На МенТЕЛ в г***

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: e39 M52 газов котлон
Мечтае да кара: колело на кило ракия

Re: На МенТЕЛ в г***

Мнение от dbanchev » 05 Дек 2011, 14:07

Е.Димитров написа:^Ми нали и аз писах че това е толкова възможно,колкото е и незаконно,и ако верно така са променили закона последните години,то е ясно че е лобиски закон

Всичко в тая държава е лобистко, гадните оядени костюмари си пишат законите в тяхна изгода да си папат и да копуват 5 литрови хиксове и тн, нормалния човек винаги го яде по дефиниция каквото и да стане. Тия пари дето ги изкарват тия индивиди чситата са си мръсни пари, изкарани от нещастието на хората... и както има една стара поговорка от такива пари накрая свещи се купуват!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...

Мнение от 520i » 05 Дек 2011, 14:13

Е.Димитров написа:^Ми нали и аз писах че това е толкова възможно,колкото е и незаконно,и ако верно така са променили закона последните години,то е ясно че е лобиски закон

Ще изчакам някой по-запознат да каже дали наистина е така. Но според мен това е абсурд. По тази логика ей сега отивам до техомаркет взимам една плазма на изплащане и като тръгне съдя изпълнител да ме търси, взимам един апартамент под наем и го оставям да го изпразни. Ще се набутам да речем с 300 евро един наем, ама ще съм напред 5000лв с една плазма.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 05 Дек 2011, 14:41

идват и описват имуществото, което се намира в жилището на което е регистриран длъжника.
Ако това е чужд имот, собственика на всичко в него трябва да разполага с фактури - ако ги има никой не взима нищо :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...

Мнение от 520i » 05 Дек 2011, 14:58

///peter написа:идват и описват имуществото, което се намира в жилището на което е регистриран длъжника.
Ако това е чужд имот, собственика на всичко в него трябва да разполага с фактури - ако ги има никой не взима нищо :)

Добре, а какъв е проблема аз сега да се регистрирам, че живея у вас? Без дори да се познаваме? В общината не искат ни нотариален акт, ни нищо. Един хубва ден идват ЧСИ и ти взима телевизора, без дори да знаеш за какво. Ходи търси фактурата на телевизор,който си купил преди години.

И още нещо, какво по-голямо доказателство от това, че аз съм "фактически владетел на веща", след като тя се намира в МОЯТ апартамент?

Когато намерят наркотици в някой пич, който живее под наем той НЕ е "фактически владетел на веща", но когато трябва да ми вземат телевизора, той Е "фактически владетел на веща" ? Нали на скоро имаше такъв случай с някаква нова звезда, ицо байков ли беше къв беше. То е същото.

Това не можа да е истина. Имам чувството, че това момче, ЧСИ, което пише тук само си прави гаргара с нас и поринцип като ходи да, в бувалния смисъл на думата, краде от някого, използва същите приоми и будали като мен му се връзват и си дават всичко. тропне ти на вратата, според член 146 т4 ал7 глава 6 разред 4 .... трябва да ми дадеш телевизора си и хората, които не разбират нищо (разбирай будали като мен) се връзват и айде, после оня пич си напише в подписа, че кара 5 литрови машини.

Може и да не съм прав, но съм твърде убеден, че никой не може да влезе в МОЙ апартамент и да вземе МОЯТ телевизор, без аз да дължа нищо на никого и никой никога да не ме е съдил. Може да има някакъв текст в закона, но съм сигурен, че има още нещо, което така наречените ИЧС-та премълчават и това не е "баш истината".

Влезе ЧСИ в моят апартамен и аз го хвана пред асансьора в ръце с моят телевизор. Та това си е жива кражба.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 05 Дек 2011, 15:28

Toва е все едно презумкция за виновност, чакай аз да ти ошушкам апартамента, пък ти после доказвай, че вещите не са твои :conf: Колкото до фактурите, от къде да ги извадя примерно ако съм си бартеросал това онова, или ми е продадено от някого втора ръка? :conf:
Никой не мое ма връне на селу!

русата мафия!
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от Ronka » 05 Дек 2011, 15:43

saleen написа:Toва е все едно презумкция за виновност, чакай аз да ти ошушкам апартамента, пък ти после доказвай, че вещите не са твои :conf: Колкото до фактурите, от къде да ги извадя примерно ако съм си бартеросал това онова, или ми е продадено от някого втора ръка? :conf:

Идиотско е,но аз пазя всички касови бележки и документи за каквото ми трябва, имам фактури на мое име за стоки,които вече не са в мен...по тая логика мога да си ги искам,щото пише че са мои :mhihi:
ИзображениеIs...

Много като тебе вече плакаха ...

ентусиаст
Аватар
Кара: G02 ///M40d

Мнение от blacksapphire » 05 Дек 2011, 15:48

Ето поредната щуротия от днес. :mhihi:

Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: си

Мнение от txe » 05 Дек 2011, 15:51

Кажи честно.. :ok:
what a helluva ride

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 05 Дек 2011, 15:56

Пази Боже.... :roll:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 05 Дек 2011, 16:16

Така ще е,в мутренска държава=мутренски закони,е за това много мразя някой от провинцията,дето вчера едвам си е намирал лютеница да намаже на хляба,идва и почва да го раздава мутра...
BTW-нищо срещу колегата дето е помощник на някое чси-ама може ли да сподели,колко плаща данъци за автомобилите дето се мъдрят в подписа му,само питам от любопитсво...

п/п
Иначе имат изгодни оферти на сайтовете,сега една къща гледам на изгодна цена се продава,та ще се завъртя да я видя за какво иде реч...

ентусиаст
Аватар

Мнение от blacksapphire » 05 Дек 2011, 16:40

Данъците на автомобилите са нищо пред ДДС-то. Изхранвам доста държавни чиновници. :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от saleen » 05 Дек 2011, 16:42

Е.Димитров написа:Така ще е,в мутренска държава=мутренски закони

То само на премиеро като му видиш месарската фаца....
Последна промяна saleen на 05 Дек 2011, 16:43, променена общо 1 път

Аватар

Мнение от dbanchev » 05 Дек 2011, 16:43

blacksapphire написа:Ето поредната щуротия от днес. :mhihi:

Изображение

Аз не мога да разбера нещо на голям мъж ли се правиш с това или ни се подиграваш нещо...? Човека си е прав, от къде на къде ще тормозят старите хора заради това, че внука им има задължения......... Това си е чисто и просто рекет! Ела на баба ми и дядо ми земи нещо и ше изпаднеш после от хиксовете и купетата дето караш! Кавали ниедни!

ентусиаст
Аватар

Мнение от blacksapphire » 05 Дек 2011, 16:46

На опис се ходи с полицай и ключар, а за престъпления против правосъдието може да полежиш на едно приятно място да размислиш какво можем и какво не . :angel:

Аватар

Мнение от dbanchev » 05 Дек 2011, 16:54

Ти гледай да не те набарам некъде без полицай и на по-тъмно да видиш кой къде ще лежи! Ше забравиш и за чсита и за всичко.......... :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата