Най-сконфузните ситуации, в които сме попадали.
Модератор: Общи модератори
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
Re: Най-сконфузните ситуации, в които сме попадали.
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
- player123
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е91
И аз да споделя от тия дни една случка,която направо потънах в земята ..
Работя в спортен комплекс като управител и края на деня и решавам да се изкъпя,че след това ще излизам с едно момиче.Обаче мъжката съблекалня не работеше душа и викам сам съм и в женската ще си метна един душ.А жените, които играеха тенис преди това бяха забравили да си върнат ракетите за тенис.Къпя се аз и излизам чисто гол и не знам какво беше станало ама ми беше станал на пръчка и ми звани телефона един приятел
Той:какво правиш ?
Аз:бате така съм го надървил точно да дойде да ми полапаш ..
При което в същият момент идва жената влиза и чува това и ме гледа чисто гол с телефона ....... направо
и тя ооо олеле
такава в шок аз забравих ракетите и хукна навън и ги остави пред вратата на следващият ден идва да играе .. и аз такъв добър ден и гледам в земята и тя такава засмяна
Мани голям срам ..
Работя в спортен комплекс като управител и края на деня и решавам да се изкъпя,че след това ще излизам с едно момиче.Обаче мъжката съблекалня не работеше душа и викам сам съм и в женската ще си метна един душ.А жените, които играеха тенис преди това бяха забравили да си върнат ракетите за тенис.Къпя се аз и излизам чисто гол и не знам какво беше станало ама ми беше станал на пръчка и ми звани телефона един приятел
Той:какво правиш ?
Аз:бате така съм го надървил точно да дойде да ми полапаш ..
При което в същият момент идва жената влиза и чува това и ме гледа чисто гол с телефона ....... направо

плеър, голем си, бате
пролетта ми се обажда една вечер майката на кръщелницата ми. вика ай' на бира. викам м'хуу (сега тука малко предистория. тя е рускиня, майка и е женена за българин и се знаеме от деца с нея. а през онова хубаво лято на 2005та имаше голяма вероятност вместо кръстник на това хубаво дете да му стана баща
, обаче тогава проявих достатъчно благоразумие и се вслушах в съвета на един приятел "рускините много 'фащат, бял г@з ше е@еш, бял ден няма да видиш
". тогава бачкахме в слънчев бряг и квартирите ни бяха на влас. тя много ме преследваше, но аз умело финтирах и друг изгоря. тука много ще кажат "луд ли си, руско не се връща", да ама тя не е от онея засуканите рускини. нито пък е особено приятен събеседник за по чашка - много се лигави и говори постоянно в умалителни (а пие повече от мене, пък аз съм бил басист в 10 метъл банди
).
как да е, обажда ми се оля, вика кулов, ае да пием по 2 бири, викам ок, нали сме рода вече, треа се уважим. сядаме в една кръчма. завъртяхме по 3 бири, стана време да затварят кръчмата. о: кулов, сам ли си у вас? к: сам съм. о: айде да продължаваме у вас! викам ок ( и малко взех да се усъмнявам в намеренията и ). взехме още по 2 на калпак, изпихме ги за отрицателно време. оля взе да ми се наваля все повече и повече. седиме ние у нас и тя ми говори разни "абе ти знаеш ли, че с тебе никога не сме се виждали голи..." и тем подобни.
обадих се на такси да донесе още пиенье. вече бяхме закръглили двамата по 9 бири и аз вече не издържах и старата народна мъдрост "в сушава година и градушката помага" замига с ярки червени букви долу в дясно на монитора ми, както searching на терминатор 2. и само като показах някакви признаци че се пречупвам, оля се оказа в скута ми, обвила нежно главата ми в прегръдката си.
о: готов ли си да се грижиш за мен и за детето ми? баща ти много ме харесва, сигурна съм, че няма да има нищо против.
к:
...ма чакай... ма...ъ-ъ-ъ-ъ...са... станал съм кръстник на детето ти и съм поел ангажимент към вас докато съм на крака вие гладни да не останете.
този отговор, обаче накара възбудата на оля да премине в денайъл, denial там както му викат. както се хвърли в скута ми минута преди това, така плонжира и обратно на фотьойла. ма аз вече съм на вълна, че ше и обръщам внимание и съответно - оп, аз върху нея. ма тя - не! последваха мъчителни 5-10 минути и накрая и рекох, айдее (понеже ми е комшийка я изпратих само до асансьора).
от тогава много много не сме говорили с оля. иначе детето за именния му ден го водих на детски център и да се черпаваме с торти и сладоледи. то не е виновно, душичката, че майка му е такъв лочник

