Кой има инфо за Gumball 3000 в София на 31-ви?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Re: Кой има инфо за Gumball 3000 в София на 31-ви?

Мнение от speeder88 » 02 Юни 2011, 6:53

///peter написа:Нещо да кажеш за лотуса, хубав дрифт, шпер, какво? Много жалко за българина е това поведение, на видиш ли чужденеца какъв е убавец. Замисли се дали колегата с е34ката нее направил по-хубаво шоу, отколкото поредната лъскачка която не показва абсолютно нищо :D

Колега, гледам, че заформихте спор с DrivinGGod-a, но искам да вметна нещо и аз. Момчето е било гонено от полицаи, на снимките се вижда че на сред центъра са успели и да го спрат. Е не мислиш ли че не е красиво да си показваме циганията пред "гости" на столицата. И второто нещо, което искам да кажа е: ако ти имаш рожден ден и си дал една торба с пари да си направиш готино парти, дали ще ти се понрави, ако дойде някой "нормален софийски дришльо" и започне да му знае много устата и да пренесе цялото внимание върху себе си при положение че ти имаш празник!
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

ентусиаст
Аватар
Кара: f30 340i xdrive MPPSK | e36 316i

Мнение от raduslaf » 02 Юни 2011, 8:28

speeder88 написа:
///peter написа:Нещо да кажеш за лотуса, хубав дрифт, шпер, какво? Много жалко за българина е това поведение, на видиш ли чужденеца какъв е убавец. Замисли се дали колегата с е34ката нее направил по-хубаво шоу, отколкото поредната лъскачка която не показва абсолютно нищо :D

Колега, гледам, че заформихте спор с DrivinGGod-a, но искам да вметна нещо и аз. Момчето е било гонено от полицаи, на снимките се вижда че на сред центъра са успели и да го спрат. Е не мислиш ли че не е красиво да си показваме циганията пред "гости" на столицата. И второто нещо, което искам да кажа е: ако ти имаш рожден ден и си дал една торба с пари да си направиш готино парти, дали ще ти се понрави, ако дойде някой "нормален софийски дришльо" и започне да му знае много устата и да пренесе цялото внимание върху себе си при положение че ти имаш празник!

Tова сравнение не го разбрах съвсем.Едва ли вниманието е било чак толкова снето от готините коли на гостите, че да са се почувствали кофти :mhihi: По-скоро им е през дедовите.И без това след малко се качават в милионните си бегачки и се махат от тая кочина.Безспорен факт обаче - момчето с е34-ката НЕ е бил на място.Това, че е бил с такава кола е най-малкият проблем.Тъпото е, че хората са се кефили на сеира, а не на супер якото му изпълнение и готината му кола и шоферски умения, а него вероятно това го е радвало.Геройският елемент със сигурност е бил засилен от ченгетата, които са го гонили :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 02 Юни 2011, 8:39

Е*а ги селяните прости! Тея на границата трябва да ги заключват, а не да ги посрещат като освободители, както каза колегата. А пък аналогията с рождения ден е адската! Другия път, когато мангалите с 20 тъпана си вдигнат сватбата пред блока за 4 дни напред, помисли пак! :) Прошляци! ПП. Намирам участници, организатори и все гумбали за прошляци, не потребителите на форума! :)
Без страх, без спирачка!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '09 E92 N47; '08 E60 N53B30
Мечтае да кара: 911 Turbo S
Детайли за колата: RIP E39 2010-2019 :(

Мнение от goguma » 02 Юни 2011, 8:52

Нищо толкова селско не виждам в нашия човек, него го гонеха полицаи, и той им правеше номера, това си е негова работа. Но дрифтът и пиленето бяха провокирани от Лотуса, който всъщност караше в кръг 5 минути, защото шофьорът на Лотуса беше мургав дебил и не можеше да завърти както трябва, и накрая седна да кара спътникът му, и той реално направи 2-3 понички. Тоест Лотуса започна пръв, а нашето момче просто пое предизвикателството. Кой тогава е селянинът?

Нашият човек направи единственото шоу вчера, защото тия Гъмболъри може да карат коли за по 1 милион, ама са абсолютни боклуци. Нито един от тях не искаше дори просто да си форсира двигателя за да чуем малко расов звук и да се порадваме, просто дойдоха съвсем бавно и тихо, ядоха, пиха, и си тръгнаха пак толкова тихо. Да не говорим че само 3-4 от всичките собственици изобщо поздравиха многобройната публика, която ги посрещна. Минаха като на военен парад, все едно са някакви божества, пълни нещастници. Кой трябва да е боклукът и селянинът в цялата ситуация? Нашето момче изработи единствената атракция вчера, за което го поздравявам.

