btv & BULSATCOM ???

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Липсва ли ви btv?

Искам си btv
30
14%
Без btv ми е по-добре
184
86%

Общо гласове : 214
User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Re: btv & BULSATCOM ???

Мнение от b00st » 12 Яну 2013, 22:31

Тия па ТВ7 кой ги брои за живи??

Слави
Аватар

Мнение от © » 12 Яну 2013, 23:33

ТВ7 в последно време доста дръпнаха, според мен твърдо се утвърдиха като 4-та телевизия
След като ги купиха т.е. 50 и няколко процента някак ненадейно за мен Бареков стана изпълнителен директор :lol: И започнаха да дават италианското, което не е зле.
Иначе след като започне Шампионска лига Булсатком трябва да измисли нещо, защото може би тогава ще има сериозен отлив

Потребител
Аватар
Кара: Е46 320d 136к.с.

Мнение от taniotd » 13 Яну 2013, 21:11

© написа:.....
Иначе след като започне Шампионска лига Булсатком трябва да измисли нещо, защото може би тогава ще има сериозен отлив

Спокойно...от 1-ви март стартира цифровата телевизия и в пакета освен бтв и тв7,влиза и бтв екшън и ще може да се хваща със стайна антена...поне според рекламите за цифровизацията.Така че финала спокойно ще го гледам в село под асмата пръчката забучена в телевизора :bchug:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 13 Яну 2013, 21:34

taniotd написа:
© написа:.....

Спокойно...от 1-ви март стартира цифровата телевизия и в пакета освен бтв и тв7,влиза и бтв екшън и ще може да се хваща със стайна антена...поне според рекламите за цифровизацията.Така че финала спокойно ще го гледам в село под асмата пръчката забучена в телевизора :bchug:

Не е чак толкова просто. За цифрова телевизия се иска доста добър сигнал, иначе сече гадно. Не е като аналоговата където просто се появяват снежинки. Ще си трябва солидна антена или добър усилвател. За София няма да има проблеми, но за останалите населени места тая цифровизация няма да върви толкова гладко. Нали като ми замръзна кабела в къщата и се намокри единия сплитер, започнаха да ми насичат обикновените цифрови програми а хайдефинишъните умряха тотално. А говорим за силен сигнал от кабелната, защото усилвателя им е през две къщи. А отида ли на палатка на Дунава, макар че съм на не повече от 20 километра от кулата, гледането на телевизия със стайната антена на телевизора е провал. Има някакви сенки, двоен образ и редица други гадости, може би защото един хълм пречи на пряката видимост с кулата.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F10 535i
Мечтае да кара: BMW M6 F13

Мнение от Tsureto » 13 Яну 2013, 21:39

По повод TV7,мога да кажа,че ми харесва адски много,като телевизия.Новините са им най-добри според мен,интересни предавания,мачове...Пред Банята и т.н. Дръпнаха много и то в положителна насока :yes:
Who needs antidepressants when you can drive an BMW.

Слави
Аватар

Мнение от © » 13 Яну 2013, 23:17

От 1 март или 1 септември както е по рекламите? Този БТВ екшън за нищо не става, освен да изгледаш някой мач от Шампионска лига, въобще няма да ми липсва, но имам съмнения, че с тези допълнителни програми БТВ ще се опитват да шантажират зрителите т.е. ще искат пари за тях. Колкото до покритието на цифровата ефирна тв, би трябвало да е поне като сегашната аналогова.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 14 Яну 2013, 12:30

От 1 март започва официалното излъчване (не тестово) на всички цифрови програми, а на 1 септември се спира аналоговото, тези 6 месеца са преходен период хората да си настроят телевизорите. От краткия си досег с цифровия ефир, аз засега съм доволен от качеството.
Never mistake motion for action...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E87 120d
Мечтае да кара: x6

Мнение от Veson » 15 Яну 2013, 13:16

Аз гледам през Булсатком главно заради Примера... А и детето се е влюбило в "Златна мисия" и особено сега с новата Дестинация БГ.. направо ще се сърди, ще има драми... За сега ще изчакам, още повече, че си плащам за година напред...
Ако е вярно за БТВ Екшън и за антената ще е супер, да не изпуснеме ШЛ )) Иначе БТВ какво да ги коментирам... :bang:
stay tuned
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 touring

Мнение от ka4i » 15 Яну 2013, 18:48

Аз гледам през Булсатком главно заради Примера... А и детето се е влюбило в "Златна мисия" и особено сега с новата Дестинация БГ.. направо ще се сърди, ще има драми... За сега ще изчакам, още повече, че си плащам за година напред...
Ако е вярно за БТВ Екшън и за антената ще е супер, да не изпуснеме ШЛ )) Иначе БТВ какво да ги коментирам...

Аз снимам "Златна мисия"!!! Радвам се, че Ви харесва :)
Последна промяна ka4i на 16 Яну 2013, 19:23, променена общо 1 път
Изображение

Слави
Аватар

Мнение от © » 16 Яну 2013, 8:15

Какво е "Примера" и "Златна мисия" ?
Не знаех, че е от 1 март. Това е страхотна новина, най-сетне хубав сигнал навсякъде из градовете (предполагам)

ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 touring

Мнение от ka4i » 16 Яну 2013, 8:44

© написа:Какво е "Примера" и "Златна мисия" ?
Не знаех, че е от 1 март. Това е страхотна новина, най-сетне хубав сигнал навсякъде из градовете (предполагам)

Primera Division е Испанското футболно първенство, а "Златна Мисия" е туристическо предаване в ефира на ТВ+, което аз снимам (оператор съм, а там съм и режисьор). Излъчва се всяка неделя от 15:00ч., а всеки ден, пак в същият час се повтарят по-стари епизоди. Имаме страница и във Facebook.com - там има всички 50 епизода
http://www.facebook.com/pages/%D0%97%D0 ... 0926144390

Kroki: Затова като пишеш мнение горе до лентата с инструментите можеш да си сменяш езика.

:yes:
Последна промяна ka4i на 16 Яну 2013, 19:20, променена общо 1 път
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Всичко що е BMW , баничарки
Мечтае да кара: M1

Мнение от laviatan » 16 Яну 2013, 17:18

Би Ти Ви отстъпи пред "Булсатком" и днес от телевизията обявиха, че са изпратили нова оферта на оператора. :mhihi:
AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !

Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330i

Мнение от Nasko_ » 16 Яну 2013, 17:23

laviatan написа:Би Ти Ви отстъпи пред "Булсатком" и днес от телевизията обявиха, че са изпратили нова оферта на оператора. :mhihi:

Крайно време беше да разберат, че няма да им мине номера! :)
Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ///M43
Мечтае да кара: в изтребителната авиация
Детайли за колата: компот в сливов цвят

Мнение от _galio_ » 16 Яну 2013, 19:30

Новата оферта на bTV към Bulsatcom почти не се различава от предишната, но въпреки това ръководството на сателитния оператор ще я разгледа, коментира Младенка Джалова, ръководител на маркетинга във фирмата.

http://offnews.bg/index.php/146474/btv-dade-nova-oferta-na-bulsatcom-i-srok-do-21-yanuari
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 16 Яну 2013, 20:46

laviatan написа:че са изпратили нова оферта на оператора. :mhihi:

Koято се оказа не много по-различна от първоначалната :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата