Бургас за един мандат :)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E61 530d 05
Мечтае да кара: F10 M550D

Re: Бургас за един мандат :)

Мнение от dmxl » 31 Яну 2013, 12:20

BMW_RIDER написа:
ogata написа:Не е никва пропаганда, просто се кефя, че има поне един свестен град.

"Герб не с играят", сега ше има и магистрала( ей тва не го бях чувал :mhihi: ) "какво направиха за един мандат"
От това никъде не разбрах ,че се кефиш ,че имаме един свестен град....и ,че примерно кмета си върши работата независимо от кои е.

Иначе за Бургас бях лятото и наистина ми направи впечатление това.

Повярвай ми има много голямо значение кмета от кои е
Аз съм от Велинград който също е курортен град,но ела да видиш каква мизерия е,сигурно няма друг курортен град с толко дупки и занемарена инфраструктура! Пътищата до града ги направеха чисто нови,но от момента в който влизаш в града започва мизерията! И защо ли? Защото кмета комунист втори мандат забатачи общината в дългове още през първия мандат и сега е вече година в болничен! Но така е, моите съграждани са фенове на тройната коалиция, заради тях ще патя и аз!
DIESEL POWER
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 31 Яну 2013, 12:26

Ми то така беше и в Пловдив. Предишния кмет се дървеше на Герб и получи точно ей тея средства :1:
Сега обаче всичко се усвоява от новият ;)

Темата не е за хейтване и разни хора дето недоволстват.
Темата е да се покефим на развитието на Бургас. Има ли голямо значение кой от къде е ... важното е че БЪЛГАРСКИ ГРАД дърпа напред :winky:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 31 Яну 2013, 13:19

само някой да не ме разбере неправилно,аз харесвам Бургас,брат ми дори живее вече там през по-голямата част от годината,има бизнес там с руснаци и имоти,харесва ми морската градина,чистотата по улиците и това че хората знаят как се карат автомобили по пътищата,където има и други водачи на МПС,харесват ми доста неща от кратките ми престой там,определено е по-чист град от София но просто обективността изисква да подложа на съмнение тази класация,защото не е напълно вярна,знаете за какво говоря,за миграцията на хора към София с цел намиране на работа и по-високи доходи и се установяват да живеят там, това не кореспондира с "Най-добър град за Живеене в България-Бургас"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 31 Яну 2013, 13:31

Е.Димитров написа:само някой да не ме разбере неправилно,аз харесвам Бургас,брат ми дори живее вече там през по-голямата част от годината,има бизнес там с руснаци и имоти,харесва ми морската градина,чистотата по улиците и това че хората знаят как се карат автомобили по пътищата,където има и други водачи на МПС,харесват ми доста неща от кратките ми престой там,определено е по-чист град от София но просто обективността изисква да подложа на съмнение тази класация,защото не е напълно вярна,знаете за какво говоря,за миграцията на хора към София с цел намиране на работа и по-високи доходи и се установяват да живеят там, това не кореспондира с "Най-добър град за Живеене в България-Бургас"

Напротив. Базирайки се на предоставените факти от теб - Бургас е точно най-добрият град за живеене, а София - най-добрият за работене :mhihi:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 31 Яну 2013, 16:10

Най-голямата пародия на Варна-Бургас са табелите "Най-добрия град за живеене" :ok: :ok:
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Аватар

Мнение от Хаос » 01 Фев 2013, 15:46

Е.Димитров написа:и това че хората знаят как се карат автомобили по пътищата,където има и други водачи на МПС,харесват ми доста неща от кратките ми престой там

много ти е кратък престоя значи...
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

ентусиаст
Аватар
Кара: head turner и екзотики
Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39

Мнение от Convertible » 19 Фев 2013, 12:13

Изображение
"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 19 Фев 2013, 12:30

