BMW срещу Porsche

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Re: BMW срещу Porsche

Мнение от Top Gun Maverick » 31 Дек 2017, 0:33

Те струват повече пари от Ф10 защото са в един клас със 7-ма серия или поне така ги сравняваха навсякъде. Разбира се обаче се появи 6-та серия Гран купе и реално там е истината за сравнение защото Панамера си е точно между 5-та и 7-ма серия:
http://www.zeperfs.com/en/duel4585-4823.htm
Като изключим 0-100, БМВ-то му раздава едни големи шамари плюс бинокъл при всякакви нормално условия като тръгване от 40-60 или както си караш по магистралата с нормална скорост и решавате да ги пробвате. А и за 50 хил. евро отгоре плюс далеч по-хубавия дизайн на 6-цата аз и в друга Вселена не бих избрал Панамерата. Не бих избрал и Гран купето де, но би било прекалено грозно да ги сравнявам с чистото М6 купе. :mhihi:
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 31 Дек 2017, 0:50

На хартия нещата стоят по един начин, на пътя по друг. Панамерата е колата с най-доброто пътно поведение от всички в този клас, та както си круизваш с 200 така можеш и да летиш по планински път, както с М6 няма да можеш :winky:
Изображение

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 31 Дек 2017, 0:57

Първата Панамера е пълна грозотия, най-новата бива що годе... и все пак не. :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 31 Дек 2017, 0:59

и Меган Фокс е грозна... ааааха :lol: :mhihi: :winky:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: вана
Мечтае да кара: DACIA

Мнение от Knoxville_ » 31 Дек 2017, 1:09

kiko написа:
alx написа:
acho.rs написа:
Top Gun Maverick написа:за най-драйвърската марка... не съм сигурен- само знам, че имам директен достъп до 997.2 турбо и 997.2 гт2 рс и като опре до писта... се мятам на друга кола- хем обичам вероломни коли.... ма аз никога не съм претендирал да съм некъв ултра драйвър та аз кво знам...

Аз също не претендирам да съм разбирач,правил съм по едно кръгче с 911 и боксер ама така съм гледал предавания с Валтер Рьорл и той така казава,пък кой е не знам :mhihi:
пс. а порше дали става за писта....2017г кой е най най на ринга а?

Новата Панамера беше най-бърза на ринга... 1-2 седмици, докато не се появи Джулия :ok:

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 31 Дек 2017, 10:22

Don_Diego написа:На хартия нещата стоят по един начин, на пътя по друг. Панамерата е колата с най-доброто пътно поведение от всички в този клас, та както си круизваш с 200 така можеш и да летиш по планински път, както с М6 няма да можеш :winky:

Принципно ако ме вълнуваше планинското бих си лапнал М2 с чипче или топ версията на Кайман. Ако говорим за чист кеф, с М6-ка мога да си доставя най-големия такъв свързан със задното предаване, което е Панамера не е същото. Нещата сега отиват на предимствата на 4х4 и тези на задно, Лисан ГТР или М5, Адам и Аврам, както казах, самата тема е безмислена.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 31 Дек 2017, 10:39

vicho написа:и Меган Фокс е грозна... ааааха :lol: :mhihi: :winky:

Първата Панамера е По-скоро Ким Кардашян :mhihi: Туарега, така де - Кайена клони към Ашли Грахам

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 31 Дек 2017, 11:39

Knoxville_ написа:
kiko написа:
alx написа:
acho.rs написа:
Top Gun Maverick написа:за най-драйвърската марка... не съм сигурен- само знам, че имам директен достъп до 997.2 турбо и 997.2 гт2 рс и като опре до писта... се мятам на друга кола- хем обичам вероломни коли.... ма аз никога не съм претендирал да съм некъв ултра драйвър та аз кво знам...

Аз също не претендирам да съм разбирач,правил съм по едно кръгче с 911 и боксер ама така съм гледал предавания с Валтер Рьорл и той така казава,пък кой е не знам :mhihi:
пс. а порше дали става за писта....2017г кой е най най на ринга а?

Новата Панамера беше най-бърза на ринга... 1-2 седмици, докато не се появи Джулия :ok:

И на финала Porsche 911 GT2 RS :ok: :ok:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Knoxville_ » 31 Дек 2017, 14:01

Мислех, че говориш за Панамерата. Значи си прав :ok:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 31 Дек 2017, 17:07

Докато не излезе на фабричен тест на Viper (щото този от септември е частен) и не ги насмете за половината от цената.
Аз не виждам нито Панамери, нито Джулии тук, още по-малко пък Бокстери :lol:

Изображение
Последна промяна steeN на 31 Дек 2017, 17:13, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

ентусиаст
Аватар
Кара: '16 Q7 S Line 3.0 TFSI Supercharged
Детайли за колата: Stage 1 435hp/545NM, заредена до гърба

Мнение от bai_ILIA » 31 Дек 2017, 17:11

http://www.roadandtrack.com/new-cars/ne ... -sold-out/

по-скоро биткойна ще стане 100 000 долара, отколкото да видим нов модел на Вайпър. Закрит е официално, спрян от производство и т.н. драми
"Чемодан, вокзал, Москва"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 31 Дек 2017, 17:18

Баси, те наистина са го убили. Иначе за биткойна ти майтап си правиш, ама не е толкова невероятно :)
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Knoxville_ » 31 Дек 2017, 18:19

steeN написа:Докато не излезе на фабричен тест на Viper (щото този от септември е частен) и не ги насмете за половината от цената.
Аз не виждам нито Панамери, нито Джулии тук, още по-малко пък Бокстери :lol: ]

Възможно е и аз да не съм в час. Има ли отделни категории от рода на купе/седан/комби....?

Ако няма, просто би трябвало преди Джулия QV да няма друг седан.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
Мечтае да кара: F82 ///M4

Мнение от Exclusive89 » 31 Дек 2017, 18:39

А ве не знам Панамери тФа оново, но като джиткам с това копеле :ok: винаги ми става едно хубаво такова не знам как да опиша с думи, ай наздраве и не прекалявайте с алкохола :bchug:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 31 Дек 2017, 18:43

steeN написа:Докато не излезе на фабричен тест на Viper (щото този от септември е частен) и не ги насмете за половината от цената.
Аз не виждам нито Панамери, нито Джулии тук, още по-малко пък Бокстери :lol:

Изображение

Не знам какъв е тоя орязан списък, но в сайта на Нюрбургринг си пише класацията в топ 100, което е леко по-различно от пуснатото от теб.

https://nurburgringlaptimes.com/lap-times-top-100/

И Джулията, каквато и да е, нямам досег с този автомобил се води най-бързия седан в този списък.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата