Русия не е СССР. Русия вече не е суперсила.
Модератор: Общи модератори
- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се на дъщеря си
Re: Русия не е СССР. Русия вече не е суперсила.
Абе поне някой от вас дали е бил в тази Русия? Ама не в Москва и Петербург, а другаде... дълбоката провинция? Знаете ли какво е мизерия, без ток, без течаща вода, все още с портретите на Ленин по стените, все още останали бариерите на входа и изхода на селото? Вижте първо това и тогава говорете за тази изгнила, долнопробна държава в която съжителстват изключителни боклуци и страшно добродушни хора. Влезте в един руски супермаркет и ще видите поне хиляда вида водка, това е националния им спорт - пиене. Там комунизмът изобщо не си е отишъл.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Мордехай написа:Абе поне някой от вас дали е бил в тази Русия? Ама не в Москва и Петербург, а другаде... дълбоката провинция? Знаете ли какво е мизерия, без ток, без течаща вода, все още с портретите на Ленин по стените, все още останали бариерите на входа и изхода на селото? Вижте първо това и тогава говорете за тази изгнила, долнопробна държава в която съжителстват изключителни боклуци и страшно добродушни хора. Влезте в един руски супермаркет и ще видите поне хиляда вида водка, това е националния им спорт - пиене. Там комунизмът изобщо не си е отишъл.
С ръка на сърце-не ,не съм бил там,опазил ме Бог

Дали няма забравени от Бога места и в USA?

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
Историята говори - който се закача с руснаците, добро не е видял. Огромна територия, огромни ресурси. Както важи за двигателите no replacement for displacement, така и тук. 

там бензина е левче 
а тук капитализма като дойде та цъфнахме
я виж по-долу темите за протести против цените, стандарта ни на живот...
а хората пишещи тук не са на минимални заплатки...

Мордехай написа:Там комунизмът изобщо не си е отишъл.
а тук капитализма като дойде та цъфнахме
я виж по-долу темите за протести против цените, стандарта ни на живот...
а хората пишещи тук не са на минимални заплатки...
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- zxsport
-
MatriX_Fucked написа: ... На руснаците им стига един Тайфун да стискат топките на целия свят, на американците - едно Охайо!
Без да взимам страна в спора, но Тайфуна (останал един - единствен) преоборудван с Булава-та ... успя да я изстреля уж успешно чак на N-та от опитите ... толкова години/пъти неуспешни опити (4-5 год.) и най-накрая едно попадение (Дек. 2010 г.) ... по - добре да не бяха го ъпгрейтвали Тайуна, беше си перфектен ...
И аз съм фен на руския флот (особено северния - за справка - аватара) но с 1 бр. неуточнен Дмитрий Донской (най-великата, спор няма - АПЛ - пр. 941) и 2 Борея са си загинали ...
Охайо-то не е ЕДНО!!!!
Хаос написа:ок, разбрахме, че не харесваш Русия и искаш да оплюеш всичко руско
и кво от това е логичният въпрос?
Харесвам Русия,Руснаците.
Последна промяна bavarec на 19 Май 2011, 17:34, променена общо 1 път
- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
zxsport написа:MatriX_Fucked написа: ... На руснаците им стига един Тайфун да стискат топките на целия свят, на американците - едно Охайо!
Без да взимам страна в спора, но Тайфуна (останал един - единствен) преоборудван с Булава-та ... успя да я изстреля уж успешно чак на N-та от опитите ... толкова години/пъти неуспешни опити (4-5 год.) и най-накрая едно попадение (Дек. 2010 г.) ... по - добре да не бяха го ъпгрейтвали Тайуна, беше си перфектен ...
И аз съм фен на руския флот (особено северния - за справка - аватара) но с 1 бр. неуточнен Дмитрий Донской (най-великата, спор няма - АПЛ - пр. 941) и 2 Борея са си загинали ...
Охайо-то не е ЕДНО!!!!
Не, не! Казах го напълно образно - че по една им стига!

