Най-сконфузните ситуации, в които сме попадали.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Re: Най-сконфузните ситуации, в които сме попадали.

Мнение от EBEEMVACIA » 10 Окт 2011, 5:38

̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

младши ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е91

Мнение от player123 » 10 Окт 2011, 10:23

И аз да споделя от тия дни една случка,която направо потънах в земята ..
Работя в спортен комплекс като управител и края на деня и решавам да се изкъпя,че след това ще излизам с едно момиче.Обаче мъжката съблекалня не работеше душа и викам сам съм и в женската ще си метна един душ.А жените, които играеха тенис преди това бяха забравили да си върнат ракетите за тенис.Къпя се аз и излизам чисто гол и не знам какво беше станало ама ми беше станал на пръчка и ми звани телефона един приятел
Той:какво правиш ?
Аз:бате така съм го надървил точно да дойде да ми полапаш ..
При което в същият момент идва жената влиза и чува това и ме гледа чисто гол с телефона ....... направо :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: и тя ооо олеле :dunno: такава в шок аз забравих ракетите и хукна навън и ги остави пред вратата на следващият ден идва да играе .. и аз такъв добър ден и гледам в земята и тя такава засмяна :mrgreen: :mrgreen: Мани голям срам ..

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kulov » 10 Окт 2011, 20:32

плеър, голем си, бате :mhihi:

пролетта ми се обажда една вечер майката на кръщелницата ми. вика ай' на бира. викам м'хуу (сега тука малко предистория. тя е рускиня, майка и е женена за българин и се знаеме от деца с нея. а през онова хубаво лято на 2005та имаше голяма вероятност вместо кръстник на това хубаво дете да му стана баща :mhihi: , обаче тогава проявих достатъчно благоразумие и се вслушах в съвета на един приятел "рускините много 'фащат, бял г@з ше е@еш, бял ден няма да видиш :mhihi: ". тогава бачкахме в слънчев бряг и квартирите ни бяха на влас. тя много ме преследваше, но аз умело финтирах и друг изгоря. тука много ще кажат "луд ли си, руско не се връща", да ама тя не е от онея засуканите рускини. нито пък е особено приятен събеседник за по чашка - много се лигави и говори постоянно в умалителни (а пие повече от мене, пък аз съм бил басист в 10 метъл банди :mhihi: ).
как да е, обажда ми се оля, вика кулов, ае да пием по 2 бири, викам ок, нали сме рода вече, треа се уважим. сядаме в една кръчма. завъртяхме по 3 бири, стана време да затварят кръчмата. о: кулов, сам ли си у вас? к: сам съм. о: айде да продължаваме у вас! викам ок ( и малко взех да се усъмнявам в намеренията и ). взехме още по 2 на калпак, изпихме ги за отрицателно време. оля взе да ми се наваля все повече и повече. седиме ние у нас и тя ми говори разни "абе ти знаеш ли, че с тебе никога не сме се виждали голи..." и тем подобни.
обадих се на такси да донесе още пиенье. вече бяхме закръглили двамата по 9 бири и аз вече не издържах и старата народна мъдрост "в сушава година и градушката помага" замига с ярки червени букви долу в дясно на монитора ми, както searching на терминатор 2. и само като показах някакви признаци че се пречупвам, оля се оказа в скута ми, обвила нежно главата ми в прегръдката си.
о: готов ли си да се грижиш за мен и за детето ми? баща ти много ме харесва, сигурна съм, че няма да има нищо против.
к: :paranoid: ...ма чакай... ма...ъ-ъ-ъ-ъ...са... станал съм кръстник на детето ти и съм поел ангажимент към вас докато съм на крака вие гладни да не останете.
този отговор, обаче накара възбудата на оля да премине в денайъл, denial там както му викат. както се хвърли в скута ми минута преди това, така плонжира и обратно на фотьойла. ма аз вече съм на вълна, че ше и обръщам внимание и съответно - оп, аз върху нея. ма тя - не! последваха мъчителни 5-10 минути и накрая и рекох, айдее (понеже ми е комшийка я изпратих само до асансьора).

от тогава много много не сме говорили с оля. иначе детето за именния му ден го водих на детски център и да се черпаваме с торти и сладоледи. то не е виновно, душичката, че майка му е такъв лочник :bchug:

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 12 Окт 2011, 21:02

Малко да ъпнем темата, че нещо замря, а тъй ми беше интересно да я чета.