И ако пиленето и поничките не го беше направил човек с изгнила е34-ка, а беше някой софийски тарикат с Ламбо или Феро, пак ли щеше да е 'българска селяния' и 'балкански манталитет'? Може да кара е34-ка за 2 бона, ама показа на 'милионерчетата' че има сърце и умения, които не се купуват с пари ;) Мисля че всичко е ясно около тази ситуация...

ентусиаст
Аватар
Кара: сивушка на нафта

Мнение от Zapa » 02 Юни 2011, 9:13

goguma написа:Нищо толкова селско не виждам в нашия човек, него го гонеха полицаи, и той им правеше номера, това си е негова работа. Но дрифтът и пиленето бяха провокирани от Лотуса, който всъщност караше в кръг 5 минути, защото шофьорът на Лотуса беше мургав дебил и не можеше да завърти както трябва, и накрая седна да кара спътникът му, и той реално направи 2-3 понички. Тоест Лотуса започна пръв, а нашето момче просто пое предизвикателството. Кой тогава е селянинът?

Нашият човек направи единственото шоу вчера, защото тия Гъмболъри може да карат коли за по 1 милион, ама са абсолютни боклуци. Нито един от тях не искаше дори просто да си форсира двигателя за да чуем малко расов звук и да се порадваме, просто дойдоха съвсем бавно и тихо, ядоха, пиха, и си тръгнаха пак толкова тихо. Да не говорим че само 3-4 от всичките собственици изобщо поздравиха многобройната публика, която ги посрещна. Минаха като на военен парад, все едно са някакви божества, пълни нещастници. Кой трябва да е боклукът и селянинът в цялата ситуация? Нашето момче изработи единствената атракция вчера, за което го поздравявам.

И ако пиленето и поничките не го беше направил човек с изгнила е34-ка, а беше някой софийски тарикат с Ламбо или Феро, пак ли щеше да е 'българска селяния' и 'балкански манталитет'? Може да кара е34-ка за 2 бона, ама показа на 'милионерчетата' че има сърце и умения, които не се купуват с пари ;) Мисля че всичко е ясно около тази ситуация...

Малко се бъркаш обаче, юнака с Е34 започна да прави почетни дрифт обиколки на Ал. Невски още преди да дойде първото Ферари. И според мен беше някаква ненужна демонстрация
на селска чест изпълнението на човека от "братството" :lol:
И не знам защо и как си останал с впечатление че богаташите с колите са се държали като божеста, аз снимах и комуникирах с 90% от преминалите през паркинга и не забелязах такова нещо,
даже напротив, всички се държаха супер френдли и усмихнати. Честно казано нямат нищо ама абсолютни нищо общо с нашите новозабогатели първенюта и техният чалга манталитет. Съвсем друга бира са.

И да мацката с камуфлажният Ролс беше EVE и собственика на Gumball 3000 :mhihi:

И не човека с Лотуса не беше Бандерас, а английският актьор снимал и у нас Tamer Hassan http://www.imdb.com/name/nm1268748/

И да ще има няколко репортажчета за ралито в предаването "Денис и приятели" по БНТ1, но те няма да са толкова за колите колкото на мен ми се искаше
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от raduslaf » 02 Юни 2011, 9:15

goguma написа:И ако пиленето и поничките не го беше направил човек с изгнила е34-ка, а беше някой софийски тарикат с Ламбо или Феро, пак ли щеше да е 'българска селяния' и 'балкански манталитет'? Може да кара е34-ка за 2 бона, ама показа на 'милионерчетата' че има сърце и умения, които не се купуват с пари ;) Мисля че всичко е ясно около тази ситуация...

Ти пилене и понички ли отиде да гледаш?Ето защо си останал разочарован.Пилене и понички иди да гледаш на Илиянци.Идеята на това мероприятие е съвсем друга - да видиш накуп коли, които няма къде другаде да видиш.Тука сега ще се намесят тия, които преди казаха "ама пред баровете има същите".Има, ама ще ме извинявате, че са баш същите, а и кой ще ти даде да отидеш и да я разгледаш отблизо, да я снимаш и т.н.Явно всеки си има свое собствено виждане за идеята на това събитие и от там идват и неоправданите очаквания.

