На МенТЕЛ в г***
Модератор: Общи модератори
- dbanchev
-
-
- Кара: e39 M52 газов котлон
- Мечтае да кара: колело на кило ракия
Re: На МенТЕЛ в г***
Е.Димитров написа:^Ми нали и аз писах че това е толкова възможно,колкото е и незаконно,и ако верно така са променили закона последните години,то е ясно че е лобиски закон
Всичко в тая държава е лобистко, гадните оядени костюмари си пишат законите в тяхна изгода да си папат и да копуват 5 литрови хиксове и тн, нормалния човек винаги го яде по дефиниция каквото и да стане. Тия пари дето ги изкарват тия индивиди чситата са си мръсни пари, изкарани от нещастието на хората... и както има една стара поговорка от такива пари накрая свещи се купуват!
Е.Димитров написа:^Ми нали и аз писах че това е толкова възможно,колкото е и незаконно,и ако верно така са променили закона последните години,то е ясно че е лобиски закон
Ще изчакам някой по-запознат да каже дали наистина е така. Но според мен това е абсурд. По тази логика ей сега отивам до техомаркет взимам една плазма на изплащане и като тръгне съдя изпълнител да ме търси, взимам един апартамент под наем и го оставям да го изпразни. Ще се набутам да речем с 300 евро един наем, ама ще съм напред 5000лв с една плазма.

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
идват и описват имуществото, което се намира в жилището на което е регистриран длъжника.
Ако това е чужд имот, собственика на всичко в него трябва да разполага с фактури - ако ги има никой не взима нищо
Ако това е чужд имот, собственика на всичко в него трябва да разполага с фактури - ако ги има никой не взима нищо

///peter написа:идват и описват имуществото, което се намира в жилището на което е регистриран длъжника.
Добре, а какъв е проблема аз сега да се регистрирам, че живея у вас? Без дори да се познаваме? В общината не искат ни нотариален акт, ни нищо. Един хубва ден идват ЧСИ и ти взима телевизора, без дори да знаеш за какво. Ходи търси фактурата на телевизор,който си купил преди години.
И още нещо, какво по-голямо доказателство от това, че аз съм "фактически владетел на веща", след като тя се намира в МОЯТ апартамент?
Когато намерят наркотици в някой пич, който живее под наем той НЕ е "фактически владетел на веща", но когато трябва да ми вземат телевизора, той Е "фактически владетел на веща" ? Нали на скоро имаше такъв случай с някаква нова звезда, ицо байков ли беше къв беше. То е същото.
Това не можа да е истина. Имам чувството, че това момче, ЧСИ, което пише тук само си прави гаргара с нас и поринцип като ходи да, в бувалния смисъл на думата, краде от някого, използва същите приоми и будали като мен му се връзват и си дават всичко. тропне ти на вратата, според член 146 т4 ал7 глава 6 разред 4 .... трябва да ми дадеш телевизора си и хората, които не разбират нищо (разбирай будали като мен) се връзват и айде, после оня пич си напише в подписа, че кара 5 литрови машини.
Може и да не съм прав, но съм твърде убеден, че никой не може да влезе в МОЙ апартамент и да вземе МОЯТ телевизор, без аз да дължа нищо на никого и никой никога да не ме е съдил. Може да има някакъв текст в закона, но съм сигурен, че има още нещо, което така наречените ИЧС-та премълчават и това не е "баш истината".
Влезе ЧСИ в моят апартамен и аз го хвана пред асансьора в ръце с моят телевизор. Та това си е жива кражба.

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Toва е все едно презумкция за виновност, чакай аз да ти ошушкам апартамента, пък ти после доказвай, че вещите не са твои
Колкото до фактурите, от къде да ги извадя примерно ако съм си бартеросал това онова, или ми е продадено от някого втора ръка? 

Никой не мое ма връне на селу!
- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
saleen написа:Toва е все едно презумкция за виновност, чакай аз да ти ошушкам апартамента, пък ти после доказвай, че вещите не са твоиКолкото до фактурите, от къде да ги извадя примерно ако съм си бартеросал това онова, или ми е продадено от някого втора ръка?
Идиотско е,но аз пазя всички касови бележки и документи за каквото ми трябва, имам фактури на мое име за стоки,които вече не са в мен...по тая логика мога да си ги искам,щото пише че са мои

Много като тебе вече плакаха ...
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
Ето поредната щуротия от днес.

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Така ще е,в мутренска държава=мутренски закони,е за това много мразя някой от провинцията,дето вчера едвам си е намирал лютеница да намаже на хляба,идва и почва да го раздава мутра...
BTW-нищо срещу колегата дето е помощник на някое чси-ама може ли да сподели,колко плаща данъци за автомобилите дето се мъдрят в подписа му,само питам от любопитсво...
п/п
Иначе имат изгодни оферти на сайтовете,сега една къща гледам на изгодна цена се продава,та ще се завъртя да я видя за какво иде реч...
BTW-нищо срещу колегата дето е помощник на някое чси-ама може ли да сподели,колко плаща данъци за автомобилите дето се мъдрят в подписа му,само питам от любопитсво...
п/п
Иначе имат изгодни оферти на сайтовете,сега една къща гледам на изгодна цена се продава,та ще се завъртя да я видя за какво иде реч...
- blacksapphire
- ентусиаст
-
Данъците на автомобилите са нищо пред ДДС-то. Изхранвам доста държавни чиновници. 

- saleen
- старши ентусиаст
-
Е.Димитров написа:Така ще е,в мутренска държава=мутренски закони
То само на премиеро като му видиш месарската фаца....
Последна промяна saleen на 05 Дек 2011, 16:43, променена общо 1 път
Никой не мое ма връне на селу!
- dbanchev
-
-
blacksapphire написа:Ето поредната щуротия от днес.![]()
Аз не мога да разбера нещо на голям мъж ли се правиш с това или ни се подиграваш нещо...? Човека си е прав, от къде на къде ще тормозят старите хора заради това, че внука им има задължения......... Това си е чисто и просто рекет! Ела на баба ми и дядо ми земи нещо и ше изпаднеш после от хиксовете и купетата дето караш! Кавали ниедни!
- blacksapphire
- ентусиаст
-
На опис се ходи с полицай и ключар, а за престъпления против правосъдието може да полежиш на едно приятно място да размислиш какво можем и какво не . 

- dbanchev
-
-
Ти гледай да не те набарам некъде без полицай и на по-тъмно да видиш кой къде ще лежи! Ше забравиш и за чсита и за всичко..........