал що минава под терасата, а който не им уйдисва на акъла го плашат с полиция или саморазправа с оръжие, от другата страна комши са ми едни тийнчета, живеещи на друго място, обаче апартамента го позват за терен на пиянски оргии, с продължение кютек, псувни, блъскане на врати и накрая дуетно изпълнение на фолк балади за помирение в 5:30 сутринта...
Ама какво да се прави, човек трябва да е толерантен
Ама какво да се прави, човек трябва да е толерантен

Никой не мое ма връне на селу!
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Айде и аз да се разпиша. Живея в нова кооперация, ама нема отърване от дърти. Има едно бабе, бъкано с пари, едвам 'оди и като дойде да си плаща сметките за входа и като натисне тоя звънец, та забрави да го пусне. Полудявам. Има един под мене, на 20 и нещо ама яко пие. И един ден пак се напил нашия герой и нек'ви виканици в коридора нек'ви псувни, кат излезе баща ми барабар и аз със него и оня бързо млъкна и си влезна. Имаме няк'ва дет' не я знам къде живее .. репетира си оперни песни, ама като почне да зяе, като гла кучка на месечина.
Надсвирването с комшии няма да го коментирам, лошото е, че моите колони почнаха да издъхват
Надсвирването с комшии няма да го коментирам, лошото е, че моите колони почнаха да издъхват

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- b0bituy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F30 318d
- Мечтае да кара: ......... 750li
http://www.multirama.bg/product/9819/koloni-logitech-z906.htmlrandity написа:Надсвирването с комшии няма да го коментирам, лошото е, че моите колони почнаха да издъхват

Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
Walter Röhrl

Walter Röhrl

- BFM
- младши ентусиаст
-
- Кара: на 3-та
Силният прави толкова ,колкото може, слабият страда толкова ,колкото трябва!
- momo-1st
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
- Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution
BFM написа:Ето го моя комшия, как си "чука" орехи на стълбището![]()
http://prikachi.com/images/187/4344187L.jpg
Боооже,ама ти си цвете за мирисане.Ела ми на гости да пием по рикия да чуеш моите съседи отгоре как си цепят дървата в хола,а като се кача да вдигна скандал,че ми се цепи мазилката,става възпитани и .....почват да си ги цепят на терасата

bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива![]()
![]()
![]()
Забравете го вече тоя гнил строй.
Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.
momo-1st написа:BFM написа:Ето го моя комшия, как си "чука" орехи на стълбището![]()
http://prikachi.com/images/187/4344187L.jpg
Боооже,ама ти си цвете за мирисане.Ела ми на гости да пием по рикия да чуеш моите съседи отгоре как си цепят дървата в хола,а като се кача да вдигна скандал,че ми се цепи мазилката,става възпитани и .....почват да си ги цепят на терасата![]()
![]()
Това е БГ патент

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Ей така ми изглежда комарника в кухнята, след една лятна визита на комшиския котарак, при която го намерихме в състояние на съзерцание в спанята ни

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Никой не мое ма връне на селу!
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Моя котарак се гушнал в комшийката ,че забравила прозореца отворен !
Това с цепенето на дърва не го бройте ...
Имам едни съседи с които делим една ограда.
При тях цяло лято не остават без гости.ВСЕКИ ден. Барбекюто не гасне. Който мине го канят,и мен също,и много ме кефят !

Това с цепенето на дърва не го бройте ...
Имам едни съседи с които делим една ограда.
При тях цяло лято не остават без гости.ВСЕКИ ден. Барбекюто не гасне. Който мине го канят,и мен също,и много ме кефят !
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- emiliqn.gqurov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 М52B20 coupe
- Мечтае да кара: Bmw Е36 M3
Да се разпиша и аз. Имам проблем с съседите над нас от 10 години сигурно. Първо отгоре живееше един дядо (поп) бог да го прости, но такава мизерия...
Един път както си спя в стаята и слушам как тече няква вода ставам светкам лапата и е така
Гледам как се стича вода по трабите на парното. Тва става 2 пъти. След тва имаше някви хора горе на квартира също като на другите колеги яко метъл дъни в 2-3ч. през ноща. След тва имаше някви момичета горе,та някви се катереха по наща тераса да се качват горе
(щото ние сме на първия етаж). След тия се нанесоха някви роднини на стареца, та 4-5 години ремонт правят
И те ни наводниха тоалетната и банята.
Преди 1 месец тоя отгоре си прави нещо по дограмата с пияна и ни намаза цялата изолация сега седи на петна
. На 3 етаж има един който "общува" с извънземни и те му били казали да си изгвърли дограмата да си изкърти трабите за водата и сичко от апартамента. Редовен номер е някой да си изхвърли торбата с боклуци през терасата
Или да се изплюе на капака на колата
. В 17 етажен блок какво да кажа... Един път се бяха свлекли трабите за оратните води и познайте на първия етаж какво става, всеки който пусне вода идва у нас, хубаво че бяха трабите на мивките в баните, че ако бяха на тоалетните... Има още много мизерии които са ни правили но сега ме мързи да ги пиша 

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
randity написа: ...и като натисне тоя звънец, та забрави да го пусне...
Тая, дет проверява водата... Някой ден ще й падне някой зъб

при мен имаше диви метъли дето не разбираха от полиция и накрая им залепих на вратата новият закон за етажна собственост, който гласи че много бързо можем да ги принудим да си продадат апартамента и всички звуци изчезнаха
и съвсем сериозно, срещу етажа ни подозирам че живеят някви убийци, една викаше от там все едно я колят, а "обитателя" прилича на корабокрушенец, винаги лампата свети там, а съм го виждал 3-4 пъти за 2години, крие се. и веднъж ковеше тенджера на терасата си.. утре ще пусна снимка да видите кво е джунгла на тераса... е за тва са затворните комплекси, знаеш че живееш сред хора, а не наркомани и психопати, как човек да не се мотивира да изкарва мн кеш 

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- kokoshkite
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: E36 coupe 318is ex
E36 coupe 328i ex
E46 touring 320d ex
E90 325i
Като чета на някой определено не им е лесно
.В моя вход горе долу са читави , има 2ма дето са на по 50 години и паркират винаги за 2 коли място ,има и 3-4ма пияници ма то т'ва нормално
Музика слушаме често от съседите аз от тях ,те от мене ,общуваме си по тръбите за парното и те така
Преди 2 години съседа рипна от 8мия етаж ,добър човек беше ама нещо му избега центровката
В е..ати държавата живееме ....честно

В е..ати държавата живееме ....честно

- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
Мойте са що годе читави... с малки изключения като например: една бабетка щеше да скача от 4тия етаж, имаме си един наркоман който е невероятно колоритен просто(застава на входа, почва да бръмчи с уста засилва се нагоре по стълбите като крещи че е шумахер и се блъска в стената
след което почва да крещи ПТП, ПТП и се обръща както си е на пода и заспива). Та същия този на няколко пъти след тези подвизи беше заспал пред вратата ми и едва излезнах. Иначе като не е дрогиран е пичага ама надруса ли се може да те спука от смях
Иначе относно паркирането е уникална работата просто... всеки си е платил на общината видиш ли и ако спреш на "неговото" място се почва с едни пирони по вратите, по гумите, по стъклата... псуване, викане... в най- добрия случай просто ще те затапи и няма да можеш да излезнеш. Другия момент е съседа над мен като хване да слага зелето. Майко мила от тях си като затъркаля един камък по стълбите, докъто го дотъркаля до мазето... после входа е все едно Вермахта ни е щурмувал. Естествено никой не иска да плаща за вход, скандалите са на лице... Тия дни една от 4тия етаж ми буча как така не съм си платил входа(което не е вярно просто не е погледнала списъка във входа) и как така кучето ми се изпикало ДО нейната кола. Друг съсед ми е звънял в 3:30am на пожар да ми поиска малко брашно, че не му стигало за баницата
Абее...