Адидас,Пума,Нике
Модератор: Общи модератори
- r19
- младши ентусиаст
-
- Кара: 412 Turbo/323ti
- Мечтае да кара: Mig-29
- Детайли за колата: Old school!
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Re: Адидас,Пума,Нике
Да питам някой по навътре защо оригинален екип Адидас на Байерн Мюнхен червения със златистите букви купен от МОЛ Слънчев бряг - златистото на буквите се изтри след две пранета с Тайд ленор?
И защо на всички оригинали Адидас купени от магазин на Адидас вече се мъдри надпис мейд ин бангладеш - индия и прочие?

И защо на всички оригинали Адидас купени от магазин на Адидас вече се мъдри надпис мейд ин бангладеш - индия и прочие?

Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
За къде са направени според мен е нормално + евентуално Made in China да видиш, просто там са им фабриките...
А иначе аз някога бях голям фен на пума, но след последните ми 2 покупки едва ли повече... Готин дизайн, но доста неудобни (поне за мен, за разликата от миналото)... Найк има добри продукти, но като цяло и там не съм много впечатлен + малко по странен дизайн и пак леко ме губят...
Но виж от адидас май нямам разочарование до сегa - Original, Porsche Design и другите им модели все са били добри и са ме изкарвали поне 2-3-4 години.
P.S.: До колегата с 49-ти номер - не ти завиждам тук, в САЩ беше ОК, но в България мен ми е трудно с намирането на 46-ти номер, а представям си на теб.
А иначе аз някога бях голям фен на пума, но след последните ми 2 покупки едва ли повече... Готин дизайн, но доста неудобни (поне за мен, за разликата от миналото)... Найк има добри продукти, но като цяло и там не съм много впечатлен + малко по странен дизайн и пак леко ме губят...
Но виж от адидас май нямам разочарование до сегa - Original, Porsche Design и другите им модели все са били добри и са ме изкарвали поне 2-3-4 години.
P.S.: До колегата с 49-ти номер - не ти завиждам тук, в САЩ беше ОК, но в България мен ми е трудно с намирането на 46-ти номер, а представям си на теб.

Бившето возило: E92 335i, 2007, ръчни, 396 whp, 639 nm, 100 октана
Mfactory helical LSD, ST XA Coilovers, H&R sway bars, M3 control arms, D2 BBK 356mm floating + RLS29/Yellowstuff + Goodridge, 313 Performance 19" / 2Forge ZF1 18", OEM turbos
JB4 + Rev3, MHD JB4 BEF, BMS Clutch stop, Custom catless dоwnpipes, VRSF 7" FMIC, VRSF CP + Tial BOV, VRSF OEM Silicone inlets + OCC, Yokohama AD08R, BMS CDV
- darko1
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 M52B20TU '00 Shadowline
- Мечтае да кара: Самолет
От скоро нося "Ле Кок" и съм много доволен от модела който си взех,преди бях голям фен и аз на "Пума" но както каза колегата моделите които на мен ми харесват не са удобни както предните модели от 3-4 години.
- ///Micev_87
-
-
- Кара: 318ис м42 94г
- Мечтае да кара: e46 m3
- Детайли за колата: всичко по много
Адидас само нося но на последък само дънки и фешън фанелки взимам
на анцузите им мина модата освен ако не спуртуваш иначе адидас имам доста модели и екипи н овече клоня към нике или капа всеки 3ти с адидас... 

///Micev_87 написа:Адидас само нося но на последък само дънки и фешън фанелки взимамна анцузите им мина модата освен ако не спуртуваш иначе адидас имам доста модели и екипи н овече клоня към нике или капа всеки 3ти с адидас...
Повечето са фалшиви оригиналното си личи о километри

и Tapout и Българските Flair са добри много съм доволен.
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
За маратонки адидас нямат равни, пумата само на дизайн го докарва, ното е удобна, нито издържа достатъчно 

- Манчев73
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34-столичанка в повече
предпочитам 汉语/漢語......щото са по истински от накладките които по рано ми пратиха по ибеъ от илиянци
в БГ нема по-грозна конфекция

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
vld написа:За маратонки адидас нямат равни
Хайде сега пък да не е точно така. В коя по-точно нямат равни? В дизайн, в качество или в цена?

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- AmW
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: N52B25
Единствения случай в който носия маратонки от типа на горе изброените е във фитнеса... един чифт Найк и един адидас и до там...
Иначе имам около 15-16 чифта маратонки и спортни обувки.
Иначе имам около 15-16 чифта маратонки и спортни обувки.
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
BMW Power ACM написа:vld написа:За маратонки адидас нямат равни
Хайде сега пък да не е точно така. В коя по-точно нямат равни? В дизайн, в качество или в цена?
Качество удобство и здравина, на дизан са малко по куци но все пак стават.

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
На модел е за здравината. От години за маратонки само Адидас и Пума. Най-много са изкарвали едни Пуми. В момента съм с някакви Адидас Порше Дизайн
... по-удобни маратонки не съм имал.

- Denmark
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
vld написа:BMW Power ACM написа:vld написа:За маратонки адидас нямат равни
Качество удобство и здравина, на дизан са малко по куци но все пак стават.
е тва е относително, моите free run 3 са на 2 години вече и над 500км съм избягал с тях според nike running, а пък не го пускам всеки път като тичам.
така, че за теб са най-качествени и здрави, но за мен и много други хора не са

аз не мисля, че качеството на метериалите използвано от адидас или от найки е различно. просто е въпрос на предпочитание за моделите.