пролетта ми се обажда една вечер майката на кръщелницата ми. вика ай' на бира. викам м'хуу (сега тука малко предистория. тя е рускиня, майка и е женена за българин и се знаеме от деца с нея. а през онова хубаво лято на 2005та имаше голяма вероятност вместо кръстник на това хубаво дете да му стана баща

как да е, обажда ми се оля, вика кулов, ае да пием по 2 бири, викам ок, нали сме рода вече, треа се уважим. сядаме в една кръчма. завъртяхме по 3 бири, стана време да затварят кръчмата. о: кулов, сам ли си у вас? к: сам съм. о: айде да продължаваме у вас! викам ок ( и малко взех да се усъмнявам в намеренията и ). взехме още по 2 на калпак, изпихме ги за отрицателно време. оля взе да ми се наваля все повече и повече. седиме ние у нас и тя ми говори разни "абе ти знаеш ли, че с тебе никога не сме се виждали голи..." и тем подобни.
обадих се на такси да донесе още пиенье. вече бяхме закръглили двамата по 9 бири и аз вече не издържах и старата народна мъдрост "в сушава година и градушката помага" замига с ярки червени букви долу в дясно на монитора ми, както searching на терминатор 2. и само като показах някакви признаци че се пречупвам, оля се оказа в скута ми, обвила нежно главата ми в прегръдката си.
о: готов ли си да се грижиш за мен и за детето ми? баща ти много ме харесва, сигурна съм, че няма да има нищо против.
к:

този отговор, обаче накара възбудата на оля да премине в денайъл, denial там както му викат. както се хвърли в скута ми минута преди това, така плонжира и обратно на фотьойла. ма аз вече съм на вълна, че ше и обръщам внимание и съответно - оп, аз върху нея. ма тя - не! последваха мъчителни 5-10 минути и накрая и рекох, айдее (понеже ми е комшийка я изпратих само до асансьора).
от тогава много много не сме говорили с оля. иначе детето за именния му ден го водих на детски център и да се черпаваме с торти и сладоледи. то не е виновно, душичката, че майка му е такъв лочник

- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Малко да ъпнем темата, че нещо замря, а тъй ми беше интересно да я чета.
Сядам с приятели в едно люлинско кафе и пристига сервитьорката и пита всички кой какво иска и стига до мен при което аз се изцепвам:
-Един сладолед(2 топки
) и една минерална вода ама топла. -От там всичко смях, аз въобще не се усещам какво съм казал и се изцепвам:
-Е к'во се хилите, боли ме гърлото.
От там всичко под масата да се хили, а гледам сервитьорката как едвам се сдържа, при което се усетих и аз един смях и сервитьорката се отпусна.
Мани мани, резил

Сядам с приятели в едно люлинско кафе и пристига сервитьорката и пита всички кой какво иска и стига до мен при което аз се изцепвам:
-Един сладолед(2 топки

-Е к'во се хилите, боли ме гърлото.
От там всичко под масата да се хили, а гледам сервитьорката как едвам се сдържа, при което се усетих и аз един смях и сервитьорката се отпусна.
Мани мани, резил

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
^^^???
Може да го пренебрегнеш,ако друг го разбере,аз съм малко тъп

- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Е.Димитров написа:^^^???![]()
Като за детенце,Емо...сладоледче и топла водичка ...

Много като тебе вече плакаха ...
- emiliqn.gqurov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 М52B20 coupe
- Мечтае да кара: Bmw Е36 M3
Е.Димитров написа:^^^???![]()
Ми аз не помня да продават сладолед на топки по кафенетата

- climbernoob1
- кандидат ентусиаст
-
emiliqn.gqurov написа:Ми аз не помня да продават сладолед на топки по кафенетата![]()
Точно така ги продават. В една по-заоблена към края чиния и ти слагат сладоледа на топки.

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Нещо много семпли случки разказвате - сега ше ви съсипя от смях :
Годината е преди доста години , Ачката тамън завършил гимназия ... Отивам аз на лагер , най-вече заради една мома , в която бях мнооо влюбен - целта беше романтично обяснение в любов на плажа , при изгрев слънце .
2рата вечер към 5 тайно дърпам момата и дискотеката и тръгваме към плажа . Въпреки че беше доста тайно , към нас се присламчиха само 17-18 човека
Пристъваме голямата група на пясъка и гледаме в далечината двама се завили с одеало и едва ли се жаравят . Бързо видях , че е мой верен приятел и ест се развиках като бесен селянин - кво стааааааааааааааааа . Доволен , че съм му преебал работата вече потънах в размисли - как сега да се дръпна от всички . Те насядали в редица на пясъка и си чакат. Видях , че немЪ кЪ ... обрикрачих момата и седнах зад нея , гушкай я доста влюбено (е на 18 бях
) ... Беше доста хладно и си повяваше доволно студен бриз ... по едно време , усещам че съм седнал на водорасло , викам
- ебати рагасах любимото панталонче , но НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ - бях седнал на заровено кучешко лайно
В този момент се почувствах както никога досега в живота си - направо изтръпнах , позеленях , сбърках се кво да правя . Как мамка му от 20 човека , точно аз го уцелих и то на 10 см зад "оная" . Опитах се да се дръпна назад и да се изтрия влачейки се като куче - почти бях успял , съблекох якето и бързо го вързах на кръста , предизвиквайки недоумение у всички - такъв студ , аз по тениска ... но бях забравил да си прикрия следите - размазаното лайно ме издаде .
Е нема такъв смях - меко казано хората се съсипаха от хил , как не умря някой от задух
Аз се сабух и влязох в морето да си опера панталончето . Момата даже има снимка как е застанала до мене и се хили , докато аз си пера в 6 сабале
Има и продължение ма ме мързи да пиша .
Годината е преди доста години , Ачката тамън завършил гимназия ... Отивам аз на лагер , най-вече заради една мома , в която бях мнооо влюбен - целта беше романтично обяснение в любов на плажа , при изгрев слънце .
2рата вечер към 5 тайно дърпам момата и дискотеката и тръгваме към плажа . Въпреки че беше доста тайно , към нас се присламчиха само 17-18 човека

Пристъваме голямата група на пясъка и гледаме в далечината двама се завили с одеало и едва ли се жаравят . Бързо видях , че е мой верен приятел и ест се развиках като бесен селянин - кво стааааааааааааааааа . Доволен , че съм му преебал работата вече потънах в размисли - как сега да се дръпна от всички . Те насядали в редица на пясъка и си чакат. Видях , че немЪ кЪ ... обрикрачих момата и седнах зад нея , гушкай я доста влюбено (е на 18 бях

- ебати рагасах любимото панталонче , но НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ - бях седнал на заровено кучешко лайно

В този момент се почувствах както никога досега в живота си - направо изтръпнах , позеленях , сбърках се кво да правя . Как мамка му от 20 човека , точно аз го уцелих и то на 10 см зад "оная" . Опитах се да се дръпна назад и да се изтрия влачейки се като куче - почти бях успял , съблекох якето и бързо го вързах на кръста , предизвиквайки недоумение у всички - такъв студ , аз по тениска ... но бях забравил да си прикрия следите - размазаното лайно ме издаде .
Е нема такъв смях - меко казано хората се съсипаха от хил , как не умря някой от задух

Има и продължение ма ме мързи да пиша .
Последна промяна acho.rs на 13 Окт 2011, 16:42, променена общо 1 път
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

винаги е интересно, когато са намесени лайна

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Ronka написа:Е.Димитров написа:^^^???![]()
Е пак не хванахме

- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
xpl0d написа:Ronka написа:Е.Димитров написа:^^^???![]()
Е пак не хванахме
Или аз не съм толко руса, или вие сте или щото няма лайна в историята

Много като тебе вече плакаха ...
Според мен лирическия герой е станал смешен, защото заради болното си гърло иска топла вода, в същото време яде и сладолед. Историята обаче не е толкова сконфузна като за темата, има други доста силни разкази 

- exvitermini
- младши ентусиаст
-
- Кара: '96 Е34 tds touring Individual
- Мечтае да кара: E34 M5 Touring
Ще разкажа една ситуация случила се на един приятел....
...Возят си се из града заедно с друг негов приятел. Изведнъж моя човек забелязва някакво младо и красиво момиче на тротоара, и последвал коментар от рода на " гледай я к'ва е не е ли да и го набиеш"... Другият я погледнал и казал "А, това е дъщерята"...
Сещайте се какъв срам е брал моя човк

...Возят си се из града заедно с друг негов приятел. Изведнъж моя човек забелязва някакво младо и красиво момиче на тротоара, и последвал коментар от рода на " гледай я к'ва е не е ли да и го набиеш"... Другият я погледнал и казал "А, това е дъщерята"...
Сещайте се какъв срам е брал моя човк

- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Мишел написа:Според мен лирическия герой е станал смешен, защото заради болното си гърло иска топла вода, в същото време яде и сладолед. Историята обаче не е толкова сконфузна като за темата, има други доста силни разкази
Точно така, но на фона на другите истории моята наистина не е интересна

Важното е, че темата се съживи

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..