2011 Mercedes-Benz E350 - Мнения

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: 2011 Mercedes-Benz E350 - Мнения

Мнение от jordanov » 20 Яну 2012, 22:47

Много ме радва фейслифта на ц-класата. Преди няколко седмици паркирам на Националния стадион отзад до ресторанта и някакво незнайно футболистче(може и да е знайно де, ама нали не гледам) до мен паркира ц63 амг сив мат .. е останах препариран! Евала, това с какъв мотор е?

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 20 Яну 2012, 22:53

jordanov написа:Много ме радва фейслифта на ц-класата. Преди няколко седмици паркирам на Националния стадион отзад до ресторанта и някакво незнайно футболистче(може и да е знайно де, ама нали не гледам) до мен паркира ц63 амг сив мат .. е останах препариран! Евала, това с какъв мотор е?

6.2 литра в8 е мотора, атмосферен

седем скорости

а 350ката е в6
No bling at the Ring

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jordanov » 20 Яну 2012, 22:58

пф, мислех че е само амг пакет! :bowdown:

тия работи ги знам, Ангеле ... питах за колата на колегата :)

ентусиаст
Аватар
Кара: G02 ///M40d

Мнение от blacksapphire » 20 Яну 2012, 23:06

красавица :)

ентусиаст
Аватар
Кара: Е38-ца

Мнение от golov_bg » 24 Яну 2012, 14:04

аз не съм останал с добро впечатление от новите мерцове,много проблемни и немогат да им намерят причините за проблемите,дано да сполучиш на автомобил,и с друго впечатление съм останал,че производството за българския пазар и за европа(германия) е на съвсем различни нива на качество,едно приятелче има Е-класа-на месеца два пъти е в сервиза за различни работи(а и доста хора познавам дето карат нови мерцове и те са на същото мнение)
Dirty Hands are a Sign of Clean Money

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 24 Яну 2012, 17:18

golov_bg написа:аз не съм останал с добро впечатление от новите мерцове,много проблемни и немогат да им намерят причините за проблемите,дано да сполучиш на автомобил,и с друго впечатление съм останал,че производството за българския пазар и за европа(германия) е на съвсем различни нива на качество,едно приятелче има Е-класа-на месеца два пъти е в сервиза за различни работи(а и доста хора познавам дето карат нови мерцове и те са на същото мнение)

ти току що уволни всичките началници в мерцедес... :)

няма такова положение различен стандард на мерцедес за европа и америка. стандарта е един и както каза- е доста зле. най-зле са от 1999 до 2006. преди 1999 са доста здрави, след 2006-та също започнаха да се оправят, но все още имат много проблеми които са недпустими за сегмента в които се конкурират с японците (а и напоследък американците). всъщност това важи за всички немци като се замисля. като вървят са страшни, ама като имат проблеми са...
алекс
трабант 601с
разни други возила

ентусиаст
Аватар

Мнение от golov_bg » 24 Яну 2012, 18:06

дали има или няма разлики......ама неможеш да вземеш един мерц да го върнеш да вземеш пак нов и пак да го върнеш щото се разваля и накрая отиваш в германията зимаш от там нов и си караш без дертове,това немога да си го обесна по друг начин(на това съм бил свидетел затова го казвам)иначе наистина новите са бомбок от към проблеми с електрониките най-вече...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: всичко що е RWD

Мнение от deomen » 24 Яну 2012, 18:07

golov_bg написа:аз не съм останал с добро впечатление от новите мерцове,много проблемни и немогат да им намерят причините за проблемите,дано да сполучиш на автомобил,и с друго впечатление съм останал,че производството за българския пазар и за европа(германия) е на съвсем различни нива на качество,едно приятелче има Е-класа-на месеца два пъти е в сервиза за различни работи(а и доста хора познавам дето карат нови мерцове и те са на същото мнение)

Колега и при БМВ е същата работа.Първо малко радост от шофирането и после радост от ремонтирането :mhihi: .

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 24 Яну 2012, 20:44

тука стават някакви разминавания :mrgreen: приятелка кара 2004-та е220 cdi вече 4-та година никви проблеми, дори ме ебава как съм харесвал чупливите бмв-та :lol: същото важи за а-класата на съседа от 2004-та, майка ми кара вито 2005-та също е безпроблемно.. не знам дали е късмет, но поне тези около мен са доволни от марката
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 24 Яну 2012, 21:46

разнопосочни са мненията за новите бенцове

има и много доволни, има и много разочаровани

за мен това е ОК, при всички марки е така

аз лично не мога да кажа лошо за бенц, макар и да съм карал само ц200 компресор

доволни отзиви съм чувал за ц-класа, МЛ (американо), б-класа

за ГЛ-а съм чувал най-много офкания.. от време на време някой се обади с някоя дизелова С-класа, но това е нормално, защото са на по половин милион километра тези с-ки

м.. да и новия актрос :)
No bling at the Ring

ентусиаст
Аватар

Мнение от golov_bg » 24 Яну 2012, 22:36

ма мерца и камиони ли правят :mhihi: :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от deomen » 25 Яну 2012, 13:18

golov_bg написа:ма мерца и камиони ли правят :mhihi: :mhihi: :mhihi:

A ти там не ги закачай :nono: В тая сфера са много силни и реализират много продажби,а колко пъти става камион на годината...

ентусиаст
Аватар

Мнение от golov_bg » 25 Яну 2012, 17:35

deomen написа:

A ти там не ги закачай :nono: В тая сфера са много силни и реализират много продажби,а колко пъти става камион на годината...

да наистина са силни едни от най-евтините камиони,(много продажби)а за камион на година ако не си забелязал,че те всички се въртят

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от deomen » 25 Яну 2012, 20:52

golov_bg написа:
deomen написа:

да наистина са силни едни от най-евтините камиони,(много продажби)а за камион на година ако не си забелязал,че те всички се въртят

Незнам дали са най-евтините,но имах възможността да се кача в последния модел на Актрос,там с всичките глезотий дето може да ги има и мога да кажа,че няма равен.По-луксозно е от къщите където живеем.

ентусиаст
Аватар

Мнение от golov_bg » 25 Яну 2012, 22:34

на мен недей ги обеснявай тия с къщите щото откакто съм се родил съм по камионите.те са ми по голяма страст от колкото автомобилите.като се качиш и на други марки камиони,DAF XF 105(super space cab или Мухата както му викат),Volvo fh(12,16)и да имаш възможност да минеш много километри с тях на разноообразен терен тогава ми кажи,че мерника е на почит

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата