За кого ще гласувате не балотажа
Модератор: Общи модератори
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Re: За кого ще гласувате не балотажа
vanci88 написа:Е.Димитров написа:Aз пак да питам де
Хората по принцип трябва да гласуват за себе си,интересното е че така мисли всеки а гласува на обратно...
Какво имам в предвид-я кажете,
-колко от вас иска да има по-голяма заплата,
-по-добро здавеопазване,
-безплатно училище,
-безплатни детски градини и дай-Боже
-по-голяма пенсия???
Хайде сега кажете какво управление трябва да е това???
Хайде сега кажете за какво управление бихте гласували???
Само моля не ми цитирахте партии,просто отговорече честно на въпросите ми...
Едно БМВ новичко не искаш ли? За Бай Тошо си плачеш май....
ПС Само циркаджии в този форум!
Е добре де,к'во се палиш тука,отговори на въпросите,нещо заподозря ли?
п/п
само некакви циркаджии тука дето мислят с телевизора а не с главата
освен това ти на колко си годинки че правиш някакъв аналог с бай тошо?
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Да не се мъчи човека :
(освен факта , че тези които ти липсват раздадоха държавата , свалиха си лидера и после пак се качиха да доразринат квото е останало...)
(освен факта , че тези които ти липсват раздадоха държавата , свалиха си лидера и после пак се качиха да доразринат квото е останало...)
acho.rs написа:K_Ilkov написа:ms написа:отговорът е много прост: високи данъци и висока събираемост на тези данъци- и двете, само с едното не става... я да видим кой ще каже как да стане тоя номер
високи данъци = ниска събираемост
виж нормални данъци + висока събираемост съм с две ръце ЗА
и бой и еане за неплащане на данъци
и пак за да има кой да плаща данъци трябва да има производство и икономика,
която у нас няма - то само с молове и търговийка не става
трябват протекции и смислена политика за селсок стопанство, туризъм и тн
а дано, ама надали ...
Моловете и хотелите се правят предимно за изпиране на пари . Никой не му се занимава с производство , щот е много сложно - ет ти мол за 10 милиона парите са чисти .
По производителност на труда сме на последно място в Европа . Ирландиците , които до преди 30 години са били значително по-зле от нас , сега са със най-висока производителнсот в ЕС - 7 ПЪТИ по-висока от нашата .
Едновремнно с това сме държавата с най-ниски данъц и на всичкото отгоре - най-ниска събираемост на тези ниски данъци . Кръга е порочен
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
Абе Ачо,за тебе мислех че си доста умно и интелигентно момче...
Къде виде че некой ми липсва???
Никой не ми липва,за никой не тъжа от минали управления,зададох въпрос който няма никакво отношение,очевадно е че у тоя форум,голяма част хич не мислят а първосигнално се хвърлят в някаква полемика,те за това говорих че доган е изиграл големият си коз,защото познава на къде ще се юрнат хората

Къде виде че некой ми липсва???
Никой не ми липва,за никой не тъжа от минали управления,зададох въпрос който няма никакво отношение,очевадно е че у тоя форум,голяма част хич не мислят а първосигнално се хвърлят в някаква полемика,те за това говорих че доган е изиграл големият си коз,защото познава на къде ще се юрнат хората

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Тва че не съм съгласен с твоят гледна точка , означава ли че не съм "умно момче" .
Айде сега погледни нещата от другата страна , която е маааалко по-вероятно да е достоверна :
- БСП управляваха заедно с Доган - ФАКТ
- БСП излъчиха предиздент с помощта на Доган - ФАКТ
- ББ отказа да прави правителство с Доган - ФАКТ
- БСП знаят че никой освен бабичките не ги иска и за това имат само 2 варианта за печелене на доверие :
1- черен пиар (Срам ме е че ... съществува БСП) , компромати , оплюване на властта
2- привличане на негативен вот , щот друг няма - дай да осерем на макс другите , та белкем някой се смили и ни даде гласа си .
3- коалиция с някой, който за пари прави всичко и поради това , че партията му е етническа , винаги ще има едни 10ина %
- мнозина казват , че най-голямата грешка на ББ е че е тръгнал срещу Алексей Петров , който го изкараха малко по-добричък от майка Тереза .
Та сега кво щеше да правиш ти на мястото на БСП ? Ако бях достатъчно пропаднал , за да бъдя в тяханата стурктура , щях да :
- пусна слухове , че ББ си е направил далаверка с Трактора , за да се покаже колко е добър и да спечели гласове
- щях да пусна всякакви други абсурдни теории , само и само да настроя хората срещу Герб и да събера някой и друг наказателен вот .
Да ти напомня ли и масовата теза за случая с АТАКА в центъра на София - това било договорка Доган и Сидеров , да си спечелят рейтинг - кво стана с рейтинга на АТАКА ?
Според теб дали 2мата лидери са планирали нещо или просто местния психопат е излязъл и се е опитал да покаже , че партията му постига реални резултати (за което честно казано се радвам) .
Айде сега погледни нещата от другата страна , която е маааалко по-вероятно да е достоверна :
- БСП знаят че никой освен бабичките не ги иска и за това имат само 2 варианта за печелене на доверие :
1- черен пиар (Срам ме е че ... съществува БСП) , компромати , оплюване на властта
2- привличане на негативен вот , щот друг няма - дай да осерем на макс другите , та белкем някой се смили и ни даде гласа си .
3- коалиция с някой, който за пари прави всичко и поради това , че партията му е етническа , винаги ще има едни 10ина %
- мнозина казват , че най-голямата грешка на ББ е че е тръгнал срещу Алексей Петров , който го изкараха малко по-добричък от майка Тереза .
Та сега кво щеше да правиш ти на мястото на БСП ? Ако бях достатъчно пропаднал , за да бъдя в тяханата стурктура , щях да :
- пусна слухове , че ББ си е направил далаверка с Трактора , за да се покаже колко е добър и да спечели гласове
- щях да пусна всякакви други абсурдни теории , само и само да настроя хората срещу Герб и да събера някой и друг наказателен вот .
Да ти напомня ли и масовата теза за случая с АТАКА в центъра на София - това било договорка Доган и Сидеров , да си спечелят рейтинг - кво стана с рейтинга на АТАКА ?
Според теб дали 2мата лидери са планирали нещо или просто местния психопат е излязъл и се е опитал да покаже , че партията му постига реални резултати (за което честно казано се радвам) .
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
acho.rs написа:Тва че не съм съгласен с твоят гледна точка , означава ли че не съм "умно момче" .
Добре,не за това ми беше изказването за "умното момче" ами за това че все още няма отговор на въпросите ми..
Но иначе по нещата дето казваш-да,бсп беше с дпс но и с ндсв ,от където е бате бойко..
бб отказа да прави коалиция с който и да е било,просто иска цялата власт и освен това имаше мнозинство на изборите...
"черен пиар" е друго,това за което говориш е компромат,а мен не ме интересува как се казва а какво верно има в "нещото" а там в разни флашове има доста истина (друг е въпроса защо се пускат...)
бсп,освен бабичките-които ти толкова мразиш-предполагам че вярно нямат други подръжници,но докато управляваха бсп беше по-евтинко да го еВа,имаше и некакви инвестиции в размер на над 2 милиарда лева,па не се тупаха у гърдите и извътеха 136 км магистрали (с големи кражби верно),не ме интересува каква е била световното положение,къде са гнездели тарамбуките и тн.интересува ме как беше,и понеже си помислих че може да е по-хубаво,гласувах за герб,е,безработицата нарастна с 38%,мои хора пострадаха,затвориха се фирми,тока поскъпна няколко пъти,всичко поскъпна,абе всичко...ама ние строиме магистрали и мверето има над милиард бюджет...
И да,колкото и да не ти се вярва,има случаи в историята на света за договорки за уговорена конфрунтация и да,очевидно е че всички мразят доган и именно неговите изказвания (а вече вярвам че миналият път на изборите беше умишлено направено изказването на доган точно 10 дена преди изборите) и пак се изказва...
Отговори ми на въпросите,не се впускай в политиканстване и тн.
п/п
Не харесвам бсп а още по-малко дпс,дори вече не гласувам а само изказвам мнение от страни,не ме интересува кой за кого ще гласува,вече не ме интересува.

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
"черен пиар" е друго,това за което говориш е компромат
- а лозунга - Срам ме е ... - тва какво е ?
не ме интересува каква е била световното положение,къде са гнездели тарамбуките и тн.интересува ме как беше,и понеже си помислих че може да е по-хубаво,гласувах за герб,е,безработицата нарастна с 38%,мои хора пострадаха,затвориха се фирми,тока поскъпна няколко пъти,всичко поскъпна,абе всичко...
- тебе може да не те интересува , че света мина през най-теаката криза от голямата депрсия насам , но тия с милиардите инвестиции ги интересува !
- също така когато европейската икономика беше в подем и ние тъкмо ставхме част от нея , е нормално да се възползваме максимално . Да ти припомня ли какво стана с парите от ЕС - дали не ни блокираха всички фондове , заради безобразна корупция ?
Да - 2007ма беше по-добре от сега , но ще не погледнеш света , като започнем от Гърция,Португалия,Испания,Ирландия ? Имаш ли си на представа , че кризата доведе Ирландия странта с най-висок стандарт (9евро на час минимална заплата) до 30% дефицит - и за тва ли е виновен Бойко

Бойко идва от НДСВ - да . Не съм твърдял , че НДСВ са накдърници - просто командира на кораба им си имаше далавера със Доган - единия го доведе в БГ и му даде пари , другия спечели изборите върна му парите и си взе имотите - после газ към Испания .
А за БКП и ББ го разяснихме - ти представяш ли си пожарникар , после охрана на тато , да не е член на партията ? Ако искаш да мръднеш поне малко напред това е минавало през членство в някоя от стурктурите .
уговорена конфрунтация
- разбира се че е имало по света и има малка вероятност и сега да е така . Но по света е имало абсолютно всичко и за това може да предположим , че има такова нещо , но в никакъв случай да го твърдим така убедено .
Не харесвам бсп а още по-малко дпс,дори вече не гласувам а само изказвам мнение от страни,не ме интересува кой за кого ще гласува,вече не ме интересува.

Ачо не забравяй гениалния ход а именно да вземат звездава от стъклен дом Стефан Данилов за вице. Е на това му се казва да имаш еспертни кардри за позициите
Бас държа, че масата поддръжници не знаят кои е Калфин ....
Е.Димитров няма смисъл да си играем да въпроси и отговори само за да сменим темата.

Е.Димитров няма смисъл да си играем да въпроси и отговори само за да сменим темата.
- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
Не съм зa БСП, но кaкво хубaво видяхте от упрaвлението нa Герб, че ще глaсувaте зa тях?
Мaгистрaлите дето Бaте ви Бойко единият ден ги откривa и нa другият ги зaтвaрят зa ремонт ... Мaгистрaли ли ще ядете дa ви питaм aз ? И след кaто министър -председaтеля е от Герб aко и президентa е от същaтa пaртия не се ли превръщaме в МОНaРХИЯ? Ще си прaвят кaквото си искaт и никой нямa дa им държи сметкa . Некa единият дa е от другa пaртия зa дa имa някaкъв контрол ,aмa кaто гледaм кaк Герб сa вербувaли всички по върховете, резултaтa е ясен . Бaй Тошо номер 2. Тежко ни и горко - оттук нaтaтък ще е кaто едно време - нa изборите с 99% глaсувaли ''зa'' . Пък дa не зaбрaвяме ,че Бaте Бойко и всички около неговото обкръжение се изучихa БЕЗПЛaТНО точно по времето нa Бaте ви Тошко -който вие толковa ненaвиждaте и постоянно плюете. Друг е въпросa, че сигурно половинaтa от тук пишещите сa ходили прaви под мaсaтa когaто е упрaвлявaл Бaй Тошо и въобще нямaт бaзa зa срaвнение. Нaли и товa беше целтa нa упрaвлявaщите - дa зaличaт историятa , дa унищожaт всичко, дa рaзбутaт цялaтa системa, дa бъдем без минaло зa дa може по-лесно дa промивaт мозъците нa млaдите , дa ги вербувaт зa свои цели , дa им се вързвaт нa лъжите... Не сме нaрод, a стaдо овце сме. Един кaто се юрне дa глaсувa зa някого и другите и те без дa мислят - зa дa не се цепят от колективa ...
П.П Стрaнно , но Росен ми приличa нa помaк . Стрaшнa държaвa сме -единият пожaрникaр, другият помaк ... Пък и Бойко кaк не нaучи поне един aнглийски дa не се излaгa . Просто, нямaм думи ....
Мaгистрaлите дето Бaте ви Бойко единият ден ги откривa и нa другият ги зaтвaрят зa ремонт ... Мaгистрaли ли ще ядете дa ви питaм aз ? И след кaто министър -председaтеля е от Герб aко и президентa е от същaтa пaртия не се ли превръщaме в МОНaРХИЯ? Ще си прaвят кaквото си искaт и никой нямa дa им държи сметкa . Некa единият дa е от другa пaртия зa дa имa някaкъв контрол ,aмa кaто гледaм кaк Герб сa вербувaли всички по върховете, резултaтa е ясен . Бaй Тошо номер 2. Тежко ни и горко - оттук нaтaтък ще е кaто едно време - нa изборите с 99% глaсувaли ''зa'' . Пък дa не зaбрaвяме ,че Бaте Бойко и всички около неговото обкръжение се изучихa БЕЗПЛaТНО точно по времето нa Бaте ви Тошко -който вие толковa ненaвиждaте и постоянно плюете. Друг е въпросa, че сигурно половинaтa от тук пишещите сa ходили прaви под мaсaтa когaто е упрaвлявaл Бaй Тошо и въобще нямaт бaзa зa срaвнение. Нaли и товa беше целтa нa упрaвлявaщите - дa зaличaт историятa , дa унищожaт всичко, дa рaзбутaт цялaтa системa, дa бъдем без минaло зa дa може по-лесно дa промивaт мозъците нa млaдите , дa ги вербувaт зa свои цели , дa им се вързвaт нa лъжите... Не сме нaрод, a стaдо овце сме. Един кaто се юрне дa глaсувa зa някого и другите и те без дa мислят - зa дa не се цепят от колективa ...
П.П Стрaнно , но Росен ми приличa нa помaк . Стрaшнa държaвa сме -единият пожaрникaр, другият помaк ... Пък и Бойко кaк не нaучи поне един aнглийски дa не се излaгa . Просто, нямaм думи ....
Последна промяна Vasko на 29 Окт 2011, 2:29, променена общо 1 път
Яжте, пийте и си носете новите дрехи и си карайте количките ,че животът е крaтък ..
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
И след кaто министър -председaтеля е от Герб aко и президентa е от същaтa пaртия не се ли превръщaме в МОНaРХИЯ?
- управленитео на Костов - президент Стоянов
- управлението на ДПС и БСП - президент Първанов
нещо невероятно ли е кандидата на тези с най-висок рейтинг , да спечели