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: e36 m3

Мнение от PaCk0o » 02 Юни 2011, 9:45

За колегите който нападат момчето с е34-та да влязат в youtube и да погледат малко клипчета от предишната година и да видат тия милионерчета в какви тесни улички праят пилежи и сякви малумщини, а около тях е пълно с народ като на митинг и никои от тях не си прави сметка, че ако напраи някои фал ши намели бая народ ама се пак нали карат коли за по милион те са велики. Единственото което не одобрявам на колегата е че тръгна да прави понички заобиколен от бая народ, което си е доста опасно и не се знае в кои момент можи да награби хората :nono:
Изображение

The Ultimate Driver
The Ultimate Driver
Аватар
Кара: хората да се учат с ProDrive.bg
Мечтае да кара: BMW ///M, Ferrari, Porsche, Land Rover
Детайли за колата: 2003-2005 - '90 BMW E30 318is
2005-2006 - '97 Audi A4 2,6 Avant
2006-2008 - '90 BMW E30 325i Cabrio
2008-2009 - '98 BMW Z3 Roadster
2009-2009 - '96 BMW E34 525tds Touring
2009-2011 - '96 BMW M3 Evo Race Car
2009- - '92 BMW E36 320i
2011- - '98 BMW E36 323Ci

Мнение от DrivinGGoD » 02 Юни 2011, 10:04

///peter написа:О има много общо, с това да плюеш по съсловието което се е опитвало да те издигне като някаква личност, някъде...
Относно показността, каква всъщност е идеята на ГъмБолл 3000? Дискретност?
Нещо да кажеш за лотуса, хубав дрифт, шпер, какво? Много жалко за българина е това поведение, на видиш ли чужденеца какъв е убавец. Замисли се дали колегата с е34ката нее направил по-хубаво шоу, отколкото поредната лъскачка която не показва абсолютно нищо :D

Никой не плюя, камо ли пък от съсловието, което толкова ми е помогнало. Просто осъждам неразумна постъпка, на която нито и е там мястото нито е повода за събирането на тълпата... Това ,че е колега е още по-зле за нашето съсловие, защото точно заради такива постъпки и сеири тръгва лошото име на всички BMWсти, които иначе сме показали че сме крайно дисциплинирани и културни... А той направи точно сеир, повярвай ми, нищо повече... Казаха го и колегите по-горе... Има си събори и организирани мероприятия с такава цел, елате и покажете какво можете там... Факта, че полицаите са го гонили е още по-силно доказателство за това, че постъпката му не е повод за гордост ;)

За това, кой какво шоу е направил няма да коментирам... Цялото мероприятие беше посветено на "лъскачките" независимо какво правят и как... Ако на нашия събор примерно дойдат хора с други коли и започнат да се правят на пилоти и дрифтъри ще ви бъде ли приятно и ще ви направи ли по-голямо "шоу" при положение, че сте отишли да гледате BMWта?

Иначе никъде не съм казал, че чужденците са убавци, напротив осъдих начина по-който бяха облечени и изглеждаха, малко не отговаряше на предполагаемия им статус в обществото ;) Но съм отишъл да гледам Gumball 3000 а не Е34 Дрифт опити...

Та така... Това са ми мислите... Осъдете ме...
------------------------------------------------------
Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от raduslaf » 02 Юни 2011, 10:16

DrivinGGoD написа:Иначе никъде не съм казал, че чужденците са убавци, напротив осъдих начина по-който бяха облечени и изглеждаха, малко не отговаряше на предполагаемия им статус в обществото ;) Но съм отишъл да гледам Gumball 3000 а не Е34 Дрифт опити...

Та така... Това са ми мислите... Осъдете ме...

Че какво им беше на дрехите? :roll: Все пак са тръгнали на многохилядна екскурзия, в която сами карат колите си.Няма как да са облечени във фракове с папионки и строго официални костюми :) Чудесно си бяха облечени пичовете - спортно, но със стил.Каквито са и колите им.

The Ultimate Driver
The Ultimate Driver
Аватар
2009- - '92 BMW E36 320i

Мнение от DrivinGGoD » 02 Юни 2011, 10:21

raduslaf написа:Безспорен факт обаче - момчето с е34-ката НЕ е бил на място.Това, че е бил с такава кола е най-малкият проблем.Тъпото е, че хората са се кефили на сеира, а не на супер якото му изпълнение и готината му кола и шоферски умения, а него вероятно това го е радвало.Геройският елемент със сигурност е бил засилен от ченгетата, които са го гонили :mhihi:

:yes:

Zapa написа:Малко се бъркаш обаче, юнака с Е34 започна да прави почетни дрифт обиколки на Ал. Невски още преди да дойде първото Ферари. И според мен беше някаква ненужна демонстрация на селска чест изпълнението на човека от "братството" :lol:
И не знам защо и как си останал с впечатление че богаташите с колите са се държали като божеста, аз снимах и комуникирах с 90% от преминалите през паркинга и не забелязах такова нещо,
даже напротив, всички се държаха супер френдли и усмихнати. Честно казано нямат нищо ама абсолютни нищо общо с нашите новозабогатели първенюта и техният чалга манталитет. Съвсем друга бира са.

:yes:

Тоя пич с Вейрона, като се качваше да си ходи нещо му се размърда задното крило само (все пак е VW :mhihi: ) и той започна да се бъзика сам с колата си и като всички ние се засмяхме той започна да прави жестове като магьосник все едно той го мърда... Та повечето се държаха земно и си правеха шоуто и не игнорираха публиката, усмихваха се и пускаха по някоя смешка...

raduslaf написа:Че какво им беше на дрехите? :roll: Все пак са тръгнали на многохилядна екскурзия, в която сами карат колите си.Няма как да са облечени във фракове с папионки и строго официални костюми :) Чудесно си бяха облечени пичовете - спортно, но със стил.Каквито са и колите им.

Така е, тръгнали са на път, не съм казал, че трябва да са официални, но стила на някой места липсваше и изглеждаха прекалено евтино... Поне от тези, които видях по-отблизо мернах облекло и обувки, които не отиват на човек току що слазъл от Ferrari... Поне според мен...
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ///М3
Мечтае да кара: ///М3 CSL

Мнение от Красимир! » 02 Юни 2011, 10:57

goguma написа:Нищо толкова селско не виждам в нашия човек, него го гонеха полицаи, и той им правеше номера, това си е негова работа. Но дрифтът и пиленето бяха провокирани от Лотуса, който всъщност караше в кръг 5 минути, защото шофьорът на Лотуса беше мургав дебил и не можеше да завърти както трябва, и накрая седна да кара спътникът му, и той реално направи 2-3 понички. Тоест Лотуса започна пръв, а нашето момче просто пое предизвикателството. Кой тогава е селянинът?

Много си в грешка колега, нямаш си на представа колко си заблуден, дори.

Било тихо, е типично в БГ стил ли искаш да вдигнат целия център във въздуха?

Атракцията е тук да се видят коли, а не да дрифтим в центъра на София, където е оживено, ама трябва да има хляб и зрелища то е ясно, иначе е "супер тъпо"...

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 02 Юни 2011, 11:41

Груба селска проява от страна на колегата с Е34ката, как не те беше срам :?:
Изображение

E30 M3 Dreamer
Аватар
Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от bivola » 02 Юни 2011, 12:01

Тия ламборгинита много прегряват обаче :mhihi: Тоя с бялото gаllardo spyder поне 5 пъти го провери дали е паднала температурата и викаше ще седиме още :mhihi:

А ти си се изял от злоба , бе , не се прехапвай моля те ще вземеш да се отровиш сам , заееееби :mhihi: . Боклуци били , такива били , онакива били. Ти като не си боклук извади една 6 - 8 цифрена сума , купи си нещо по - расово и догодина ходи им покажи как се прави , нали си гоуем. :mhihi: Селянина в момента е изцяло твоя образ с тези ти изказвание типичен завистлив български характер , който се е захапал за гъза от яд , че хората си правят живота по начин , по който ти само по телевизията можеш да видиш :yes:
Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона :mhihi: :mhihi: :mhihi: И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК :mhihi:
:mhihi:

The Ultimate Driver
The Ultimate Driver
Аватар
2009- - '92 BMW E36 320i

Мнение от DrivinGGoD » 02 Юни 2011, 12:17

Абе друго си е с Е34ка да обикаляш Ал.Невски... Кво ще ходиш да обикаляш цяла Европа със супер кола... То тука е по-голямо "шоу" :mhihi:

Не искам да обидя никого, но и на това мероприятие и тук в темата стана точно както винаги - "аз ако имах такава кола и толкова пари по-добре щях да ги правя нещата, я ме виж с Е34ката какво правя"... Да наричаме боклуци хора, за чиито живот и възможности мечтае почти всеки автомобилен фен е меко казано глупаво... Сигурен съм, че много хора ще пързалят по-добре от Gumballer-ите, сигурен съм, че много хора ще са по-бързи от тях на Калояново примерно, и то с коли които струват малка част дори от таксата за участие на Gumball 3000... Но това не означава, че тези хора са такива каквито бяха категоризирани (и то без никой да има макар и бегла представа що за хора са), нито, че колите им са гадни :roll:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 02 Юни 2011, 12:25

Абе от целата работа за мен остана успокоението ,че официално вече селянията не ходи само по е36-ците :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата