Пътуване в Турция
Модератор: Общи модератори
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Re: Пътуване в Турция
E.5KOV написа:Сезона в Турция вече започна. Ако някой е бил, нека сподели за новости, промени или особености по условията за пътуване в южната ни съседка? Ние пак сме резервирали една Анталия, но чак края на септември...
Ходя често, понеделник се върнах от там, поне аз не знам за нищо ново или специфично, спазваш правилата и си свиркаш.
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- gromovich
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46
- Мечтае да кара: T-72 само направо и с пълна газ
Преди 20 дни бях до Одрин. Застреляха ме с цени навсякъде. Единствено лекарствата и горивата са по ефтини от БГ-то. Ягоди, череши и други плодове цените им са като нашите.
Хич файда йок
Хич файда йок
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
gromovich написа:Преди 20 дни бях до Одрин. Застреляха ме с цени навсякъде. Единствено лекарствата и горивата са по ефтини от БГ-то. Ягоди, череши и други плодове цените им са като нашите.
Хич файда йок
Одрин е нормално да е така, близо е и ..... нормално.
Има други места обаче където все още си има сериозна разлика в цените на всичко , но си е път .....
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Кои са тези места? Навсякъде е като тук или идентично. Последно миналата година в Истанбул и в Анталия, цените бяха като тук в магазините, не знам какво евтино има, освен разни прахове, веро и подобни
Турците уж са с голяма инфлация, но цените изпреварват яко инфлацията. Нещо което преди 3-4 години обърнато в лева е било 10лв, сега е 20лв и нагоре.
Турците уж са с голяма инфлация, но цените изпреварват яко инфлацията. Нещо което преди 3-4 години обърнато в лева е било 10лв, сега е 20лв и нагоре.
- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
Явно тези места са към анадола. Един авер сега е в Бодрум, и ми каза, че цените били доста грозни
Иначе се говори, че много модернизирали камерите, които снимат за превишена скорост.

- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
alekangg написа:Турците уж са с голяма инфлация, но цените изпреварват яко инфлацията.
Това е топ мисъл!

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Exclusive89 написа:Явно тези места са към анадола. Един авер сега е в Бодрум, и ми каза, че цените били доста грозниИначе се говори, че много модернизирали камерите, които снимат за превишена скорост.

- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
Прогнозата за цялата 2025г е била 55млрд турски лири, само за първите 4 месеца глобите вече достигнали 53,5млрд т. лири 

- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Кажи де.b_u_b_o написа:alekangg написа:Турците уж са с голяма инфлация, но цените изпреварват яко инфлацията.
Това е топ мисъл!Предполагам какво искаше да кажеш, но това излезна много добро.
Не че нещо против имам, ама има го и обратния случай, а кое как точно се казва не знам.
Пак голяма инфлация, парите се обезценяват спряно долар/евро, нещо е струвало обърнато в лева 10лв преди 6 месеца, а сега е 6лв