Има си (сравнително) обективни критерии за оценка на качеството на живот в градовете и Бургас е определен именно по такива критерии, приложени, за да се избере Мюнхен за най-добрия в Европа, например. Аз лично се радвам, когато хората са доволни от града си и се чувстват добре да живеят в него. Оставете настрана кой какви пари точи, ясно е, че всички точат, важното е какво стига до хората. Аз например оценявам нещата, които се правят в София, но като цяло градът е неприятен за живот. Обаче това го казвам като човек, който го познава, не като турист, както познавам Бургас. Тоест, когато живеещите в даден град смятат, че той е добър за живеене, за мен е голям напредък.
Never mistake motion for action...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: предимно служебни кошници
Мечтае да кара: без да се ядосва
Детайли за колата: M47N

Мнение от MORSKIa » 19 Фев 2013, 12:48

Факт е,че при тази власт градът дръпна мноого, а този факт дали се харесва на много или не...си е за тяхна консумация...
Ето от днес близо 70 чисто нови автобуса щъкат и града, с автоматизирана система за управление, по-нататък ще има и бързи трасета специално за тях, живот и здраве от лятото и магистралата.....
Надявам се да сколасат и за модерен Морски терминал....
Наляха се милиони и продължават да се наливат, е окрадоха се много...ама то е неминуемо
НО:
нека на всички да им е ясно, че ако кмета не беше от правилните....щяхме да сме...... :banghead: Всичко това не е лично негова заслуга!
Това не е политическа агитация, те тия явно вече са пътници.....
Големият проблем на града е, че не остана нищо работещо, няма индустрия, в рафинерията хора не останаха, а само туризма...не е достатъчен
И в този ред на мисли, за пребиваване може и да е най-хубавия (моя приятел от Варна твърди, че бургазлийки са on the top), но за възможност за реализация, за бизнес, за развитие Ст.Загора и Варна са по-напред определено, за Сф да не говорим.

П.П. Служебно отговарям за Ст.Загора, Варна, Бургас и Ямбол....и виждам ежедневно к'во работи и к'во не и каква е ситуацията в градовете, кви са нагласите и настроенията на хората.
Не понасям тарикатите на пътя във всичките им проявления пък били те и с нашта марка

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 19 Фев 2013, 13:13

Хубу де .. дайте го кмето у Варна малко .Стига го стискахте за вас само.Дайте го тука че вече не се трае.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 19 Фев 2013, 14:00

Jordana написа:Хубу де .. дайте го кмето у Варна малко .Стига го стискахте за вас само.Дайте го тука че вече не се трае.

Тоя пък вашия смени всички партии и пак проблеми имате.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 19 Фев 2013, 16:33

Варна исторически винаги са получавали подкрепата на София въпреки, че географски логичното беше много от нешата да са в Бургас (още преди 89та). Аз мисля, че просто сега нещата си идват на мястото (по-добър климат, по-добро летище, по-добър залив и т.н.). Мисля, че и бизнеса ще се развие постепенно, нещата са свързани. Той и предни кмет беше от управляващата партия, но нищо не направи. Така, че си е МНОГО лична заслуга. Аз Бургас такъв не съм го виждал никога... града беше доста западнал само преди 4-5 години, сега не мога да го позная. Това, което липсва на града и го дърпа назад е добър университет.

Sent using Tapatalk 2
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: e36 m3

Мнение от PaCk0o » 19 Фев 2013, 16:49

Бургас наистина дръпна много напред, обаче хора с толкова селски манталитет няма никъде другаде поне където съм ходил из България, дано и гражданите му се променят, още по-добре ще станат.
Нищо лично към колегите от Бургас!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 19 Фев 2013, 16:49

Във Варна управляващата партия е ТИМ така че ако имате предвид че кмета на Варна е от управляващата партия ...
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Новият ПИКАСО
Новият ПИКАСО
Аватар
Кара: The Dark Side of the Force
Мечтае да кара: S
Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

Мнение от madpetio » 19 Фев 2013, 19:25

аз пък познавам двама които от София заминаха да работят в Бургас ;)
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата