БТВ,Войо и торент тракерите
Модератор: Общи модератори
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Re: БТВ,Войо и торент тракерите
Xaxaaaa глад майка глад, никой вече не ги гледа боклуците
Дано да фалират и да БНТ да ги купи и прекръсти на БНТ 3 дано

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
БНТ 3 верно ще им ходи, и без това предлагат на зрителите си само от 3-те най- дългия 

Никой не мое ма връне на селу!
- sean-john
- ентусиаст
-
- Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
- Мечтае да кара: М5
Бтв бяха пуснали надпис отгоре на екрана...обяснението на Булсатком ми е по разумно...от всякъде се чува колко скъпи били Бтв и ще се радвам ако Булсатком не ми пуснат "аванта"...ненаядоха са тия и без тях ще мина,че ми писна от предаване 1 час (и то в повечето случеи смотано) 30 минути реклами...да фалирват и толкоз.
- ACCELERATOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Би било добре всички ТВ разпространители да проявят характер, като Булсатком, и да бойкотират тази смешна телевизия. Опитват се да си избият парите за преминаване към 16:9 и HD.
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
Нека направим по реални изводи от ситуацията.
Примерно съпоставка между рейтингите на двете компании и броя клиенти които има Булсат в момента.С този въпрос се обръщам най-вече към acho.rs сигурен съм че знае от къде да набави достоверна информация.
Аз лично съм изцяло на страната на Булсатком и ако устоят на решението си в първия официален работен ден ставам техен абонат!
Долу БТВ!!!
Примерно съпоставка между рейтингите на двете компании и броя клиенти които има Булсат в момента.С този въпрос се обръщам най-вече към acho.rs сигурен съм че знае от къде да набави достоверна информация.
Аз лично съм изцяло на страната на Булсатком и ако устоят на решението си в първия официален работен ден ставам техен абонат!
Долу БТВ!!!

- Nasko_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330i
Крайно време е някой да им се опъне на тия мизерници. Най-много ме дразни в становището им, това че, правят сметка на Булсат, колко пари взимат от всеки абонат, като това ни най-малко им влиза в работата! Не знам защо Булсат не са им завели дело, за неустойка по договор, след като спрели излъчването преди крайния срок на договора? Много си повярваха....мизерници!
Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!
ACCELERATOR написа:Би било добре всички ТВ разпространители да проявят характер, като Булсатком, и да бойкотират тази смешна телевизия. Опитват се да си избият парите за преминаване към 16:9 и HD.
То едно преминаване - пълна пародия. телевизията 16:9 филма дето пускат е на 4:3
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Не знам какъв е казуса на булсатком ,обаче аз ако бях оператор и ретранслирах телевизии, щях да направя следното,хубаво,бтв изкат някаква сума,лошо няма,но ще предават на клиентите си бтв,но когато започнат рекламите ще правя някакво друго излъчване,но не на рекламите на примерно бтв,от къде на къде,хем ще осигурявам пазар на рекламите на бтв ,хем ще им плащам и наем.
Така ме е яд и като отида на кино,реклами на други филми-да,но комерсиални реклами,при положение че съм си платил 10-15-20 лева само за филма,малко алчно става.
Така ме е яд и като отида на кино,реклами на други филми-да,но комерсиални реклами,при положение че съм си платил 10-15-20 лева само за филма,малко алчно става.
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
Те пък понеже Булшитком и те не са едни банда измамници!
Даже са по нагли и от Бтв-то..
Даже са по нагли и от Бтв-то..

- sandini
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2004 530i, 6MT
- Мечтае да кара: all M cars
И бТВ и Булсатком са гола вода. Както и да е... от ТВ7 също съобщиха, че поради натрупани задължения от Булсат, ще прекратят излъчване, докато не си получат парите.
Продавам:
18" Джанти за Е46 и Е85 - viewtopic.php?f=132&t=293507
18" Джанти за Е46 и Е85 - viewtopic.php?f=132&t=293507
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Binev_OuT написа:Нека направим по реални изводи от ситуацията.
Долу БТВ!!!
За съжаление се оказва, че няма никъде достоверна информация . Така наречените агенции които правят проучванията са НЯМА ТАКАВА КОРУПЦИЯ - това от абсолютно сигурен източник . Плащаш - влизаш в топа (примерно) на най-слушани станции . Имаше голям с скандал с една определена медия , които бяха записали пумиярите как си искат пари за рейтинг . Та ... оказва се че всичко е условно - кой , колкото плати . Защото и на мен ми се виждаше странно турския сериял да има 2 200 000 зрители при положение , че това вероятно превишава броя на всички хора гледащи телевизия в тоя момент изобщо

- goguma
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '09 E92 N47; '08 E60 N53B30
- Мечтае да кара: 911 Turbo S
- Детайли за колата: RIP E39 2010-2019 :(
Закривай босфор тв-то
Тия нещастници не ги гледам от години, но майка ми гледаше тъпите сериали на телевизора в нейната стая. Чудех се наскоро има ли начин да махна само групата телевизии на босфор тв от пакета, дори не искам да им преминавам през каналите нагоре-надолу като си цъкам. Но явно съдбата си е знаела своето.
Чух също така /дано да е истина/, че босфора се скарали и с БАККО, което значи че и Близу и Вивакома няма да ги предават
Общо взето май само с антена ще се лови вече тая гнусна сволоч. Дано скоро им отнемат и лиценза за национална телевизия и да ги спрат нацяло, стига са облъчвали хората.
Между другото, като компенсация Булсат са пуснали HBO на всички абонати, без значение на какъв пакет са. Който не е имал да налазва

Чух също така /дано да е истина/, че босфора се скарали и с БАККО, което значи че и Близу и Вивакома няма да ги предават

Между другото, като компенсация Булсат са пуснали HBO на всички абонати, без значение на какъв пакет са. Който не е имал да налазва

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Те нали се заядоха , че цели има пакет 2ро качествени канали струвал 2лв , пък за един единствен канал - ХВО най-вероятно , хората давали 3 лева - чччшшш алоууу къде скочихте бре
И що да давам 2 лв като тъпите канали ги има и ефирни , без БТВ екшън който е формат 20:40

И що да давам 2 лв като тъпите канали ги има и ефирни , без БТВ екшън който е формат 20:40

Последна промяна acho.rs на 22 Дек 2012, 22:17, променена общо 2 пъти
- ACCELERATOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
goguma написа:Закривай босфор тв-тоТия нещастници не ги гледам от години, но майка ми гледаше тъпите сериали на телевизора в нейната стая. Чудех се наскоро има ли начин да махна само групата телевизии на босфор тв от пакета, дори не искам да им преминавам през каналите нагоре-надолу като си цъкам. Но явно съдбата си е знаела своето.
Чух също така /дано да е истина/, че босфора се скарали и с БАККО, което значи че и Близу и Вивакома няма да ги предаватОбщо взето май само с антена ще се лови вече тая гнусна сволоч. Дано скоро им отнемат и лиценза за национална телевизия и да ги спрат нацяло, стига са облъчвали хората.
Правилно си чул:
http://offnews.bg/index.php/138848/kabelni-operatori-spirat-izlachvaneto-na-btv
Война срещу бТВ

goguma написа:... и Вивакома няма да ги предават...
Банкет ще вдигна само да ми изчезне бтв от списъка с канали

Майната им на тея тъпаци- да удрят кепенците на тая смешна ТВ.