Внимание Камера за взимане на книжки!!!
Модератор: Общи модератори
- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
Re: Внимание Камера за взимане на книжки!!!
randity написа:Не!
Просто най-вероятно са го засекли и са предали сигнала до следващия патрул, който го е спрял.
Просто се заблеях ...благодаря за инфото колега

AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
Re: Внимание Камера за взимане на книжки!!!
Айде и аз да се оплаквам. Една вечер преди около месец. Карам по Бистришко шосе на изкачване към Бистрица. След околовръстното в една тъмница, ми кимат слънчогледа
Мисля, че даже нямаше улично осветление, а светеше лампа от къщата, пред която бяха спрели. Мислех да не спирам, а да звъня на 112, все пак беше около 22.30-23.00 часа и се бяха сврели. Ама имаше спряла друга кола и спрях.
И като се почна. Документи. Мои, на колата, лична карта на девойката дето беше с мен.
След това въпросът "Къде отивате"
...Къде съм отивал, па моя работа си е къде отивам баси! Да дойде па да види! От там ме накара да отворя багажника. А там, като аптека. Отвсякъде си бях изряден. След това с талона в ръка и фенерчето ми зазърта нита на задния номер
После с документите в астрата. Едно поне 15 минути се бави там. После се върна. Носи ги. Дава ми ги и ми вика "А може ли да отворите задната врата да видя какво има на задната седалка"
И аз вече лееееко взех да се нервирам. И си го питах-подозрителен ли съм, има ли някакъв проблем? Оня ме гледа... Отворих му вратата вдигнах якето, видя че и там няма нищо и си тръгнах.
Ама някак си тъпа история и много се дразня на такива откровени заяждания. Не стига, че са се заврели посред нощ в тая тъмница, ама па и едно такова... Абе държат си се все едно, че му дължиш нещо по подразбиране. Ей така. И тва са поне 80%
Попадал съм и на читави, ама са много нарядко.

И като се почна. Документи. Мои, на колата, лична карта на девойката дето беше с мен.
След това въпросът "Къде отивате"

После с документите в астрата. Едно поне 15 минути се бави там. После се върна. Носи ги. Дава ми ги и ми вика "А може ли да отворите задната врата да видя какво има на задната седалка"
И аз вече лееееко взех да се нервирам. И си го питах-подозрителен ли съм, има ли някакъв проблем? Оня ме гледа... Отворих му вратата вдигнах якето, видя че и там няма нищо и си тръгнах.
Ама някак си тъпа история и много се дразня на такива откровени заяждания. Не стига, че са се заврели посред нощ в тая тъмница, ама па и едно такова... Абе държат си се все едно, че му дължиш нещо по подразбиране. Ей така. И тва са поне 80%
Попадал съм и на читави, ама са много нарядко.