2011 Mercedes-Benz E350 - Мнения
Модератор: Общи модератори
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Re: 2011 Mercedes-Benz E350 - Мнения
Много ме радва фейслифта на ц-класата. Преди няколко седмици паркирам на Националния стадион отзад до ресторанта и някакво незнайно футболистче(може и да е знайно де, ама нали не гледам) до мен паркира ц63 амг сив мат .. е останах препариран! Евала, това с какъв мотор е?
jordanov написа:Много ме радва фейслифта на ц-класата. Преди няколко седмици паркирам на Националния стадион отзад до ресторанта и някакво незнайно футболистче(може и да е знайно де, ама нали не гледам) до мен паркира ц63 амг сив мат .. е останах препариран! Евала, това с какъв мотор е?
6.2 литра в8 е мотора, атмосферен
седем скорости
а 350ката е в6
No bling at the Ring
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
пф, мислех че е само амг пакет! 
тия работи ги знам, Ангеле ... питах за колата на колегата

тия работи ги знам, Ангеле ... питах за колата на колегата

- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
красавица 

- golov_bg
- ентусиаст
-
- Кара: Е38-ца
аз не съм останал с добро впечатление от новите мерцове,много проблемни и немогат да им намерят причините за проблемите,дано да сполучиш на автомобил,и с друго впечатление съм останал,че производството за българския пазар и за европа(германия) е на съвсем различни нива на качество,едно приятелче има Е-класа-на месеца два пъти е в сервиза за различни работи(а и доста хора познавам дето карат нови мерцове и те са на същото мнение)
Dirty Hands are a Sign of Clean Money
golov_bg написа:аз не съм останал с добро впечатление от новите мерцове,много проблемни и немогат да им намерят причините за проблемите,дано да сполучиш на автомобил,и с друго впечатление съм останал,че производството за българския пазар и за европа(германия) е на съвсем различни нива на качество,едно приятелче има Е-класа-на месеца два пъти е в сервиза за различни работи(а и доста хора познавам дето карат нови мерцове и те са на същото мнение)
ти току що уволни всичките началници в мерцедес...

няма такова положение различен стандард на мерцедес за европа и америка. стандарта е един и както каза- е доста зле. най-зле са от 1999 до 2006. преди 1999 са доста здрави, след 2006-та също започнаха да се оправят, но все още имат много проблеми които са недпустими за сегмента в които се конкурират с японците (а и напоследък американците). всъщност това важи за всички немци като се замисля. като вървят са страшни, ама като имат проблеми са...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- golov_bg
- ентусиаст
-
дали има или няма разлики......ама неможеш да вземеш един мерц да го върнеш да вземеш пак нов и пак да го върнеш щото се разваля и накрая отиваш в германията зимаш от там нов и си караш без дертове,това немога да си го обесна по друг начин(на това съм бил свидетел затова го казвам)иначе наистина новите са бомбок от към проблеми с електрониките най-вече...
golov_bg написа:аз не съм останал с добро впечатление от новите мерцове,много проблемни и немогат да им намерят причините за проблемите,дано да сполучиш на автомобил,и с друго впечатление съм останал,че производството за българския пазар и за европа(германия) е на съвсем различни нива на качество,едно приятелче има Е-класа-на месеца два пъти е в сервиза за различни работи(а и доста хора познавам дето карат нови мерцове и те са на същото мнение)
Колега и при БМВ е същата работа.Първо малко радост от шофирането и после радост от ремонтирането

тука стават някакви разминавания
приятелка кара 2004-та е220 cdi вече 4-та година никви проблеми, дори ме ебава как съм харесвал чупливите бмв-та
същото важи за а-класата на съседа от 2004-та, майка ми кара вито 2005-та също е безпроблемно.. не знам дали е късмет, но поне тези около мен са доволни от марката

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
разнопосочни са мненията за новите бенцове
има и много доволни, има и много разочаровани
за мен това е ОК, при всички марки е така
аз лично не мога да кажа лошо за бенц, макар и да съм карал само ц200 компресор
доволни отзиви съм чувал за ц-класа, МЛ (американо), б-класа
за ГЛ-а съм чувал най-много офкания.. от време на време някой се обади с някоя дизелова С-класа, но това е нормално, защото са на по половин милион километра тези с-ки
м.. да и новия актрос
има и много доволни, има и много разочаровани
за мен това е ОК, при всички марки е така
аз лично не мога да кажа лошо за бенц, макар и да съм карал само ц200 компресор
доволни отзиви съм чувал за ц-класа, МЛ (американо), б-класа
за ГЛ-а съм чувал най-много офкания.. от време на време някой се обади с някоя дизелова С-класа, но това е нормално, защото са на по половин милион километра тези с-ки
м.. да и новия актрос

No bling at the Ring
- golov_bg
- ентусиаст
-
ма мерца и камиони ли правят

golov_bg написа:ма мерца и камиони ли правят![]()
![]()
A ти там не ги закачай

- golov_bg
- ентусиаст
-
deomen написа:golov_bg написа:ма мерца и камиони ли правят![]()
![]()
A ти там не ги закачайВ тая сфера са много силни и реализират много продажби,а колко пъти става камион на годината...
да наистина са силни едни от най-евтините камиони,(много продажби)а за камион на година ако не си забелязал,че те всички се въртят
golov_bg написа:deomen написа:golov_bg написа:ма мерца и камиони ли правят![]()
![]()
A ти там не ги закачайВ тая сфера са много силни и реализират много продажби,а колко пъти става камион на годината...
да наистина са силни едни от най-евтините камиони,(много продажби)а за камион на година ако не си забелязал,че те всички се въртят
Незнам дали са най-евтините,но имах възможността да се кача в последния модел на Актрос,там с всичките глезотий дето може да ги има и мога да кажа,че няма равен.По-луксозно е от къщите където живеем.
- golov_bg
- ентусиаст
-
на мен недей ги обеснявай тия с къщите щото откакто съм се родил съм по камионите.те са ми по голяма страст от колкото автомобилите.като се качиш и на други марки камиони,DAF XF 105(super space cab или Мухата както му викат),Volvo fh(12,16)и да имаш възможност да минеш много километри с тях на разноообразен терен тогава ми кажи,че мерника е на почит