Имате ли шантави съседи?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F30 318d
Мечтае да кара: ......... 750li

Re: Имате ли шантави съседи?

Мнение от b0bituy » 02 Фев 2012, 16:35

Колеги, нови случки има ли? :mhihi:
Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl
Изображение

ПотенЦял
Аватар
Кара: и се вози едновременно...пкхх

Мнение от Huku » 02 Фев 2012, 16:42

b0bituy написа:Колеги, нови случки има ли? :mhihi:

Почти нищо, само дето до нас се настани рок група и си репетират Изображение
Изображение
Изображение
Истинска радост от шофирането измерена в усмивки/h Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 02 Фев 2012, 16:42

Не шантави, ами напълно откачени съседи си имам - от едната страна една одъртяваща лелка с дъщеря си, супер бойни са, цял ден командват с "равнение наляво" всичкото мангал що минава под терасата, а който не им уйдисва на акъла го плашат с полиция или саморазправа с оръжие, от другата страна комши са ми едни тийнчета, живеещи на друго място, обаче апартамента го позват за терен на пиянски оргии, с продължение кютек, псувни, блъскане на врати и накрая дуетно изпълнение на фолк балади за помирение в 5:30 сутринта...
Ама какво да се прави, човек трябва да е толерантен :dunno:
Никой не мое ма връне на селу!

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 02 Фев 2012, 16:56

Айде и аз да се разпиша. Живея в нова кооперация, ама нема отърване от дърти. Има едно бабе, бъкано с пари, едвам 'оди и като дойде да си плаща сметките за входа и като натисне тоя звънец, та забрави да го пусне. Полудявам. Има един под мене, на 20 и нещо ама яко пие. И един ден пак се напил нашия герой и нек'ви виканици в коридора нек'ви псувни, кат излезе баща ми барабар и аз със него и оня бързо млъкна и си влезна. Имаме няк'ва дет' не я знам къде живее .. репетира си оперни песни, ама като почне да зяе, като гла кучка на месечина.
Надсвирването с комшии няма да го коментирам, лошото е, че моите колони почнаха да издъхват :mhihi:
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F30 318d
Мечтае да кара: ......... 750li

Мнение от b0bituy » 02 Фев 2012, 18:16

randity написа:Надсвирването с комшии няма да го коментирам, лошото е, че моите колони почнаха да издъхват :mhihi:
http://www.multirama.bg/product/9819/koloni-logitech-z906.html :mhihi:
Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на 3-та

Мнение от BFM » 02 Фев 2012, 18:32

Ето го моя комшия, как си "чука" орехи на стълбището :mhihi:
http://prikachi.com/images/187/4344187L.jpg
Силният прави толкова ,колкото може, слабият страда толкова ,колкото трябва!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution

Мнение от momo-1st » 02 Фев 2012, 18:36

BFM написа:Ето го моя комшия, как си "чука" орехи на стълбището :mhihi:

Боооже,ама ти си цвете за мирисане.Ела ми на гости да пием по рикия да чуеш моите съседи отгоре как си цепят дървата в хола,а като се кача да вдигна скандал,че ми се цепи мазилката,става възпитани и .....почват да си ги цепят на терасата :mhihi: :mhihi: :mhihi:
bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Забравете го вече тоя гнил строй.

Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.

Потребител
Аватар

Мнение от rindi » 02 Фев 2012, 19:11

momo-1st написа:
BFM написа:Ето го моя комшия, как си "чука" орехи на стълбището :mhihi:

Боооже,ама ти си цвете за мирисане.Ела ми на гости да пием по рикия да чуеш моите съседи отгоре как си цепят дървата в хола,а като се кача да вдигна скандал,че ми се цепи мазилката,става възпитани и .....почват да си ги цепят на терасата :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Това е БГ патент 8) . И при мене е така и съм сигурен че ако стане земетресение няма да ми направи впечатление! :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 02 Фев 2012, 19:18

Ей така ми изглежда комарника в кухнята, след една лятна визита на комшиския котарак, при която го намерихме в състояние на съзерцание в спанята ни :mhihi:
Picture 002.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Никой не мое ма връне на селу!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 02 Фев 2012, 20:24

Моя котарак се гушнал в комшийката ,че забравила прозореца отворен ! :mhihi:

Това с цепенето на дърва не го бройте ...

Имам едни съседи с които делим една ограда.
При тях цяло лято не остават без гости.ВСЕКИ ден. Барбекюто не гасне. Който мине го канят,и мен също,и много ме кефят !
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 М52B20 coupe
Мечтае да кара: Bmw Е36 M3

Мнение от emiliqn.gqurov » 02 Фев 2012, 23:39

Да се разпиша и аз. Имам проблем с съседите над нас от 10 години сигурно. Първо отгоре живееше един дядо (поп) бог да го прости, но такава мизерия... :kuku: Един път както си спя в стаята и слушам как тече няква вода ставам светкам лапата и е така :shock: :shock: Гледам как се стича вода по трабите на парното. Тва става 2 пъти. След тва имаше някви хора горе на квартира също като на другите колеги яко метъл дъни в 2-3ч. през ноща. След тва имаше някви момичета горе,та някви се катереха по наща тераса да се качват горе :kuku: (щото ние сме на първия етаж). След тия се нанесоха някви роднини на стареца, та 4-5 години ремонт правят :kuku: И те ни наводниха тоалетната и банята. :mhihi: Преди 1 месец тоя отгоре си прави нещо по дограмата с пияна и ни намаза цялата изолация сега седи на петна :ranting: :banghead: . На 3 етаж има един който "общува" с извънземни и те му били казали да си изгвърли дограмата да си изкърти трабите за водата и сичко от апартамента. Редовен номер е някой да си изхвърли торбата с боклуци през терасата :ranting: Или да се изплюе на капака на колата :ranting: :ranting: . В 17 етажен блок какво да кажа... Един път се бяха свлекли трабите за оратните води и познайте на първия етаж какво става, всеки който пусне вода идва у нас, хубаво че бяха трабите на мивките в баните, че ако бяха на тоалетните... Има още много мизерии които са ни правили но сега ме мързи да ги пиша :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 02 Фев 2012, 23:51

randity написа: ...и като натисне тоя звънец, та забрави да го пусне...

Тая, дет проверява водата... Някой ден ще й падне някой зъб :ranting: Няколко пъти културно съм намеквал, че не съм глух и 1 път да го натисне стига. 1-2-3, ама тя се обляга на него :ranting: :ranting: :ranting: :banghead: :banghead: :banghead:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 03 Фев 2012, 1:07

при мен имаше диви метъли дето не разбираха от полиция и накрая им залепих на вратата новият закон за етажна собственост, който гласи че много бързо можем да ги принудим да си продадат апартамента и всички звуци изчезнаха :mrgreen: и съвсем сериозно, срещу етажа ни подозирам че живеят някви убийци, една викаше от там все едно я колят, а "обитателя" прилича на корабокрушенец, винаги лампата свети там, а съм го виждал 3-4 пъти за 2години, крие се. и веднъж ковеше тенджера на терасата си.. утре ще пусна снимка да видите кво е джунгла на тераса... е за тва са затворните комплекси, знаеш че живееш сред хора, а не наркомани и психопати, как човек да не се мотивира да изкарва мн кеш :mhihi:
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: E36 coupe 318is ex
E36 coupe 328i ex
E46 touring 320d ex
E90 325i

Мнение от kokoshkite » 03 Фев 2012, 1:30

Като чета на някой определено не им е лесно :kuku: :mhihi: .В моя вход горе долу са читави , има 2ма дето са на по 50 години и паркират винаги за 2 коли място ,има и 3-4ма пияници ма то т'ва нормално :lol:Музика слушаме често от съседите аз от тях ,те от мене ,общуваме си по тръбите за парното и те така :mrgreen: Преди 2 години съседа рипна от 8мия етаж ,добър човек беше ама нещо му избега центровката :winky:

В е..ати държавата живееме ....честно :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Т-34
Мечтае да кара: F1 race car!
Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun

Мнение от P1tbuL » 04 Фев 2012, 12:52

Мойте са що годе читави... с малки изключения като например: една бабетка щеше да скача от 4тия етаж, имаме си един наркоман който е невероятно колоритен просто(застава на входа, почва да бръмчи с уста засилва се нагоре по стълбите като крещи че е шумахер и се блъска в стената :mhihi: след което почва да крещи ПТП, ПТП и се обръща както си е на пода и заспива). Та същия този на няколко пъти след тези подвизи беше заспал пред вратата ми и едва излезнах. Иначе като не е дрогиран е пичага ама надруса ли се може да те спука от смях :mhihi: Иначе относно паркирането е уникална работата просто... всеки си е платил на общината видиш ли и ако спреш на "неговото" място се почва с едни пирони по вратите, по гумите, по стъклата... псуване, викане... в най- добрия случай просто ще те затапи и няма да можеш да излезнеш. Другия момент е съседа над мен като хване да слага зелето. Майко мила от тях си като затъркаля един камък по стълбите, докъто го дотъркаля до мазето... после входа е все едно Вермахта ни е щурмувал. Естествено никой не иска да плаща за вход, скандалите са на лице... Тия дни една от 4тия етаж ми буча как така не съм си платил входа(което не е вярно просто не е погледнала списъка във входа) и как така кучето ми се изпикало ДО нейната кола. Друг съсед ми е звънял в 3:30am на пожар да ми поиска малко брашно, че не му стигало за баницата :dummy: Абее... :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата