Въпрос за PayPal
Модератор: Общи модератори
- makaveli316
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d E46 2002г.
- Мечтае да кара: 2010 e92 335i
Re: Въпрос за PayPal
bioz написа:Можеш да имаш 2 акаунта - единия премиер другия бизнес с едно име
"Grazie al cazzo" както викат жабарите, демек много ясно, нали си плащаш

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"
- quickshare
-
-
- Кара: Хулиган по пътищата
- Детайли за колата: Екстри много :)
Здравейте....пратиха ми по Paypal 600 евро...сега искам да ги прехвърля в карата ми.Сметката ми е в левове и предполагам че като ги прехвърля в картата ще ми ги обърне в левове.Разбрах само че процедурата отнема 2-3 работни дни и 2 евро такса.Но главно ме интересува с какъв курс ще обърнат еврото и реално колко лева от тези 600 евро ще ми влезнат в сметката?
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Да така е до няколко дни сумата се осчетоводява и парите са налични по кредитната ти карта.
В каквато валута ти е картата такава ще получиш.Ако са левове по курс Пейпал,ще получиш сумата,курса за деня е 1,218.21 BGNPayPal Conversion Rate as of Feb 9, 2012: 1 Bulgarian Lev = 0.492527 Euros,нещо такова трябва да излезе
В каквато валута ти е картата такава ще получиш.Ако са левове по курс Пейпал,ще получиш сумата,курса за деня е 1,218.21 BGNPayPal Conversion Rate as of Feb 9, 2012: 1 Bulgarian Lev = 0.492527 Euros,нещо такова трябва да излезе
- quickshare
-
-
- Кара: Хулиган по пътищата
- Детайли за колата: Екстри много :)
Става въпрос дали от PayPal директно ще ми обърнат от евро на лева когато ми прехвърлят парите на картата и ако е така какъв е курса им или те ще прехвърлят 600 евро в картата а пък банката ще ги обърне в левове по техния курс?
- makaveli316
- младши ентусиаст
-
Някой знае ли каква може да е таксата за да се пратят 10 хиляди евро от един пей пал акаунт в друг и съответната сума за прехвърляне на парите в сметка?

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"
https://www.paypal.com/bg/cgi-bin/websc ... es-outside тук пише, че трансфера е между един пейпал към друг безплатен, отделно колко пари ще ти вземе банката за трансфера към картата е друг въпрос, всяка зима различно 

- makaveli316
- младши ентусиаст
-
bioz написа:https://www.paypal.com/bg/cgi-bin/webscr?cmd=_display-fees-outside тук пише, че трансфера е между един пейпал към друг безплатен, отделно колко пари ще ти вземе банката за трансфера към картата е друг въпрос, всяка зима различно
То и трансфера май е фрий "Free to withdraw from your PayPal balance to your bank account."

- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
quickshare написа:Става въпрос дали от PayPal директно ще ми обърнат от евро на лева когато ми прехвърлят парите на картата и ако е така какъв е курса им или те ще прехвърлят 600 евро в картата а пък банката ще ги обърне в левове по техния курс?
май не си ми прочел поста-автоматично става а курса съм ти го дал,курса на Пейпал не е курса на банката в която ти е картата
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
makaveli316 написа:bioz написа:https://www.paypal.com/bg/cgi-bin/webscr?cmd=_display-fees-outside тук пише, че трансфера е между един пейпал към друг безплатен, отделно колко пари ще ти вземе банката за трансфера към картата е друг въпрос, всяка зима различно
То и трансфера май е фрий "Free to withdraw from your PayPal balance to your bank account."
повече от 8000 евро не можеш да преведеш чрез пейпал
- makaveli316
- младши ентусиаст
-
martin_g60 написа:makaveli316 написа:bioz написа:https://www.paypal.com/bg/cgi-bin/webscr?cmd=_display-fees-outside тук пише, че трансфера е между един пейпал към друг безплатен, отделно колко пари ще ти вземе банката за трансфера към картата е друг въпрос, всяка зима различно
повече от 8000 евро не можеш да преведеш чрез пейпал
Е мога ма на два пъти

@ куикшер, януари уитдроувах $ и ми ги обърнаха на 1.51, а курса си беше точно такъв. не знам дали обаче е по курса на съответната банка, на която ти е картата или на самия РР
@ макавели, гледай данъчните да не подгонят получателя. стандартния таван мисля, че е Е 2500 на година. знам за един колега фрийленсър, който го беше подминал и данъчните го бяха налазили. но той човека си издава фактури, декларира си всичко и нямаше ядове.

@ макавели, гледай данъчните да не подгонят получателя. стандартния таван мисля, че е Е 2500 на година. знам за един колега фрийленсър, който го беше подминал и данъчните го бяха налазили. но той човека си издава фактури, декларира си всичко и нямаше ядове.
- makaveli316
- младши ентусиаст
-
kulov написа:@ макавели, гледай данъчните да не подгонят получателя. стандартния таван мисля, че е Е 2500 на година. знам за един колега фрийленсър, който го беше подминал и данъчните го бяха налазили. но той човека си издава фактури, декларира си всичко и нямаше ядове.
Е аз да не съм престъпник. Кво му пука за данъчните ако парите съм си ги изкарал с работа?

- makaveli316
- младши ентусиаст
-
kulov написа:не знам, не знам... само казвам...
хахаха да де, ясно