Иначе атомни ракетоносци си имат - Тайфуна, няколко Делта 3, и две от новите Борей, които, заедно с Булавките са изключително коварни оръжия!
Без страх, без спирачка!
- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
bavarec написа:Хаос написа:ок, разбрахме, че не харесваш Русия и искаш да оплюеш всичко руско
и кво от това е логичният въпрос?
Харесвам Русия,Руснаците-истинските.
Мразя СССР.
естествено че болшевиките начело с плешивия козел ебаха майката на Русия и нейната огромна култура , от която е останало съвсем малко и само в музеите ! Водеща култура в европа заедно с френската ! По-горе един колега много добре е описал днешното окаяно състояние и до къде се стига , когато си управляван от простащината...и ако все още има отчаяни сталинисти , нека прочетът малко ,,Архипелагът гулаг,, на Солженицин и добият реална представа какво е било...
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Имам много добър приятел в Русия, който като отиде там, ми каза, че не можел да ми пише по скайпа, щото нет-а бил много скъп. Град Владимир, някъде източно от Москва, на около 100 км. Като се върна тук миналата година, познайте какво донесе, водка. Разказите му бяха все около някакви непрестанни запои. Не ми говорете за страна, в която обикновенните хора са пияници и алкохолици, а технологията им била вся и всьо, такъв филм, нема. Какво руско ползвате от руската икономика, МИГ 29, СУ 37? Като сте толкова фенове на Русия, мигрирайте към Лада форума, к'во търсите тука? Нямам какво повече да кажа.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- batvlady79
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525dA '09
- Мечтае да кара: ново БМВ
Това че руснаците пият е вярно, но не се отнася за цяла Русия. Колега, ти фен на Германия ли си/само немски неща ли ползваш ? БМВ-то с кво го караш - с немски петрол ли ?? Електричеството и светлината вечер знаеш ли откъде идва - от руския уран и от руска АЕЦ. Ако не бяха руснаците знаеш ли че сега нямаше да си говорим тук тези глупости, а щяха да ни пляскат от Анадола и да ходим с чалми ??
Русия има негативни страни, но те са като наши братя и като мислене и като психология и като мироглед.
И не забравяйте - по-добре Русия да ни спре газа, отколкото немците да ни го пуснат
Русия има негативни страни, но те са като наши братя и като мислене и като психология и като мироглед.
И не забравяйте - по-добре Русия да ни спре газа, отколкото немците да ни го пуснат

Когато прочетох за вредата от алкохола, се отказах от четенето..
- nightdriver
- ентусиаст
-
batvlady79 написа:Няма как да е загиваща икономика след като захранва цяла Европа с енергия, а това е само част от това което изнася Русия за света. Само за месец ако спрат газа и икономиките на Германия и още 15 страни в Европа ще рухнат по-лошо и от земетресение...няма Мерцедеси, няма БМВ-та, всичко ще се върне в средновековието на конете
а на руската икономика какво ще се случи ?...нали знаеш , че навсякъде има взаимни интереси

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
batvlady79 написа:Това че руснаците пият е вярно, но не се отнася за цяла Русия. Колега, ти фен на Германия ли си/само немски неща ли ползваш ? БМВ-то с кво го караш - с немски петрол ли ?? Електричеството и светлината вечер знаеш ли откъде идва - от руския уран и от руска АЕЦ. Ако не бяха руснаците знаеш ли че сега нямаше да си говорим тук тези глупости, а щяха да ни пляскат от Анадола и да ходим с чалми ??
Охохохо, стари простотии от преди 89-та.
1) Има руска газ, бензин - защото такова ни е положението - сам виждаш кво правят любимите Ви руснаци с цените ни на петрола

2) Аеца има уран от Русия, щото ние сме си келеши и нашите уранови мини не знаем как да ги ползваме...
3) Русия винаги е имала интерес от нашите земи и влиянието върху тях, а упадъка на турската империя е било неизбежно, което е щяло само да доведе до нашето освобождаване. Като са толкова либерални защо е имало руско управление? Наясно ли си след това за балканските войни и първата световна война, любимата ти русия кво прави? Много ме е яд че сме си исторически пумиари българите, ама като ни учат още от малки така...
много от хората, които са писали в тази тема
дори не са се поинтересували за кво става дума
не, русия не е алкохолици и пияници
факт е, че такива има
все едно в българия всички са трезвеници..
но си е факт, че има умни хора там
има богати
има сърцати..
а самата държава като териториално разпределение мисля, че няма смисъл да я осбъждаме
само ще кажа, че обхваща 11 часови пояса, за тези които не ме разбират
в единия край ако е 1 часа по обяд, в другия е 12 вечерта..
дори не са се поинтересували за кво става дума
не, русия не е алкохолици и пияници
факт е, че такива има
все едно в българия всички са трезвеници..
но си е факт, че има умни хора там
има богати
има сърцати..
а самата държава като териториално разпределение мисля, че няма смисъл да я осбъждаме
само ще кажа, че обхваща 11 часови пояса, за тези които не ме разбират
в единия край ако е 1 часа по обяд, в другия е 12 вечерта..
No bling at the Ring
- GLOBALSYSTEM
- Потребител
-
Факт е това факт е онова факт е комунизма който закопа една голяма държава и нейния народ.Вече тая държава е пълна разруха за собствения си народ.
- nightdriver
- ентусиаст
-
...или с други думи тръгвайки от москва за владивосток с влака , всеки ден да си превъртаме часовниците с един час напред , така ни учеха в училище...а останалото , ми то само степ бе колега , че и замръзнала през по-голямата част от годината и да вадим газ и нефт от там май не е рентабилно
не че няма да му дойде времето един ден , но на каква цена ? Иначе досега да го бяха натиснали , не мислиш ли ?