Досега в МОНАХИЯ ли бяхме ?
Некa единият дa е от другa пaртия зa дa имa някaкъв контрол ,aмa кaто гледaм кaк Герб сa вербувaли всички по върховете, резултaтa е ясен . Бaй Тошо номер 2
- всъщност по тая логика става номер 4 - преди него са Костов номер 2 и Доган номер 3

Пък дa не зaбрaвяме ,че Бaте Бойко и всички около неговото обкръжение се изучихa БЕЗПЛaТНО точно по времето нa Бaте ви Тошко -който вие толковa ненaвиждaте и постоянно плюете.
- високо произвдство , високи данъци = социална политика . Само че същите дето бяха от бате тошко , после поставиха началото на огранизиарана престъпност и кредитните милионери - демек ебаха майката на България по всички параграфи.
Един кaто се юрне дa глaсувa зa някого и другите и те без дa мислят - зa дa не се цепят от колективa ...
- има ли нужда да казваме кои са точно тези овце - твърдите електорати пожизнено абонирани за 2те паритии

Пичове , стане ли върпос за политика нещо ви прещраква

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
sineok_pi4_ написа:....
Не че ББ и сие са направили нещо кой знае какво, че да заслужават да гласуваме за тях (аз поне нито на предните, нито на първия тур на тези избори съм гласувал за тях), но избора в момента е ГЕРБ или БСП... е колкото и да НЕ харесвам ББ, тея от БСП ги харесвам още по-малко. в момента избираме по-малкото зло, не избираме по-добрият кандидат...
За магистралите колкото и да не ти се вярва ББ е прав- трябват си... а и се строят основно с пари от ЕС, парите от бюджета са много малка част- аз против магистралите нямам...
Прав си, че е хубаво президента да е от друга партия, а не от управляващата- ще е донякъде коректив, колкото и малки да са му правомощията... но пък тук обикновено опозицията го играе опозиция докрай и независимо от всичко- може да има промени които са от полза, но те са против просто щото са опозиция... и накрая се оказва, че президента може повече да пречи, отколкото да помага и да е коректив каквато му е задачата... аз не искам някой да пречи независимо от всичко, искам някой дето ще мисли за развитието на тая държава независимо от коя партия е- е конкретно Калфин не ми покрива изискванията... не че Росенчо ги покрива де, ама избора е "лошо или по-лошо"...
Били се изучили безплатно при бай Тошо казваш- тоест попили са доста от комунизма... по закон президент може да е човек на МИНИМУМ 40 години- тоест 71-ви набор... ей тоя 71-ви набор е завършил средно образование при бай Тошо- тоест това е нормалното положение...
и си прав, че не сме народ, ама недей обижда хубавите животинки- те какво са ти направили, че да ги обиждаш... какви сме го е казал преди доста време няк'ъв писател и си е вярно, лошото е че дори и след толкова много години онова "не сме народ..." продължава да 100% вярно...
sineok_pi4_ написа:И след кaто министър -председaтеля е от Герб aко и президентa е от същaтa пaртия не се ли превръщaме в МОНaРХИЯ?
Освен ако не мислиш, че Бойко за цар няма как да се превърнем в монархия. Защо използвате думи като не знаете значението му.
Щом Росен ти прилича на помак, я кажи Калфин на българско име ли ти прилича?
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
Вчера се срещам с майка ми,понеже вече съм голям и живея на друго място,та как и да е,срещам се с майка ми и баща ми,беше ми ден за срещи,жената на фризьор и тн...Та от дъра-бъра стигаме до изборите и балотаж...
Само да спомена че майка ми е пенсионерка от доста време ,баща ми също...Та на въпроса,ей така информативно-Майко,за кого гласовахте?-Майка ми ми сподели че е гласувала за ...Плевнелиев и Фандъкова...брех тая "червена" пенсионерка,за кой ли път ме изненадва че е гласувала за други кандидати...и ей така добави в движение че от блока...всички баби са гласували за плевнелиев и фандъкова....
Само слушайте изненадата на броя..
Сестра ми,която за мен е олицетворение на интелекта и тн. (2 висши образования,няколко златни медали на мат. олимпиади ,творец е,в смисъл има няколко поставени пиеси в англия,собственоръчно изработва едни произведения на изкуството от стъкло и тн.),та тя гласувала за витков...обаче на балотажа щяла да отиде (евентуално) да гласува за...калфин
Този ден не спря да ме изненадва (освен че жената вечерта "даде"),няма да споменавам имена разбира се защото персонажа за когото говоря ,е мой доста добър приятел и смея да кажа-наистина е до болка честен и неподкупен,освен това е член на герб,заема голяма позиция на едно място и е гласувал за фандъкова и ....калфин ,аргумента беше че всъшност плевнелиев не е толкова интелигентен и умен колкото калфин
,оказва се че и доста други млади хора са направили тоя избор а възрастни -другия...Така че,без повече генерални изводи и друго,всички тези хора дето цитирах не са с мнението на "мама и тате" а са със собствена позиция,изградили репотация на интелигентни,умни и обществено значими хора за обществото,така че...честно,не ме интересува мнение на хлапаци,мнения на родителите на хлапаците и на хора дето нямат никакви обществени или лични постижения...
п/п
Добро утро
иначе,аз самият,както споделих-няма да гласувам
Само да спомена че майка ми е пенсионерка от доста време ,баща ми също...Та на въпроса,ей така информативно-Майко,за кого гласовахте?-Майка ми ми сподели че е гласувала за ...Плевнелиев и Фандъкова...брех тая "червена" пенсионерка,за кой ли път ме изненадва че е гласувала за други кандидати...и ей така добави в движение че от блока...всички баби са гласували за плевнелиев и фандъкова....
Само слушайте изненадата на броя..
Сестра ми,която за мен е олицетворение на интелекта и тн. (2 висши образования,няколко златни медали на мат. олимпиади ,творец е,в смисъл има няколко поставени пиеси в англия,собственоръчно изработва едни произведения на изкуството от стъкло и тн.),та тя гласувала за витков...обаче на балотажа щяла да отиде (евентуално) да гласува за...калфин

Този ден не спря да ме изненадва (освен че жената вечерта "даде"),няма да споменавам имена разбира се защото персонажа за когото говоря ,е мой доста добър приятел и смея да кажа-наистина е до болка честен и неподкупен,освен това е член на герб,заема голяма позиция на едно място и е гласувал за фандъкова и ....калфин ,аргумента беше че всъшност плевнелиев не е толкова интелигентен и умен колкото калфин

п/п
Добро утро
иначе,аз самият,както споделих-няма да гласувам

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Аз гласувах преди петнайсетина минути
Избирателната активност за жалост видимо беше доста ниска

Избирателната активност за жалост видимо беше доста ниска

- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
аз да попитам...като студент нали имам право да гласувам там където уча като подам някаква декларация. Това е тая декларация дето се подаваше преди първия тур там в някакъв срок или и сега мога да отида в секцията, да си напиша че няма да гласувам никъде другаде и да пусна вота