Сядам с приятели в едно люлинско кафе и пристига сервитьорката и пита всички кой какво иска и стига до мен при което аз се изцепвам:
-Един сладолед(2 топки :mhihi: ) и една минерална вода ама топла. -От там всичко смях, аз въобще не се усещам какво съм казал и се изцепвам:
-Е к'во се хилите, боли ме гърлото.
От там всичко под масата да се хили, а гледам сервитьорката как едвам се сдържа, при което се усетих и аз един смях и сервитьорката се отпусна.
Мани мани, резил :oops: :mhihi:
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 13 Окт 2011, 9:38

^^^??? :dunno:
Може да го пренебрегнеш,ако друг го разбере,аз съм малко тъп :mhihi:

русата мафия!
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от Ronka » 13 Окт 2011, 9:41

Е.Димитров написа:^^^??? :dunno:

Като за детенце,Емо...сладоледче и топла водичка ... :lol:
ИзображениеIs...

Много като тебе вече плакаха ...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 М52B20 coupe
Мечтае да кара: Bmw Е36 M3

Мнение от emiliqn.gqurov » 13 Окт 2011, 9:58

Ми аз не помня да продават сладолед на топки по кафенетата ;) :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от climbernoob1 » 13 Окт 2011, 11:10

emiliqn.gqurov написа:Ми аз не помня да продават сладолед на топки по кафенетата ;) :mhihi:

Точно така ги продават. В една по-заоблена към края чиния и ти слагат сладоледа на топки. :winky:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 13 Окт 2011, 11:39

Нещо много семпли случки разказвате - сега ше ви съсипя от смях :
Годината е преди доста години , Ачката тамън завършил гимназия ... Отивам аз на лагер , най-вече заради една мома , в която бях мнооо влюбен - целта беше романтично обяснение в любов на плажа , при изгрев слънце .
2рата вечер към 5 тайно дърпам момата и дискотеката и тръгваме към плажа . Въпреки че беше доста тайно , към нас се присламчиха само 17-18 човека :ranting: :lol:
Пристъваме голямата група на пясъка и гледаме в далечината двама се завили с одеало и едва ли се жаравят . Бързо видях , че е мой верен приятел и ест се развиках като бесен селянин - кво стааааааааааааааааа . Доволен , че съм му преебал работата вече потънах в размисли - как сега да се дръпна от всички . Те насядали в редица на пясъка и си чакат. Видях , че немЪ кЪ ... обрикрачих момата и седнах зад нея , гушкай я доста влюбено (е на 18 бях :lol: ) ... Беше доста хладно и си повяваше доволно студен бриз ... по едно време , усещам че съм седнал на водорасло , викам
- ебати рагасах любимото панталонче , но НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ - бях седнал на заровено кучешко лайно :paranoid:
В този момент се почувствах както никога досега в живота си - направо изтръпнах , позеленях , сбърках се кво да правя . Как мамка му от 20 човека , точно аз го уцелих и то на 10 см зад "оная" . Опитах се да се дръпна назад и да се изтрия влачейки се като куче - почти бях успял , съблекох якето и бързо го вързах на кръста , предизвиквайки недоумение у всички - такъв студ , аз по тениска ... но бях забравил да си прикрия следите - размазаното лайно ме издаде .
Е нема такъв смях - меко казано хората се съсипаха от хил , как не умря някой от задух :mhihi: Аз се сабух и влязох в морето да си опера панталончето . Момата даже има снимка как е застанала до мене и се хили , докато аз си пера в 6 сабале :mhihi:
Има и продължение ма ме мързи да пиша .
Последна промяна acho.rs на 13 Окт 2011, 16:42, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 13 Окт 2011, 15:18

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

винаги е интересно, когато са намесени лайна :mhihi:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 13 Окт 2011, 19:07

Ronka написа:

Е пак не хванахме :roll:
Изображение

русата мафия!
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от Ronka » 13 Окт 2011, 19:18

xpl0d написа:
Ronka написа:

Е пак не хванахме :roll:

Или аз не съм толко руса, или вие сте или щото няма лайна в историята :mhihi:
ИзображениеIs...

Много като тебе вече плакаха ...

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 13 Окт 2011, 20:20

Според мен лирическия герой е станал смешен, защото заради болното си гърло иска топла вода, в същото време яде и сладолед. Историята обаче не е толкова сконфузна като за темата, има други доста силни разкази :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '96 Е34 tds touring Individual
Мечтае да кара: E34 M5 Touring

Мнение от exvitermini » 13 Окт 2011, 21:11

Ще разкажа една ситуация случила се на един приятел....
...Возят си се из града заедно с друг негов приятел. Изведнъж моя човек забелязва някакво младо и красиво момиче на тротоара, и последвал коментар от рода на " гледай я к'ва е не е ли да и го набиеш"... Другият я погледнал и казал "А, това е дъщерята"...
Сещайте се какъв срам е брал моя човк :dummy: :mhihi:

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 13 Окт 2011, 21:16

Мишел написа:Според мен лирическия герой е станал смешен, защото заради болното си гърло иска топла вода, в същото време яде и сладолед. Историята обаче не е толкова сконфузна като за темата, има други доста силни разкази :mhihi:

Точно така, но на фона на другите истории моята наистина не е интересна ;)
Важното е, че темата се съживи :yes:
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата