LCD TV или LED TV и за какво е този интернет в тях?
Модератор: Общи модератори
- HeBePeH
- Lulin Boys Cska Sofia
-
- Кара: го на все по силни тройки, е46 330i
- Мечтае да кара: ///M4™ /G65 ////AMG
Re: LCD TV или LED TV и за какво е този интернет в тях?
В неделя си взех една 32-ка ЛСД на Панасоник с 5 години гаранция , бях се прял на самсунг със същите параметри , но по-малко екстри и определено имаше голяма разлика в картината . Повечето уреди са ни Самсунг и затова гледах главно тяхни модели , но като си бобърих с един служител , се спрях на панасоник-а
.
Тааа и моя има нет , wi-fi skype, twiter, facebook с една дума опция за Интернет. Въпроса ми е някой ,колега имали този тв адаптор ,който осъществява връзката и каква пара е.

Тааа и моя има нет , wi-fi skype, twiter, facebook с една дума опция за Интернет. Въпроса ми е някой ,колега имали този тв адаптор ,който осъществява връзката и каква пара е.
Американски форум: питаш и ти отговарят.
Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП.

Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП.

Wireless USB адаптер може да си купиш от всеки магазин за компютърна техника. Цената зависи от модела...
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Club BMW написа:Wireless USB адаптер може да си купиш от всеки магазин за компютърна техника. Цената зависи от модела...
а сигурно ли е, че всеки адаптер става

Аз имам рутер и адаптер на D-LINK и като вкарам адаптера в ТВ имам нет без допълнителни настройки. Същия адаптер го ползвам и за стационарен компютър.
Нека пита в магазина, от който ще купува....
Нека пита в магазина, от който ще купува....
най-сигурно е кабел, най-малкото DLNA ще тръгне
аз ще го окачвам на стена, после къртене
- контакти, кабелни, разбира се кабел от рутера, пускам всичко, едно боядисване посред зима и съм готов 
аз ще го окачвам на стена, после къртене

- Amateur
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 525D
- Мечтае да кара: BMW M5 Competition
Ами интернет на твто е да гледаш HD.Аз съм със SONY KDL-46HX820BAEP.И чрез една огромна чиния на терасата
+Optibox Coala гледам с невероятно качество.Скъпо излиза ама 1 път направиш ли го...

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Amateur написа:Ами интернет на твто е да гледаш HD.Аз съм със SONY KDL-46HX820BAEP.И чрез една огромна чиния на терасата+Optibox Coala гледам с невероятно качество.Скъпо излиза ама 1 път направиш ли го...
Телевизора ти е 2 пъти по-скъп от колата

- ka4i
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 touring
от утре въпросният сони 46ЕХ720 е на промоция в Техномаркет - телевизор, 2бр. очила + ваучер за пазаруване 150лв за 1999лв.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
© написа:от утре въпросният сони 46ЕХ720 е на промоция в Техномаркет - телевизор, 2бр. очила + ваучер за пазаруване 150лв за 1999лв.
Тоя вачер зареден ли е ?
По принцип офертата не е лоша , но нищо кой знае какво като цена .
Ако имаш възможност скачай на NX720 серията - наистина е скъпо но си заслужава .
тоя ваучер е просто една хартийка с която ще може да вземеш стока за 150лв от техномаркет
поне така разбрах, но аз минах без нея
късно е за NХ серията вече
всъщност днес докато се мотаех из техномаркетите случайно видях един приятел, който също щял да взима няколко тв и ме зариби и за половин час го купих
поне така разбрах, но аз минах без нея
късно е за NХ серията вече

всъщност днес докато се мотаех из техномаркетите случайно видях един приятел, който също щял да взима няколко тв и ме зариби и за половин час го купих
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Честитих ти вече , на твое място сега щях да ровя из торентите за мкв-та и 3Д заглавия 

Някой може ли да помогне малко за това 3Д - какъв е най-добрият вариант за пускането му директно от компютър?
Имам HDMI кабел от компютъра до телевизора, "клонирал" съм десктопа на телевизора и от там нататък? С какъв плеър е най-добре да се гледа? Пробвах с разни които показват две картини една до друга или една над друга и от настройките на телевизора избирам "едно до друго" или "една под друга" и той ги наслагва . Не знам дали това е истинско 3Д или трябва самият телевизор да разпознае сам 3д сигнала през HDMI и директно да си го пусне като 3Д?
Същото е и през DLNA по мрежовият кабел
Имам HDMI кабел от компютъра до телевизора, "клонирал" съм десктопа на телевизора и от там нататък? С какъв плеър е най-добре да се гледа? Пробвах с разни които показват две картини една до друга или една над друга и от настройките на телевизора избирам "едно до друго" или "една под друга" и той ги наслагва . Не знам дали това е истинско 3Д или трябва самият телевизор да разпознае сам 3д сигнала през HDMI и директно да си го пусне като 3Д?
Същото е и през DLNA по мрежовият кабел
- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
Arcsoft TotalMedia Theatre е плеъра за комп. Но може и с обикновен плеър.
HDMI кабела трябва да ти е 3.0В за подръжка на 3Д
Имаш бутон на дистанционото за 3Д и последващо меню за 3Д филма
Вече като пуснеш филма се вижда какви са картините от менюто на телевизора си избираш типа на 3Д-то. То може да е едно до друго, може да е едно до друго (формата на 3Д-то-файла) и така
В смисъл през телевизора избираш и засичаш 3Д-то. Успех 
HDMI кабела трябва да ти е 3.0В за подръжка на 3Д
Имаш бутон на дистанционото за 3Д и последващо меню за 3Д филма

Вече като пуснеш филма се вижда какви са картините от менюто на телевизора си избираш типа на 3Д-то. То може да е едно до друго, може да е едно до друго (формата на 3Д-то-файла) и така

като цяло загубена работа е това 3д, но като са казали, че е хубаво натискаме се всички за него